Купити квартиру Івано-Франківськ

ПОРТРЕТ ПРОФЕСІЇ


Портрет професії: керівник військових вишколів
Сергій Демчук: громадський діяч та захисник національного бойового мистецтва. Сергій Демчук є видатною особистістю, яка впливає...
Портрет професії. Водій
«Під час зустрічей з колегами розумієш, що насправді є війна, - розповідає водій в АТ...
Портрет професії. Воєнний розвідник
7 вересня 2021 року українська воєнна розвідка відзначає 29-у річницю створення. За цей час відомство...
Комплектувальник товарів: обов’язки, плюси та мінуси професії
З розвитком гуртової та роздрібної торгівлі, а також численних інтернет-магазинів набула актуальності вакансія «комплектувальник товарів»...
Портрет професії. Дизайнер прикраc
Її прикраси носять тисячі людей в Україні, Італії, Польщі, Росії, Америці, Іспанії, Греції, Норвегії, Грузії.....
Портрет професії. Електрогазозварник 5 розряду «Івано-Франківськгаз»
Лідія Анікеєнко: «Коли ставлю шов, вогонь мене заряджає… Тому я б не змогла працювати за...
Портрет професії. Миловар
Заради нової справи вона залишила звичний побут та стабільну роботу у Франківську і перебралась до...
Портрет професії. Кондитер
Щодня у стрiчцi соціальних мереж нам трапляються фото апетитних тортiв та кексів, вiд споглядання на...
Портрет професії. Тренер з НЛП (нейро-лінгвістичного програмування)
У нашому суспільстві багато говорять про те, що НЛП – це маніпуляції. Демонізуючи НЛП, люди...
Портрет професії. Інженер з якості
У рамках відзначення міжнародного тижня інженерії та технологій продовжуємо розповідати про інженерні професії. Чи задумувалися ви...

БЛОГИ


Юридичні консультації
вул. Івана Франка, 4 Івано-Франківськ 76000 тел.0342...
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба спільно захищатимуть права вразливих категорій осіб
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба, як центральний орган виконавчої...
14.7.2023, 10:09
ЩОДЕННИКИ СТЕПАНА ПУШИКА
З люб’язної згоди дружини Степана...
Жовтень, 1989: Пушика продовжують "звинувачувати" у націоналізмі
11/10/1989 «Прикарпатська правда» надрукувала мою обскубану репліку-відповідь Дедуріну, який мене й Товариство звинуватив у націоналізмі. Я...
2.2.2021, 12:57

ОПИТУВАННЯ


Чи любите ви пампухи з ружою?
Так
Ні
Це що?

НАШІ ДРУЗІ


Діти — як квіти: поливай, то ростимуть

Регіонали вважають Тягнибока єдиним реальним конкурентом Януковича - Радіо Свобода


2 Лютого 2013 p.

 

Опозиція вже тепер має визначити єдиного кандидата на президента, кажуть експерти. Утім, представники опозиційних політичних сил не висловлюють готовності до такого рішення. Вони запевняють, що у 2015 році той кандидат, який опонуватиме владі обов’язково переможе. Водночас У Партії Регіонів вважають, що Віктор Янукович залишатиметься Президентом України до 2020 року, - говорить Радіо Свобода

Якщо опозиція зволікатиме з визначенням єдиного кандидата на президента, вона буде приречена на поразку у 2015 році, заявив у коментарі для Радіо Свобода політолог Анатолій Луценко.

«Єдиний сценарій, який можливий – це визначитися зараз, бо інакше ніякої синергії не буде. У 2002 році було заявлено, що в президенти від опозиції йде Віктор Ющенко. Лише завдяки цьому вдалося створити ситуацію, коли порядок денний формувала не влада, а опозиція. Президентські вибори не робляться ані за 3 місяці, ані, навіть, за рік», – зазначив Луценко.

Найбільш перспективний кандидат від опозиції у в’язниці – Соболєв

Визначитися з єдиним кандидатом ще до початку виборчої кампанії – це найкращій варіант, вважає заступник голови фракції «Батьківщина» Сергій Соболєв. Водночас, за його словами, процес узгодження ускладнений тим, що найбільш перспективний кандидат від опозиції – Юлія Тимошенко ув’язнена. Відтак, хто зможе опонувати Віктору Януковичу у 2015 році залежить, зокрема, від активності громадян, зауважив Соболєв.
 

«Всі шанси для того, щоб Юлія Тимошенко брала участь у наступних президентських виборах, без сумніву, є. Ці шанси нам дає і розвиток загальної ситуації в країні, і те, що Віктор Янукович і його команда повністю дискредитували себе корупційними схемами та жадобою до наживи, яку вони демонструють», – сказав у розмові з Радіо Свобода Соболєв.

