Купити квартиру Івано-Франківськ

ПОРТРЕТ ПРОФЕСІЇ


Портрет професії: керівник військових вишколів
Сергій Демчук: громадський діяч та захисник національного бойового мистецтва. Сергій Демчук є видатною особистістю, яка впливає...
Портрет професії. Водій
«Під час зустрічей з колегами розумієш, що насправді є війна, - розповідає водій в АТ...
Портрет професії. Воєнний розвідник
7 вересня 2021 року українська воєнна розвідка відзначає 29-у річницю створення. За цей час відомство...
Комплектувальник товарів: обов’язки, плюси та мінуси професії
З розвитком гуртової та роздрібної торгівлі, а також численних інтернет-магазинів набула актуальності вакансія «комплектувальник товарів»...
Портрет професії. Дизайнер прикраc
Її прикраси носять тисячі людей в Україні, Італії, Польщі, Росії, Америці, Іспанії, Греції, Норвегії, Грузії.....
Портрет професії. Електрогазозварник 5 розряду «Івано-Франківськгаз»
Лідія Анікеєнко: «Коли ставлю шов, вогонь мене заряджає… Тому я б не змогла працювати за...
Портрет професії. Миловар
Заради нової справи вона залишила звичний побут та стабільну роботу у Франківську і перебралась до...
Портрет професії. Кондитер
Щодня у стрiчцi соціальних мереж нам трапляються фото апетитних тортiв та кексів, вiд споглядання на...
Портрет професії. Тренер з НЛП (нейро-лінгвістичного програмування)
У нашому суспільстві багато говорять про те, що НЛП – це маніпуляції. Демонізуючи НЛП, люди...
Портрет професії. Інженер з якості
У рамках відзначення міжнародного тижня інженерії та технологій продовжуємо розповідати про інженерні професії. Чи задумувалися ви...

БЛОГИ


Юридичні консультації
вул. Івана Франка, 4 Івано-Франківськ 76000 тел.0342...
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба спільно захищатимуть права вразливих категорій осіб
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба, як центральний орган виконавчої...
14.7.2023, 10:09
ЩОДЕННИКИ СТЕПАНА ПУШИКА
З люб’язної згоди дружини Степана...
Жовтень, 1989: Пушика продовжують "звинувачувати" у націоналізмі
11/10/1989 «Прикарпатська правда» надрукувала мою обскубану репліку-відповідь Дедуріну, який мене й Товариство звинуватив у націоналізмі. Я...
2.2.2021, 12:57

ОПИТУВАННЯ


Чи любите ви пампухи з ружою?
Так
Ні
Це що?

НАШІ ДРУЗІ


Обіцянка - цяцянка, а дурневі радість

Умови щодо надання кредитів для індивідуальних забудовників на селі за Програмою «Власний дім»


26 Червня 2012 p.

 

Програма «Власний дім» розроблена відповідно до Указу Президента України від 27.03.1998 №222 «Про заходи щодо підтримки індивідуального житлового будівництва на селі» та діє з метою фінансової підтримки індивідуальним забудовникам шляхом надання їм довгострокових (до 20 років, а молодим сім’ям (подружжя, в якому вік чоловіка та дружини не перевищує 35 років) або неповним сім’ям (мати (батько) віком до 35 років) - до 30 років) кредитів для спорудження індивідуальних житлових будинків та надвірних підсобних приміщень. Про це повідомила прес-служба Коломийської РДА.

Позичальниками кредитів за рахунок кредитних ресурсів Фонду можуть бути громадяни України, які постійно проживають, будують індивідуальне житло в сільській місцевості і працюють в органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах та організаціях сільського господарства, інших господарських формуваннях, що функціонують в сільській місцевості, соціальній сфері села, а також на підприємствах переробних і обслуговуючих галузей агропромислового комплексу, навчальних закладах, закладах культури та охорони здоров’я, розташованих в межах району.

Кредит надається індивідуальним сільським забудовникам за умови їх проживання (або переселення для постійного проживання) у сільській місцевості в межах сіл і селищ, а також за межами сіл і селищ у відокремлених фермерських садибах та підтвердження ними своєї платоспроможності.

Кредит індивідуальному забудовнику надається з внесенням за користування ним плати у розмірі 3% річних від суми отриманого (неповернутого) кредиту на час сплати. Позичальник який має троє і більше дітей (у тому числі усиновлених та/або таких, що перебувають під його опікою/піклуванням), звільняється від сплати відсотків за користування кредитом.

В першу чергу позика надається для завершення раніше розпочатого будівництва житлового будинку та молодим спеціалістам.

Надання кредиту здійснюється згідно кредитного договору, що укладається на підставі спільного протокольного рішення Фонду та відповідної комісії райдержадміністрації. Позичальниками подається до вищевказаних комісій заява, завізована головою райдержадміністрації та відповідні документи, перелік яких додається.

Сума кредиту визначається Фондом з урахуванням рівня плато-спроможності позичальника і не може перевищувати кошторисної вартості об’єкта кредитування та граничного розміру кредиту в сумі 100 тис. грн. для добудови, реконструкції будинку, придбання житла і 200 тис. грн. для спорудження нового житлового будинку. Для забезпечення погашення кредиту позичальник повинен подати такі документи:

1. нотаріально посвідчений іпотечний договір нерухомого майна забудовника чи договір поруки;

2. договір страхування ризику непогашення кредиту.

Надання кредиту проводиться грошовими коштами поетапно, згідно з графіком будівництва, який є складовою частиною кредитного договору. Після завершення окремого етапу будівництва, кредитування послідуючого здійснюється після підписання двохстороннього акту за участю забудовника та представника Фонду.

Протягом усього фінансування будівництва Фонд здійснює нагляд за виконанням етапів робіт та за цільовим використанням наданого кредиту.

Оплата відсотків за користування кредитом проводиться грошовими коштами щоквартально, починаючи з видачі першої частини кредиту.

Погашення кредиту розпочинається позичальником через два місяці після завершення терміну будівництва, який не повинен перевищувати двох років з моменту отримання першої частини кредиту. Проводитися погашення кредиту може коштами та/або частково чи повністю сільгосппродукцією власного виробництва рівними частинами щоквартально. За прострочення платежу нараховується пеня з розрахунку подвійної річної облікової ставки Національного банку України, що діє на день виникнення боргу.

Позичальник має право на дострокове погашення кредиту та/або внесення плати за користування ним.

До повного погашення кредиту і відсотків за користування ним позичальник не має права продати або передати майнові права на житловий будинок, який будується, третій особі.


Наші канали в соц. мережах:
Переглядів: 1180
Рекомендовані статті

Коментарів ще не додавалось!

Залишити коментар

Ім'я: 




Архів


Квітень
2024
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

РЕКЛАМА



ФОТОНОВИНИ


ФК «Карпати» нестандартно презентували нову форму та оголосили титульного спонсора – бренд «Львівське»

ВІДЕОНОВИНИ


Яку небезпеку несе генератор?
<p>
	<span style="color: rgb(15, 15, 15); font-family: Roboto, Arial, sans-serif; font-size: 14px; white-space: pre-wrap; background-color: rgba(0, 0, 0, 0.05);">Часто замінниками центрального електропостачання стають генератори, а обігрівачами приміщення - газові прилади. Поряд з тим, такі речі несуть в собі ряд потенційних ризиків. Про них розповів Богдан Левицький, лікар з гігієни праці відділу досліджень фізичних та хімічних факторів ДУ "Івано-Франківський ОЦКПХ МОЗ України".</span></p>

РОЗСИЛКА НОВИН



все для підприємців, роботодавців та орендарців