Купити квартиру Івано-Франківськ

ПОРТРЕТ ПРОФЕСІЇ


Портрет професії: керівник військових вишколів
Сергій Демчук: громадський діяч та захисник національного бойового мистецтва. Сергій Демчук є видатною особистістю, яка впливає...
Портрет професії. Водій
«Під час зустрічей з колегами розумієш, що насправді є війна, - розповідає водій в АТ...
Портрет професії. Воєнний розвідник
7 вересня 2021 року українська воєнна розвідка відзначає 29-у річницю створення. За цей час відомство...
Комплектувальник товарів: обов’язки, плюси та мінуси професії
З розвитком гуртової та роздрібної торгівлі, а також численних інтернет-магазинів набула актуальності вакансія «комплектувальник товарів»...
Портрет професії. Дизайнер прикраc
Її прикраси носять тисячі людей в Україні, Італії, Польщі, Росії, Америці, Іспанії, Греції, Норвегії, Грузії.....
Портрет професії. Електрогазозварник 5 розряду «Івано-Франківськгаз»
Лідія Анікеєнко: «Коли ставлю шов, вогонь мене заряджає… Тому я б не змогла працювати за...
Портрет професії. Миловар
Заради нової справи вона залишила звичний побут та стабільну роботу у Франківську і перебралась до...
Портрет професії. Кондитер
Щодня у стрiчцi соціальних мереж нам трапляються фото апетитних тортiв та кексів, вiд споглядання на...
Портрет професії. Тренер з НЛП (нейро-лінгвістичного програмування)
У нашому суспільстві багато говорять про те, що НЛП – це маніпуляції. Демонізуючи НЛП, люди...
Портрет професії. Інженер з якості
У рамках відзначення міжнародного тижня інженерії та технологій продовжуємо розповідати про інженерні професії. Чи задумувалися ви...

БЛОГИ


Юридичні консультації
вул. Івана Франка, 4 Івано-Франківськ 76000 тел.0342...
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба спільно захищатимуть права вразливих категорій осіб
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба, як центральний орган виконавчої...
14.7.2023, 10:09
ЩОДЕННИКИ СТЕПАНА ПУШИКА
З люб’язної згоди дружини Степана...
Жовтень, 1989: Пушика продовжують "звинувачувати" у націоналізмі
11/10/1989 «Прикарпатська правда» надрукувала мою обскубану репліку-відповідь Дедуріну, який мене й Товариство звинуватив у націоналізмі. Я...
2.2.2021, 12:57

ОПИТУВАННЯ


Чи любите ви пампухи з ружою?
Так
Ні
Це що?

НАШІ ДРУЗІ


Обіцянка - цяцянка, а дурневі радість

Поки на сході триває боротьба, в Івано-Франківську ділки розгорнули власний прибутковий бізнес


25 Грудня 2014 p.

Заробляють на горі. Тим, хто захотів придбати квартиру – варто задуматися, щоб не звернутися до аферистів.

Пишуть постраждалі інвестори одного із будівництв в Івано-Франківську. Вони віддали останні гроші, щоб купити завітні і такі потрібні квадратні метри. Усі директори навколо запевняли, що це будівництво буде йти швидко, усі отримають квартири вчасно – але, тільки-но уклавши договір, заплативши шалені гроші – усі почали розводити руками, мовляв, навіть і не знають про які квартири йде мова.

Що більше вражає, працівники місцевого УБОЗу тільки почали перевірку, але, чомусь, затягують її, адже тим часом в агентствах нерухомості “Аксіома” ці квартири продають вдруге і навіть втретє. Для журналістів є контакт.

ЛИСТ ВІД НАШИХ ЧИТАЧІВ:

Ми, жителі м. Івано-Франківська, та Івано-Франківської області, які придбали квартири у ТОВ “Перко” в особі Перев’язка Миколи Михайловича та ПП “Екватор-ІФ” в особі Олексина Віталія Григоровича в новозбудованому будинку по вул. Довженка, навпроти будинку № 9-Б (проектна адреса) в м. Івано-Франківську шляхом укладення договору купівлі-продажу майнових прав.

