Купити квартиру Івано-Франківськ

ПОРТРЕТ ПРОФЕСІЇ


Портрет професії: керівник військових вишколів
Сергій Демчук: громадський діяч та захисник національного бойового мистецтва. Сергій Демчук є видатною особистістю, яка впливає...
Портрет професії. Водій
«Під час зустрічей з колегами розумієш, що насправді є війна, - розповідає водій в АТ...
Портрет професії. Воєнний розвідник
7 вересня 2021 року українська воєнна розвідка відзначає 29-у річницю створення. За цей час відомство...
Комплектувальник товарів: обов’язки, плюси та мінуси професії
З розвитком гуртової та роздрібної торгівлі, а також численних інтернет-магазинів набула актуальності вакансія «комплектувальник товарів»...
Портрет професії. Дизайнер прикраc
Її прикраси носять тисячі людей в Україні, Італії, Польщі, Росії, Америці, Іспанії, Греції, Норвегії, Грузії.....
Портрет професії. Електрогазозварник 5 розряду «Івано-Франківськгаз»
Лідія Анікеєнко: «Коли ставлю шов, вогонь мене заряджає… Тому я б не змогла працювати за...
Портрет професії. Миловар
Заради нової справи вона залишила звичний побут та стабільну роботу у Франківську і перебралась до...
Портрет професії. Кондитер
Щодня у стрiчцi соціальних мереж нам трапляються фото апетитних тортiв та кексів, вiд споглядання на...
Портрет професії. Тренер з НЛП (нейро-лінгвістичного програмування)
У нашому суспільстві багато говорять про те, що НЛП – це маніпуляції. Демонізуючи НЛП, люди...
Портрет професії. Інженер з якості
У рамках відзначення міжнародного тижня інженерії та технологій продовжуємо розповідати про інженерні професії. Чи задумувалися ви...

БЛОГИ


Юридичні консультації
вул. Івана Франка, 4 Івано-Франківськ 76000 тел.0342...
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба спільно захищатимуть права вразливих категорій осіб
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба, як центральний орган виконавчої...
14.7.2023, 10:09
ЩОДЕННИКИ СТЕПАНА ПУШИКА
З люб’язної згоди дружини Степана...
Жовтень, 1989: Пушика продовжують "звинувачувати" у націоналізмі
11/10/1989 «Прикарпатська правда» надрукувала мою обскубану репліку-відповідь Дедуріну, який мене й Товариство звинуватив у націоналізмі. Я...
2.2.2021, 12:57

ОПИТУВАННЯ


Чи любите ви пампухи з ружою?
Так
Ні
Це що?

НАШІ ДРУЗІ


До обіду - фейсбук, після обіду - Інстаграм

Ігор Очкур: Безоплатна медицина в Калуші – це не міф


10 Листопада 2015 p.

Калуський політик розказав, як пропагандисти “Свободи” знову вдалися до підтасовування фактів


Нинішня передвиборча кампанія міського голови Івано-Франківська, яка завершиться 15 листопада другим туром, характеризується чималим кавалком брудних методів агітації. Минулий тиждень не став виключенням — у пресі була поширена стаття «Калуш: розвінчування міфів» з коментарями колишнього заступника міського голови Калуша Ігоря Очкура. Виявилося, що його слова були вирізані з контексту розмови й завантажені в бункери чорно-пропагандистської машини.

Ми попросили Ігоря Очкура прокоментувати цей матеріал.


Минулого тижня в більшості друкованих видань Івано-Франківська вийшов один і той самий матеріал за Вашої участі, в якому місто Калуш перед читачем постало “філією пекла”. Ігоре Васильовичу, що це було?


Ситуація склалася наступним чином: я брав учать у виборчих перегонах в Калуші і до мене звернувся журналіст інтернет - видання «Галка», який попросив надати експертну оцінку ситуації в місті. І мені дуже прикро, що цією розмовою, де мова була виключно про наше місто, скористалися пропагандисти.


Чи насправді у Калуші так усе погано? Чи все таки для цього матеріалу спеціально було обрано виключно негатив?


Наше місто не є унікальним в Україні, у нас такі ж нагальні питання, як і у решти. І ці питання доведеться вирішувати новообраній місцевій владі. Є у нашого міста й особливості. Це, в першу чергу, серйозна екологічна небезпека, що залишилася нам у спадок. З іншого боку, «завдячуючи» цій небезпеці Калуш отримав можливість кардинально оновити оснащеність медичних закладів сучасним обладнанням.


Ще хотів би відмітити значні успіхи калуської освіти – яких ми також досягли завдяки особливій увазі до цієї галузі з боку міської влади.


У будь-чому можна знайти і позитив й негатив. Залежно, що і як шукати. Якщо пропагандисти якогось із штабів вибрали лише те, що потрібно їм — то це не дивно.


Після першого туру скоротилася кількість претендентів на крісло міського голови й однозначно стає зрозумілим, кому вигідно вирізати фрази з контексту. На Вашу думку, чому «Свобода» знову вдається до брудних методів ведення передвиборчої кампанії?

 

До мене не телефонували представники «Свободи», я контактував з журналістом. До того ж, нагадаю, з приводу виборів саме в Калуші. Якщо це було використано штабом «Свободи» як метод нечесної боротьби, — то це прикро, питання про сумління цих людей.


Щодо безоплатної медицини у Калуші – це все таки успішна працююча програма?


Так, саме безоплатна, яка фінансується з бюджету Калуша. І в цьому немає секрету — будь-хто може в цьому пересвідчитись, головний фінансовий документ міста є у вільному доступі.


До речі, у агітматеріалах Ігоря Насалика, також засвідчено, що медицина Івано-Франківська буде фінансуватися з бюджету. І чітко вказано звідки надходитимуть кошти. І більше того, вказані конкретні терміни запуску і виконання проекту — це теж суттєва особливість програми Насалика.


P.S. Насамкінець хочемо зауважити, що в нинішній передвиборчій кампанії важливо не лише докопатися до суті, зрозуміти, кому вигідно лити бруд на млин опонента, але й особисто прийти на виборчі дільниці та зробити усвідомлений вибір. І саме таким чином зробити внесок у розбудову політичної системи за новим типом — без використання бюджетних коштів напередодні виборів, без чорного піару. Політичні сили мають конкурувати передвиборчими програмами і стратегіями, а не популістичними заявами.


15 листопада 2015 року прийдіть на вибори — маємо обрати собі досвідченого, порядного, професійного міського голову.

Джерело: Правда. ІФ


Наші канали в соц. мережах:
Переглядів: 542
Рекомендовані статті

Коментарів ще не додавалось!

Залишити коментар

Ім'я: 




Архів


Квітень
2024
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

РЕКЛАМА



ФОТОНОВИНИ


ФК «Карпати» нестандартно презентували нову форму та оголосили титульного спонсора – бренд «Львівське»

ВІДЕОНОВИНИ


Яку небезпеку несе генератор?
<p>
	<span style="color: rgb(15, 15, 15); font-family: Roboto, Arial, sans-serif; font-size: 14px; white-space: pre-wrap; background-color: rgba(0, 0, 0, 0.05);">Часто замінниками центрального електропостачання стають генератори, а обігрівачами приміщення - газові прилади. Поряд з тим, такі речі несуть в собі ряд потенційних ризиків. Про них розповів Богдан Левицький, лікар з гігієни праці відділу досліджень фізичних та хімічних факторів ДУ "Івано-Франківський ОЦКПХ МОЗ України".</span></p>

РОЗСИЛКА НОВИН



все для підприємців, роботодавців та орендарців