Купити квартиру Івано-Франківськ

ПОРТРЕТ ПРОФЕСІЇ


Портрет професії: керівник військових вишколів
Сергій Демчук: громадський діяч та захисник національного бойового мистецтва. Сергій Демчук є видатною особистістю, яка впливає...
Портрет професії. Водій
«Під час зустрічей з колегами розумієш, що насправді є війна, - розповідає водій в АТ...
Портрет професії. Воєнний розвідник
7 вересня 2021 року українська воєнна розвідка відзначає 29-у річницю створення. За цей час відомство...
Комплектувальник товарів: обов’язки, плюси та мінуси професії
З розвитком гуртової та роздрібної торгівлі, а також численних інтернет-магазинів набула актуальності вакансія «комплектувальник товарів»...
Портрет професії. Дизайнер прикраc
Її прикраси носять тисячі людей в Україні, Італії, Польщі, Росії, Америці, Іспанії, Греції, Норвегії, Грузії.....
Портрет професії. Електрогазозварник 5 розряду «Івано-Франківськгаз»
Лідія Анікеєнко: «Коли ставлю шов, вогонь мене заряджає… Тому я б не змогла працювати за...
Портрет професії. Миловар
Заради нової справи вона залишила звичний побут та стабільну роботу у Франківську і перебралась до...
Портрет професії. Кондитер
Щодня у стрiчцi соціальних мереж нам трапляються фото апетитних тортiв та кексів, вiд споглядання на...
Портрет професії. Тренер з НЛП (нейро-лінгвістичного програмування)
У нашому суспільстві багато говорять про те, що НЛП – це маніпуляції. Демонізуючи НЛП, люди...
Портрет професії. Інженер з якості
У рамках відзначення міжнародного тижня інженерії та технологій продовжуємо розповідати про інженерні професії. Чи задумувалися ви...

БЛОГИ


Юридичні консультації
вул. Івана Франка, 4 Івано-Франківськ 76000 тел.0342...
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба спільно захищатимуть права вразливих категорій осіб
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба, як центральний орган виконавчої...
14.7.2023, 10:09
ЩОДЕННИКИ СТЕПАНА ПУШИКА
З люб’язної згоди дружини Степана...
Жовтень, 1989: Пушика продовжують "звинувачувати" у націоналізмі
11/10/1989 «Прикарпатська правда» надрукувала мою обскубану репліку-відповідь Дедуріну, який мене й Товариство звинуватив у націоналізмі. Я...
2.2.2021, 12:57

ОПИТУВАННЯ


Чи любите ви пампухи з ружою?
Так
Ні
Це що?

НАШІ ДРУЗІ


Справи великих мають бути теж великими

Вітамін С проти раку


21 Березня 2017 p.

Рак є наразі найбільшим вбивцею у всьому світі, і кількість жертв раку, за прогнозами, буде зростати. Незважаючи на те, що існує цілий ряд доступних терапій, більшість з них є токсичними та спричиняють велику кількість побічних ефектів. Нове дослідження вивчало вплив природного вітаміну С на ріст ракових клітин - йдеться в медичній статті на сайті "Пріма МЕД".

Рак є другою провідною причиною смерті у всьому світі, забравши майже 9 мільйонів життів у 2015, згідно з даними Всесвітньої Організації охорони здоров’я.

За оцінками експертів кількість хворих зросте на 70% протягом наступних 20 років.

У Сполучених Штатах Національний Інститут Раку припускає, що майже 40% чоловіків та жінок у США щонайменше раз зіткнуться з раком протягом свого життя.

Існує багато засобів лікування раку, проте вони не завжди є ефективними; більшість з них токсичні і можуть викликати важкі побічні ефекти.

У деяких агресивних випадках, рак може не відповідати на лікування, і вважається, що ракові стовбурові клітини є причиною повернення раку та його метастазів.

Нове дослідження, що було опубліковане у виданні Oncotarget, вивчало ефективність трьох природних речовин, трьох експериментальних медикаментів та одно клінічного засобу для зупинки росту ракових стовбурових клітин (РСК).

Дослідження було розпочате науковцями з University of Salford, що у Манчестері.

Вітамін С до 10 разів більш ефективний чим експериментальні ліки

Загалом дослідники вимірювали вплив 7 речовин: клінічного медикаменту stiripenol, трьох експериментальних медикаментів (actinonin, FK866, 2-DG), та трьох природних речовин (кофеїновий  кислий феніловий естер (CAPE), сілібінін, та аскорбінову кислоту).

Дослідники сфокусувались на біоенергетичних процесах РСК, що дозволяють клітинам жити та збільшувати свою кількість. Дослідження мало на меті зруйнувати метаболізм РСК та будь-якою ціною попередити ріст.

З усіх випробуваних сполук, команда визначила, що actinonin та FK866 були найбільш ефективними. Проте природні речовини також могли попереджувати формування РСК, а вітамін С був у 10 разів більш ефективний чим експериментальний препарат 2-DG.

Крім цього дослідження виявило, що аскорбінова кислота працює, послаблюючи гліколіз – процес розкладу глюкози у мітохондріях клітин для отримання енергії, що може бути використана для проліферації.

«Це є ще одним доказом того, що вітамін С та інші нетоксичні сполуки можуть відігравати важливу роль у боротьбі проти раку»

«Наші результати визначили один багатообіцяючий компонент для клінічних випробувань, як додаток для покращення вже існуючих терапій, для попередження рецидиву пухлин, дальшого розвитку захворювання та метастазів»

Ще Linus Pauling, лауреат Нобелівської Премії, звернув увагу на вітамін С, як можливий нетоксичний протираковий агент. Проте саме це дослідження вперше показало, що аскорбінова кислота може нейтралізувати РСК.

Джерело: сайт Пріма МЕД


Наші канали в соц. мережах:
Переглядів: 340
Рекомендовані статті

Коментарів ще не додавалось!

Залишити коментар

Ім'я: 




Архів


Березень
2024
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

РЕКЛАМА



ФОТОНОВИНИ


ФК «Карпати» нестандартно презентували нову форму та оголосили титульного спонсора – бренд «Львівське»

ВІДЕОНОВИНИ


Яку небезпеку несе генератор?
<p>
	<span style="color: rgb(15, 15, 15); font-family: Roboto, Arial, sans-serif; font-size: 14px; white-space: pre-wrap; background-color: rgba(0, 0, 0, 0.05);">Часто замінниками центрального електропостачання стають генератори, а обігрівачами приміщення - газові прилади. Поряд з тим, такі речі несуть в собі ряд потенційних ризиків. Про них розповів Богдан Левицький, лікар з гігієни праці відділу досліджень фізичних та хімічних факторів ДУ "Івано-Франківський ОЦКПХ МОЗ України".</span></p>

РОЗСИЛКА НОВИН



все для підприємців, роботодавців та орендарців