Купити квартиру Івано-Франківськ

ПОРТРЕТ ПРОФЕСІЇ


Портрет професії: керівник військових вишколів
Сергій Демчук: громадський діяч та захисник національного бойового мистецтва. Сергій Демчук є видатною особистістю, яка впливає...
Портрет професії. Водій
«Під час зустрічей з колегами розумієш, що насправді є війна, - розповідає водій в АТ...
Портрет професії. Воєнний розвідник
7 вересня 2021 року українська воєнна розвідка відзначає 29-у річницю створення. За цей час відомство...
Комплектувальник товарів: обов’язки, плюси та мінуси професії
З розвитком гуртової та роздрібної торгівлі, а також численних інтернет-магазинів набула актуальності вакансія «комплектувальник товарів»...
Портрет професії. Дизайнер прикраc
Її прикраси носять тисячі людей в Україні, Італії, Польщі, Росії, Америці, Іспанії, Греції, Норвегії, Грузії.....
Портрет професії. Електрогазозварник 5 розряду «Івано-Франківськгаз»
Лідія Анікеєнко: «Коли ставлю шов, вогонь мене заряджає… Тому я б не змогла працювати за...
Портрет професії. Миловар
Заради нової справи вона залишила звичний побут та стабільну роботу у Франківську і перебралась до...
Портрет професії. Кондитер
Щодня у стрiчцi соціальних мереж нам трапляються фото апетитних тортiв та кексів, вiд споглядання на...
Портрет професії. Тренер з НЛП (нейро-лінгвістичного програмування)
У нашому суспільстві багато говорять про те, що НЛП – це маніпуляції. Демонізуючи НЛП, люди...
Портрет професії. Інженер з якості
У рамках відзначення міжнародного тижня інженерії та технологій продовжуємо розповідати про інженерні професії. Чи задумувалися ви...

БЛОГИ


Юридичні консультації
вул. Івана Франка, 4 Івано-Франківськ 76000 тел.0342...
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба спільно захищатимуть права вразливих категорій осіб
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба, як центральний орган виконавчої...
14.7.2023, 10:09
ЩОДЕННИКИ СТЕПАНА ПУШИКА
З люб’язної згоди дружини Степана...
Жовтень, 1989: Пушика продовжують "звинувачувати" у націоналізмі
11/10/1989 «Прикарпатська правда» надрукувала мою обскубану репліку-відповідь Дедуріну, який мене й Товариство звинуватив у націоналізмі. Я...
2.2.2021, 12:57

ОПИТУВАННЯ


Чи любите ви пампухи з ружою?
Так
Ні
Це що?

НАШІ ДРУЗІ


Блудниці, що покаялися, бувають чесніше дівчат

На Коломийщині опозиція об'єднується навколо Олеся Донія


22 Серпня 2012 p.

Голові виборчого штабу
Об’єднаноїй опозиції «Батьківщина»
м.Коломиї

Голові виборчого штабу партії «Удар»
м.Коломиї

Кандидату в народні депутати від
Об’єднаної опозиції «Батьківщина»
по одномандатному виборчому
окрузі №88 - Олександрові Левицькому

Кандидату в народні депутати від
Партії «Удар» по одномандатному виборчому
окрузі №88 – Володимирові Довганюку

 

Звернення


Ми, Об’єднання громадських організацій Коломийщини «КОЛО», 11 лютого 2012 року ввійшли в Громадський Рух Просвіти (далі ГРП) з метою узгодження та підтримки єдиного кандидата від опозиційних сил Коломийщини на майбутніх виборах до Верховної Ради України.
На жаль, у нас на Коломийщині вибори розпочалися ще задовго до офіційного старту виборчої кампанії. Провладний кандидат Богдан Гдичинський, який ще нещодавно очолював фракцію «регіоналів» у Обласній Раді, своїми псевдоблагодійними подачками і пожертвами підкуповує виборців і, як не прикро, має всі шанси перемогти на одномандатному окрузі №88.
Ще в лютому місяці ми зрозуміли, що побороти провладного кандидата зможемо лише поставши одним потужним монолітом, об’єднавшись заради спільної справи та протиставивши єдиного кандидата від усіх опозиційних сил. На сьогоднішній день таких кандидатів є кілька, а це свідчить лише про перемогу «регіоналів» на нашому окрузі. Перед нами, як об’єднанням громадських організації постала проблема: котрого із цих кандидатів підтримати на майбутніх виборах, які, без сумніву, є «битвою за Україну»; ми не маємо права схибити, а лідери політичних партій не мають права відстоювати лише власні інтереси, бо це гра на користь антиукраїнському режиму Януковича.
Ні преса, ні жителі міста не змогли не помітити знакової події, яка сталася на початку виборчої кампанії: син Романа Шухевича - Юрій Шухевич відмовився від участі у виборах на користь самовисуванця Олеся Донія.
Олесь Доній, діючий депутат Верховної Ради, активний політичний діяч ще з часів виборювання незалежності України, людина, яка жодного разу не дала приводу сумніватися у своїй відданості, патріотизмі, професіоналізмі; такий депутат однозначно не стане «тушкою» у руках регіоналів, що він довів на ділі.
Тому ми звертаємося до кандидатів у народні депутати Олександра Левицького та Володимира Довганюка із проханням відкинути вузькопартійні амбіції та зняти свої кандидатури на користь Олеся Донія. Сьогодні вирішується доля України на багато років вперед, права на програш у нас немає. Тому ми віримо у Вашу щирість, Ваш патріотизм і відданість Україні; ми віримо, що Ви не зможете зігнорувати думку громади та зробите крок їй назустріч.

