Купити квартиру Івано-Франківськ

ПОРТРЕТ ПРОФЕСІЇ


Портрет професії: керівник військових вишколів
Сергій Демчук: громадський діяч та захисник національного бойового мистецтва. Сергій Демчук є видатною особистістю, яка впливає...
Портрет професії. Водій
«Під час зустрічей з колегами розумієш, що насправді є війна, - розповідає водій в АТ...
Портрет професії. Воєнний розвідник
7 вересня 2021 року українська воєнна розвідка відзначає 29-у річницю створення. За цей час відомство...
Комплектувальник товарів: обов’язки, плюси та мінуси професії
З розвитком гуртової та роздрібної торгівлі, а також численних інтернет-магазинів набула актуальності вакансія «комплектувальник товарів»...
Портрет професії. Дизайнер прикраc
Її прикраси носять тисячі людей в Україні, Італії, Польщі, Росії, Америці, Іспанії, Греції, Норвегії, Грузії.....
Портрет професії. Електрогазозварник 5 розряду «Івано-Франківськгаз»
Лідія Анікеєнко: «Коли ставлю шов, вогонь мене заряджає… Тому я б не змогла працювати за...
Портрет професії. Миловар
Заради нової справи вона залишила звичний побут та стабільну роботу у Франківську і перебралась до...
Портрет професії. Кондитер
Щодня у стрiчцi соціальних мереж нам трапляються фото апетитних тортiв та кексів, вiд споглядання на...
Портрет професії. Тренер з НЛП (нейро-лінгвістичного програмування)
У нашому суспільстві багато говорять про те, що НЛП – це маніпуляції. Демонізуючи НЛП, люди...
Портрет професії. Інженер з якості
У рамках відзначення міжнародного тижня інженерії та технологій продовжуємо розповідати про інженерні професії. Чи задумувалися ви...

БЛОГИ


Юридичні консультації
вул. Івана Франка, 4 Івано-Франківськ 76000 тел.0342...
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба спільно захищатимуть права вразливих категорій осіб
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба, як центральний орган виконавчої...
14.7.2023, 10:09
ЩОДЕННИКИ СТЕПАНА ПУШИКА
З люб’язної згоди дружини Степана...
Жовтень, 1989: Пушика продовжують "звинувачувати" у націоналізмі
11/10/1989 «Прикарпатська правда» надрукувала мою обскубану репліку-відповідь Дедуріну, який мене й Товариство звинуватив у націоналізмі. Я...
2.2.2021, 12:57

ОПИТУВАННЯ


Чи любите ви пампухи з ружою?
Так
Ні
Це що?

НАШІ ДРУЗІ


Борода не робить мудрим чоловіка

До складу окружної виборчої комісії в Надвірнянському в/о № 87 увійшли предтавники 14 партій - ОПОРА


9 Лютого 2021 p.

До складу окружної виборчої комісії в Надвірнянському в/о № 87 увійшли предтавники 14 партій. Хто увійшов до складу комісіїОкружна виборча комісія №87 (м. Надвірна, Івано-Франківська область) сформована з представників політичних партій ВО «Батьківщина», «Слуга Народу»,  «Голос», «Європейська Солідарність», «Громадянська позиція», ВО «Свобода», Радикальна партія Олега Ляшка, Партія зелених України, ВО «Факел», Об’єднання «Самопоміч», «Патріот», «Партія Шарія», Аграрна партія України та «Соціальна справедливість».

Про це повідомили в представництві громадської мережі ОПОРА в Івано-Франківській області.

В ОПОРІ нагадали, що Центральна виборча комісія на своєму засіданні 5 лютого сформувала склад окружної виборчої комісії для проведення проміжних виборів народного депутата 28 березня 2021 року на окрузі №87.

Парламентські партії (ВО «Батьківщина», «Європейська Солідарність, «Слуга Народу» та «Голос») у складі ОВК представлені двома особами, а решта мають по одному представнику у складі окружної виборчої комісії. Це зумовлено тим, що парламентські партії мають право делегувати до складу виборчої комісії двох осіб, одна з яких в обов’язковому поряду включається до складу ОВК без проведення жеребкування.

Посади у керівному складі ОВК розподілені між представниками трьох партій. Посаду голови виборчої комісії отримала парті «Голос» яку представляє Володимир Коп’як, заступником голови призначено Тараса Дунця – «Громадянська позиція», а на посаду секретаря комісії призначено представника ВО «Батьківщина» Артура Дороніна.

Голова ОВК Володимир Коп’як під час позачергових парламентських виборів був довіреною особою кандидата у народні депутати в окрузі №87 Володимира Тищенка («Голос»), а на місцевих виборах 2020 року балотувався від партії «Голос» у депутати Івано-Франківської міської та обласної рад.

Представник «Громадянської позиції», заступник голови ОВК Тарас Дунець з 2018 року по 2020 рік був головою Надвірнянської районної виборчої комісії, куди був делегований Радикальною партією Олега Ляшка, а під час місцевих виборів 2020 року працював у складі цієї територіальної виборчої комісії на посаді члена ТВК. У 2020 році до складу ТВК Тараса Дунця делегувала партія Всеукраїнське об'єднання «Платформа громад».

Дещо менший виборчий досвід у секретаря ОВК – представника ВО «Батьківщина» Артура Дороніна. На позачергових парламентських виборах Артур Доронін був членом дільничної виборчої комісії №260890 у Івано-Франківську, куди його делегував кандидат у народні депутати України у 83-му виборчому окрузі – Андрій Сторожук («Слуга Народу»).

