Купити квартиру Івано-Франківськ

ПОРТРЕТ ПРОФЕСІЇ


Портрет професії: керівник військових вишколів
Сергій Демчук: громадський діяч та захисник національного бойового мистецтва. Сергій Демчук є видатною особистістю, яка впливає...
Портрет професії. Водій
«Під час зустрічей з колегами розумієш, що насправді є війна, - розповідає водій в АТ...
Портрет професії. Воєнний розвідник
7 вересня 2021 року українська воєнна розвідка відзначає 29-у річницю створення. За цей час відомство...
Комплектувальник товарів: обов’язки, плюси та мінуси професії
З розвитком гуртової та роздрібної торгівлі, а також численних інтернет-магазинів набула актуальності вакансія «комплектувальник товарів»...
Портрет професії. Дизайнер прикраc
Її прикраси носять тисячі людей в Україні, Італії, Польщі, Росії, Америці, Іспанії, Греції, Норвегії, Грузії.....
Портрет професії. Електрогазозварник 5 розряду «Івано-Франківськгаз»
Лідія Анікеєнко: «Коли ставлю шов, вогонь мене заряджає… Тому я б не змогла працювати за...
Портрет професії. Миловар
Заради нової справи вона залишила звичний побут та стабільну роботу у Франківську і перебралась до...
Портрет професії. Кондитер
Щодня у стрiчцi соціальних мереж нам трапляються фото апетитних тортiв та кексів, вiд споглядання на...
Портрет професії. Тренер з НЛП (нейро-лінгвістичного програмування)
У нашому суспільстві багато говорять про те, що НЛП – це маніпуляції. Демонізуючи НЛП, люди...
Портрет професії. Інженер з якості
У рамках відзначення міжнародного тижня інженерії та технологій продовжуємо розповідати про інженерні професії. Чи задумувалися ви...

БЛОГИ


Юридичні консультації
вул. Івана Франка, 4 Івано-Франківськ 76000 тел.0342...
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба спільно захищатимуть права вразливих категорій осіб
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба, як центральний орган виконавчої...
14.7.2023, 10:09
ЩОДЕННИКИ СТЕПАНА ПУШИКА
З люб’язної згоди дружини Степана...
Жовтень, 1989: Пушика продовжують "звинувачувати" у націоналізмі
11/10/1989 «Прикарпатська правда» надрукувала мою обскубану репліку-відповідь Дедуріну, який мене й Товариство звинуватив у націоналізмі. Я...
2.2.2021, 12:57

ОПИТУВАННЯ


Чи любите ви пампухи з ружою?
Так
Ні
Це що?

НАШІ ДРУЗІ


Виховані люди повні сумнівами, а ідіоти - впевненості

Стартує відбір до української збірної на Ігри Нескорених 2025


10 Квітня 2024 p.

8 квітня розпочалася реєстрація кандидатів до національної команди, яка представить Україну на Іграх Нескорених 2025 у Ванкувері-Вістлері.

Зареєструватись на веб-платформі е-Ветеран.

Ігри Нескорених — це найбільший в світі міжнародний захід для ветеранів та військовослужбовців, які отримали поранення, травми або захворювання, виконуючи свої службові обов’язки. Кожні Ігри об’єднують сотні бійців та їхні родини, стають майданчиком для взаємної підтримки та обміну досвідом, прикладом незламності духу захисників для сотні тисяч глядачів з усього світу.

Україна долучилась до Ігор Нескорених у 2017 році, дебютувавши на Іграх в Торонто, а участь у Іграх в 2025 році стане ювілейною для нашої країни — українська збірна впʼяте продемонструє нескореність наших воїнів.

Ігри Нескорених у Ванкувері-Вістлері 2025 стануть першими в історії зимовими гібридними Іграми. Учасники візьмуть участь у плаванні, веслуванні на тренажерах, волейболі сидячи, баскетболі на кріслах колісних та регбі на кріслах колісних, включаючи нові зимові види спорту: гірські лижі, сноуборд, біатлон, бігові лижі, скелетон і керлінг на кріслах колісних. Втім, національний відбір проходитиме за класичними видами спорту, а саме:

  • баскетбол на кріслах колісних
  • велоспорт
  • веслування на тренажерах
  • волейбол сидячи
  • легка атлетика (біг, штовхання ядраметання диска)
  • пауерліфтинг
  • плавання
  • стрільба з лука
  • настільний теніс

Цього року до збірної потрапить на десять осіб більше, ніж минулого — міжнародна Фундація Ігор Нескорених збільшила українську квоту з 25 до 35 учасників.

Реєстрація та етапи відбору

Реєстрація учасників на відбір до збірної України триватиме до 21 квітня. Після реєстрації онлайн та верифікації документів, учасники відбору будуть запрошені на всеукраїнські змагання, які пройдуть 31 травня - 2 червня у Києві.

На частину з учасників чекатиме спортивний кемп — знайомство з дисциплінами Ігор Нескорених та цінностями проєкту. Це не змагання, а можливість спробувати себе у різних видах спорту під наглядом професійних тренерів та лікарів і обрати найкращі для себе.

Після завершення всеукраїнських змагань відбіркова комісія протягом чотирьох тижнів обере та оголосить склад збірної (до 30 червня).

Критерії відбору

Взяти участь у цьогорічному відборі можуть військовослужбовці та ветерани Сил оборони України, а також добровольці, які отримали поранення, були травмовані або захворіли під час або внаслідок виконання своїх службових обов’язків в зоні бойових дій з 2014 року.

Обрання збірної на Ігри Нескорених 2025 відбуватиметься за критеріями, переданими українському оргкомітету Фундацією Ігор Нескорених.

Основну роль у відборі відіграватиме вплив Ігор Нескорених на психологічне та фізичне відновлення, а також їхня мотивація та підтримка цінностей Ігор. Спортивні досягнення враховуватимуться, але матимуть найменшу вагу у прийнятті рішення.

Організатори

Відбір та підготовку збірної України 2025 року здійснює Міністерство у справах ветеранів України, спільно з Українським ветеранським фондом Мінветеранів, Центром стратегічних комунікацій «СтратКом Україна», ГО «Повернись живим!» та ГО «Ігри Інвіктус Україна».


Наші канали в соц. мережах:
Переглядів: 61
Рекомендовані статті

Коментарів ще не додавалось!

Залишити коментар

Ім'я: 




Архів


Квітень
2024
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

РЕКЛАМА



ФОТОНОВИНИ


ФК «Карпати» нестандартно презентували нову форму та оголосили титульного спонсора – бренд «Львівське»

ВІДЕОНОВИНИ


Яку небезпеку несе генератор?
<p>
	<span style="color: rgb(15, 15, 15); font-family: Roboto, Arial, sans-serif; font-size: 14px; white-space: pre-wrap; background-color: rgba(0, 0, 0, 0.05);">Часто замінниками центрального електропостачання стають генератори, а обігрівачами приміщення - газові прилади. Поряд з тим, такі речі несуть в собі ряд потенційних ризиків. Про них розповів Богдан Левицький, лікар з гігієни праці відділу досліджень фізичних та хімічних факторів ДУ "Івано-Франківський ОЦКПХ МОЗ України".</span></p>

РОЗСИЛКА НОВИН



все для підприємців, роботодавців та орендарців