Купити квартиру Івано-Франківськ

ПОРТРЕТ ПРОФЕСІЇ


Портрет професії: керівник військових вишколів
Сергій Демчук: громадський діяч та захисник національного бойового мистецтва. Сергій Демчук є видатною особистістю, яка впливає...
Портрет професії. Водій
«Під час зустрічей з колегами розумієш, що насправді є війна, - розповідає водій в АТ...
Портрет професії. Воєнний розвідник
7 вересня 2021 року українська воєнна розвідка відзначає 29-у річницю створення. За цей час відомство...
Комплектувальник товарів: обов’язки, плюси та мінуси професії
З розвитком гуртової та роздрібної торгівлі, а також численних інтернет-магазинів набула актуальності вакансія «комплектувальник товарів»...
Портрет професії. Дизайнер прикраc
Її прикраси носять тисячі людей в Україні, Італії, Польщі, Росії, Америці, Іспанії, Греції, Норвегії, Грузії.....
Портрет професії. Електрогазозварник 5 розряду «Івано-Франківськгаз»
Лідія Анікеєнко: «Коли ставлю шов, вогонь мене заряджає… Тому я б не змогла працювати за...
Портрет професії. Миловар
Заради нової справи вона залишила звичний побут та стабільну роботу у Франківську і перебралась до...
Портрет професії. Кондитер
Щодня у стрiчцi соціальних мереж нам трапляються фото апетитних тортiв та кексів, вiд споглядання на...
Портрет професії. Тренер з НЛП (нейро-лінгвістичного програмування)
У нашому суспільстві багато говорять про те, що НЛП – це маніпуляції. Демонізуючи НЛП, люди...
Портрет професії. Інженер з якості
У рамках відзначення міжнародного тижня інженерії та технологій продовжуємо розповідати про інженерні професії. Чи задумувалися ви...

БЛОГИ


Юридичні консультації
вул. Івана Франка, 4 Івано-Франківськ 76000 тел.0342...
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба спільно захищатимуть права вразливих категорій осіб
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба, як центральний орган виконавчої...
14.7.2023, 10:09
ЩОДЕННИКИ СТЕПАНА ПУШИКА
З люб’язної згоди дружини Степана...
Жовтень, 1989: Пушика продовжують "звинувачувати" у націоналізмі
11/10/1989 «Прикарпатська правда» надрукувала мою обскубану репліку-відповідь Дедуріну, який мене й Товариство звинуватив у націоналізмі. Я...
2.2.2021, 12:57

ОПИТУВАННЯ


Чи любите ви пампухи з ружою?
Так
Ні
Це що?

НАШІ ДРУЗІ


Нема кращого друга, як вірна супруга

Кандидат в депутати по Івано-Франківській області відбирає квартиру у 5 річної дитини


1 Жовтня 2014 p.

Керівник об`єднання «Нова Формація»,  відсуджує 100% оплачені квартири у 20 родин з ЖК «Коцюбинський» та балотуэться в народны депутати по Долинському виборчому округу. Власницю 33 квартири - малолітню Даринку з 4 років офіційно викликають на допити у податкову та суди. Про «діяльність» колишнього чиновника, зі скандалом звільненого з Міноборони,  з 2002 року добре знають і в МВС, і в Прокуратурі. Проте нове керівництво цих  органів розібратися з кричущую ситуацією відмовилося. Мовляв, ми нічого зробити не можемо, розраховуйте тільки на себе і суспільну підтримку.

Суди відміняють право власності на  квартири

Все почалося з того, коли три роки тому ми купили квартиру в ЖК «Коцюбинський» укомпанії «Аверс-сіті» та100%  її оплатили. Наступного дня після введення комплексу в експлуатацію МВСнаклалоарешт на квартири у комплексі. Причина –неповернення податків попереднім забудовником-банкротом компанією «РБІ» «Надра-банку». Два роки тягнулось слідство. Тому інвестори були змушені визнавати право власності на квартиру у судах.

