Купити квартиру Івано-Франківськ

ПОРТРЕТ ПРОФЕСІЇ


Портрет професії: керівник військових вишколів
Сергій Демчук: громадський діяч та захисник національного бойового мистецтва. Сергій Демчук є видатною особистістю, яка впливає...
Портрет професії. Водій
«Під час зустрічей з колегами розумієш, що насправді є війна, - розповідає водій в АТ...
Портрет професії. Воєнний розвідник
7 вересня 2021 року українська воєнна розвідка відзначає 29-у річницю створення. За цей час відомство...
Комплектувальник товарів: обов’язки, плюси та мінуси професії
З розвитком гуртової та роздрібної торгівлі, а також численних інтернет-магазинів набула актуальності вакансія «комплектувальник товарів»...
Портрет професії. Дизайнер прикраc
Її прикраси носять тисячі людей в Україні, Італії, Польщі, Росії, Америці, Іспанії, Греції, Норвегії, Грузії.....
Портрет професії. Електрогазозварник 5 розряду «Івано-Франківськгаз»
Лідія Анікеєнко: «Коли ставлю шов, вогонь мене заряджає… Тому я б не змогла працювати за...
Портрет професії. Миловар
Заради нової справи вона залишила звичний побут та стабільну роботу у Франківську і перебралась до...
Портрет професії. Кондитер
Щодня у стрiчцi соціальних мереж нам трапляються фото апетитних тортiв та кексів, вiд споглядання на...
Портрет професії. Тренер з НЛП (нейро-лінгвістичного програмування)
У нашому суспільстві багато говорять про те, що НЛП – це маніпуляції. Демонізуючи НЛП, люди...
Портрет професії. Інженер з якості
У рамках відзначення міжнародного тижня інженерії та технологій продовжуємо розповідати про інженерні професії. Чи задумувалися ви...

БЛОГИ


Юридичні консультації
вул. Івана Франка, 4 Івано-Франківськ 76000 тел.0342...
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба спільно захищатимуть права вразливих категорій осіб
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба, як центральний орган виконавчої...
14.7.2023, 10:09
ЩОДЕННИКИ СТЕПАНА ПУШИКА
З люб’язної згоди дружини Степана...
Жовтень, 1989: Пушика продовжують "звинувачувати" у націоналізмі
11/10/1989 «Прикарпатська правда» надрукувала мою обскубану репліку-відповідь Дедуріну, який мене й Товариство звинуватив у націоналізмі. Я...
2.2.2021, 12:57

ОПИТУВАННЯ


Чи любите ви пампухи з ружою?
Так
Ні
Це що?

НАШІ ДРУЗІ


Хто часу не цінує, на своїй шкурі це відчує

Фундаментальне завдання – зберігати ініціативу, щоб була можливість ставати сильнішими – звернення Президента України


18 Січня 2024 p.

Бажаю здоров’я, шановні українці, українки!

Головне за сьогоднішній день.

Провів Ставку. Оперативний рівень – ситуація на фронті зараз. Доповідали командувачі. Різні напрямки. Схід. Південь. Також північ – протидія диверсійним групам, укріплення кордону.

Був і стратегічний рівень обговорення – наші дії цього року. І не тільки оборонні. Україна потребує амбітної, активної перспективи. Щоб саме в нашої держави була ініціатива, а не у ворога. Щоб саме від українських дій залежало завершення війни. Світ підтримує тих, хто має перспективу. І це фундаментальне завдання – зберегти ініціативу, щоб була можливість ставати сильнішими.

Провів і підсумкову нараду після всіх зустрічей і перемовин – офіційного візиту у Швейцарію, участі у Давоському форумі. Там було багато хороших, корисних зустрічей. Європа, Америка, Африка, Азія. Говорили і з політиками, і з лідерами бізнесу.

Сьогодні урядовці продовжили роботу на форумі. Зокрема, щоб залучити в Україну – в оборонний сектор – більше бізнесових, технологічних можливостей. Дуже важливо, що ми представляємо не лише потреби, потреби України та наших воїнів, усього суспільства, а й попри всі складнощі війни представляємо і спроможності України – те, що ми робимо, те, що можемо робити, те, чим ми можемо зміцнювати спільну безпеку у Європі.

