Купити квартиру Івано-Франківськ

ПОРТРЕТ ПРОФЕСІЇ


Портрет професії: керівник військових вишколів
Сергій Демчук: громадський діяч та захисник національного бойового мистецтва. Сергій Демчук є видатною особистістю, яка впливає...
Портрет професії. Водій
«Під час зустрічей з колегами розумієш, що насправді є війна, - розповідає водій в АТ...
Портрет професії. Воєнний розвідник
7 вересня 2021 року українська воєнна розвідка відзначає 29-у річницю створення. За цей час відомство...
Комплектувальник товарів: обов’язки, плюси та мінуси професії
З розвитком гуртової та роздрібної торгівлі, а також численних інтернет-магазинів набула актуальності вакансія «комплектувальник товарів»...
Портрет професії. Дизайнер прикраc
Її прикраси носять тисячі людей в Україні, Італії, Польщі, Росії, Америці, Іспанії, Греції, Норвегії, Грузії.....
Портрет професії. Електрогазозварник 5 розряду «Івано-Франківськгаз»
Лідія Анікеєнко: «Коли ставлю шов, вогонь мене заряджає… Тому я б не змогла працювати за...
Портрет професії. Миловар
Заради нової справи вона залишила звичний побут та стабільну роботу у Франківську і перебралась до...
Портрет професії. Кондитер
Щодня у стрiчцi соціальних мереж нам трапляються фото апетитних тортiв та кексів, вiд споглядання на...
Портрет професії. Тренер з НЛП (нейро-лінгвістичного програмування)
У нашому суспільстві багато говорять про те, що НЛП – це маніпуляції. Демонізуючи НЛП, люди...
Портрет професії. Інженер з якості
У рамках відзначення міжнародного тижня інженерії та технологій продовжуємо розповідати про інженерні професії. Чи задумувалися ви...

БЛОГИ


Юридичні консультації
вул. Івана Франка, 4 Івано-Франківськ 76000 тел.0342...
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба спільно захищатимуть права вразливих категорій осіб
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба, як центральний орган виконавчої...
14.7.2023, 10:09
ЩОДЕННИКИ СТЕПАНА ПУШИКА
З люб’язної згоди дружини Степана...
Жовтень, 1989: Пушика продовжують "звинувачувати" у націоналізмі
11/10/1989 «Прикарпатська правда» надрукувала мою обскубану репліку-відповідь Дедуріну, який мене й Товариство звинуватив у націоналізмі. Я...
2.2.2021, 12:57

ОПИТУВАННЯ


Чи любите ви пампухи з ружою?
Так
Ні
Це що?

НАШІ ДРУЗІ


Любов подібна до кільця, де ні початку, ні кінця

Івано-Франківськ готується до благодійного півмарафону


18 Вересня 2014 p.

Франківський Півмарафон – це унікальна благодійна спортивна подія, це щось більше, ніж просто півмарафон. Це шість повноцінних забігів: окрім півмарафонного 21-кілометрового, будуть також забіги на триста метрів – для дітей 7-10 років, кілометровий забіг з собаками, трикілометровий забіг для сміливого старту, десятикілометровий – для серйозніших бігунів, а також командна естафета для бізнесу, клубів і громадських організацій – 4х3 кілометри.

Тож у Франківському півмарафоні кожен знайде шанс реалізувати свої бігові можливості, позбутись страхів, стати кращим, поділитись чимось (список для кожного буде різним), щоб отримати більше, врешті решт.

Всі виручені кошти будуть передані на організацію реабілітації постраждалих в АТО вояків, у розмірі 80% від всієї суми, та допомогу “Дому Сірка”, у розмірі 20% від зібраних коштів.

Франківський півмарафон – це спортивна ініціатива з благодійними цілями, яка започаткована ентузіастами Івано-Франківська, що об’єдналися в громадську організацію під назвою “Платформа Корисних Людей”. У команду організаторів входять люди, як співає Ляпіс Трубєцкой, “світла і добра”. Дуже різні, які готові вкладати багато власного часу та енергії в ідею. Ми поставили перед собою високі, але абсолютно досяжні цілі. Ми працюємо для того, щоб поставити Україну “на ноги” через заняття спортом, а також розвинути підприємництво серед прогресивних мислячих людей.

Наша перша ініціатива – Франківський Півмарафон. Це благодійний забіг, який відбудеться 12 жовтня 2014 року в місті Івано-Франківську.

Як працює благодійність у Франківському Півмарафоні:

Наша команда залучає кошти від спонсорів, меценатів та звичайних небайдужих людей через організацію креативних масових акцій та забігів. Отримані гроші спрямовуються на організацію безпосередньо забігу, що відбудеться 12 жовтня в Івано-Франківську.