Особисто наша родина виграла Вищий спеціалізований суд України. Першу та другу інстанцію таоформиладарчу на квартиру на дитину. І тут в судах з”явився Кредісов і через компанію«Мьолі – Інвест – Україна» (працює одна людина, і фірма не проводить жодної господарської діяльності, зареєстрована на Британських островах) почав стверджувати, що у нього є договори бронювання на 20 квартиру комплексі. При цьому він замовчує той факт, що є всі документи, згідно з якими «Мьолі» ще 7років тому  ці квартири  вже передала  іншій фізособі. Потім було ще два перепродажі і тільки потім ми купили квартиру у генерального директора нового забудовника «Аверс-сіті»(перепродажі видно зі схеми продажу кв 33).

Також було рішення господарського суду, згідно з яким, при банкрутстві попереднього забудовника компанії «РБІ» конкурсним кредитором на наші квартири було призначено людину, якій «Мьолі» передало квартири.До Кредісова та його компанії ми не маємо жодного стосунку, більше того всі строки для судових позовів по квартирі вже давно спливли.

Суди з відомих причин цього не бачать. У нас у Вищому Спеціалізованому Суді  відмінили своє ж перше рішення, де ми визнавалися інвесторами квартири. Це суперечить усім законам. ВССУ не має права змінювати рішення по одній і тій же справі. Більше того ми є добросовісними набувачами, які повністю оплатили це майно. Крім того, ВССУ визнавало власниками квартир інших інвесторів з таким ж документами з ЖК «Кцюбинський», а ось право власності відмінило тільки тим хто у «списку Кредісова».

Цікаво те, що у сусідів «Мьолі» зайшло у судовий процес одазу ж у третій інстанції, пропустивши перші дві. «У ВССУ нам відмінили право власності, а в апеляційному суді на першому ж засіданні без нашої присутності визнали право власності на нашу квартиру за «Мьолі – Інвест – Україна», виселили і ще й зобов`язали оплатити всі видатки Кредісову, - розповідає Альона Негай. - І це незважаючи на клопотання від нашої родини та забудовника відкласти розгляд справи. Звичайно про компенсацію нам вартості квартири у судовому рішенні ні слова».

Прокуратура та МВС прикривають злочини

Відінвесторів та власників квартир ЖК «Коцюбинський»було безліч депутатських запитів та заяв до Прокуратури. Писали в усі можливі органи влади – від Адміністрації Президента до Уповноваженого з прав дитини і людини. Звідки направили всі документи по справі у Прокуратуру. Зокрема, наша родинавже тричі подавала заяви  у Прокуратуру.Тамна допитах нам рік розповідали, що все це незаконно, але кримінальне провадження не відкрили. Наразі дзвонили з Прокуратури з претензією як я сміла написати на них стільки скарг.

Моїй родині відкрито погрожують, щоб ми перестали боротися. Рік тому було відкрито кримінальне впровадження з цього приводу але і досі у МВС ніхто не розпочав досудове слідство. Тому я була змушена звернутися за захистом родини до «Правого сектору». Бо на нас чиниться шалений моральний тиск. Так, Кредісов не гребує  навіть викликами малолітніх дітей на допити.Коли в черговий раз за заявою Кредісова була з похвальною «оперативністю» арештована квартира податковою Києво-Святошинського району, яка взагалі не має до Коцюбинського жодного відношення,нам вислали офіційну повістку на 4- річну дитину(документ додаю). З вимогоющоб вона прийшла на допитбез батьків та психолога. Причому, з 20-ти квартир таке запрошення отримали лише ми. Моя дитина, яка не вміє читати та не знає літер, мала пояснити у податковій, чому мій забудовник не заплатив якісьподатки. Після сюжетів на тб  «спеціалістів», причетних до виклику на допит дитини, звільнили.

