Купити квартиру Івано-Франківськ

ПОРТРЕТ ПРОФЕСІЇ


Портрет професії: керівник військових вишколів
Сергій Демчук: громадський діяч та захисник національного бойового мистецтва. Сергій Демчук є видатною особистістю, яка впливає...
Портрет професії. Водій
«Під час зустрічей з колегами розумієш, що насправді є війна, - розповідає водій в АТ...
Портрет професії. Воєнний розвідник
7 вересня 2021 року українська воєнна розвідка відзначає 29-у річницю створення. За цей час відомство...
Комплектувальник товарів: обов’язки, плюси та мінуси професії
З розвитком гуртової та роздрібної торгівлі, а також численних інтернет-магазинів набула актуальності вакансія «комплектувальник товарів»...
Портрет професії. Дизайнер прикраc
Її прикраси носять тисячі людей в Україні, Італії, Польщі, Росії, Америці, Іспанії, Греції, Норвегії, Грузії.....
Портрет професії. Електрогазозварник 5 розряду «Івано-Франківськгаз»
Лідія Анікеєнко: «Коли ставлю шов, вогонь мене заряджає… Тому я б не змогла працювати за...
Портрет професії. Миловар
Заради нової справи вона залишила звичний побут та стабільну роботу у Франківську і перебралась до...
Портрет професії. Кондитер
Щодня у стрiчцi соціальних мереж нам трапляються фото апетитних тортiв та кексів, вiд споглядання на...
Портрет професії. Тренер з НЛП (нейро-лінгвістичного програмування)
У нашому суспільстві багато говорять про те, що НЛП – це маніпуляції. Демонізуючи НЛП, люди...
Портрет професії. Інженер з якості
У рамках відзначення міжнародного тижня інженерії та технологій продовжуємо розповідати про інженерні професії. Чи задумувалися ви...

БЛОГИ


Юридичні консультації
вул. Івана Франка, 4 Івано-Франківськ 76000 тел.0342...
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба спільно захищатимуть права вразливих категорій осіб
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба, як центральний орган виконавчої...
14.7.2023, 10:09
ЩОДЕННИКИ СТЕПАНА ПУШИКА
З люб’язної згоди дружини Степана...
Жовтень, 1989: Пушика продовжують "звинувачувати" у націоналізмі
11/10/1989 «Прикарпатська правда» надрукувала мою обскубану репліку-відповідь Дедуріну, який мене й Товариство звинуватив у націоналізмі. Я...
2.2.2021, 12:57

ОПИТУВАННЯ


Чи любите ви пампухи з ружою?
Так
Ні
Це що?

НАШІ ДРУЗІ


Скільки віслюка не мий, все рівно коровою йому не стати

На Прикарпатті спостерігачі зафіксували цукерки від УКРОПу, сертифікати в супермаркет від "Свободи" та порушення благоустрою від "Волі" та "Батьківщини"


23 Вересня 2015 p.

Висування і реєстрація кандидатів на виборах до органів місцевого самоврядування розпочалась з 21 вересня. 

Агітацію політичним силам закон дозволяє здійснювати з моменту реєстрації і виключно за рахунок коштів виборчого фонду. Але за спостереженнями ОПОРИ це не завадило політичним силам розпочати нагадувати про себе виборцям та боротися за їхню прихильність значно раніше. 

Одна з найактивніших у цьому плані політичних сил Українське об’єднання патріотів – УКРОП протягом вересня активно використовувала політичну рекламу на зовнішніх носіях практично у всіх районах області.

Крім зовнішньої реклами, УКРОП поширив шляхом розклейки, (в тому числі з порушенням правил благоустрою) плакати по вулицях населених пунктів області. У місцевих ЗМІ розміщуються інформаційні матеріали, які у позитивному світлі висвітлюють діяльність даної партії. Поширення друкованих матеріалів агітаторами (в тому числі з наметів) дана політична сила використовує у містах Івано-Франківськ та Косів. У обласному центрі також розповсюджуються  друковані матеріали з ознаками політичної реклами методом «від дверей до дверей». Окрім вищевказаних заходів, партія  Українське об’єднання патріотів – УКРОП розпочала проводити вуличні розважальні акції у мікрорайонах Івано-Франківська під назвою «Свято родини». Під час однієї з таких акцій проводився розіграш подарунків (флешка, праска, солодощі).