Оскільки ПП “Екватор-ІФ” представлявся інвестором та фактично співвзабудівником даного об’єкту, договір купівлі-продажу було підписано з ПП “Екватор-ІФ”.

Всі квартири придбані через агентство нерухомості “Авторитет” в особі Сосновської Наталії Василівни, що знаходиться по вулиці Бельведерська 2а/9. Практично, всі квартири були придбані в присутності свідків, а саме, бухгалтера ПП “Екватор-Іф” Добрянської Галини Володимирівни, Сосновської Наталії Василівни, прораба Козака Івана Богдановича.

Під час укладання договору купівлі-продажу Олепксин В.Г. показував нам Інвестиційний договір згідно якого Олексин В.Г. виступав інвестором і мав право продавати квартири.

На сьогоднішній день працівниками УБОЗ УМВС в Івано-Франківській області вже проводиться перевірка відносно діяльності вищевказаних забудівників.

До візиту працівників УБОЗу з боку як ТОВ “Перко” так і з боку ПП “Екватор-ІФ” не було жодних зауважень, чи то непорозумінь, з приводу придбаних нами квартир.

Жодних звернень з нашого боку, до візиту працівників УБОЗу, до правоохоронних органів з даних приводів теж не було, оскільки, не було підстав для цього, так як вищеописані особи в “Перко” та ПП “Екватор-ІФ” не заперечували наявність наших прав на придбані нами квартири.

Після візиту працівника УБОЗу Перевязко М. М. відмовляється від укладених нами договорів з Олексиним В.Г. і заперечує наші права на квартири, за які ми заплатили кошти, та ігнорує зустрічі.

З огляду на це, очевидним є те, що в зв’язку із певними непорозуміннями між забудівниками ТОВ “Перко” та ПП “Екватор-ІФ”, у нас намагаються фактично відібрати придбані квартири мотивуючи це діями ПП “Екватор-ІФ”, що є неприпустимим та очевидно шахрайськими методами, оскільки до недавнього часу, знову ж таки, ні від ТОВ “Перко” ні від ПП “Екватор-ІФ” не було жодних зауважень з приводу придбаних нами квартир.

А Перев’язко М. М., знаючи усю ситуацію щодо придбаних квартир, не заявляючи жодних претензій, а навпаки постійно переконуючи у тому, що все перебуває у звичайному режимі, різко зайняв категорично протилежну позицію, та вже заперечує наявність наших прав на об’єкт нерухомості та повідомляє, що йому не було нічого відомо про укладений нами договір.

Також, як стало відомо пізніше, ці квартири були неодноразово продані іншим людям, і на даний час продаються агентством нерухомості “Аксіома”, та іншими агентствами нерухомості Івано-Франківська.

Просимо допомогти у вирішенні цієї ситуації.

Контакт для журналістів: 0667341807 Ірина

Джерело: "Електронна книга скарг України"


Наші канали в соц. мережах:
Переглядів: 815
Рекомендовані статті

Коментарів ще не додавалось!

Залишити коментар

Ім'я: 




Архів


Травень
2024
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

РЕКЛАМА



ФОТОНОВИНИ


ФК «Карпати» нестандартно презентували нову форму та оголосили титульного спонсора – бренд «Львівське»

ВІДЕОНОВИНИ


Яку небезпеку несе генератор?
<p>
	<span style="color: rgb(15, 15, 15); font-family: Roboto, Arial, sans-serif; font-size: 14px; white-space: pre-wrap; background-color: rgba(0, 0, 0, 0.05);">Часто замінниками центрального електропостачання стають генератори, а обігрівачами приміщення - газові прилади. Поряд з тим, такі речі несуть в собі ряд потенційних ризиків. Про них розповів Богдан Левицький, лікар з гігієни праці відділу досліджень фізичних та хімічних факторів ДУ "Івано-Франківський ОЦКПХ МОЗ України".</span></p>

РОЗСИЛКА НОВИН



все для підприємців, роботодавців та орендарців