Єдиний кандидат від опозиції потрібен у передреволюційній ситуації – Яхно

Утім, що раніше опозиція визначить єдиного кандидата, то більше часу матиме влада для протидії йому, сказала у коментарі для Радіо Свобода політолог Олеся Яхно. Водночас, якщо опозиційні партії проголосять, що йдуть іншим шляхом, то це також дасть владі час для контрдій, зауважила експерт. Відтак, на її думку, з визначенням стратегії та, особливо, її публічним проголошенням варто зачекати.
 

«Тема єдиного кандидат від опозиції є актуальною в тому разі, коли є передреволюційні настрої. Але нині такої ситуації немає, тому зарано говорити про єдиного кандидата від опозиції», – відзначила Яхно.

Виборці у першому турі самі визначать єдиного кандидата – Сиротюк

Не поспішати з визначенням кандидата вважають доцільним і у «Свободі», розповів депутат від цієї політичної сили Юрій Сиротюк. Тим більш, що основним кандидатом від влади не обов’язково буде Віктор Янукович, який втрачає підтримку і виборців, і фінансових донорів Партії Регіонів, вважає  свободівець. Але влада нині намагається ввести у процес кандидатів, які лише удаватимуть з себе її опонентів, і це може змусити опозицію все ж визначити свого єдиного кандидата, відзначив Сиротюк.

«Якщо рейтинги перед виборами будуть показувати, що такий псевдо опозиціонер може бути штучно виведений у другий тур, тоді, звичайно, опозиція повинна приймати рішення ще у першому турі, що у другий тур все ж вийшов реальний кандидат від опозиції. Якщо владі такий сценарій не вдасться реалізувати, то немає нічого страшного, у тому, що суспільство вирішить саме хто є найбільш ймовірним кандидатом на президента», – зауважив у коментарі для Радіо Свобода Сиротюк.

Конкурентом Януковича у другому турі буде Тягнибок – Чечетов

Утім, перший заступник голови фракції Партії регіонів Михайло Чечетовзапевнив Радіо Свобода, що в цій політичній силі не роблять і не робитимуть ставок ні на кого крім Віктора Януковича. І, більше того, там вже знають хто стане його опонентом у другому турі президентських виборів 2015 року.
 

 «Він не просто кандидатом буде, а переможцем. Ми не маємо жодних сумнівів. Він переможе у чесні конкурентній боротьбі. А конкурентом його у другому турі буде Олег Тягнибок. Ми про це знаємо. Це сильний суперник, звісно» – наголосив Чечетов.

Визначення єдиного кандидата може роз’єднати опозицію – Карпунцов

Тим часом в «УДАРі» вбачають певні загрози від передчасного визначення єдиного кандидата на Президента від опозиції. Про це Радіо Свобода розповів депутат від цієї партії Валерій Карпунцов.

«З одного боку, що раніше вирішити це питання, то зрозуміліше, начебто, є визначеність. Але, давайте не кривити душею, воно буде роз’єднувати. Буде грати на ревнощах не лише політичних босів, а й виборців тієї чи іншої політичної сили. Воно не буде сприяти позитивному результату», – зауважив Карпунцов.

Представники парламентських опозиційних партій сходяться на тому, що їм найлегше буде домовитися про спільну підтримку того кандидата, який стане опонентом представника влади у другому турі. Крім того, вони висловлюють впевненість у тому, що опозиційний кандидат на посаду президента у будь-якому разі переможе Віктора Януковича на виборах. Водночас, експерти, зауважують що саме зайва самовпевненість опозиціонерів може стати на заваді їхній перемозі.

Джерело: Радіо Свобода


Наші канали в соц. мережах:
Переглядів: 899
Рекомендовані статті

Коментарів ще не додавалось!

Залишити коментар

Ім'я: 




Архів


Травень
2024
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

РЕКЛАМА



ФОТОНОВИНИ


ФК «Карпати» нестандартно презентували нову форму та оголосили титульного спонсора – бренд «Львівське»

ВІДЕОНОВИНИ


Яку небезпеку несе генератор?
<p>
	<span style="color: rgb(15, 15, 15); font-family: Roboto, Arial, sans-serif; font-size: 14px; white-space: pre-wrap; background-color: rgba(0, 0, 0, 0.05);">Часто замінниками центрального електропостачання стають генератори, а обігрівачами приміщення - газові прилади. Поряд з тим, такі речі несуть в собі ряд потенційних ризиків. Про них розповів Богдан Левицький, лікар з гігієни праці відділу досліджень фізичних та хімічних факторів ДУ "Івано-Франківський ОЦКПХ МОЗ України".</span></p>

РОЗСИЛКА НОВИН



все для підприємців, роботодавців та орендарців