Купити квартиру Івано-Франківськ

ПОРТРЕТ ПРОФЕСІЇ


Портрет професії: керівник військових вишколів
Сергій Демчук: громадський діяч та захисник національного бойового мистецтва. Сергій Демчук є видатною особистістю, яка впливає...
Портрет професії. Водій
«Під час зустрічей з колегами розумієш, що насправді є війна, - розповідає водій в АТ...
Портрет професії. Воєнний розвідник
7 вересня 2021 року українська воєнна розвідка відзначає 29-у річницю створення. За цей час відомство...
Комплектувальник товарів: обов’язки, плюси та мінуси професії
З розвитком гуртової та роздрібної торгівлі, а також численних інтернет-магазинів набула актуальності вакансія «комплектувальник товарів»...
Портрет професії. Дизайнер прикраc
Її прикраси носять тисячі людей в Україні, Італії, Польщі, Росії, Америці, Іспанії, Греції, Норвегії, Грузії.....
Портрет професії. Електрогазозварник 5 розряду «Івано-Франківськгаз»
Лідія Анікеєнко: «Коли ставлю шов, вогонь мене заряджає… Тому я б не змогла працювати за...
Портрет професії. Миловар
Заради нової справи вона залишила звичний побут та стабільну роботу у Франківську і перебралась до...
Портрет професії. Кондитер
Щодня у стрiчцi соціальних мереж нам трапляються фото апетитних тортiв та кексів, вiд споглядання на...
Портрет професії. Тренер з НЛП (нейро-лінгвістичного програмування)
У нашому суспільстві багато говорять про те, що НЛП – це маніпуляції. Демонізуючи НЛП, люди...
Портрет професії. Інженер з якості
У рамках відзначення міжнародного тижня інженерії та технологій продовжуємо розповідати про інженерні професії. Чи задумувалися ви...

БЛОГИ


Юридичні консультації
вул. Івана Франка, 4 Івано-Франківськ 76000 тел.0342...
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба спільно захищатимуть права вразливих категорій осіб
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба, як центральний орган виконавчої...
14.7.2023, 10:09
ЩОДЕННИКИ СТЕПАНА ПУШИКА
З люб’язної згоди дружини Степана...
Жовтень, 1989: Пушика продовжують "звинувачувати" у націоналізмі
11/10/1989 «Прикарпатська правда» надрукувала мою обскубану репліку-відповідь Дедуріну, який мене й Товариство звинуватив у націоналізмі. Я...
2.2.2021, 12:57

ОПИТУВАННЯ


Чи любите ви пампухи з ружою?
Так
Ні
Це що?

НАШІ ДРУЗІ


Любиш солодке — терпи гірке

Партнер Дерев’янка будує бізнес-центр під Андріївською церквою, яка сповзає з гори


13 Листопада 2014 p.

Київська міська рада рішенням від 30 листопада 2000 р. передала у Василю Гурєєву у приватну власність земельну ділянку 0,10 га на вул. Боричів Тік, 9а. На ній зараз ведеться будівництво бізнес-центру, яке загрожує руйнуванням Андріївській церкві.

Ця земля знаходиться на території державного заповідника «Стародавній Київ», за 200 метрів внизу по схилу від Андріївської церкви. Гора схильна до зсувів і там свого часу там проводили укріплювальні роботи.

У вересні 2008 року затвердили проект зведення 6-поверхового будинку на Боричевому Току. Замовником будівництва виступило ЗАТ «Укрндiм’ясомолпром». Роботи розпочалися у 2010 році і ведуться по цей день.

У листопаді минулого року «Укрндiм’ясомолпром» реорганізувалося у ТОВ, власниками якого є Василь Гурєєв, ТОВ «Інтербізнес Інвест» і ТОВ «Компанія Єврорезерв».

Засновниками «Інтербізнес Інвест» записані Андрій Ліснічий з Краматорська і кіпрська компанія «Уоллнер Лімітед». «Компанія Єврорезерв» належить киянину Андрію Попову і ТОВ «Інтербізнес Капітал» Дмитра Кононенка з м.Слов’янська Донецької області.

Щодо Андрія Попова, то він є акціонером ПАТ «Банк інвестицій та заощаджень». Співвласниками банку також є Степан Івахів і Сергій Лагур – галицькі бізнесмени, бізнес-партнери народного депутата Ігоря Єремєєва.

Василь Гурєєв до 2000 року був міністром машинобудівництва України, а потім народним депутатом 4,5,6 скликань, входив до фракції Партії регіонів.

Його донька Віра Гурєєва разом з Юрієм Деревянком відомі як засновники «Фонду підтримки вітрильного спорту» разом з банком «ТК Кредит» народного депутата від Партії регіонів Юрія Іванющенка.

За даними «Дзеркала тижня», Юрій Дерев’янко і Василь Гурєєв раніше були причетні до групи фірм («Арт-мастер», «3-Т»), які останніми роками разом з концерном ЄДАПС контролювали роботу державних реєстрів Міністерства юстиції, у тому числі ЄДР. Міністр юстиції часів Януковича Олена Лукаш заявляла, що держава витратила на послуги цих фірм $400 млн.

Дерев’янко з 2012 року є народним депутатом і на позачергових парламентських виборах 26 жовтня переміг на мажоритарному окрузі у Івано-Франківській області як висуванець партії «Воля». Також Дерев’янко був основним спонсором виборчої кампанії партії «Воля».

Після виборів один із лідерів «Волі» Єгор Соболєв (балотувався по списку «Самопомочі») повідомив, що «величезною помилкою було взяти в партію і у творення люстраційного законодавства Юрія Дерев’янка. Це дуже талановитий шахрай, за яким стоїть величезне угруповування з викачування грошей платників податків».

У відповідь Дерев’янко заявив, що буде вимагати спростування цих слів.

Джерело: Наші Гроші


Наші канали в соц. мережах:
Переглядів: 480
Рекомендовані статті

Коментарів ще не додавалось!

Залишити коментар

Ім'я: 




Архів


Травень
2024
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

РЕКЛАМА



ФОТОНОВИНИ


ФК «Карпати» нестандартно презентували нову форму та оголосили титульного спонсора – бренд «Львівське»

ВІДЕОНОВИНИ


Яку небезпеку несе генератор?
<p>
	<span style="color: rgb(15, 15, 15); font-family: Roboto, Arial, sans-serif; font-size: 14px; white-space: pre-wrap; background-color: rgba(0, 0, 0, 0.05);">Часто замінниками центрального електропостачання стають генератори, а обігрівачами приміщення - газові прилади. Поряд з тим, такі речі несуть в собі ряд потенційних ризиків. Про них розповів Богдан Левицький, лікар з гігієни праці відділу досліджень фізичних та хімічних факторів ДУ "Івано-Франківський ОЦКПХ МОЗ України".</span></p>

РОЗСИЛКА НОВИН



все для підприємців, роботодавців та орендарців