Купити квартиру Івано-Франківськ

ПОРТРЕТ ПРОФЕСІЇ


Портрет професії: керівник військових вишколів
Сергій Демчук: громадський діяч та захисник національного бойового мистецтва. Сергій Демчук є видатною особистістю, яка впливає...
Портрет професії. Водій
«Під час зустрічей з колегами розумієш, що насправді є війна, - розповідає водій в АТ...
Портрет професії. Воєнний розвідник
7 вересня 2021 року українська воєнна розвідка відзначає 29-у річницю створення. За цей час відомство...
Комплектувальник товарів: обов’язки, плюси та мінуси професії
З розвитком гуртової та роздрібної торгівлі, а також численних інтернет-магазинів набула актуальності вакансія «комплектувальник товарів»...
Портрет професії. Дизайнер прикраc
Її прикраси носять тисячі людей в Україні, Італії, Польщі, Росії, Америці, Іспанії, Греції, Норвегії, Грузії.....
Портрет професії. Електрогазозварник 5 розряду «Івано-Франківськгаз»
Лідія Анікеєнко: «Коли ставлю шов, вогонь мене заряджає… Тому я б не змогла працювати за...
Портрет професії. Миловар
Заради нової справи вона залишила звичний побут та стабільну роботу у Франківську і перебралась до...
Портрет професії. Кондитер
Щодня у стрiчцi соціальних мереж нам трапляються фото апетитних тортiв та кексів, вiд споглядання на...
Портрет професії. Тренер з НЛП (нейро-лінгвістичного програмування)
У нашому суспільстві багато говорять про те, що НЛП – це маніпуляції. Демонізуючи НЛП, люди...
Портрет професії. Інженер з якості
У рамках відзначення міжнародного тижня інженерії та технологій продовжуємо розповідати про інженерні професії. Чи задумувалися ви...

БЛОГИ


Юридичні консультації
вул. Івана Франка, 4 Івано-Франківськ 76000 тел.0342...
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба спільно захищатимуть права вразливих категорій осіб
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба, як центральний орган виконавчої...
14.7.2023, 10:09
ЩОДЕННИКИ СТЕПАНА ПУШИКА
З люб’язної згоди дружини Степана...
Жовтень, 1989: Пушика продовжують "звинувачувати" у націоналізмі
11/10/1989 «Прикарпатська правда» надрукувала мою обскубану репліку-відповідь Дедуріну, який мене й Товариство звинуватив у націоналізмі. Я...
2.2.2021, 12:57

ОПИТУВАННЯ


Чи любите ви пампухи з ружою?
Так
Ні
Це що?

НАШІ ДРУЗІ


Скрипуче дерево два віки стоїть

На курортах України встановлюється спекотна суха погода


7 Липня 2021 p.

На українському узбережжі Чорного та Азовського морів на цьому тижні встановиться найсприятливіша погода для тих, хто любить пляжний відпочинок (за статистикою охочих провести відпустку біля моря 60%). У середу й четвер ще пройдуть місцями дощі. Але до кінця поточного робочого тижня на зміну циклону прийде антициклон, на морських курортах України стане жарко, до +31°С вдень. Найдовше дощова погода протримається у Криму, на річках Криму збережеться несприятлива гідрологічна обстановка.

В Азовському морі температура води біля узбережжя вище +26°С.

Чорне море прогріється менше, температура води біля узбережжя до +23,7°С.

У Карпатах на цьому тижні денна температура повітря буде від помірної +24°С у Ворохті до спекотної +33°С в Ужгороді.

7 липня відзначається один з найвідоміших літніх свят - Івана Купала. Купайло - слов'янський міфологічний персонаж, бог літнього сонця та покровитель кохання. Схоже свято, пов'язане з серединою літа, є й в поляків - sobotka, у словенців - kresu den (вогненний день), у болгар - Яновден. Язичницька сутність свята, містичність давала наснагу для багатьох творів, найвідоміші з яких: «Вечір проти Івана Купала» Миколи Гоголя, «Купала на Волині» Лесі Українки.

Чорноморські курорти України

З 8 липня на чорноморському узбережжі очікується спекотна малохмарна погода, за прогнозом Sinoptik.ua повітря прогріється до +31°С. Вітер північний, північно-східний, слабкий до помірного.

В Одесі у середу ще може пройти дощ, температура повітря вдень до +25°С. З четверга стовпчик термометра буде повзти вгору, в неділю вдень ​​покаже температуру +31°С, вночі +21°С. Температура морської води біля берегів Одеси +21,7°С.

У Затоці невеликий дощ може пройти у середу, а з четверга та до кінця тижня буде без опадів, ясно, жарко +28 ...+31°С, температура морської води +23,5°С.

У Залізному порту у середу та четвер вночі +20°С, вдень +26°С, є вірогідність дощу, вітер північно-східний до 7 м/сек. З п'ятниці стане спекотно, сонце нагріє повітря до +30°С.

Курорти Азовського моря

У середу область зниженого тиску може наостанок полити дощем курорти Азовського моря. А вже з четверга антициклон подарує відпочиваючим сонячну погоду з температурою до +31°С. Східний та північно-східний вітер буде помірним, від 4 м/сек до 7 м/сек.

У Бердянську7 липня хмарно, +26°С, атмосферний тиск 755 мм рт. ст., є ймовірність дощу. 8-11 липня сонячно, до +31°С, атмосферний тиск 763 мм рт.ст. Море дуже тепле +25,6°С.

УГенічеську у середу та четвер хмарно, до +28°С, можливі місцями короткочасні дощі, з п'ятниці - ясно, +31°С, море прогріється до 26.4°С.

Курорти Карпат

7-8 липня температура повітря на курортах Карпат буде до +31°С, а з 9 липня очікується зниження на кілька градусів. На цьому тижні погода переважно суха та сонячна.

В Яремче буде комфортно відпочиваючим, які не переносять спеку. Тут з вівторка по неділю буде стримане тепло +22...+24°С вдень, +13...+14°С вночі. Наприкінці тижня можуть пройти місцями невеликі дощі.

У Косино увесь тиждень жарко, +31°С, небо ясне, вітер слабкий південних напрямків. У неділю мінлива хмарність, +28°С, може пройти невеликий дощ.

У Тростянці 7-9 липня ясно, +27...+29°С. У вихідні, 10-11 липня температура повітря стане вище, +31°С, але з'явиться хмарність, можливий невеликий дощ.


Наші канали в соц. мережах:
Переглядів: 339
Рекомендовані статті

Коментарів ще не додавалось!

Залишити коментар

Ім'я: 




Архів


Травень
2024
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

РЕКЛАМА



ФОТОНОВИНИ


ФК «Карпати» нестандартно презентували нову форму та оголосили титульного спонсора – бренд «Львівське»

ВІДЕОНОВИНИ


Яку небезпеку несе генератор?
<p>
	<span style="color: rgb(15, 15, 15); font-family: Roboto, Arial, sans-serif; font-size: 14px; white-space: pre-wrap; background-color: rgba(0, 0, 0, 0.05);">Часто замінниками центрального електропостачання стають генератори, а обігрівачами приміщення - газові прилади. Поряд з тим, такі речі несуть в собі ряд потенційних ризиків. Про них розповів Богдан Левицький, лікар з гігієни праці відділу досліджень фізичних та хімічних факторів ДУ "Івано-Франківський ОЦКПХ МОЗ України".</span></p>

РОЗСИЛКА НОВИН



все для підприємців, роботодавців та орендарців