З повагою,
Голова Об’єднання
громадських організацій
Коломийщини «КОЛО» __________________ О.Баранецька
 


Наші канали в соц. мережах:
Переглядів: 13589
Рекомендовані статті

Гість 09:36, 22.8.2012

О.Доній-це випадковий,парушутист,який залетів в нашу область,і хоче за наші гроші(збирає самопожертви)бо сам не може,з нашими голосами потрапити на легке в в Парламент!!! Отот вуйко Доній камікадзе!Що він зробив в парламенті за цю каденцію,тільки своїм обличчям торгував на телеканалах!!!!!

Гість 12:01, 22.8.2012

Доній дійсно відомий політик, але він київський і точно про прикарпатців думати не буде. Потрібно обирати своїх.

Гість 12:02, 22.8.2012

Для чого усі ці обєднання навколо Донія? Ну шо за шумиха? Свідомі люди знають який він є і які в нього інтереси? Він взагалі нічого не зробив у ВР... то що зробить зараз?

Гість 12:22, 22.8.2012

Доній переможе! Не вірю, що на Коломийщині може самовисуванець партії регіонів... знаєте про кого я говорю.

Гість 14:03, 22.8.2012

Гість 12:22, 22.8.2012
+1

УКРАЇНЕЦЬ 23:26, 22.8.2012

Я ВВАЖАЮ,ЩО ХТО БИ ЗКИМ,НЕ ОБЕДНЮВАВСЯ,ВСЕ ОДНО "ТУШКА"ГДИЧИНСЬКИЙ ВИГРАЄ ВИБОРИ!!!!
ПО-ПЕРШЕ:ВСІ ОПОЗИЦІЙНІ КАНДИДИДАТИ ГДИЧИНСЬКОГО_ЗАПІЗНО СТАРТУВАЛИ НА ВИБОРЧІЙ КАМПАНІЇ,І ВІДВЕРТО КАЖУЧИ І САМА ВИБОРЧА КАМПАНІЯ У НИХ ПРОХОДИТЬ ВІДВЕРТО КАЖУЧИ ЯКОСЬ МЛЯВО,НА ВІДМІНУ ВІД Б.ГИИНСЬКОГО.ПО-ДРУГЕ: НАВІТЬ ЯКЩО ВСІХ КАНДИДАТІВ,І МРІЯТИ ЩО ВОНИ ОБЕДНАЮТЬСЯ ВОНИ ВСЕ ОДНО НЕ МАЮТЬ БАГАТОХ ІНСТРУМЕНТІВ ДЛЯ БОРОТЬБИ З ГДИЧИНСЬКИМ-ЦЕ І ПОЛІТИЧНИЙ ДОСВІД І ФІНАНСОВИЙ,ТА ЛЮДСЬКИЙ РЕСУРС,ПО-ТРЕЬЕ НІХТО З ОБЕДНАНОЇ ОПОЗИЦІЇ ТА Й ВЗАГАЛІ ІНШІ КАНДИДАТИ ДОПОМАГАТИ о,ДОНІЮ НЕ ГОРТЬ БАЖАННЯМ,В САМОГО ДОНІЯ МАЛИЙ РЕЙТИНГ НА КОЛОМИЙЩИНІТУТ ДВА ФАКТОРИ- НЕ МАЄ КОНКРЕТНО ПРОРОБЛЕНОЇ НИМ У ПАРЛАМЕНТІ РОБОТИ НА ЯКУ ВІН МІГ БИ СПЕРТИСЬ НА ДІАЛОЗІ З ВИБОРЦЯМИ І 2-ГИЙ ФАКТОР ВІН Є НЕ ВІДОМИЙ ДЛЯ КОЛОМИЯН!ДУМАЙТЕ,ВИРІШУЙТЕ!!! СЛАВА УКРАЇНІ!!!Є

Гість 01:52, 23.8.2012

Оставили товарища Дония без корыта , вот и зашевелился ОППАзиционер !

