Купити квартиру Івано-Франківськ

ПОРТРЕТ ПРОФЕСІЇ


Портрет професії: керівник військових вишколів
Сергій Демчук: громадський діяч та захисник національного бойового мистецтва. Сергій Демчук є видатною особистістю, яка впливає...
Портрет професії. Водій
«Під час зустрічей з колегами розумієш, що насправді є війна, - розповідає водій в АТ...
Портрет професії. Воєнний розвідник
7 вересня 2021 року українська воєнна розвідка відзначає 29-у річницю створення. За цей час відомство...
Комплектувальник товарів: обов’язки, плюси та мінуси професії
З розвитком гуртової та роздрібної торгівлі, а також численних інтернет-магазинів набула актуальності вакансія «комплектувальник товарів»...
Портрет професії. Дизайнер прикраc
Її прикраси носять тисячі людей в Україні, Італії, Польщі, Росії, Америці, Іспанії, Греції, Норвегії, Грузії.....
Портрет професії. Електрогазозварник 5 розряду «Івано-Франківськгаз»
Лідія Анікеєнко: «Коли ставлю шов, вогонь мене заряджає… Тому я б не змогла працювати за...
Портрет професії. Миловар
Заради нової справи вона залишила звичний побут та стабільну роботу у Франківську і перебралась до...
Портрет професії. Кондитер
Щодня у стрiчцi соціальних мереж нам трапляються фото апетитних тортiв та кексів, вiд споглядання на...
Портрет професії. Тренер з НЛП (нейро-лінгвістичного програмування)
У нашому суспільстві багато говорять про те, що НЛП – це маніпуляції. Демонізуючи НЛП, люди...
Портрет професії. Інженер з якості
У рамках відзначення міжнародного тижня інженерії та технологій продовжуємо розповідати про інженерні професії. Чи задумувалися ви...

БЛОГИ


Юридичні консультації
вул. Івана Франка, 4 Івано-Франківськ 76000 тел.0342...
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба спільно захищатимуть права вразливих категорій осіб
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба, як центральний орган виконавчої...
14.7.2023, 10:09
ЩОДЕННИКИ СТЕПАНА ПУШИКА
З люб’язної згоди дружини Степана...
Жовтень, 1989: Пушика продовжують "звинувачувати" у націоналізмі
11/10/1989 «Прикарпатська правда» надрукувала мою обскубану репліку-відповідь Дедуріну, який мене й Товариство звинуватив у націоналізмі. Я...
2.2.2021, 12:57

ОПИТУВАННЯ


Чи любите ви пампухи з ружою?
Так
Ні
Це що?

НАШІ ДРУЗІ


Справи великих мають бути теж великими

ДонорUA розпочав кампанію «Розквітай» — про красу та користь донорства крові


14 Червня 2023 p.

14 червня, у Всесвітній день Донора, стартувала кампанія «Розквітай» від ДонорUA, мета якої — популяризувати донорство крові, розповідаючи про його красу та користь.

Відкриття проєкту почалося з презентації фотовиставки «Побач» на 2-му поверсі торгово-розважального центру Gulliver.

У межах заходу відбувся також брифінг, де взяли участь засновниця ДонорUA та Президентка ГО «Всеукраїнська асоціація донорів України» Ірина Славінська, міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко та амбасадорка кампанії KOLA.

«У розвинених країнах донорство крові — культурна норма. І хоча Україна зараз протистоїть агресії росії, ми не можемо відкладати ці питання на потім. Донорський рух допомагає рятувати життя наших захисників і захисниць, поранених цивільних, допомагає при лікуванні онкологічних хвороб чи при важких пологах. Люди розуміють, що здавати кров — надзвичайно важливо, але для всебічного розвитку культури донорства ми маємо говорити і про користь, яку отримують самі донори. За порятунок життів нам віддячує наш власний організм, тож донорство це не лише про допомогу іншим, це й про турботу про себе. Саме про красу та користь донорства для самих донорів будемо говорити протягом кампанії. Приєднуйся та розквітай разом із ДонорUA», — розповідає Ірина Славінська.

«Донорство крові є особливо значущим під час війни, адже потреба у крові та її компонентах значно зростає. Я вдячний кожному, хто відгукується на заклики здати кров, фактично віддаючи частинку себе заради допомоги іншим — порятунку чужого життя. Саме завдяки вам наразі добровільна донація дає можливість забезпечити потреби у крові та її компонентах як для цивільних, так і для військових. Однак, це питання не лише військового, а і мирного часу. Донація крові має стати своєрідною «корисною звичкою». Тому дуже важливо розвивати культуру донорства в Україні. Намагаюся робити свій вклад і власним прикладом, регулярно здаючи кров, і долучаючись до заходів з популяризації донорського руху, і працюючи над створенням умов для розвитку донорства на рівні міністерства»,— Міністр Віктор Ляшко.

