Купити квартиру Івано-Франківськ

ПОРТРЕТ ПРОФЕСІЇ


Портрет професії: керівник військових вишколів
Сергій Демчук: громадський діяч та захисник національного бойового мистецтва. Сергій Демчук є видатною особистістю, яка впливає...
Портрет професії. Водій
«Під час зустрічей з колегами розумієш, що насправді є війна, - розповідає водій в АТ...
Портрет професії. Воєнний розвідник
7 вересня 2021 року українська воєнна розвідка відзначає 29-у річницю створення. За цей час відомство...
Комплектувальник товарів: обов’язки, плюси та мінуси професії
З розвитком гуртової та роздрібної торгівлі, а також численних інтернет-магазинів набула актуальності вакансія «комплектувальник товарів»...
Портрет професії. Дизайнер прикраc
Її прикраси носять тисячі людей в Україні, Італії, Польщі, Росії, Америці, Іспанії, Греції, Норвегії, Грузії.....
Портрет професії. Електрогазозварник 5 розряду «Івано-Франківськгаз»
Лідія Анікеєнко: «Коли ставлю шов, вогонь мене заряджає… Тому я б не змогла працювати за...
Портрет професії. Миловар
Заради нової справи вона залишила звичний побут та стабільну роботу у Франківську і перебралась до...
Портрет професії. Кондитер
Щодня у стрiчцi соціальних мереж нам трапляються фото апетитних тортiв та кексів, вiд споглядання на...
Портрет професії. Тренер з НЛП (нейро-лінгвістичного програмування)
У нашому суспільстві багато говорять про те, що НЛП – це маніпуляції. Демонізуючи НЛП, люди...
Портрет професії. Інженер з якості
У рамках відзначення міжнародного тижня інженерії та технологій продовжуємо розповідати про інженерні професії. Чи задумувалися ви...

БЛОГИ


Юридичні консультації
вул. Івана Франка, 4 Івано-Франківськ 76000 тел.0342...
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба спільно захищатимуть права вразливих категорій осіб
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба, як центральний орган виконавчої...
14.7.2023, 10:09
ЩОДЕННИКИ СТЕПАНА ПУШИКА
З люб’язної згоди дружини Степана...
Жовтень, 1989: Пушика продовжують "звинувачувати" у націоналізмі
11/10/1989 «Прикарпатська правда» надрукувала мою обскубану репліку-відповідь Дедуріну, який мене й Товариство звинуватив у націоналізмі. Я...
2.2.2021, 12:57

ОПИТУВАННЯ


Чи любите ви пампухи з ружою?
Так
Ні
Це що?

НАШІ ДРУЗІ


Хто правду говорить, ненавидять того

З 4 квітня там, де раніше забирало сміття ТзОВ "Грінко-Франківськ", працює ПрАТ "АТП-0928"


20 Квітня 2012 p.

 

В місті Івано-Франківську, за результатами проведеного конкурсу на визначення виконавців послуг з вивезення твердих побутових відходів, - повідомляє прес-служба Івано-Франківського міськвиконкому.

 

Зокрема, змінився виконавець послуг у центральній частині міста (територія ЖЕО № 9 та частина території ЖЕО № 6), куди входять вулиці: Грушевського, І.Франка, Драгоманова, Мельничука, Шпитальна, Валова, Бачинського, Вічевий Майдан, Василіянок (будинки 1-17), Вовчинецька (парні будинки з номерами від 2 до 34; непарні з 1 по 55), Вірменська, Вагилевича, Вітовського, Грюнвальдська, Дністровська, Донцова, І. Мирона, Купчинського, Коцюбинського, Л. Курбаса, Крушельницької, Комарова, Незалежності (буд. 1-49, крім буд. 36, 36а, 38, 40, 42, 46 та 48; непарні будинки з 53 по 135), Міцкевича, Сотника Мартинця, Привокзальна, Січових Стрільців, Страчених, Станіславська, Старозамкова, Тарнавського, Тургєнєва, Тімірязєва, Труша, Тринітарська, Шопена, Шеремети, Пл. Ринок, Ринок, Л. Українки, Толстого, Шашкевича, Базарна, Героїв Пожежників, Козланюка, Петрушевича, пров. Фортечний, Лепкого, Підгірянки, Гнатюка, Рєпіна, Робітнича, Відкрита, Залізнична, Коперніка, Гаркуші, Павлика, Надвірнянська, Черемшини, Дашевського, Стефаника.