Активність ВО «Свобода» в основному сконцентрована у обласному центрі і схожа на активність УКРОПу. «Свобода» також використовує для своєї популяризації зовнішні носії реклами, поширює інформаційні матеріали через місцеві ЗМІ, здійснює розклейку плакатів (у тому числі з порушеннями правил благоустрою), поширює поліграфічну продукцію методом «від дверей до дверей» та проводить вуличні акції у мікрорайонах Івано-Франківська. На одній з таких вуличних акцій відбувався розіграш подарункового сертифікату на суму 150 гривень для здійснення покупок у одному з супермакретів. Крім обласного центру, дана політсила поширює друковані матеріали за допомогою агітаційних наметів у Верховині, Богородчанах, Надвірній та Косові. У інших районних центрах помітних проявів інформаційної активності «Свободи» не виявлено.

Географія активності політичної партії «Воля» достатньо широка. Політичну рекламу на зовнішніх носіях зафіксовано практично у всіх районах області, з агітаційних наметів друковані інформаційні матеріали поширюються у Івано-Франківську, Яремче, Богородчанах, Надвірній, Верховині і Галичі. Крім цього, «Воля» провела низку публічних заходів у районних центрах області та у обласному центрі з представлення місцевих команд, які балотуватимуться на місцевих виборах, а також регулярно поширює інформаційні матеріали у місцевих ЗМІ. У Надвірній виборців про представлення команди «Волі» інформували плакатами, які були розмішені з порушенням правил благоустрою у невідведених для розміщення афіш місцях.

ВО «Батьківщина» також практично у всіх районах області розмістила політичну рекламу на зовнішніх носіях, менш активно, у порівнянні з попередньо згаданими політичними силами поширює інформаційні матеріали у місцевих ЗМІ. Розповсюдження друкованих матеріалів з агітаційних наметів дана політична партія здійснює у містах Івано-Франківськ, Коломия та Косів. Поширення інформаційних плакатів з порушенням правил благоустрою зафіксовано у Івано-Франківську.

Передвиборча активність «Об’єднання «Самопоміч» наразі зосереджена у Івано-Франківську, Коломиї, Снятинському і Городенківському районах. На території цих адміністративних одиниць зафіксовано політичну рекламу даної партії на зовнішніх носіях. З агітаційних наметів друкована інформаційна продукція поширюється у Івано-Франківську. У обласному центрі «Об’єднання «Самопоміч» займається наданням громадянам безкоштовних юридичних консультацій, про надання такої послуги можна довідатись також з афіш, окремі екземпляри яких розміщені у громадському транспорті Івано-Франківська. Поширення через ЗМІ інформації з ознаками політичної реклами виявлено у Івано-Франківську та Коломиї.

Блок Петра Порошенка «Солідарність», крім розміщення політичної реклами на зовнішніх носіях в межах області, іншої помітної активності не проявляв.

Активність політичної партії «Громадський рух «Народний контроль» в основному сконцентрована у містах Івано-Франківську та Коломиї. Тут дана політична сила розмістила політичну рекламу на зовнішніх носіях, поширює інформаційні матеріали через місцеві ЗМІ, а також друковану інформаційну продукцію з агітаційних наметів та інформаційні плакати на афішах Івано-Франківська. На початку вересня дана політична сила у Івано-Франківській області здійснила публічне представлення осіб, що балотуватимуться від неї на місцевих виборах.

Інші політичні сили проявляють мінімальну інформаційну активність. «Сила людей» політичну рекламу розмістила на зовнішніх носіях у лише у місті Надвірна, аналогічну активність у Коломиї проявив Народний Рух України. У Івано-Франківську політична реклама на зовнішніх носіях, як основний прояв активності зафіксована для таких партій: Українська народна партіяУкраїнська Галицька Партія та партія «Наш край».


Наші канали в соц. мережах:
Переглядів: 590
Рекомендовані статті

Коментарів ще не додавалось!

Залишити коментар

Ім'я: 




Архів


Травень
2024
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

РЕКЛАМА



ФОТОНОВИНИ


ФК «Карпати» нестандартно презентували нову форму та оголосили титульного спонсора – бренд «Львівське»

ВІДЕОНОВИНИ


Яку небезпеку несе генератор?
<p>
	<span style="color: rgb(15, 15, 15); font-family: Roboto, Arial, sans-serif; font-size: 14px; white-space: pre-wrap; background-color: rgba(0, 0, 0, 0.05);">Часто замінниками центрального електропостачання стають генератори, а обігрівачами приміщення - газові прилади. Поряд з тим, такі речі несуть в собі ряд потенційних ризиків. Про них розповів Богдан Левицький, лікар з гігієни праці відділу досліджень фізичних та хімічних факторів ДУ "Івано-Франківський ОЦКПХ МОЗ України".</span></p>

РОЗСИЛКА НОВИН



все для підприємців, роботодавців та орендарців