Купити квартиру Івано-Франківськ

ПОРТРЕТ ПРОФЕСІЇ


Портрет професії: керівник військових вишколів
Сергій Демчук: громадський діяч та захисник національного бойового мистецтва. Сергій Демчук є видатною особистістю, яка впливає...
Портрет професії. Водій
«Під час зустрічей з колегами розумієш, що насправді є війна, - розповідає водій в АТ...
Портрет професії. Воєнний розвідник
7 вересня 2021 року українська воєнна розвідка відзначає 29-у річницю створення. За цей час відомство...
Комплектувальник товарів: обов’язки, плюси та мінуси професії
З розвитком гуртової та роздрібної торгівлі, а також численних інтернет-магазинів набула актуальності вакансія «комплектувальник товарів»...
Портрет професії. Дизайнер прикраc
Її прикраси носять тисячі людей в Україні, Італії, Польщі, Росії, Америці, Іспанії, Греції, Норвегії, Грузії.....
Портрет професії. Електрогазозварник 5 розряду «Івано-Франківськгаз»
Лідія Анікеєнко: «Коли ставлю шов, вогонь мене заряджає… Тому я б не змогла працювати за...
Портрет професії. Миловар
Заради нової справи вона залишила звичний побут та стабільну роботу у Франківську і перебралась до...
Портрет професії. Кондитер
Щодня у стрiчцi соціальних мереж нам трапляються фото апетитних тортiв та кексів, вiд споглядання на...
Портрет професії. Тренер з НЛП (нейро-лінгвістичного програмування)
У нашому суспільстві багато говорять про те, що НЛП – це маніпуляції. Демонізуючи НЛП, люди...
Портрет професії. Інженер з якості
У рамках відзначення міжнародного тижня інженерії та технологій продовжуємо розповідати про інженерні професії. Чи задумувалися ви...

БЛОГИ


Юридичні консультації
вул. Івана Франка, 4 Івано-Франківськ 76000 тел.0342...
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба спільно захищатимуть права вразливих категорій осіб
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба, як центральний орган виконавчої...
14.7.2023, 10:09
ЩОДЕННИКИ СТЕПАНА ПУШИКА
З люб’язної згоди дружини Степана...
Жовтень, 1989: Пушика продовжують "звинувачувати" у націоналізмі
11/10/1989 «Прикарпатська правда» надрукувала мою обскубану репліку-відповідь Дедуріну, який мене й Товариство звинуватив у націоналізмі. Я...
2.2.2021, 12:57

ОПИТУВАННЯ


Чи любите ви пампухи з ружою?
Так
Ні
Це що?

НАШІ ДРУЗІ


Якщо боїшся — не говори; якщо сказав — не бійся

Управління ДСНС в області застерігає: не залишайте дітей без нагляду!


12 Листопада 2015 p.

Відомо, що найбільше багатство нації, її майбутнє – молоде покоління. Життя – безцінне, а дитяче – тим більше. Надзвичайно прикро, коли воно наражається на небезпеку без жодних на те підстав. З початку року з причини дитячих пустощів з вогнем  на Івано-Франківщині  виникло 8 пожеж,  у вогні загинули дві дитини. Як свідчить статистика, найбільше випадків виникнення пожеж відбувається саме в період світлого дня, коли діти залишаються без нагляду дорослих. 

 Тривожною є ситуація не лише на Прикарпатті. З початку листопада 2015 року почастішали випадки постраждалих та загиблих дітей на пожежах по всій Україні.

 2 листопада в Донецькій області надійшло повідомлення про пожежу в квартирі житлового будинку. Рятувальники під час проведення розвідки у кімнаті на підлозі виявили у непритомному стані хлопчика 2011 р.н. (помер у лікарні) та жінку 1959 р.н. (госпіталізовано до реанімаційного відділення центральної  міської лікарні м.Артемівськ з діагнозом «отруєння чадним газом»).

  3 листопада в Херсонській області надійшло повідомлення від чергового лікаря швидкої медичної допомоги про те, що до відділення реанімації з симптомами отруєння продуктами горіння у важкому стані доставлено 4-річну дівчинку та її 3-річного братика.