Гість 09:18, 23.8.2012

У Верховну Раду йдуть,щоб приймати закони а не подачки робити за бюджетні гроші або у вас всіх вкрадені з заплачених податків.Люди,включіть мозак....Сьогодні він вас звозив на Буковель а завтра підтримає закони регіоналів і у вас заберуть землю за копійки і все решта.Не продавайтеся за мізер!!!!!!

Гість 09:49, 23.8.2012

Я взагалі вперше чую про якогось Донія!!! Хто це? Він іде по-Коломийсмькому окрузі?Там же ж був Левицький!!!

Leshik74 11:51, 24.8.2012

А кто такой Левицкий?В Киеве про такого не слышали)

прес-у-вуха 12:18, 24.8.2012

2 Leshik74: так Левицький балотується по округу, де його знають, і йому до одного місця, чи знають його в Києві, а ось в Донія 0,2 "впізнання" на Коломийському окрузі, то, питається, нафіга йому це позорище?

Симпатик 20:01, 29.8.2012

Парашутисти вже в минулому.
Секретний проект "Наша Україна" не пройде! Доній: чемодан,вокзал,Київ!

тверезий 20:44, 13.9.2012

Проплачені агітатори (редакцією видалене образливе висловлювання) в коментарі поналазили

Гість 20:35, 16.9.2012

Олесь Доний- истинный патриот Украины и настоящий боец. Его любят простые люди. Поддержав его на выборах в Верховный совет, вы сделаете доброе дело для себя и вашего будущего.

дядько Йосип 21:11, 23.9.2012

Якби мене запитали, хто самий порядний в ВР, я на перше місце поставив Олеся Донія. Він мені ні сват, ні брат, та й взагалі я втричі старший за нього, але заради справедливості скажу, що таких порядних людей взагалі мало в Україні, на превеликий жаль.

оо 05:43, 26.9.2012

Доний проходной кандидат - пусть он и проходит в ВР!

ceh;br 14:41, 28.9.2012

ПРОШУ ПРИВЕРЖЕНЦЕВ ПОДОНКА ДОНИЯ ПРОАНАЛИЗИРОВАТЬ ИМ НАПИСАННОЕ : "Я постійно кажу, що в українців проблеми не стільки з владою, а скільки внутрішні, і називаю чотири найбільші проблеми: заздрість, лінь, агресія, безкультур’я". Вот ГДЕ открылось истинное лицо политика .Вот как он мыслит , что им движет, как он относится к украинцам ,на которых он же и паразитирует. Как он будет защищать интересы ТАКОГО НАРОДА? И ЗАЧЕМ НАРОДУ ТАКОЙ ДЕПУТАТ!Если бы была правда в словах этого козла, то зависть помноженная на арессивность давно смела бы всю мразь у власти. При СССР ЛЮБЫЕ правительственные концерты открывались выступлением "безкультурного" украинского ансамбля Верёвки, который из гастролей по зарубежью не вылазил. 99 процентов всего , что у нас есть создано при СССР ленивыми УКРАИНЦАМИ. Но Украиной управляют (правят) жи.ы и янычары. Безграмотные ,глупые, алчные, ленивые . Для любого государства ПЕРВИЧНО то, как им управляют, а трудолюбие его граждан , это результат стимулироавания труда , справедливого перераспределения произведёННОГО .

Гість 18:22, 28.9.2012

Дядько Йолоп! Кончай бухать , сходи собачку покорми!

Гість 08:55, 1.10.2012

Зрадників типу Гдичинського, молодих Чорновола і Ступки давно пора на смереці вішати разом з їхнім президентом-зеком

Гість 04:12, 3.10.2012

Доній достойний бути депутатом!