 

З 4 квітня цього року послуги з вивезення побутових відходів на даних вулицях буде надавати приватне акціонерне товариство «АТП-0928». Населенню, яке проживає на вищеназваних вулицях, а також підприємствам, організаціям та установам, розміщеним на даній території необхідно укласти договори та проводити оплату на рахунок ПрАТ «АТП-0928», а не ТзОВ «Грінко-Франківськ».

 

Як повідомили у Департаменті комунального господарства, транспорту і зв’язку виконавчого комітету міської ради, рахунки ТзОВ «Грінко-Франківськ» за вивезення твердих побутових відходів починаючи з квітня 2012 р. мешканцям, а також підприємствам, установам і організаціям оплачувати не потрібно.


Наші канали в соц. мережах:
Переглядів: 1726
Рекомендовані статті

Гість 21:50, 20.4.2012

Так воно буде надавати послуги, чи буде тільки збирати гроші?Дивлячись на інші ЖЕКи, де АТП-0928 надає так звані "ПОСЛУГИ", то можна уявити на що перетвориться центральна частина міста. І саме головне - чи хтось питався у мешканців міста, чи згідні вони платити 6,41грн. з однієї людини, чи 6,17 грн і тримувати якісні послуги.

Володимир Мандела 22:13, 20.4.2012

Я не гість, я директор Грінко.

До Гостя-Мандели 22:47, 20.4.2012

Пане Мандело. А Вам не пояснили, що після бійки кулаками не махають? Ви б краще не вимахувались, а придбали б, коли треба було, ще 1 - 2 машини, щоб у Вас на маршруті хоч хтось їздив, коли отой Ваш єдиний сміттєвоз ламається

Гість 23:10, 20.4.2012

Шановний До Гостя-Мандели!Перед тим, як писати якісь коментарі перевіряйте будь-ласка інформацію про майновий стан підприємства з прямих джерел, безпосередньо в ТОВ "Грінко-Франківськ" (я думаю вам там будуть раді), а не зрозуміло з якого джерела. У нас знаєте як буває один розказав, інший щось додав так і народжуються плітки.

До Гостя-Мандели 00:37, 21.4.2012

Ну то напишіть сюди, скільки реально у Вас машин на ходу ;)

олекса 07:40, 21.4.2012

"Я не гість, я директор Грінко"- це не пост, це БОМБА:))))) ще крутіше б звучало так: "Я не гість, я директор Мандела" і все - упісятись від сміху можна:)

Мешканець 09:17, 21.4.2012

Замість того щоб" лити бруд" один на одного, краще б працювали. А тобі Олекса не помішало сходити в туалет, щоб не смерділо, ти хочь сам зрозумів, що писав якась абракадабра.

Мандрівник 09:33, 21.4.2012

У нас скоро як в Брюселі буде статую "Пісяючий хлопчик" і нам пощастило більше, ми навіть знаємо його ім'я ОЛЕКСА.
Порада для Олекси фільтруй те, що пишеш, а то будешь все життя посміховиськом.!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Голова БК по Франка 10:21, 21.4.2012

Не платити Грінко, а платити АТП?Платити АТП за що, вони ж зараз послуги не надають, це пряме питання в прокуратуру -за ненадані послуги вимагають гроші тай ще по завищеному тарифу. Куди дивиться інспекція з цін за одну і туж послугу різні тарифи. Мешканці мого будинку будуть сплачувати в Грінко до тих пір поки вони будуть надавати послуги і до речі договору з нами ніхто не розривав.Грінко вам успіху, а ви АТП вчіться в них працювати. Клієнта потрібно вміти втримати, не щоб він тікав від вас, тільки проїдіться по місту і подивіться особливо БАМ, вул.Бельведерська таких прикладів багато. Одумайтесь люди!!!!!!!!!

123 12:00, 21.4.2012

Я просто балдію від нашої влади. Прес-служба міськвиконкому розповсюджує брехню. Всі знають, що питання зараз в суді, а вони заявляють, що "Грінко" незаконно вивозить сміття. А дальше пишуть - "З 4 квітня цього року послуги з вивезення побутових відходів на даних вулицях буде надавати приватне акціонерне товариство «АТП-0928»". На дворі 20 квітня а "послуги будуть надавати з 4 квітня"... Молодці, напевно ще від свят не відійшли. А Віктору Андрюсовичу мало би за таку прес-службу бути встидно. А також за Департамент комунального господарства, який своїми заявами фактично закликає мешканців не оплачувати за комунальні послуги. СЛАВА міській владі!!! Тому ШАНОВНІ ГРОМАДЯНИ - не потрібно оплачувати комунальні послуги! Ні копійки ЄРЦ!!!

