Купити квартиру Івано-Франківськ

ПОРТРЕТ ПРОФЕСІЇ


Портрет професії: керівник військових вишколів
Сергій Демчук: громадський діяч та захисник національного бойового мистецтва. Сергій Демчук є видатною особистістю, яка впливає...
Портрет професії. Водій
«Під час зустрічей з колегами розумієш, що насправді є війна, - розповідає водій в АТ...
Портрет професії. Воєнний розвідник
7 вересня 2021 року українська воєнна розвідка відзначає 29-у річницю створення. За цей час відомство...
Комплектувальник товарів: обов’язки, плюси та мінуси професії
З розвитком гуртової та роздрібної торгівлі, а також численних інтернет-магазинів набула актуальності вакансія «комплектувальник товарів»...
Портрет професії. Дизайнер прикраc
Її прикраси носять тисячі людей в Україні, Італії, Польщі, Росії, Америці, Іспанії, Греції, Норвегії, Грузії.....
Портрет професії. Електрогазозварник 5 розряду «Івано-Франківськгаз»
Лідія Анікеєнко: «Коли ставлю шов, вогонь мене заряджає… Тому я б не змогла працювати за...
Портрет професії. Миловар
Заради нової справи вона залишила звичний побут та стабільну роботу у Франківську і перебралась до...
Портрет професії. Кондитер
Щодня у стрiчцi соціальних мереж нам трапляються фото апетитних тортiв та кексів, вiд споглядання на...
Портрет професії. Тренер з НЛП (нейро-лінгвістичного програмування)
У нашому суспільстві багато говорять про те, що НЛП – це маніпуляції. Демонізуючи НЛП, люди...
Портрет професії. Інженер з якості
У рамках відзначення міжнародного тижня інженерії та технологій продовжуємо розповідати про інженерні професії. Чи задумувалися ви...

БЛОГИ


Юридичні консультації
вул. Івана Франка, 4 Івано-Франківськ 76000 тел.0342...
Оголошено конкурс з відбору психологів
...
18.6.2024, 10:38
ЩОДЕННИКИ СТЕПАНА ПУШИКА
З люб’язної згоди дружини Степана...
Жовтень, 1989: Пушика продовжують "звинувачувати" у націоналізмі
11/10/1989 «Прикарпатська правда» надрукувала мою обскубану репліку-відповідь Дедуріну, який мене й Товариство звинуватив у націоналізмі. Я...
2.2.2021, 12:57

ОПИТУВАННЯ


Чи любите ви пампухи з ружою?
Так
Ні
Це що?

НАШІ ДРУЗІ


Добродійність ворогів у друзів перетворює

Впродовж тижня на морі тепло, на курортах Карпат дощитиме


30 Червня 2021 p.

Сонце, тепле море та гаряче, але не пекуче, сонце - такий узагальнений прогноз погоди на морських курортах до кінця тижня, хоча є нюанси.

На курортах Карпат холодний атмосферний фронт покаже, що таке контрастність, коли температура повітря раптом з +31°С різко падає до +21°С. На жаль, опадів не уникнути, гроз - теж.

У попередній тиждень атмосферні потоки нібито грали з людьми, здавалося, що ось-ось почнеться гроза, а вона не починалася, й навпаки, - при повному спокійному стані атмосфери, раптом здіймався вітер, налітали хмари та злива просто обрушувалася на землю.

На цьому тижні на морських курортах все більш-менш передбачувано. На море спокійно, дощів небагато. Проте є одна неприємність - навала медуз в Азовському морі. У водах Азовського моря мешкають: вухата медуза (Aurelia aurita), яка абсолютно нешкідлива, і корнерот (Rhizostoma pulmo), медуза з отруйними відростками. При зіткненні з отруйними відростками медузи корнерот людина відчуває опік, схожий на опік кропиви. Запалення проходить самостійно та дуже швидко. Якщо ж протягом дня запалення не пройде, - це означає, що реакція на опік нетипова, потрібно звернутися до лікаря. Але такі випадки рідкісні.

