Купити квартиру Івано-Франківськ

ПОРТРЕТ ПРОФЕСІЇ


Портрет професії: керівник військових вишколів
Сергій Демчук: громадський діяч та захисник національного бойового мистецтва. Сергій Демчук є видатною особистістю, яка впливає...
Портрет професії. Водій
«Під час зустрічей з колегами розумієш, що насправді є війна, - розповідає водій в АТ...
Портрет професії. Воєнний розвідник
7 вересня 2021 року українська воєнна розвідка відзначає 29-у річницю створення. За цей час відомство...
Комплектувальник товарів: обов’язки, плюси та мінуси професії
З розвитком гуртової та роздрібної торгівлі, а також численних інтернет-магазинів набула актуальності вакансія «комплектувальник товарів»...
Портрет професії. Дизайнер прикраc
Її прикраси носять тисячі людей в Україні, Італії, Польщі, Росії, Америці, Іспанії, Греції, Норвегії, Грузії.....
Портрет професії. Електрогазозварник 5 розряду «Івано-Франківськгаз»
Лідія Анікеєнко: «Коли ставлю шов, вогонь мене заряджає… Тому я б не змогла працювати за...
Портрет професії. Миловар
Заради нової справи вона залишила звичний побут та стабільну роботу у Франківську і перебралась до...
Портрет професії. Кондитер
Щодня у стрiчцi соціальних мереж нам трапляються фото апетитних тортiв та кексів, вiд споглядання на...
Портрет професії. Тренер з НЛП (нейро-лінгвістичного програмування)
У нашому суспільстві багато говорять про те, що НЛП – це маніпуляції. Демонізуючи НЛП, люди...
Портрет професії. Інженер з якості
У рамках відзначення міжнародного тижня інженерії та технологій продовжуємо розповідати про інженерні професії. Чи задумувалися ви...

БЛОГИ


Юридичні консультації
вул. Івана Франка, 4 Івано-Франківськ 76000 тел.0342...
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба спільно захищатимуть права вразливих категорій осіб
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба, як центральний орган виконавчої...
14.7.2023, 10:09
ЩОДЕННИКИ СТЕПАНА ПУШИКА
З люб’язної згоди дружини Степана...
Жовтень, 1989: Пушика продовжують "звинувачувати" у націоналізмі
11/10/1989 «Прикарпатська правда» надрукувала мою обскубану репліку-відповідь Дедуріну, який мене й Товариство звинуватив у націоналізмі. Я...
2.2.2021, 12:57

ОПИТУВАННЯ


Чи любите ви пампухи з ружою?
Так
Ні
Це що?

НАШІ ДРУЗІ


Якщо боїшся — не говори; якщо сказав — не бійся

Енергетики відсвяткували професійне свято


25 Грудня 2012 p.

22 грудня ПАТ «Прикарпаттяобленерго» відсвяткувало своє професійне свято – День енергетика. Уже традиційно у цей день енергетики підводять підсумки та планують наступний рік.

Олександр Бубен, Голова Правління ПАТ "Прикарпаттяобленерго":