Квартири у Коцюбинському, суди – по всій Україні

Наразі сам Кредісов особисто вже судиться із власниками квартир у ЖК «Коцюбинський» у регіонах України, а не у Києві. Так, у лютому цього року був суд в Івано-Франківську, де Кредісов відміняв держреєстрацію уже одразу на 20 квартир. Їхні власники про це дізналися випадково. Бо до суду їх ніхто не запрошував. Яким чином Кредісов документально має відношення до чужих квартир, теж не зрозуміло. А позов заслуговує особливої уваги, бо  викликав лише сміх у юристів. Однак суд взяв його до уваги і одразу ж незаконно арештував майно 20 родин. Бо пан Кредісов відома людина в регіоні і там балотувався у депутати.

Івано-Франківський окружний адміністративний суд, прийнявши позов Кредісова, порушив усі статті по підсудності. Адже арештовувати майно та судитися по ньому можна лише за його місцем розташування, тобто, у Києві. Більше того, позов був поданий від фізичної особи до адмін суду. У позовній заяві Кредісов стверджує що наша квартира вже належить йому, хоча за «Мьолі» у судах ще не визнавали права власності та не відміняли права власності нашої дитини. Завдяки суспільній підтримці та  допомозі «Правого сектору», суддям довелося вчинити по закону та закрити справу(Кредісов двічи не з`явився на судові засідання). Та запам`ятати що чотирирічну дитину не можна викликати на судові засідання, а лише її батьків.

У цьому місяці Кредісов намагався забрати чуже майно у  Львівському апеляційому адміністративному суді. Чергове засідання выдбулося 11 вересня. Там він вимагав переглянути рішення першої інстанції, оскільки воно порушило його права та компанії «Мьолі» - через події у країні у лютому  він не міг приїхати до суду. Моя 5 річна Даринка знову отримала повістку до суду. А у самому суді розповідали, що Кредісов поважна людина, а ми неправомірно придбали своє житло. Тільки завядки підтримці  «Правого сектору» та ГО «Ідея нації» суддям довелося прийняти законне рішення.

Два місяці назад ми звернулися до ОБЕПУ – там одразу ж нашу справу взяли до роботи, однак спустили її до того ж МВС, яке знову нічого не робить. Хоча  ОБЕПІ змусив правоохоронців  відкрити досудове розслідуванняза статтею 190 - шахрайство в особливо великих розмірах. На допити в Ірпінське МВС нам з сусідами довелося напрошуватися самим, бо у них багато роботи. На зустрічі, яку нам люб`язно організував радник А. Авакова - А. Геращенко, один з керівників МВС сказав що досудове слідство у нашій країні нічого не значить, справу як відкрили, так і можуть закрити. Він нам дуже співчуває але суди контролювати не може. Наразі прийшов лист з МВС що вони знайшли недоліки та прорахунки у діях слідчого  та надали йому розпорядження щодо неупередженного розслідування.

Суди тим часом, добивають тих хто слабіше.На вулиці бомжами залишаться не тільки   діти з батьками, але й старенька 33 року народження. «Я ветеран праці з  60-річним стажем роботи пережила фашиську окупацію, голод, працювала на будівництві країни. Разом зі своїм сином ми тяжко, багато років збирали гроші на квартиру, але не можемо оформити на неї право власності, - розповідає Валентина Поліщук. - Причина – махінації Кредісова, який тероризує забудовника та мешканців комплексу. Шантажує постіними судовими позовами, арештами квартир, погрожує ініціативним власникам квартир. Ми чесно купили квартиру з нотаріальним оформленням та вимушені боротися з якимось шахраєм, який просто хоче відбірати чуже майно. Та нічого не боїться, організовуючи свої оборудки за рахунок простих українців».

Хто буде наступною жертвою одіозного посадовця?  

Наталя Толуб, журналіст та волонтер

Довідково:

Долинський виборчий округ. Входять: м. Болехів; Богородчанський, Долинський, Рожнятівський райони.


