Купити квартиру Івано-Франківськ

ПОРТРЕТ ПРОФЕСІЇ


Портрет професії: керівник військових вишколів
Сергій Демчук: громадський діяч та захисник національного бойового мистецтва. Сергій Демчук є видатною особистістю, яка впливає...
Портрет професії. Водій
«Під час зустрічей з колегами розумієш, що насправді є війна, - розповідає водій в АТ...
Портрет професії. Воєнний розвідник
7 вересня 2021 року українська воєнна розвідка відзначає 29-у річницю створення. За цей час відомство...
Комплектувальник товарів: обов’язки, плюси та мінуси професії
З розвитком гуртової та роздрібної торгівлі, а також численних інтернет-магазинів набула актуальності вакансія «комплектувальник товарів»...
Портрет професії. Дизайнер прикраc
Її прикраси носять тисячі людей в Україні, Італії, Польщі, Росії, Америці, Іспанії, Греції, Норвегії, Грузії.....
Портрет професії. Електрогазозварник 5 розряду «Івано-Франківськгаз»
Лідія Анікеєнко: «Коли ставлю шов, вогонь мене заряджає… Тому я б не змогла працювати за...
Портрет професії. Миловар
Заради нової справи вона залишила звичний побут та стабільну роботу у Франківську і перебралась до...
Портрет професії. Кондитер
Щодня у стрiчцi соціальних мереж нам трапляються фото апетитних тортiв та кексів, вiд споглядання на...
Портрет професії. Тренер з НЛП (нейро-лінгвістичного програмування)
У нашому суспільстві багато говорять про те, що НЛП – це маніпуляції. Демонізуючи НЛП, люди...
Портрет професії. Інженер з якості
У рамках відзначення міжнародного тижня інженерії та технологій продовжуємо розповідати про інженерні професії. Чи задумувалися ви...

БЛОГИ


Юридичні консультації
вул. Івана Франка, 4 Івано-Франківськ 76000 тел.0342...
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба спільно захищатимуть права вразливих категорій осіб
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба, як центральний орган виконавчої...
14.7.2023, 10:09
ЩОДЕННИКИ СТЕПАНА ПУШИКА
З люб’язної згоди дружини Степана...
Жовтень, 1989: Пушика продовжують "звинувачувати" у націоналізмі
11/10/1989 «Прикарпатська правда» надрукувала мою обскубану репліку-відповідь Дедуріну, який мене й Товариство звинуватив у націоналізмі. Я...
2.2.2021, 12:57

ОПИТУВАННЯ


Чи любите ви пампухи з ружою?
Так
Ні
Це що?

НАШІ ДРУЗІ


Діти — як квіти: поливай, то ростимуть

ПАРТНЕРСТВО ВИЩОЇ ОСВІТИ ТА БІЗНЕС-СЕРЕДОВИЩА УКРАЇНИ


3 Липня 2014 p.

Розвиток будь-якої економічної системи тісно пов‘язаний із розвитком системи освіти, яка, в свою чергу, є джерелом робочої сили та базою підвищення її якісного потенціалу.

Завданнями системи освіти у минулому було не тільки надавати знання і вміння, а й формувати особистість, її культурні цінності та світогляд. Відбувається динамічний розвиток технологій, розвиваються підприємства, міста і країни. Якісні зміни в бізнес-середовищі країни свідчать про необхідність перетворень процесу навчання у ВНЗ, підготовки фахівців нової формації, які повинні вміти прогнозувати економічні явища та події, оцінювати наслідки прийняття тих чи інших управлінських рішень та швидко адаптуватися до змін середовища.

Дослідження поточного стану сфери вищої освіти України показав, що значною проблемою освіти є недостатня співпраця роботодавців і освітніх закладів з питань підготовки молодих спеціалістів. Сучасним студентам важливо спробувати набуті знання і навички на практиці, отримати досвід роботи та знайти можливого роботодавця ще під час навчання у ВНЗ. У свою чергу, фірма, що співпрацює з ВНЗ, отримує можливість натренувати собі спеціаліста із необхідним для неї набором навичок та умінь.

Варто виділити необхідність підготовки фахівців у ВНЗ відповідно потреб економіки, а не на основі державного замовлення чи популярності спеціальності серед абітурієнтів. Саме завдяки вивченню потреб ринку праці в спеціалістах різних напрямів, аналізі вимог бізнесу до молодих спеціалістів, їхніх знань і навичок ВНЗ зможуть випускати кваліфікованих фахівців, які потрібні економіці країни та отримуватимуть високу заробітну платню.