«2012 рік став для нашої компанії справжнім роком добрих і корисних справ. Ми виправдали цю назву: робили і робимо справи, які несуть добро іншим, започатковували і продовжуємо реалізовувати проекти, які є корисними – для нас, нашого особистого розвитку, корпоративного поступу, для наших клієнтів та громади загалом. Ми працювали і працюватимемо надалі, змінюючись та удосконалюючись.
Правила визначає клієнт
Переконаний – для того, щоб стати справді клієнторієнтованою компанією нам, перш за все, потрібно відійти від менталітету монополіста і переформатувати свої думки цілі та прагнення на розвиток клієнторієнтованості та задоволення потреб споживачів.
В цьому році ми продовжили робити впевнені кроки в цьому напрямку. Так, нами відкрито ще два Центри з обслуговування клієнтів, які працюють за принципом єдиного вікна в Тлумацькій та Городенківській філіях, на черзі відкриття у Долині та у Івано-Франківську, останній має стати найбільшим у області. З початку року фахівцями ЦОК прийнято близько 12 тисяч звернень від споживачів і це тільки початок. Вірю, що саме орієнтація на клієнта дасть нам суттєві переваги у майбутньому і дозволить нашій компанії розвиватися та рухатися у правильному напрямку, досягаючи поставлених цілей.
Не збут, а обслуговування
В контексті клієнторієнтованості у енергозбутовій діяльності особлива увага приділяється обслуговуванню та налагодженню комунікації з споживачами. Це стосується, зокрема, грамотності та тактовності роботи наших інспекторів, своєчасної і фахової діяльності працівників, що обслуговують прилади обліку, інформативної роботі наших контролерів.
Ми докладаємо максимум зусиль для того, щоб споживач не тільки сплачував за електропостачання, а й робив це з легкістю, в оптимально зручний для себе спосіб, з довірою до нашої компанії. Для цього ми розвиваємо альтернативні способи розрахунку, зокрема, систему дистанційних розрахунків для юридичних споживачів, удосконалюємо та модернізуємо інформаційно-платіжну систему розрахунків для населення.
Технарі за надійність, якість, ефективність
У технічному напрямку ми зробили акцент на реконструкцію старих та будівництво нових електромереж. За цей час нами проведено ремонт більше ніж 1,5 тисячі кілометрів ліній електропередач і близько 850 підстанцій.
Завершено будівництво повітряних ліній 35 кВ до підстанції «Гута», що дозволило значно покращити надійність електропостачання сіл Богородчанського району.
Розпочато масштабне будівництво ПЛ-110 кВ «Яворів-Ільці», це дозволить розв’язати проблему з постачанням електроенергії у Верховинського районі.
На підстанції 110 кВ «Ворохта» встановлено другий потужний трансформатор 110 кВ, - таким чином вирішено болюче питання браку потужностей у Яремчанській зоні.
Також вперше за останні 20 років нами проведено складну заміну потужних трансформаторів напругою 110 кВ. Це дозволило покращити якість електропостачання села Крихівці та частини Івано-Франківська.
Крім цього 2012-ий рік став рекордним в плані заміни комутаційної апаратури. Це заслуга працівників технічної дирекції, які спрацювали дуже продуктивно.
Вдосконалення системи управління
В 2012 році нами автоматизовано систему стратегічного управління підприємством. На разі завершується проект з розробки стратегії розвитку ІТ.
Також нами завершено впровадження системи оперативного управління діяльністю підприємством «Synergy Center» у всіх філіях ПАТ, що дало змогу суттєво пришвидшити процес погодження та ознайомлення з документацією та стало черговим кроком до реалізації стратегічної цілі – «Створення єдиного інформаційного простору».
Без ІТ – і не туди і не сюди
Вигоди від удосконалення ІТ-продуктів можна відчути вже зараз: резервуючи автотранспорт, користуючись інфотерміналом в центральному офісі чи подаючи заявку через систему Service Desk, яку, до речі, у наступному році буде запроваджено і у РЕМ.
Що стосується цього року, то Надвірнянська та Косівська філії отримали високошвидкісні канали передачі даних, а у всіх 17-ти філіях було впроваджено резервні канали зв’язку, що суттєво покращило надійність передачі даних між філіями та центральним офісом.
В шістьох філіях впроваджено кадровий модуль SAP, що дало можливість керівництву філій в режимі реального часу мати доступ до всієї необхідної інформації щодо працівників. До кінця року на комп’ютери директорів філій також буде встановлено новий програмний «Робичий стіл керівника», в якому буде інформація про планові та аварійні вимкнення та про стан розгляду звернень споживачів щодо якості електроенергії.
Загальне – значить, важливе для кожного
