Купити квартиру Івано-Франківськ

ПОРТРЕТ ПРОФЕСІЇ


Портрет професії: керівник військових вишколів
Сергій Демчук: громадський діяч та захисник національного бойового мистецтва. Сергій Демчук є видатною особистістю, яка впливає...
Портрет професії. Водій
«Під час зустрічей з колегами розумієш, що насправді є війна, - розповідає водій в АТ...
Портрет професії. Воєнний розвідник
7 вересня 2021 року українська воєнна розвідка відзначає 29-у річницю створення. За цей час відомство...
Комплектувальник товарів: обов’язки, плюси та мінуси професії
З розвитком гуртової та роздрібної торгівлі, а також численних інтернет-магазинів набула актуальності вакансія «комплектувальник товарів»...
Портрет професії. Дизайнер прикраc
Її прикраси носять тисячі людей в Україні, Італії, Польщі, Росії, Америці, Іспанії, Греції, Норвегії, Грузії.....
Портрет професії. Електрогазозварник 5 розряду «Івано-Франківськгаз»
Лідія Анікеєнко: «Коли ставлю шов, вогонь мене заряджає… Тому я б не змогла працювати за...
Портрет професії. Миловар
Заради нової справи вона залишила звичний побут та стабільну роботу у Франківську і перебралась до...
Портрет професії. Кондитер
Щодня у стрiчцi соціальних мереж нам трапляються фото апетитних тортiв та кексів, вiд споглядання на...
Портрет професії. Тренер з НЛП (нейро-лінгвістичного програмування)
У нашому суспільстві багато говорять про те, що НЛП – це маніпуляції. Демонізуючи НЛП, люди...
Портрет професії. Інженер з якості
У рамках відзначення міжнародного тижня інженерії та технологій продовжуємо розповідати про інженерні професії. Чи задумувалися ви...

БЛОГИ


Юридичні консультації
вул. Івана Франка, 4 Івано-Франківськ 76000 тел.0342...
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба спільно захищатимуть права вразливих категорій осіб
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба, як центральний орган виконавчої...
14.7.2023, 10:09
ЩОДЕННИКИ СТЕПАНА ПУШИКА
З люб’язної згоди дружини Степана...
Жовтень, 1989: Пушика продовжують "звинувачувати" у націоналізмі
11/10/1989 «Прикарпатська правда» надрукувала мою обскубану репліку-відповідь Дедуріну, який мене й Товариство звинуватив у націоналізмі. Я...
2.2.2021, 12:57

ОПИТУВАННЯ


Чи любите ви пампухи з ружою?
Так
Ні
Це що?

НАШІ ДРУЗІ


Чим би дитина не бавилась, аби не плакала

Прикарпаття заплановане іноземними спецслужбами як такий собі детонатор соціального вибуху, що призведе до припинення підтримки сил АТО…


13 Липня 2014 p.

Публікація про дезертирів (чи все-таки "дезертирів"? - ред.)підполковника армії, військового журналіста, працівника медіа-центру міноборони України Тараса Греня викликала назвичайний резонанс в середовищі журналістів, політиків та громадських діячів і не тільки з Прикарпаття (прочитати статтю на брізі можна тут: Тарас Грень: мені соромно, що на Прикарпатті є боягузи). Тарас повважав за необхідне деталізувати свої "звинувачення". Даємо далі текст його нового матеріалу:

Ок, бачу потрібно пояснити своє бачення ситуації у Прикарпатті.
Так от любі мешканці прекрасний гір і долин вітаю – всі ми стали свідками і учасниками широкої інформ атаки на нашу область, але ціллю є весь регіон.
Направду все дуже просто. Вдумайтесь хто ми є і де живемо. Прикарпаття це регіон який здатен політично розхитати ситуацію у всіх західній Україні і зробити так. Щоб схід дістався Росії просто так.. без бою. І повірте для цього не потрібно купувати купу тітушек потрібні лише кілька продажних «тіточок з телебачення» з інету та газет і радіо. От відслідковуємо.
1-ше один продажний псевдо журналіст повертається з Донбасу і розповідає про садистку Українську армію та добрих повстанців.. таких собі безбідних дідусів.. Викид мав певний резонанс в суспільстві. І кинуте зерно по те, що там віна не така вже справедлива і вам прикарпатцям не потрібна.
2- Паралельно з цим ведеться робота по дискредитації 5-го батальйону. Перераховувати всі інф викиди не буду це довго. Важливий результат про нібито бунт. Але цю інформаційну війну подолали з 425 людей до дому вирішили піти лише 58. І повірте ніхто нікого (так само як цих двох) за штани не тримав. Батальйон доукомлетували швидко бо бажаючі були. Але вже більшість тих, хто немає до армії відношення вважали що там повна задниця… хоча люди в батальйоні бажали йти захищати державу (знаю бо був з ними).
3- Депутати партіїї однієї кобіти починають програму по саботажу забезпечення батальйону. Як приклад організація рахунку з якого неможливо зняти гроші. Але це фігня.. головне що вони вересканили про те що забезпечення немає.. до речі облвійськом повідомляв про це.
4- з високих трибун люди що палець в палець не вдарили починають кричати про відсутність бронежилетів.. почитайте мої матеріали і отримаєте цифру скільки їх було закуплено і передано в частину.
Все це проходить на фоні знервованих жіночок що так вдало танцюють перед камерами.. волаючи про жахи і так далі. НАГОЛОШУЮ ЩО НА ТОЙ ЧАС В БАТАЛЬЙОНІ ВЖЕ ЗАЛИШИЛИСЬ ЛИШЕ ТІ ХТО ЗНАВ НА ЩО ІДЕ
Таким чином суспільство проковтнуло іформ наживку про те, що все погано… і почало вірити любій негативній інформації про батальйон і ставити під сумнів позитив.
5 – відправка батальйону супроводжувалась драмами та відвертим зливом інформації деякими нардепами.. я тоді просив не підставляти хлопців і не сповіщати що вони їдуть! Ні.. на всю іванівську.. аааа прикарпатці виїхали! Зустрічайте!
6- чому батальйон потрапив туди куди потрапив питання риторичне. Бо про голе поле і відсутність підтримки – брехня.
7- апогей – обстріл батальйону. І подивіться ОДИН ВБИТИЙ СНАЙПЕРОМ! Один.. так цього не мало але … на цьому фоні двоє командирів підрозділів кидають своїх підлеглих і без документів тікають в тил. Вони добираються до франківська з астрономічною швидкістю! Розповідають жахіття але головний посил а бо меседжи наступні « МАМИ ЗАБИРАЙТЕ ДІТЕЙ, НАМ НЕМАЄ ЩО РОБИТИ ТАМ, БАТАЛЬОЙН МАЄ ЙТИ НА ПОРОШЕНКА..» тобто маємо циклічність інформаційного посилу.
А ТЕПЕР ГОЛОВНЕ!!!! ВСІ ВЖЕ ГОТОВІ І ПРОКОВТНУЛИ ЦІ МЕСЕДЖІ!!!!! Ніхто з вас не задумався чому втікло двоє, а не весь батальйон чи скажімо хоч 100 чоловік? Як вони доїхали? Не помітили плутанини в їх словах. Ніхто навіть не спробував перевірити їх слова, бо за замовченням для вас все вже погано. Виготові йти громити все і кричати – повертайте дітей…
ЧИМ ЦЕ ПОГАНО ДЛЯ ДЕРЖАВИ…
Наш регіон запланований іноземними спецслужбами як такий собі детонатор соціального вибуху, що призведе до припинення підтримки сил АТО… І ви люди ведетесь на ці провокації.. нажаль більшість з вас вже перенасичена інформацією і просто не сприймає і не обдуміє того що бачить і чує. Цим користаються наші вороги. Отже як кажуть в церкві – БУДЬМО УВАЖНІ.. Люди давайте берегти державу разом… її в нас не так багато. 


Наші канали в соц. мережах:
Переглядів: 991
Рекомендовані статті

Гість 00:45, 13.7.2014

фактично підтвердив побоювання, що баба тимошенко недарма зараз так тихо сидить.

Гість 11:18, 13.7.2014

Цілком згоден. Україна веде війну з зовнішнім ворогом і люди, які втікають з військової частини - однозначно дезертири і підлягають суду. Звичайно, простіше мітингувати, ходити по Франківську в камуфляжі і кричати "смерть ворогам".