Гість 10:43, 3.10.2012

По коментах відразу відчуваються штатні проплачені ідіоти,яки готові за копійку продати все на світі.Діти і онуки проклянуть вас!.Доній-єдина кандидатура,яка довела свою непродажність. Хто такий Левицький? На мою думку -майбутня тушка,яка спить і бачить себе в Раді.Проти нього не робить провокацій Гдичинський,бо він для нього просто нуль.Натомість, проти Донія постійні провокації . Згадайте мітінг у вересні,коли під маркою "Свободи" група молодиків з центральних регіонів розповсюджувала фальшивий випуск газети,кричали в мегафони,хотіли зірвати зустріч.Згадайте нещодавні листівки ніби від ОУН,які вночі,трусячись від страху,банда наклеїла прямо на бігборди з Донієм.Задумайтесь люди,якщо зараз він таке витворяє,то що він буде творити діставши владу?

Гість 17:37, 5.10.2012

Голосуйте за "Свободу"...бовдури.

Гість 09:35, 8.10.2012

Як все запущено! Не знати Донія і теревенити щось про державність? Якби не він та Іващишин, Україна б не постала в 1991-у! Слів бракує, одні емоції. Як на мене, Доній найдостойніший в Україні депутат, а що він зробив - це окрема велика розмова. І конфлікт з всякими яйценюками вийшов у нього через те, що він принципово не віддавав депутатську карточку "піаністам" для голосувань.

Гість 09:38, 8.10.2012

Як людина, Доній симпатичний, вміє гарно говорити.Але тільки й того. А ще вміє підставляти лице під ляпаси, і тоді себе виставляти "героєм".

Гість 23:51, 8.10.2012

Хто не знає Гдичинський це бувший ДАІшник, який в свій час збирав побори на дорозі. Пам'ятаю його наглу пику ще за союзу. Подумайте шановні чи потрібен Вам такий депутат.

Олександр 15:56, 10.10.2012

Доній- дуже порядна і чесна людина. Я, особисто, з ним знайомий більше 10 років. Все інше просто брехня.

Гість 19:00, 11.10.2012

ПОрядний не міняючий погляди з ним можна будувати Україну

Кармэлюк 08:32, 12.10.2012

Все депутаты поддерживающие буржуазный строй в Украине - продажные марионетки той или иного олигархического клана или среднего или крупного капитала. По настоящему честных среди них нет по определению. Не тешь себя иллюзиями народ, они тебе могут только красиво говорить и обещать. И не важно к какой партии, правящей или оппозиционной они относятся.Суть у них одна.

алла 09:31, 13.10.2012

за донiя треба голосувати так як вiн чесна людина

Гість 12:51, 13.10.2012

Коломийці, схаменітесь, кращого кандидата ніж Доній вам не знайти і він вміє бути вдячним

Харьков 11:30, 15.10.2012

У нормальныхчестных людей-политиков денег нет. Зло всегда с деньгами. Выбирайте- голосовать-поддерживать зло или людей. Доний доказал свою порядочность и честность. Таких мало. Цените.

Сергій Сміщук 12:51, 15.10.2012

ІМХО За 21 рік незалежності депутати завели Україну в тупик. Громадян України зробили найбіднішими в Європі, в той же час процвітає купка олігархів, що задумали продавати наші землі. Бо такі закони. Ні в якому разі не можна голосувати за тих депутатів, які протирали штани та спідниці впродовж каденцій в Верховній Раді та перебіжчиків - тушок, що готові перекрасити дупу в любий колір і зрадити заради власної вигоди.

Багато кандидатів вже по декілька разів перефарбовувались (міняли орієнтацію) і сіяють всіма кольорами партійних райдуг.

Поряд Польща, подивіться як вони піднялися, а в 90-х роках у нас були майже рівні умови. Поляки живуть заможно, а ми в злиднях, проїдаємо те, що було. Але й надалі голосуємо за багатіїв і брехунів.
Будьте пильними, щоб не продати за обіцянки або кіло гречки майбутнє своє і своїх дітей.
МГО "Організація патріотів України": http://patrioty.inf.ua

Гість 10:07, 17.10.2012

нехаи ДОНІИ трошки одихне набереться досвіду

Київ 09:41, 18.10.2012

Як би Доній був у Києві ,то ми б за нього голосували б.Хороший хлопець.

Гроза оранжевых 21:55, 18.10.2012

По морде видно, що це остання бiтва оранжевого за корито!