  3 листопада в Сумській області до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що до Краснопільської центральної районної лікарні госпіталізовано мешканців села Михайлівка: два хлопчики (2010, 2013 р.н.) та дві дівчинки (2011, 2014 р.н.) з діагнозом «легке отруєння чадним газом».

  6 листопада в Миколаївській області надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку. Заявником також було зазначено, що з будинку евакуйовано трьох дітей 2012, 2013 та 2014 років народження без ознак життя. На час виникнення пожежі двоє хлопчиків та дівчинка знаходились вдома без нагляду дорослих.

  7 листопада в Дніпропетровській області до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу. Увійшовши до квартири, рятувальники одночасно ліквідовували пожежу в одній з кімнат та проводили розвідку в складі ланки газодимозахисної служби. У зачиненій кімнаті квартири вони виявили жінку та дитину. Тіло жінки без ознак життя вогнеборці винесли на свіже повітря для проведення реанімаційних заходів, але врятувати її не вдалося. Бійці ДСНС винесли дитину без свідомості на свіже повітря для надання першої медичної допомоги та негайної госпіталізації. Дитина померла у реанімації.

 8 листопада в Київській області надійшло повідомлення про загорання приватного житлового будинку у селі Пустоварівка. Зі слів матері, перед виходом з дому господиня розтопила піч, аби дітям було тепло, та вклала їх спати. Внаслідок пожежі загинули дві малолітні дитини 2011 р.н.

 

  9 листопада об 11:40 сталася пожежа житлового будинку у селі Підвербці Тлумацького району Івано-Франківської області. У хаті на момент виникнення пожежі знаходився дворічний хлопчик. Його 85-літня бабуся буквально на кілька хвилин залишила дитину без нагляду, вийшовши до літньої кухні.

  Дитину врятувала сусідка. З місця пожежі хлопчика госпіталізували до Івано-Франківської обласної дитячої клінічної лікарні із діагнозом «легке отруєння чадним газом». Лиха могло б і не статися, якби дитину не залишили вдома саму.

  Легковажне поводження дітей з вогнем, незнання елементарних правил безпечної поведінки - першопричини сумних та трагічних випадків. І виною цьому – батьківський недогляд.Кількість смертельних випадків та травмування серед дітей змушує звернутися до кожного громадянина, особливо до батьків.

Шановні батьки! 

Не залишайте дітей без нагляду!

Дбайте про безпеку своїх дітей, дотримуючись правил безпечної поведінки в побуті. Виховуйте у дітей навички культури безпечної поведінки, демонструючи на власному прикладі обережність у поводженні з вогнем, газовими та електричними приладами! Виділіть кілька хвилин на відверту розмову з дітьми. Пам'ятайте: ці хвилини вимірюватимуться ціною життя. А щоб якась мить не стала початком великої біди,потрібно давати дітям чіткі знання і вміння, як діяти в тій чи іншій ситуації.

Пам'ятайте, що життя Ваших дітей залежить лише від Вас самих!

Управління ДСНС в області


Наші канали в соц. мережах:
Переглядів: 477
Рекомендовані статті

Коментарів ще не додавалось!

Залишити коментар

Ім'я: 




Архів


Квітень
2024
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

РЕКЛАМА



ФОТОНОВИНИ


ФК «Карпати» нестандартно презентували нову форму та оголосили титульного спонсора – бренд «Львівське»

ВІДЕОНОВИНИ


Яку небезпеку несе генератор?
<p>
	<span style="color: rgb(15, 15, 15); font-family: Roboto, Arial, sans-serif; font-size: 14px; white-space: pre-wrap; background-color: rgba(0, 0, 0, 0.05);">Часто замінниками центрального електропостачання стають генератори, а обігрівачами приміщення - газові прилади. Поряд з тим, такі речі несуть в собі ряд потенційних ризиків. Про них розповів Богдан Левицький, лікар з гігієни праці відділу досліджень фізичних та хімічних факторів ДУ "Івано-Франківський ОЦКПХ МОЗ України".</span></p>

РОЗСИЛКА НОВИН



все для підприємців, роботодавців та орендарців