Купити квартиру Івано-Франківськ

ПОРТРЕТ ПРОФЕСІЇ


Портрет професії: керівник військових вишколів
Сергій Демчук: громадський діяч та захисник національного бойового мистецтва. Сергій Демчук є видатною особистістю, яка впливає...
Портрет професії. Водій
«Під час зустрічей з колегами розумієш, що насправді є війна, - розповідає водій в АТ...
Портрет професії. Воєнний розвідник
7 вересня 2021 року українська воєнна розвідка відзначає 29-у річницю створення. За цей час відомство...
Комплектувальник товарів: обов’язки, плюси та мінуси професії
З розвитком гуртової та роздрібної торгівлі, а також численних інтернет-магазинів набула актуальності вакансія «комплектувальник товарів»...
Портрет професії. Дизайнер прикраc
Її прикраси носять тисячі людей в Україні, Італії, Польщі, Росії, Америці, Іспанії, Греції, Норвегії, Грузії.....
Портрет професії. Електрогазозварник 5 розряду «Івано-Франківськгаз»
Лідія Анікеєнко: «Коли ставлю шов, вогонь мене заряджає… Тому я б не змогла працювати за...
Портрет професії. Миловар
Заради нової справи вона залишила звичний побут та стабільну роботу у Франківську і перебралась до...
Портрет професії. Кондитер
Щодня у стрiчцi соціальних мереж нам трапляються фото апетитних тортiв та кексів, вiд споглядання на...
Портрет професії. Тренер з НЛП (нейро-лінгвістичного програмування)
У нашому суспільстві багато говорять про те, що НЛП – це маніпуляції. Демонізуючи НЛП, люди...
Портрет професії. Інженер з якості
У рамках відзначення міжнародного тижня інженерії та технологій продовжуємо розповідати про інженерні професії. Чи задумувалися ви...

БЛОГИ


Юридичні консультації
вул. Івана Франка, 4 Івано-Франківськ 76000 тел.0342...
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба спільно захищатимуть права вразливих категорій осіб
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба, як центральний орган виконавчої...
14.7.2023, 10:09
ЩОДЕННИКИ СТЕПАНА ПУШИКА
З люб’язної згоди дружини Степана...
Жовтень, 1989: Пушика продовжують "звинувачувати" у націоналізмі
11/10/1989 «Прикарпатська правда» надрукувала мою обскубану репліку-відповідь Дедуріну, який мене й Товариство звинуватив у націоналізмі. Я...
2.2.2021, 12:57

ОПИТУВАННЯ


Чи любите ви пампухи з ружою?
Так
Ні
Це що?

НАШІ ДРУЗІ


Не все те правда, що на весіллі співають

Правники Прикарпаття просять захистити їх від свавілля "Правого сектору"


10 Квітня 2015 p.

Про це на своїй сторінці у ФБ написав івано-франківський юрист Ігор Фріс: "В зв'язку з подіями, які мали місце 09 квітня 2015 року в будівлі, де розташоване Головне територіальне управління юстиції в Івано-Франківській області та стосувалися безпосередньо начальника управління Василя Кавацюка, вважаю, що вказані дії можна визначити як знущання над особою з ознаками кримінально-каранного діяння та грубим порушенням Конституції України, та тиску на всіх працівників системи органів юстиції до яких себе відношу вже не один рік.

В зв'язку з цим разом з іншими правниками Прикарпаття підписався під відкритим зверненням до Президента України, Міністра внутрішніх справ України, Генерального прокурора та до Уповноваженого Верховної Ради з прав людини".

Президенту України
Порошенку П.О.

Міністру юстиції України
Петренку П.Д.

Міністру внутрішніх справ України
Авакову А.Б.

Генеральному прокурору України
Шокіну В.М.

Уповноваженому Верховної ради України з прав людини
Лутковській В.В.

Відкрите звернення !