Благодійні внески, які вносять бігуни-учасники в якості оплати за участь, відправляються на організацію лікування вояків, які постраждали при проведенні АТО (80% коштів) та на допомогу благодійній організації Дім Сірка, що займається безпритульними тваринами (20% коштів). Ми хочемо допомогти поставити на ноги декількох вояків і впевнені, що ви готові підтримати наше рішення, адже зараз це важливо як ніколи. Щиро надіємось на мирне небо і швидке одужання наших героїв, в організації чого ми готові допомагати зі всіх сил.

Попри цю важливу місію, ми не забуваємо про наші обіцянки, і решту коштів, а точніше 20%, буде перечислено Дому Сірка на допомогу нашим меншим братам. Кожен членський внесок - це вклад в нашу суспільство, місто і навіть країну. Ми віримо, що можна творити добре через біг і знаємо, що разом ми – сила.

Щоб взяти участь у Франківському півмарафоні, потрібно зареєструватись на сайті run.if.ua до 5 жовтня. Організатори працюють над вдосконаленням сайту, проте на разі він є скромним по наповненню через брак часу та волонтерів, що ним займаються, адже вся організаційна робота Франківського півмарафону відбувається виключно на волонтеських засадах.

Для тих, хто вже вибрав забіг для душі й відповідно до можливостей, і бажає розпочати підготовку до нього, вже два з половиною місяці діє Школа Бігу з корисною інформацією щодо різних аспектів бігу під час занять, цікавими тренуваннями від професійних спортсменів та тренерів, а також яскравими фото опісля. До занять Школи бігу можна доєднатися всім бажаючим щовівторака та щочетверга о 19:00 год. на стадіон “Юність”, та щонеділі о 9:00 год. ранку на спортмайданчику біля Міського озера. Уся інформація, час, дати та деталі анонсуються на сторінках Школи в соцмережах facebook.com/events/243536672522366 та vk.com/runifua

Вже набрав обертів проект Школи Бігу «Залізна Десятка», націлений на підготовку учасників до головної дистанції Франківського Півмарафону – 21км. За місяць занять в ШКолі Бігу виділилася окрема група людей, котрі за усіма фізичними показниками, при коректній підготовці, мають шанси подолати півмарафонну дистанцію - 21 км . Так народився окремий проект «Школи Бігу» - «Залізна Десятка». Координатором проекту став Роман Полянський. Учасники «Залізної Десятки» тренуються по спеціально розробленій програмі, впродовж місяця, та продовжуватимуть заняття до самого Півмарафону. Ціль проекту: подолання спортсменами півмарафонної дистанції. Мета проекту: показати з нуля усі етапи підготовки до такого довгого забігу й стимулювати людей до занять біговим спортом й покращення власних результатів.

Підготовкою до Франківського півмарафону також зарядились калушани та заснували свою місцеву Школу бігу.

Команда Франківського півмарафону організувала вже ряд цікавих заходів в рамках підготовки до головного забігу осені: це костюмований забіг, презентація першого україномовного мотиваційгного спортивного ролика, регулярні перегляди спортивних фільмів, патріотичний забіг у вишиванках, наймасштабніша спортивна фотосесія та кольоровий забіг.

В ідеалі Франківський півмарафон має стати щорічним і таким, який буде об’єднувати людей з України та з ближніх країн Європи.

На думку команди Франківського півмарафону, у нашого міста є великий потенціал - в нас є озеро, річка, які невдовзі вдасться почистити. Ми спостерігаємо розвиток велоруху. Тому цілком ймовірно, що за декілька років на Івано-Франківськ чекає повноцінний тріатлон, а відтак і розвиток міста в цілому!

Гасло Франківського півмарафону «Спробуй. Обжени» ніби доповнює цю думку: спробуй взяти участь у півмарафоні, розпочни свій шлях переможця, спробуй допомогти, не зупиняйся в цьому, досягни більшого!

Ми творимо добро через біг і знаємо, що разом ми – сила! 

Прес-служба Франківського півмарафону


Наші канали в соц. мережах:
Переглядів: 545
Рекомендовані статті

Коментарів ще не додавалось!

Залишити коментар

Ім'я: 




Архів


Травень
2024
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

РЕКЛАМА



ФОТОНОВИНИ


ФК «Карпати» нестандартно презентували нову форму та оголосили титульного спонсора – бренд «Львівське»

ВІДЕОНОВИНИ


Яку небезпеку несе генератор?
<p>
	<span style="color: rgb(15, 15, 15); font-family: Roboto, Arial, sans-serif; font-size: 14px; white-space: pre-wrap; background-color: rgba(0, 0, 0, 0.05);">Часто замінниками центрального електропостачання стають генератори, а обігрівачами приміщення - газові прилади. Поряд з тим, такі речі несуть в собі ряд потенційних ризиків. Про них розповів Богдан Левицький, лікар з гігієни праці відділу досліджень фізичних та хімічних факторів ДУ "Івано-Франківський ОЦКПХ МОЗ України".</span></p>

РОЗСИЛКА НОВИН



все для підприємців, роботодавців та орендарців