Членкиня ОВК Іванна Бабій («Європейська Солідарність») під час місцевих виборів 2020 року представляла партію «Європейська Солідарність» на посаді заступника голови Надвірнянської районної територіальної виборчої комісії. Під час позачергових парламентських виборів 2019 року у складі ОВК №87 Іванна Бабій спочатку представляла «Європейську Солідарність», а згодом у результаті змін у персональному складі окружної виборчої комісії вже на посаді голови ОВК представляла партію «Народний Фронт». У другому турі президентських виборів 2019 року на посаді секретаря комісії  вона представляла кандидата на пост Президента України Петра Порошенка.

Андрій Барило (член ОВК, «Європейська Солідарність») під час виборчих кампаній 2019-2020 років не працював у виборчих комісіях рівня ОВК і ТВК, проте під час місцевих виборів 2015 року працював на посаді члена ТВК у Надвірнянській районній виборчій комісії.

Василь Білоус (член ОВК, ВО «Свобода») під час останніх місцевих виборів 2020 р. балотувався за спискам ВО «Свобода» до Надвірнянських міської і районної рад та обраний депутатом Надвірнянської районної ради. У виборчих комісіях рівня ОВК і ТВК протягом 2019-2020 років не працював. Проте у складі окружних виборчих комісій працював під час позачергових президентських і парламентських виборів 2014 року, де на посаді члена ОВК проставляв кандидата на пост Президента України  Олега Тягнибока та партію ВО «Свобода».

Наявний виборчий досвід кампаній 2019-2020 років у членкині ОВК Олени Маляр («Слуга Народу»). На місцевих виборах 2020 року на посаді заступника голови комісії вона представляла «Слугу народу» у Галицькій міській територіальній виборчій комісії. На позачергових парламентських виборах 2019 року вона працювала членом виборчої комісії у складі ОВК №83 (м. Івано-Франківськ), куди була делегована Радикальною партією Олега Ляшка, а під час президентських виборів 2019 року на посаду члена ОВК №83 була делегована кандидатом на пост Президента України Русланом Риговановим.

Делегований партією «Патріот» до складу ОВК №87 член виборчої комісії Ярослав Михалків  протягом останніх виборчих кампаній працював на посаді члена ОВК №87, де представляв кандидата на пост Президента України Руслана Ригованова.

Членкиня ОВК Наталія Мідак («Слуга народу») під час останніх місцевих виборів спочатку представляла «Слугу народу» у Івано-Франківській районній територіальній виборчій комісії, а згодом внаслідок кадрових ротацій – у Івано-Франківській обласній територіальній виборчій комісії.  На останніх парламентських виборах Наталія Мідак у складі ОВК №83 (м. Івано-Франківськ) на посаді члена ОВК представляла партію «Всеукраїнське аграрне об’єднання «Заступ», а на президентських виборах 2019 року була членом ОВК №87, де представляла кандидата на пост Президента України Володимира Зеленського.

Микола Мусійченко, який делегований до складу ОВК «Партією Шарія», під час останніх парламентських виборів був членом ОВК, а згодом кандидатом у народні депутати. Спочатку він у складі ОВК №221 (м. Київ) на посаді члена виборчої комісії представляв партію «5.10», а згодом шляхом самовисування балотувався у народні депутати України у 105-му виборчому окрузі (центр – м. Щастя, Луганська область).

Під час місцевих виборів 2020 року членкиня ОВК Лариса Пашина (ВО «Батьківщина») працювала на посаді члена виборчої комісії у Надвірнянській районній ТВК, де представляла Об’єднання «Самопоміч», а під час позачергових парламентських виборів 2019 року у складі ОВК №87 на аналогійній посаді представляла партію «Народний Фронт». На президентських виборах 2019 року Ларису Пашину до складу ОВК було включено за поданням кандидата на пост Президента України Олександра Шевченка.

Назарій Вінтоняк (Радикальна партія Олега Ляшка ) під час місцевих виборів 2020 року працював на посаді секретаря Івано-Франківської обласної територіальної виборчої комісії, куди був делегований партією «За Майбутнє»

Не вдалося у відкритих джерелах знайти дані про виборчий досвід 2019-2020 років Анастасії Кізюн (Партія Зелених України), Світлани Левчук (ВО «Факел»), Марти Маринчак («Голос»), Максима Сушкова («Аграрна партія України»), Андрія Шиндилюка («Соціальна справедливість») та Ольги Лугової (Об’єднання «Самопоміч»).


Наші канали в соц. мережах:
Переглядів: 478
Рекомендовані статті

Коментарів ще не додавалось!

Залишити коментар

Ім'я: 




Архів


Квітень
2024
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

РЕКЛАМА



ФОТОНОВИНИ


ФК «Карпати» нестандартно презентували нову форму та оголосили титульного спонсора – бренд «Львівське»

ВІДЕОНОВИНИ


Яку небезпеку несе генератор?
<p>
	<span style="color: rgb(15, 15, 15); font-family: Roboto, Arial, sans-serif; font-size: 14px; white-space: pre-wrap; background-color: rgba(0, 0, 0, 0.05);">Часто замінниками центрального електропостачання стають генератори, а обігрівачами приміщення - газові прилади. Поряд з тим, такі речі несуть в собі ряд потенційних ризиків. Про них розповів Богдан Левицький, лікар з гігієни праці відділу досліджень фізичних та хімічних факторів ДУ "Івано-Франківський ОЦКПХ МОЗ України".</span></p>

РОЗСИЛКА НОВИН



все для підприємців, роботодавців та орендарців