Юридична спільнота Прикарпаття звертається до Вас з обуренням на те, що в Україні відбувається свавілля з боку представників «Правого сектора» та їх безкарність.
Одночасно інформуємо, що 09 квітня 2015 року в м.Івано-Франківськ відбулася цинічна подія – коли представники «Правого сектора» насильно вивели з адміністративного приміщення начальника Головного територіального управління юстиції в Івано-Франківській області Кавацюка Василя Васильовича та публічно знущалися над ним, силоміць помістили його у сміттєвий контейнер, облили зеленкою, розірвали на ньому одяг, після чого провезли вулицями міста, принижуючи при цьому його честь і гідність та примушуючи написати заяву на звільнення.
В результаті цих зухвалих та злочинних дій керівнику управління юстиції було завдано значних тілесних ушкоджень, а тому Кавацюк В.В. був доставлений до лікарні.
Особливий цинізм викликає те, що все це представники «Правого сектора» робили під гаслами Майдану з вигуками «Слава Україні», «Героям слава». Такі їхні дії ми розцінюємо як наругу над пам’яттю «Небесної Сотні» і над пам’яттю тих героїв, які загинули захищаючи незалежність України на Сході. Адже Майдан боровся за те щоб в нашій державі панували Європейські цінності, такі як: дотримання основоположних прав та свобод людини і громадянина, подолання корупції, невідворотність покарання осіб, що вчиняють злочин, щоб в Державі панував Закон.
Натомість, ми маємо яскравий приклад як представниками організації «Правий сектор» порушуються права людини, її честь і гідність, недоторканість та безпека, а усіма своїми діями вони показують зневагу до Конституції та законів України і здійснюють самоуправство.
Також, звертаємо Вашу увагу на те, що всі ці зухвалі і злочинні дії відбувалися за присутності представників міліції, які жодним чином не зреагували, чим саме потурали вчиненню неправомірних дій. Ми задаємося питанням: «Чому представники «Правого сектора» дозволяють собі застосовувати силові дії щодо людей, а правоохоронні органи цьому не перешкоджають, тобто фактично не захищають своїх громадян?»
Враховуючи вищевикладене, вимагаємо надати належну правову оцінку як бездіяльності правоохоронних органів області, так і злочинним діям групі осіб так званих представників «Правого сектору» та притягнути винних осіб до кримінальної відповідальності і зробити все, щоб не допускати в подальшому застосування сили до українських громадян.
Юридична спільнота Прикарпаття звертаючись до Президента України, як до гаранта Конституції України, та до всіх представників виконавчої влади і громадськості з вимогою відкрито та публічно засудити дії членів організації «Правий сектор», які мали місце в м.Івано-Франківськ та взяти під особистий контроль хід розслідування даної справи.
У випадку бездіяльності правоохоронних органів та з метою невідворотності покарання винних осіб у вчиненні даного зухвалого злочину залишаємо за собою право вчинення всіх необхідних дій передбачених Конституцією та законами України для забезпечення дотримання прав людини та верховенства права в Україні.


Наші канали в соц. мережах:
Переглядів: 1073
Рекомендовані статті

Гість 17:40, 10.4.2015

Пора братися за суддів,причому майже усіх! А люди знють поіменно кого треба возити в сміттярці і ніколи не допустять несправедливості,на відміну від так званих правників.

Гість 18:06, 10.4.2015

Мало возите хлопці не хай ще дякують що контейнери не наповнені г...ном.

Гість 19:00, 10.4.2015

БАРАНИ... НЕХАЙ НЕ ПОЗОРЯТЬ ІМЕНІ УКРАЇНСЬКОГО НАЦІОНАЛІСТА ТА ЧЕРВОНО-ЧОРНОГО ПРАПОРА, ПІД ЯКИМ БІСНУЮТЬСЯ... ВОНИ ТАКІ "ПАТРІОТИ" ЯК ПУТІН ЛЮДИНА

Гість 01:10, 11.4.2015

Складається враження, що у нас байдужі до всього, що твориться і люди, і правоохоронні органи. На очах у людей коїлось хуліганство, а міліція при цьому нічого не робила. У нас що уже не правова держава? Кожен робить що хоче? А завтра прийдуть комусь машину чи хату спалять і скажуть: та це ж ПС, це ж патріоти. А ці патріоти прикриваються своєю "репутацією" щоб творити таке безчинство декому на користь. САме такі речі і провокують війну. Не дивно, коли на сході знову почнуться активні бої. Подякуймо цим пацанам. В армію йти - всі хворі, а таке творити - уже бігом виздоровіли?

Гість 15:06, 11.4.2015

Як раз такі хлопці на передовій і не сидять біля жінки чи матері, а таких як працівників юстиції потрібно всіх без винятку відіслати в АТО, а то тут вони вже просиділи дірки у своїх кріслах.При всіх президентах одні й ті ж персони.

Залишити коментар

Ім'я: 




Архів


Травень
2024
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

РЕКЛАМА



ФОТОНОВИНИ


ФК «Карпати» нестандартно презентували нову форму та оголосили титульного спонсора – бренд «Львівське»

ВІДЕОНОВИНИ


Яку небезпеку несе генератор?
<p>
	<span style="color: rgb(15, 15, 15); font-family: Roboto, Arial, sans-serif; font-size: 14px; white-space: pre-wrap; background-color: rgba(0, 0, 0, 0.05);">Часто замінниками центрального електропостачання стають генератори, а обігрівачами приміщення - газові прилади. Поряд з тим, такі речі несуть в собі ряд потенційних ризиків. Про них розповів Богдан Левицький, лікар з гігієни праці відділу досліджень фізичних та хімічних факторів ДУ "Івано-Франківський ОЦКПХ МОЗ України".</span></p>

РОЗСИЛКА НОВИН



все для підприємців, роботодавців та орендарців