Чорноморські курорти

За прогнозом Sinoptik.ua в останній день червня й перші липневі дні погода на всьому узбережжі Чорного моря ясна, повітря прогріється до + 26...+28°С, температура морської води до +23°С, але з 1 липня вода в морі може стати прохолодніше на 1-2 градуси. До вихідних можливе зниження температури повітря на 1-2 градуси, очікуються дощі, але короткочасні та місцями.

В Одесі останній день червня буде безхмарним, температура повітря підвищиться до +28°С, вітер буде теплим та легким. Липень розпочнеться з сонячної погоди та посилення південного вітру до 7 м/сек з поривами до 10 м/сек. Денна температура в перші дні липня буде триматися на позначці +27...+28°С, а відчуватися на 2 градуси вище. У вихідні очікується дощ, в суботу, можливо, з грозою.

У Лазурному повітря прогріється до +29°С, температура морської води біля курорта +24°С. Опади можуть пройти у вихідні.

У Криму вдень аж до неділі буде +27...+29°С, у неділю відбудеться зниження температури на кілька градусів, пройдуть дощі, грози.

Курорти Азовського моря

В останній день червня на узбережжі Азовського моря +27...+28°С, місцями до +33°С, хмарно з проясненнями, вітер західний, південно-західний до 4 м/сек. Липень розпочнеться з спекотної погоди, до +31°С, але у вихідні можуть пройти дощі.

Температура води в Азовському морі до +24,2°С.

У Кирилівці з 30 червня по 2 липня буде спекотно, до +30°С, хмарно з проясненнями. У вихідні очікуються грозові дощі, які знизять температуру повітря до +26°С.

Приморський Посад: максимальна температура - в суботу, до +33°С, буде відчуватися як +38°С, є ймовірність гроз та злив. У неділю, 4 липня, температура повітря вдень стане нижче, +27°С.

В Урзуфез 30 червня по 4 липня денна температура повітря +29...+31°С. У неділю можливі грози та дощі.

Курорти Карпат

У Карпатах останній день червня буде спекотним, до +33°С, липень почнеться зниженням температури до +21°С через вторгнення холодного фронту, у високогір'ї до +17°С вдень. Весь тиждень до 4 липня буде значна хмарність, але сонечка теж буде чимало, час від часу йтимуть дощі.

В Яремче 30 червня вдень до +25°С, вітер помірний до 5 м/сек, без опадів. Початок липня буде дощовим. Впродовж тижня вночі похолодає до +11°С, вдень +17°С.

У Сваляві в середу температура повітря вдень буде +30°С, а 1 липня – різке зниження до +22°С. Весь тиждень дуже велика ймовірність дощів. Значно похолоднішає вночі, до +12°С.

У Трускавці в останній день червня буде жарко, до +33°С. В перші липневі дні дощитиме. Вночі прохолодно, +14...+15°С, вдень +22...+23°С.


Наші канали в соц. мережах:
Переглядів: 324
Рекомендовані статті

Коментарів ще не додавалось!

Залишити коментар

Ім'я: 




Архів


Вересень
2024
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

РЕКЛАМА



ФОТОНОВИНИ


ФК «Карпати» нестандартно презентували нову форму та оголосили титульного спонсора – бренд «Львівське»

ВІДЕОНОВИНИ


Яку небезпеку несе генератор?
<p>
	<span style="color: rgb(15, 15, 15); font-family: Roboto, Arial, sans-serif; font-size: 14px; white-space: pre-wrap; background-color: rgba(0, 0, 0, 0.05);">Часто замінниками центрального електропостачання стають генератори, а обігрівачами приміщення - газові прилади. Поряд з тим, такі речі несуть в собі ряд потенційних ризиків. Про них розповів Богдан Левицький, лікар з гігієни праці відділу досліджень фізичних та хімічних факторів ДУ "Івано-Франківський ОЦКПХ МОЗ України".</span></p>

РОЗСИЛКА НОВИН



все для підприємців, роботодавців та орендарців