Наші канали в соц. мережах:
Переглядів: 1820
Рекомендовані статті

Гість 10:06, 1.10.2014

Кредісов ще та паскуда. Будував Закарпатське Межигірья Януковичу, розкрав Міноборони тепер грабує дітей. Ще у депутати пнеться.

http://www.epravda.com.ua/publications/2012/11/20/345232/view_print/

Гість 11:52, 1.10.2014

кредісов - звичайний злодій. займаючи посаду одного з замміністрів оборони, він займався тим що добре вмів розбазарював та розкрадав майно армії. тепе от хоче в дитини квартиру відняти. в цієї людини просто відсутні такі поняття як порядність та чесність. тепер же, балотуючись в депутати він надів овечу шкіру, та розповідає жалісливі історії, як його бідного всі обріхали та підставили. та й не крав він нічого, просто на посаді зама гриценка впроваджував реформи та реструктуризував майно армії, а те що в результаті таких дій в його карманах чимало грошенят осіло, то хіба то злочин. маємо бути уважними та не допускати подібних осіб до влади.

Гість 11:54, 1.10.2014

Справа у тому що закон в Україні є тільки на папері і не працює на відміну від цивілізованих країн світу.

Гість 12:14, 1.10.2014

Зараз він ще не дай Боже стане депутатом і розкраде Івано-Франківську область. Досвід вже є.

Гість 12:22, 1.10.2014

Кредісов ГЕТЬ, ГЕТЬ, ГЕТЬ з Івано-Франківщині!
Кредісов - це злодій и варюга! Не дай Боже стане депутатом, то продасть всі землі Івано-Франківщині, які тильки зможе!!!

Гість 14:44, 1.10.2014

Гриценко про Кредисова

https://sites.google.com/site/bolekhivnewstut/pravoporadok/rezonans

Гість 19:23, 1.10.2014

Как может такая нечисть вообще высовываться на нашей земле. За что боролись люди? Чтобы такие проходимцы снова были непотопляемыми? МЫ тоже приобрели квартиру в Коцюбинском, и тоже вынуждены терпеть от происков таких ничтожеств, как Кредисов! Почему бы ему вместо депутатства не одеть бронежилет, каску и не поагитировать на Донбассе под снарядами и пулями? А лучше его - просто в мусорный бак! Там ему место!

Гість 01:06, 2.10.2014

Як гарно Кредісов тримає кулачки :) Гарнюня цей Кредісов :)

Тобто срана гарнюня!

Гість 20:09, 2.10.2014

НАТАЛІЯ ТУЛУБ, не вводіть людей в оману. Немає такого кандидата в депутати по прикарпаттю, як Кредісов. Свої питання потрібно вирішувати в суді, а не в інтернеті. Цікаво ще, чому це так тяжко зароблені гроші були проінвестовані в квартиру, а квартира оформлена не на бабусю 33 року народження і батьків дитини, а на малолітню дитину. Риторично.

Гість 21:25, 2.10.2014

Кілко залиште свої роздуми для іншого місця. Бо ви разом Кредісовим за свої афери будете сидіти там де заслуговуєте. А ваші продажні судді отримають по заслугам. Ними вже займається Люстраційний Комітет і не тільки він. Привіт головуючому судді Ткачуку О.С., який дуже любить гроші. Наступного разу приходьте в суди, а не ховайтеся за високими гонорарами для судей. Та й перед журналістами не зачиняйте двері. Як ви це зробили з НТН. Ніхто з 21 родини вам нічого не віддасть, бо нас багато. І ніхто з нас не був замішаний в розкраданні Міноборони та не має купу закритих кримінальних впроваджень, як Кредісов. І на форумі інвесторів я буду писати й надалі. Не варто ставити коментарі під фальшивими ніками. А свої погрози засуньте собі в одне місце.