Провів окрему нараду з міністром оборони. Готуємо більше сили для нашої держави.

Нарада з правоохоронцями. Зокрема, був на нараді голова Служби безпеки України. Основна доповідь – щодо протидії колаборантам, щодо знищення логістики ворога. Я вдячний Службі за результати.

Окремо – щодо ситуації із нашими журналістами. Зокрема, фактом стеження за журналістами. Служба безпеки України розпочала розслідування та з’ясує всі обставини. Будь-який тиск на журналістів неприпустимий.

Особливо я хочу відзначити сьогодні й подякувати всім нашим людям, які продовжують працювати і вдень, і вночі, допомагаючи після російських ударів. Наші рятувальники – ДСНС України. Місцева влада, яка справді зі своїми громадами, справді зі своїми людьми. Кожен український лікар. Усі медичні працівники. Волонтери. Кожен, хто допомагає Херсону й Херсонщині, Запоріжжю, Донеччині, мешканцям наших прифронтових і прикордонних громад, Харкову та області.

Сьогодні був черговий удар російської авіації по Куп’янському району – дві дитини постраждали, зокрема хлопчик, 10 років йому. Дуже важке поранення… Одна людина загинула від того удару. Мої співчуття... Це був цілком свідомий російський удар керованою авіабомбою просто по одному із сіл Купʼянського району. Херсон – майже безперервні обстріли. На жаль, теж є поранені та загиблі. Обов’язково відповімо окупантам. І кожен бачить, що наші відповіді їм справді відчутні.

Важливо також завжди не забувати дякувати тим нашим людям, чия робота – це рятувати після ударів російських терористів.

Харків: Ігор Федорченко, 6-та державна пожежно-рятувальна частина, та Олександр Гужва з 9-ї державної пожежно-рятувальної частини області. Я дякую вам!

Одеса: лікар Владислав Крижановський з Одеського обласного центру екстреної медичної допомоги та пожежники-рятувальники: сержант Костянтин Вільчинський та майстер-сержант Сергій Пігарь. Я дякую!

Донеччина: Владислав Галушко, фельдшер із міста Лиман, працює в ДСНС, та пожежник-рятувальник із міста Торецька Іван Пономаренко. Я дякую вам!

Наша Сумщина: Володимир Пилипенко та Олександр Небилиця, працівники 8-ї державної пожежно-рятувальної частини ДСНС області, а також Владислав Лисоконь, місто Шостка, фельдшер станції екстреної медичної допомоги. Дякую вам за професійність та всім нашим лікарям, усім вашим колегам, усьому колективу ДСНС України, кожній бригаді екстреної медицини, усім лікарям, фельдшерам, медичним сестричкам і братам.

Дякую кожному й кожній, хто дбає про Україну, про наших людей, про нашу державу. Дякую всім, хто знищує окупанта і працює заради того, щоб Росія відповіла за все скоєне.

Слава Україні!


Наші канали в соц. мережах:
Переглядів: 105
Рекомендовані статті

Коментарів ще не додавалось!

Залишити коментар

Ім'я: 




Архів


Квітень
2024
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

РЕКЛАМА



ФОТОНОВИНИ


ФК «Карпати» нестандартно презентували нову форму та оголосили титульного спонсора – бренд «Львівське»

ВІДЕОНОВИНИ


Яку небезпеку несе генератор?
<p>
	<span style="color: rgb(15, 15, 15); font-family: Roboto, Arial, sans-serif; font-size: 14px; white-space: pre-wrap; background-color: rgba(0, 0, 0, 0.05);">Часто замінниками центрального електропостачання стають генератори, а обігрівачами приміщення - газові прилади. Поряд з тим, такі речі несуть в собі ряд потенційних ризиків. Про них розповів Богдан Левицький, лікар з гігієни праці відділу досліджень фізичних та хімічних факторів ДУ "Івано-Франківський ОЦКПХ МОЗ України".</span></p>

РОЗСИЛКА НОВИН



все для підприємців, роботодавців та орендарців