Завдяки зусиллям фахівців загальної дирекції покращення умов праці прийшло у Городенківську, Галицьку, Тлумацьку, Косівську, Надвірнянську та Рогатинську філії. Впорядковано будівлі виробничих дільниць, облаштовано системи опалення та водопостачання, санітарно-побутові приміщення, замінено покрівлі та дахи. Також розпочато будівництво будівлі нового адміністративного корпусу для філії ПАТ «Косівський РЕМ», яка має стати однією з кращих в компанії.
Персонал: забезпечення і розвиток
В цьому році ми тричі переглядали оплату праці, збільшили розмір оздоровчих та виплатили одноразову матеріальну допомогу на оздоровлення у розмірі 800 грн.
Дирекція з персоналу реалізувала і продовжує реалізовувати такі важливі проекти, як запровадження корпоративного дрес-коду, популяризація кодексу корпоративної культури, запровадження та проведення атестації персоналу, формування кадрового резерву компанії.
Особлива увага традиційно приділялася і приділяється навчанню та розвитку персоналу, наприклад, більше двох сотень ключових керівників підприємства пройшли навчання за різними програмами Міжнародного інституту менеджменту-Київ.
Безпека понад усе!
Життя, здоров’я та безпека наших працівників завжди були і будуть пріоритетними для нашої компанії. Тож ми зробили особливий акцент на підвищення рівня охорони праці, зокрема завершили впровадження Міжнародного стандарту з охорони праці OHSAS 18001 та розробили План заходів з питань профілактики виробничого травматизму з працівниками компанії на 2012-2013 роки.
Ми кардинально змінюємо підходи до інформаційно-роз’яснювальної роботи серед наших працівників, шукаємо нові способи достукатися до свідомості та сердець енергетиків для того, щоб вони зрозуміли – їхнє життя безцінне не тільки для їхніх близьких, а й для нашої компанії.
Інновації
Все більшої популярності у нашій компанії набирає проект «Ініціативний центр» - покликаний збирати та реалізовувати найкорисніші та найцікавіші ідеї. Тільки за цей рік на адресу центру надійшло 557 пропозицій. На даний час впроваджується 243 інноваційні пропозиції, уже впроваджено – 163.
Деякі ініціативи є настільки вдалими, що вони поширюються у компанії. Так, наприклад, пропозиція диспетчера Яремчанського РЕМ Дмитра Панівника, щодо обігріву обладнання підстанцій в експериментальному режимі уже впроваджується на трьох підстанціях Лисецького РЕМ і таких прикладів для наслідування є багато.
Від року добрих справ – до «зеленого офісу»
Цього року наша компанія працювала під гаслом «Рік добрих і корисних справ». І це справді був рік, наповнений добрими починаннями та реалізацією соціальних проектів, які приносити користь суспільству. Наприклад, активними були наші волонтери, які працювали з дітьми не лише у школах, а й в дитячих літніх таборах, охопивши близько 1600 вихованців. Резонанс отримала наша природоохоронна програма «Лелека», в рамках якої не лише встановлюються платформи для гнізд, а й тривають наукові дослідження, проводяться освітні заходи та ін. Ми починаємо розуміти символічне значення «зеленого» кольору. Саме тому 2013 рік компанія проведе під гаслом «Ми обираємо зелену лінію – лінію життя». Таким чином ми нагадуємо про своє зобов’язання щодо зменшення негативного впливу нашої діяльності на довкілля. Наші дії будуть спрямовані на впровадження чіткої програми утилізації відходів, підтримку принципів зеленого офісу, навчання еко-волонтерів, популяризацію в колективі екологічних цінностей.
P.S.
Переконаний, що наше майбутнє за інноваціями, самовдосконаленням та відходом від менталітету монополіста. Тільки реалізовуючи нові нестандарті, ефективні ідеї та рішення ми зможемо досягти успіху. Удосконалюючи себе, стаючи кращими за себе минулих, ми зможемо змінювати нашу компанію і наше життя разом з ним, досягаючи вражаючих результатів. Руйнуючи старі стереотипи і освоюючи нові, принципово відмінні, методи роботи ми зможемо привести ПАТ «Прикарпаттяобленерго» до нових вершин.
Вітаю вас з Днем енергетика і бажаю нових професійних та особистих перемог!».


Наші канали в соц. мережах:
Переглядів: 631
Рекомендовані статті

Коментарів ще не додавалось!

Залишити коментар

Ім'я: 




Архів


Травень
2024
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

РЕКЛАМА



ФОТОНОВИНИ


ФК «Карпати» нестандартно презентували нову форму та оголосили титульного спонсора – бренд «Львівське»

ВІДЕОНОВИНИ


Яку небезпеку несе генератор?
<p>
	<span style="color: rgb(15, 15, 15); font-family: Roboto, Arial, sans-serif; font-size: 14px; white-space: pre-wrap; background-color: rgba(0, 0, 0, 0.05);">Часто замінниками центрального електропостачання стають генератори, а обігрівачами приміщення - газові прилади. Поряд з тим, такі речі несуть в собі ряд потенційних ризиків. Про них розповів Богдан Левицький, лікар з гігієни праці відділу досліджень фізичних та хімічних факторів ДУ "Івано-Франківський ОЦКПХ МОЗ України".</span></p>

РОЗСИЛКА НОВИН



все для підприємців, роботодавців та орендарців