Споживач 12:09, 21.4.2012

Прес-служба міськиконкому і ті які її радять, ми маємо з "Грінко" договори і поки, що підстав для укладання їх з АТП немає. Шановний Вікторе Андрюсовичу, поясніть нарешті нам, що в місті відбувається. Ви що вже зовсім не володієте ситуацією і Вами керують Онуфріїви, Гасімови, Василечки? Якщо так, то вийдіть і прямо про це заявіть і йдіть на пенсію!

Гість 12:17, 21.4.2012

Ура, нарешті настали щасливі часи! Департамент комунального господарства, транспорту і зв’язку виконавчого комітету міської ради заявив, що НЕ ПОТРІБНО СПЛАЧУВАТИ ЗА КОМУНАЛЬНІ ПОСЛУГИ! СЛАВА СВОБОДІ! СЛАВА МЕРУ!

Гість 12:20, 21.4.2012

Це мер і Свобода виконують передвиборні обіцянки. Молодці. Не то що якісь комуністи колись обіцяли! "Пацан сказав, пацан зробив"! Тільки як тепер "довіра до ЄРЦ" в сплаті комунальних платежів буде рости?

Гість 14:07, 21.4.2012

Ще такого в Україні не було. Всюди Департаменти ЖКГ бюрються за підвищення рівня проплат за надані комунальні послуги, а Івано-Франківський Департамент ЖКГ створює прецендент і закликає мешканців не оплачувати рахунки за надані комунальні послуги. Комунізм в окремо взятому місті. Чим не приклад для інших міст. Може такий приклад міністру ЖКГ України сподобається. Цікаво почути його коментар.

Вася 14:11, 21.4.2012

Треба, щоб прес-служба назвала прізвище цього героя з Департаменту ЖКГ. Народ повинен знати своїх героїв в лице. Готовий депутат Верховної ради.

Петя 14:13, 21.4.2012

Я тоже буду за нього голосувати. Треба всі комунальні платежі відмінити, а то ЄРЦ вже задовбало.

Виборець 2012 14:29, 21.4.2012

Класний пацан цей з Департаменту, давно так треба було зробити, відмінити всі комунальні платежі. ГЕРОЙ! Треба буде за нього голосувати, якщо буде йти на вибори. А Ануш лоханувся, таку тему втратив, давно в ВР сидів би.

до всіх 18:38, 21.4.2012

по перше, директор ГРІНКО я і я ще не давав тут жодного коментаря, а те, що хтось там від мого імені писав - то не до мене, а до адміністраторів сайту: навіщо дозволяють користувачам під чужим іменем писати7????
по-друге, справа між мерією і грінко зараз в суді. прес-служба мера фактично дезинформує населення. уявіть собі ситуацію,що ми суд виграємо. - тоді мешканці будуть втричі бльше платити: бо змушені будуть 1. погасити борги, які виникли внаслідок закликів мерії не платити нам, 2. оплачувати поточні рахунки. 3. з ВАШИХ податків мерія буде платити нам неустойку і моральну компенсацію: бо я таки буду вимагати моральної компенсації.

Гість 20:29, 21.4.2012

Не переживайте мешканці, неустойку буде платити Онуфріїв з свого видавництва "Місто-НВ" та Гасімов з "Оазису" та з АТП-0928 (а ще є "Реконструктор" та інші комунальні підприємства в які вони влізли)

Гість 20:54, 21.4.2012

Ага, і Ануш зі свого "Рітаса" підкине на неустойку

Гість 10:51, 22.4.2012

Може нарешті цим всім зацікавляться правоохоронні органи. Скільки можна мати всіх за лохів.

Залишити коментар

Ім'я: 




Архів


Травень
2024
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

РЕКЛАМА



ФОТОНОВИНИ


ФК «Карпати» нестандартно презентували нову форму та оголосили титульного спонсора – бренд «Львівське»

ВІДЕОНОВИНИ


Яку небезпеку несе генератор?
<p>
	<span style="color: rgb(15, 15, 15); font-family: Roboto, Arial, sans-serif; font-size: 14px; white-space: pre-wrap; background-color: rgba(0, 0, 0, 0.05);">Часто замінниками центрального електропостачання стають генератори, а обігрівачами приміщення - газові прилади. Поряд з тим, такі речі несуть в собі ряд потенційних ризиків. Про них розповів Богдан Левицький, лікар з гігієни праці відділу досліджень фізичних та хімічних факторів ДУ "Івано-Франківський ОЦКПХ МОЗ України".</span></p>

РОЗСИЛКА НОВИН



все для підприємців, роботодавців та орендарців