 

«В мене найрідкісніша група крові у світі — четверта негативна. Я ніколи не була донором крові, ніколи не здавала кров, але сьогодні в нашій країні мені здається, що саме донорство крові є дуже важливою місією, бо таким чином ми можемо рятувати людей, наших військових. Я вірю в якісь доленосні збіги, тому, коли Донор UA зв’язалися з нами, я зрозуміла, що це якийсь знак, що саме зараз потрібно говорити про це людям і спонукати їх ставати донорами, не боятися цього, та у такий спосіб допомагати», — співачка KOLA.

Символічною локацією для старту проєкту «Розквітай» став торгово-розважальний центр Gulliver у самому серці Києва. На 2-му поверсі з 14 червня відкривається виставка «Побач», присвячена донорам та історіям їхнього донорського шляху. Вхід на виставку вільний.

«ТРЦ Gulliver радо долучився до проєкту «Розквітай», аби доносити інформацію про користь донорства до широкої аудиторії. Відсьогодні на найбільших екранах Європи транслюється іміджевий ролик в підтримку кампанії, ми відкрили тематичну фотовиставку та скоро анонсуємо серію лекцій про донорство спільно з DonorUA», — коментує директорка з маркетингу ТРЦ Катерина Жураківська.

До ініціативи також приєднався український бренд одягу W8less, який розробив ексклюзивний мерч. Відомий своєю винятковою якістю виробів, бренд створив капсульну колекцію речей із зображенням символу кампанії «Розквітай»— квітки гортензії. До капсули увійшли футболки різного крою та сукня. Купити мерч та підтримати кампанію можна на сайті w8less.com.ua чи в магазинах марки у Києві за адресами вул. О. Гончара 88 та ВДНГ, Павільйон 6. Увесь прибуток від продажів буде переданий в організацію ДонорUA.

«Ми раді приєднатися до ініціативи ДонорUA і підтримати кампанію з популяризації донорства серед українців. Зараз, як ніколи, важливо всебічно допомагати як військовим, що боронять нашу країну на фронті, так і медикам, які щоденно рятують життя наших співвітчизників. Ми всі можемо зробити наш внесок і здати кров, яка вкрай потрібна для лікування поранених. Сподіваємось, що кампанія «Розквітай»буде успішною і звичка донації крові увійде в щоденне життя українців»,— коментує Анна Шаш, засновниця W8less.

У рамках події було проведено також святкову донацію, до якої долучився ведучий заходу Святослав Галюк, здавши кров для потреб військових і цивільних пацієнтів.

Фото з відкриття кампанії — у нашому Facebook.

Кампанія «Розквітай» триватиме до 14 червня наступного року і включатиме в себе різноманітні події, проєкти та активності, зокрема:

  • фотопроєкт «Побач» — портрети та історії донорів крові;
  • серія акцій «Заквітчуй» — висадка гортензій, які стали символом кампанії;
  • просвітницька програма «Знай» — лекції, ефіри та інтерв’ю з експертами та блогерами;
  • «Скуштуй»: розробка меню для донорів крові;
  • вечірка «Неофіт-паті» для тих, хто здає кров уперше;
  • ексклюзивний мерч кампанії від українського бренда W8less;
  • участь артистів-амбасадорів, зокрема співачки KOLA.

Стежити за анонсами в межах кампанії та іншими важливими новинами у сфері донорства можна на сайті ДонорUA та спеціальній сторінці кампанії «Розквітай».

 

Довідково:

ДонорUA — єдина професійна система рекрутингу та координації донорів крові. Підтримує роботу 22 центрів крові, співпрацює з МОЗ, УЦТК, ВООЗ, Міжнародним комітетом Червоного Хреста та Global Blood Fund.

На сьогодні база ДонорUA налічує понад 120 000 донорів. Більше 7000 пацієнтів адресно отримали допомогу завдяки платформі, а на пошук донора для конкретного пацієнта витрачається не більше 20 хвилин.


Наші канали в соц. мережах:
Переглядів: 166
Рекомендовані статті

Коментарів ще не додавалось!

Залишити коментар

Ім'я: 




Архів


Квітень
2024
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

РЕКЛАМА



ФОТОНОВИНИ


ФК «Карпати» нестандартно презентували нову форму та оголосили титульного спонсора – бренд «Львівське»

ВІДЕОНОВИНИ


Яку небезпеку несе генератор?
<p>
	<span style="color: rgb(15, 15, 15); font-family: Roboto, Arial, sans-serif; font-size: 14px; white-space: pre-wrap; background-color: rgba(0, 0, 0, 0.05);">Часто замінниками центрального електропостачання стають генератори, а обігрівачами приміщення - газові прилади. Поряд з тим, такі речі несуть в собі ряд потенційних ризиків. Про них розповів Богдан Левицький, лікар з гігієни праці відділу досліджень фізичних та хімічних факторів ДУ "Івано-Франківський ОЦКПХ МОЗ України".</span></p>

РОЗСИЛКА НОВИН



все для підприємців, роботодавців та орендарців