Гроза оранжевых 21:58, 18.10.2012

Оранжевый еще и от Просвиты ! Бедная Украина, куда ее эти "парашютисты" ведут

Гість 23:18, 18.10.2012

ну й наглий цей доній

Небайдужий 03:11, 20.10.2012

Читая, комментарии о том, может ли О.Доний быть депутатом от Вашего округа, хочется сказать:" Люди!!! Вам неимоверно повезло с возможностью выбрать ДОСТОЙНОГО, что за этого депутата Вам не будет СТЫДНО за то, что в ОЧЕРЕДНОЙ раз профукали право выбирать.Очень жаль, что многие из тех, кто писал о Доние такую мерзость или слепые, либо еще хуже продались за "сребники".

Гість 11:38, 20.10.2012

до "небайдужий": бо ви не бачили, як той доній задницю кличку вилизував.

Petro 23:07, 21.10.2012


СКУПИЛА ТИМОШЕНКО ВІД ЮЩЕНКА "КОДЛО" - СЕКСОТІВ ДРЯНИХ ПАТРІОТІВ!
АРТИСТІВ, ГРИЦЕНКІВ, ДОНІЯ, ЯЦЕНЮКА -КИРИЛЕНКІВ - ПРОСТО ЦИРК НА ДРОТІ!!!
РУСЛАНІ ТІЛЬКИ ЗА ГОДИНУ КРИКУ СОРОК ТИСЯЧ ДОЛАРІВ ПЛАТИЛА!
БУЛА БИ ПУТІНСЬКА ШПІОНКА - УКРАЇНУ КРОВІЮ ЗАЛИЛА!!!

Сергій Яригін 09:59, 22.10.2012

Випадково натрапив на цю статтю. Коменти здивували. Тільки пусті слова супротивників Донія. Але супротивників дуже багато. З одного боку це погано, але з іншого, коли читаєш їх коментарі, то розумієш що ті супротивники отримують за це гроші. Мабуть конкурент Донія дуже грошовитий.
Доній дійсно один з найкращих кандидатів. Як би він балотувався у Києві, то я впевнений, що він би переміг. Підтримайте гідного кандидата!

Росава 10:58, 22.10.2012

Невже люди міряють по подачках кандидатів в депутати.Зо допомогою Коломойського провладний кандидат скуповує виборця :то пледом ,то нібито матеріальною допомогою ,то поїздкою і іншим.А за які гроші? подумали? Олександр Доній повинен представляти Коломийсько -Городенківський округ .А брудна боротьба йде ,бо ненавидять і бояться патріотів України.

Свирид 21:13, 23.10.2012

Манкурти і запроданці!
Якби таких Доніїв було в Верховній РАДІ більшість
Україна була б такою ж як Польща, і ви б не їздили туди батракувати

Гість 20:36, 24.10.2012

А еще я помню что его как то сильно побили в парламенте, когда он атаковал трибуну и аж сотрясение мозга у него было. К тому же он жаловался на провалы в памяти, постоянные головные боли и т.п. Так зачем такое больное чмо нам нужно в парламенте?

Гроза оранжевых 21:22, 24.10.2012

Короче, вражина славянского народа!

Київ-Україна 23:08, 24.10.2012

Дивлюсь на коментарі. Половина - проплачених, половина - нормальних. Що за маячня - в Верховну Раду вибирати, щоб депутат "представляв Коломийсько -Городенківський округ"? Депутат має представляти КРАЇНУ!
Вам випало щастя мати в кандидатах в депутати дійсно розумну, порядну людину, яка має розумний націоналізм і світлу голову, нормальну освіту. Частково завдяки йому (та студентській спільноті) ми отримали Незалежність у 1991. Якщо не такі, як Доній - то хто ж вам треба? Схаменіться, люди... ПС Жалкую, що не в Києві він вибирається. Вам - просто пощастило.

Гість 23:09, 24.10.2012

як би була проведена люстрація ще в 1991р.- то таких,як Гдичинський-тепер не пхалися в парламент! Свое життя він покращив ще при комуністах-тепер нарешті вирішив покращіти і наше життя за наші гроши!

коломия-городенка 23:54, 24.10.2012

до "київ-україна": то хай би і пхався в києві балотуватися. а їхати в націоналістичну область і піздіти про те, що треба бути націоналістом.... чого ж він не поїхав з такими ідеями в макєєвку? боягуз і підлота ваш доній. і брехло. "пощастило", кажете? та ви послухайте, що він говорить: "на вибори треба йти у вишиванках". ДЕ це він говорить???? в Городенці, де люди КОЖНОЇ НЕДІЛІ І ТАК ХОДЯТЬ У ВИШИВАНКАХ??? чого він про це не їде говорити в київ або в донецьк? грьобаний доній, безпринципний, так боїться залишитися без корито у ВРУ, що будь-якими методами готовий пролізти туди.