гость 12:40, 13.7.2014

обделались ,а теперь оправдываем предателей, тот кто писал эту статью,полное дерьмо не знает истинного положения дел,дурит людей.
Возьми билет и езжай в батальон,может тогда узнаешь истинную правду,не надо защищать предателей,одно дело рассказывать сказки с экрана телевидения,а другое дело сидеть в окопе,когда в тебя стреляют!!!

Гість 00:26, 14.7.2014

Попробую обгрунтувати нелогічність та суперечливість статті.
По-перше - "Депутати партіїї однієї кобіти починають програму по саботажу забезпечення батальйону. Як приклад організація рахунку з якого неможливо зняти гроші", що побічно підтверджує, що так звані дезертири мали рацію - не все так ажурно в батальйоні, як і в цілій армії, посланій на АТО. Без фінансів напевне неможливе достатнє майнове-харчове забезпечення, в т. ч. і батальйону.
По-друге, "з високих трибун люди, що палець в палець не вдарили, починають кричати про відсутність бронежилетів … НАГОЛОШУЮ, ЩО НА ТОЙ ЧАС В БАТАЛЬЙОНІ ВЖЕ ЗАЛИШИЛИСЬ ЛИШЕ ТІ ХТО ЗНАВ НА ЩО ІДЕ". А фраза, ... "наголошую" і далі по тексту свідчить, що в батальйоні залишились ... без бронежелетів... лише ті, хто знав, на що йде.
По-третє: "ОДИН ВБИТИЙ СНАЙПЕРОМ! Один.. так цього не мало але … на цьому фоні двоє командирів підрозділів кидають своїх підлеглих і без документів тікають в тил…" - наскільки розумію, ті двоє т.з. дезертирів (а питання чи вони дезертири в розумінні закону сумнівне - військовий стан то не введений, а тому надвеликий сумнів, що ті двоє - дезертири, війни то офіційно не оголошено, заявлено АТО, а тому з правової точки зору там мають приймати участь силовики, а не армійські підрозділи) не є командирами, які після пострілу снайпера втекли в тил. Щось журналіст явно недоговорює чи навпаки - видає бажане за дійсне. Пропоную йому простудіювати, що таке АТО і з'ясувати чи воно є армійською операцією в розумінні закону чи знешкодженням терористів. Ці речі істотні!
І, наостанок: "БАТАЛЬОЙН МАЄ ЙТИ НА ПОРОШЕНКА…" - звідки така інформація у військового журналіста, хто закликав НА ПОРОШЕНКА, щось не знаю, навіщо сіяти маразм?.
І ще: "Наш регіон запланований іноземними спецслужбами як такий собі детонатор соціального вибуху…". Виникає запитання якої держави ці спецслужби, наскільки розумію не українські, не думаю, що СБУ на щось подібне спосібний. То можливо ці спецслужби з ГРУ, ФСБ, ЦРУ, Моссад, чи з воскреслого Штазі? Якщо уже йде покликання на спецслужби, тоді потрібно договорювати, що поки що таких даних у військового журналіста немає, але для піаракції будь що годиться, навіть те, що чомусь невелике по населенню Прикарпаття ні з того, ні з чого стало потенційним детонатором соціального вибуху, а це значить, що Прикарпаттю незаслужено приписують те, що на даний час притаманно геть усій Україні - соціальний вибух може ж здетонувати будь де...

Залишити коментар

Ім'я: 




Архів


Травень
2024
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

РЕКЛАМА



ФОТОНОВИНИ


ФК «Карпати» нестандартно презентували нову форму та оголосили титульного спонсора – бренд «Львівське»

ВІДЕОНОВИНИ


Яку небезпеку несе генератор?
<p>
	<span style="color: rgb(15, 15, 15); font-family: Roboto, Arial, sans-serif; font-size: 14px; white-space: pre-wrap; background-color: rgba(0, 0, 0, 0.05);">Часто замінниками центрального електропостачання стають генератори, а обігрівачами приміщення - газові прилади. Поряд з тим, такі речі несуть в собі ряд потенційних ризиків. Про них розповів Богдан Левицький, лікар з гігієни праці відділу досліджень фізичних та хімічних факторів ДУ "Івано-Франківський ОЦКПХ МОЗ України".</span></p>

РОЗСИЛКА НОВИН



все для підприємців, роботодавців та орендарців