Гість 08:15, 3.10.2014

Цікаво коли це у світі стало злочином забезпечувати свою рідну дитину житлом?

Гість 09:29, 3.10.2014

Вас не тільки 21 родина!!! Зараз той час, коли вся Україна -це родина!!! І ми будемо боротися усі разом за справедливість!!! За справедливий суд над злочинцями!!! І повірте, що сміттєвими баками суд і люстрація не закінчиться!!! Ми не дамо шахраям і зрадникам жодного шансу !! Такі як Кредісов-мають сидіти в тюрмах!! Так само як і ті, що захищають їхні злочинні фінансові інтереси!!! СЛАВА НАЦІЇ!!!!

Гість 09:46, 3.10.2014

Кредісов балотувався у мери в Коцюбинського за минулої каденції. Програв. Але депутатську групу свою має в раді. Ганьба тієй групі. Покривати корупцію - то єдина функція цієї групи.

Леся 09:49, 3.10.2014

Я канєшно ізвіняюсь, шо вмішуюсь, но ото те горенько, шо казало Наташі Тулуб не вводити людей в оману. Та як скотина твій язик повернувся таке сказать, я дивуюсь, тому що такі як ти (бо на Ви до тварин не звертаються) ще можуть дихати нашим повітрям. Як взагалі, ТАКІ, можуть жити у нашій Україні. Користуєтесь тим що всі гарні люди зараз мають багато роботи по волонтерству, а найкращі чоловіки захищають цілісність країни і провертаєте свої махінації. Але маєте пам'ятати - все змінилось. І коли закінчиться ця війна візьмемось за вас. Я не полінувалась і перевірила всю інформацію Наталі. Вона 100% правдива і тому моє, зазвичай лояльне до людей серце, переповнюється відразою до таких як ви з Кредісовим. А Наталю ми образити не дамо. А щоб оце мені лічно ти скотина в руки попала, то сміттєвим би баком не відбулась би!

Гість 11:47, 3.10.2014

А на что люди должны тратить свои личные тяжело заработанные деньги, как не на покупку жилья? и с каких пор это стало преступлением? И почему родители не могут подарить ребенку квартиру, тем самым обеспечив будущее ребенка? Или она должна потом вырасти, долго и нудно собирать деньги, чтобы потом подарить их таким тварям, как вы? Конечно, вы требуете жобиваться правды в суде, потому что там все куплено, а мнения людей вы боитесь. И очень правильно делаете-сейчас не те времена, чтлб замять такой беспредел!

Гість 17:08, 3.10.2014

На підтвердження інформації про балотування пана Кредісова в народні депутати по Івано-Франківській області:

Олександр ЧЕРНЕНКО, Голова Правління Комітету виборців України,
Юрій ЛИСЮК, Голова Івано-Франківської обласної організації КВУ:

Долинський виборчий округ. Входять: м. Болехів; Богородчанський, Долинський, Рожнятівський райони
З умовно опозиційних кандидатів тут може з’явитися Петро Шкутяк, син народного депутата від НУНС Зіновія Шкутяка. Однак Петро більше року відпрацював главою райадміністрації при президентові Януковичу, що безперечно матиме для нього негативні наслідки.
Від влади тут може висуватися "прихований" кандидат Олексій Голубчак, який ймовірно формально піде від партії "Відродження". До недавнього переходу у Партію регіонів, "Відродження" в області очолював губернатор Михайло Вишиванюк. За деякою інформацією Голубчак навіть є бізнес-партнером пана Вишиванюка.
Активно втрутився в "окружні" розклади і стрімко набирає обороти В’ячеслав Кредісов, молодий підприємець і громадський діяч, котрий свого часу працював заступником міністра оборони.
Зважаючи на те, що округ представляє собою свого роду "чисте поле", Кредісов зробив ставку на безпосереднє спілкування з виборцями.
(взято тут: http://www.gk-press.if.ua/node/6019)