Гість 00:14, 25.10.2012

видно ,що правда в очи колить

коломия-городенка 00:23, 25.10.2012

до "гість": та я з вашим коментарем згідний. я замахався слухати ці діфірамби прищавому хлопчику, який за двадцять років лиш тільки те і зробив, що піариться на гранітній революції. та вже виросло два покоління: старше, яке в силу своїх років вже забуло про ту революцію, і молодші, які ніколи про неї не чули.
ну стане доній депуком за рахунок покутят - і що???? нам яка від цього користь?

Гість 00:26, 25.10.2012

не гідно такій поважній людині,Яка іде в парламент -матюкатися

Гість 15:12, 25.10.2012

думаю, що краще вибрати своїх, місцевих жителів до парламенту : Доній, Кармазін, Кириленко, Гриценко, Герасимїючка, та ірина , та ще одна ірина - їм не місце в Парламенті, вони дбають тільки про свою шкуру, ага ...ще забула шкіляку, да дєддомівця ляшка...гнать їх ...мітлою ! Ти бач , як голосять та просяться. Злидні собачі, кріп як блазнювати , більше нічого неспроможні.

Гість 17:54, 25.10.2012

Такких як Довний ще треба пошукати их осталось зовсим мало а таких треба побильше.Буде Довний и тоди появяться таки. Уж слишком бандюковичи запугали народ а треба шоб вони лякалысь.Пробачте за безграментность.Хай жыве Украина! Героям слава! Будемо жите не в В юбандюковской краине.

Гість 12:50, 26.10.2012

Жах якийсь. Дивіться скільки часу українофоби правлячого режиму приділяють українському сайту аби масою задавити ті паростки патріотизму які тут ще існують. Тримайтеся панове патріоти. Лише тоді вам Бог допоможе

Гість 17:47, 26.10.2012

Донiй - найбільш порядний депутат в ВР!

Гість 10:12, 27.10.2012

"Я постійно кажу, що в українців проблеми не стільки з владою, а скільки внутрішні, і називаю чотири найбільші проблеми: заздрість, лінь, агресія, безкультур’я".
З повагою до хохлобидла, О.ДонІй." Найбільш порядний депутат в ВР".
ГОЛОСУЙТЕ ЗА МЕНЕ!!! Я ВАС НАВЧУ БАТЬКІВЩИНУ КОХАТИ!

AnZet 16:05, 27.10.2012

Я згоден, Донiй ,це гiдний кандидат!

Гість 08:45, 28.10.2012

Якщо б Доній ставив за основну мету перемогу Українців на виборах, а не власне проходження у парламент, то він повинен був балотуватися у південно-східних областях. Тут потрібно проводити активну пропагадистську роботу, переконувати українців бути українцями. А він просто хоче пройти у парламент, тому поїхав на захід, де менше політичних опонентів. Тай взагалі, щось у південно-східних регіонах не висуното більш-менш відомих опозиційних кандидатів. Всі хочуть у парламент проходити, а не боротися.
З повагою, Олег з Севастополя.

Гість 09:00, 30.10.2012

Ха-ха! А народ не дурний - взув і Гдичинського і Левицького! І переміг Доній, не дивлячись на потоки бруду і свинства, даровані гроші і пледи, халявні поїздки в буковель і Австрію! Слава тобі, народе Коломийщини! Вибач. що сумнівалися в твоїй свідомості. Слава Україні! Геоям слава!

Залишити коментар

Ім'я: 




Архів


Травень
2024
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

РЕКЛАМА



ФОТОНОВИНИ


ФК «Карпати» нестандартно презентували нову форму та оголосили титульного спонсора – бренд «Львівське»

ВІДЕОНОВИНИ


Яку небезпеку несе генератор?
<p>
	<span style="color: rgb(15, 15, 15); font-family: Roboto, Arial, sans-serif; font-size: 14px; white-space: pre-wrap; background-color: rgba(0, 0, 0, 0.05);">Часто замінниками центрального електропостачання стають генератори, а обігрівачами приміщення - газові прилади. Поряд з тим, такі речі несуть в собі ряд потенційних ризиків. Про них розповів Богдан Левицький, лікар з гігієни праці відділу досліджень фізичних та хімічних факторів ДУ "Івано-Франківський ОЦКПХ МОЗ України".</span></p>

РОЗСИЛКА НОВИН



все для підприємців, роботодавців та орендарців