Саме тому основні принципи роботи Івано-Франківського університету права імені Короля Данила Галицького спрямовані на відповідність ВНЗ європейського рівня; високий рівень професорсько-викладацького складу із залученням практикуючих фахівців; вивчення іноземних мов студентами, зміцнення матеріально-технічної бази; динамічний розвиток ІТ технологій, відкриття нових спеціальностей, відповідно до вимог українського та європейського суспільства; сприяння участі студентів у грантових проектах та отримання ними іменних стипендій; міжнародне співробітництво з провідними ВНЗ Європи, співпраця з роботодавцями стосовно практики та подальшого працевлаштування випускників університету; сприяння конкурентоспроможності випускників.

Важливе і відношення роботодавців до молодих спеціалістів, можливість проходження практики на підприємствах, участь у навчальних проектах, практичних заняттях та наукових конференціях від ВНЗ, адже «саме практичні навички дозволять випускнику стати кваліфікованим фахівцем», як стверджує Іван Дячишин - керівник проектів компанії Eleks та координатор ІТ-навчання в ІФУП ім. Короля Данила Галицького.

Оскільки освітня система України функціонує в умовах ринку, налагодження активної взаємодії бізнесу і вищої освіти є необхідною умовою підвищення конкурентоспроможності національної економіки, подолання негативних наслідків економічної кризи та забезпечення сталого розвитку економіки держави.

Вже сьогодні випускники Івано-Франківського університету права імені Короля Данила Галицького дуже потрібні на сучасному ринкупраці України.

«Наші студенти є одні з найкращих в своїй галузі і користуються попитом у роботодавців!» – Михайло Косьмій- декан факультету архітектури та будівництва.Студенти цього факультету ще під час свого навчання працюють у відомих будівельних фірмах та архітектурно-проектних бюро Прикарпаття.

Випускники напряму підготовки «програмна інженерія» - програмісти із знаннями програмування у WebUI технологіях (HTML, CSS, JavaScript); клієнт-серверних технологіях (Java, C#/.NET), мобільних технологіях (iOs, Android, WinPhone).Управляючий партнер компанії Softjourn– Сергій Фіцакзазначає: «Нам потрібні студенти з хорошими базавими знаннями програмної інженерії, знаннями англійської мови та із здатністю продовжувати вчитись і розвиватись. Якщо до спеціальностей, то крім випускників «програмної інженерії», наша компанія цікавиться маркетологами».

Випускники напряму «реклама і зв'язки з громадськістю» – фахівці з реклами і pr-діяльності, вміють розробляти та управляти рекламними і pr-проектами, керувати рекламними відділами на підприємствах, працювати у прес-службах компаній, установ та організацій, проводити прес-конференції і брифінги, вміють використовувати академічні та новітні інструменти у зв’язках із ЗМІ.

_______________________________________________________

Івано-Франківськийуніверситет права імені Короля Данила Галицького

м. Івано-Франківськ, вул. Є.Коновальця, 35

тел. +38 (0342) 77-18-45, 71-56-80

www.iful.at.ua


Наші канали в соц. мережах:
Переглядів: 582
Рекомендовані статті

Коментарів ще не додавалось!

Залишити коментар

Ім'я: 




Архів


Травень
2024
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

РЕКЛАМА



ФОТОНОВИНИ


ФК «Карпати» нестандартно презентували нову форму та оголосили титульного спонсора – бренд «Львівське»

ВІДЕОНОВИНИ


Яку небезпеку несе генератор?
<p>
	<span style="color: rgb(15, 15, 15); font-family: Roboto, Arial, sans-serif; font-size: 14px; white-space: pre-wrap; background-color: rgba(0, 0, 0, 0.05);">Часто замінниками центрального електропостачання стають генератори, а обігрівачами приміщення - газові прилади. Поряд з тим, такі речі несуть в собі ряд потенційних ризиків. Про них розповів Богдан Левицький, лікар з гігієни праці відділу досліджень фізичних та хімічних факторів ДУ "Івано-Франківський ОЦКПХ МОЗ України".</span></p>

РОЗСИЛКА НОВИН



все для підприємців, роботодавців та орендарців