Світлана 17:45, 3.10.2014

Навіть першого погляду на обставини вистачає, аби зрозуміти, що по суті, це рейдерське захоплення квартир. Рейдери тим і славляться, що видумують різні схеми, в яких "за вуха" притягується підсудність, на поверхню випливають якісь підкилимні домовленості і договори, які начебто існували на момент укладення договорів купівлі-продажу квартир, здійснюються брудні махінації, які мають на меті деморалізувати іншу сторону (як-то виклик неповнолітньої дитини на допит без супроводу батьків виклик дитини до суду тощо). Рейдери мають у своєму арсеналі чимало інструментів, найголовніший з яких - гроші, на які купляються неправомірні рішення і створюється видимість правосуддя. З усього видно, що пан Кредісов - пересічний РЕЙДЕР із непересічними можливостями (зв'язками, грошима).

З рейдерами боротися складно, але цілком можливо, але тут треба робити це не самому, а гуртуватися всім постраждалим, долучати пресу і суспільство.

Стосовно правомірності виклику 4-річної дитини до суду та інших органів - як фаховий юрист можу сказати - неправомірно! Дитину навіть у сімейних справах можуть викликати до суду тільки після того, як їй виповниться 10 років.

Крім того, законом не заборонено оформлення нерухомоті на малолітню дитину. Це виключне право батьків вирішувати,на кого вони оформлюватимуть квартиру - на себе, на дитину, чи на тьотю Дусю. Тому зауваження пані, яка до того ж бреше, що пан Кредісов не балотується у депутати, щодо того, чому квартиру оформлювали на дитину, є принаймні юридично безграмотним і безглуздим.

В умовах такої правової вакханалії із цими судовими рішеннями і прив'язками невідомо до чого всупереч вимогам ч. 1 ст. 114 Цивільно-процесуального кодексу України про виключну підсудність стосовно нерухомого майна, я б радила Наталії виставляти на всезагальне обговорення та огляд прізвища суддів, які виносять осудні рішення, а також звернутися до Вищої Кваліфікаційної комісії суддів, до Вищої ради юстиції, до Єгора Соболєва особисто, до ВГО «Судова Асоціація України «Фундація сприяння правосуддю»
(Детальніше читайте на УНІАН: http://human-rights.unian.ua/396550-kudi-poskarjitisya-na-suddyu.html). Останні два не мають певних повноважень і важелів впливу, але у будь-якому випадку нададуть резонансу цим справам.

В будь-якому випадку стукатись треба у всі можливі двері. Мені добре знайоме, що значить, коли судове рішення продається, тобто виноситься не за законом, а за кількістю запропонованих однією із сторін "аргументів". Вважаю, що таку хибну практику давно вже треба припинити. Для цього треба не боятися називати прізвища тих суддів, хто такі "аргументи" приймає до уваги і закриває очі на закон!

Наталю, удачі вам у цій боротьбі! Правда переможе! Раптом що, звертайтеся! :о))))

Залишити коментар

Ім'я: 




Архів


Травень
2024
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

РЕКЛАМА



ФОТОНОВИНИ


ФК «Карпати» нестандартно презентували нову форму та оголосили титульного спонсора – бренд «Львівське»

ВІДЕОНОВИНИ


Яку небезпеку несе генератор?
<p>
	<span style="color: rgb(15, 15, 15); font-family: Roboto, Arial, sans-serif; font-size: 14px; white-space: pre-wrap; background-color: rgba(0, 0, 0, 0.05);">Часто замінниками центрального електропостачання стають генератори, а обігрівачами приміщення - газові прилади. Поряд з тим, такі речі несуть в собі ряд потенційних ризиків. Про них розповів Богдан Левицький, лікар з гігієни праці відділу досліджень фізичних та хімічних факторів ДУ "Івано-Франківський ОЦКПХ МОЗ України".</span></p>

РОЗСИЛКА НОВИН



все для підприємців, роботодавців та орендарців