Купити квартиру Івано-Франківськ

ПОРТРЕТ ПРОФЕСІЇ


Портрет професії: керівник військових вишколів
Сергій Демчук: громадський діяч та захисник національного бойового мистецтва. Сергій Демчук є видатною особистістю, яка впливає...
Портрет професії. Водій
«Під час зустрічей з колегами розумієш, що насправді є війна, - розповідає водій в АТ...
Портрет професії. Воєнний розвідник
7 вересня 2021 року українська воєнна розвідка відзначає 29-у річницю створення. За цей час відомство...
Комплектувальник товарів: обов’язки, плюси та мінуси професії
З розвитком гуртової та роздрібної торгівлі, а також численних інтернет-магазинів набула актуальності вакансія «комплектувальник товарів»...
Портрет професії. Дизайнер прикраc
Її прикраси носять тисячі людей в Україні, Італії, Польщі, Росії, Америці, Іспанії, Греції, Норвегії, Грузії.....
Портрет професії. Електрогазозварник 5 розряду «Івано-Франківськгаз»
Лідія Анікеєнко: «Коли ставлю шов, вогонь мене заряджає… Тому я б не змогла працювати за...
Портрет професії. Миловар
Заради нової справи вона залишила звичний побут та стабільну роботу у Франківську і перебралась до...
Портрет професії. Кондитер
Щодня у стрiчцi соціальних мереж нам трапляються фото апетитних тортiв та кексів, вiд споглядання на...
Портрет професії. Тренер з НЛП (нейро-лінгвістичного програмування)
У нашому суспільстві багато говорять про те, що НЛП – це маніпуляції. Демонізуючи НЛП, люди...
Портрет професії. Інженер з якості
У рамках відзначення міжнародного тижня інженерії та технологій продовжуємо розповідати про інженерні професії. Чи задумувалися ви...

БЛОГИ


Юридичні консультації
вул. Івана Франка, 4 Івано-Франківськ 76000 тел.0342...
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба спільно захищатимуть права вразливих категорій осіб
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба, як центральний орган виконавчої...
14.7.2023, 10:09
ЩОДЕННИКИ СТЕПАНА ПУШИКА
З люб’язної згоди дружини Степана...
Жовтень, 1989: Пушика продовжують "звинувачувати" у націоналізмі
11/10/1989 «Прикарпатська правда» надрукувала мою обскубану репліку-відповідь Дедуріну, який мене й Товариство звинуватив у націоналізмі. Я...
2.2.2021, 12:57

ОПИТУВАННЯ


Чи любите ви пампухи з ружою?
Так
Ні
Це що?

НАШІ ДРУЗІ


Чужа жінка усім дівкою здається

Народна Рада Івано-Франківської області сказала «НІ!» політичним махінаціям - ЗАЯВА


28 Лютого 2014 p.

Ми, учасники Народної Ради Івано-Франківської області, колегіального органу територіальної громади Івано-Франківської області, заявляємо:

За нами не стоїть жодна партія чи організація. Ми найкраще знаємо, що за нами лише довготривале приниження, знущання, безпорадність і безнадійність. І тому ми кажемо: НІ усім політичним махінаціям! Ні договорам за зачиненими дверима, ні "обраним". Лише представницькі органи територіальних громад: Народні Ради, де громадяни разом домовляються про вирішення проблем кожного з нас. Не допустимо нікому відняти наше громадянське повстання за нове і краще життя!
Віднині, ми більше не розраховуватимемо на політиканів і депутатів. Оцінку їх діям нехай дають ті, хто їх обирав!

Тому, ось наша пропозиція.

1. Всім нам, простим мешканцям Прикарпаття, необхідно об’єднатися будь-що, відсунувши всі свої амбіції на другий план, інакше вже ніхто і ніколи не зможе їх реалізувати. Принаймні не в цій країні.

2. Ми закликаємо людей до проведення зборів в районах, з метою створення відповідних районних Народних Рад. Нас, об’єднаних спільною метою – має стати БАГАТО! Тільки великою кількістю ми зможемо щось змінити.

3. До участі в новоутворених радах запрошуємо всіх небайдужих до долі України громадян, аполітичних представників, колишніх військовослужбовців та працівників правоохоронних органів, всіх, хто здоровий духом і тілом, мешканців нашого краю, які мають незаплямовану репутацію, фахівців, з різних галузей та професій, освічених людей, які займають активну життєву позицію, та розділяють наші погляди.

4. Для стабілізації ситуації пропонуємо, кожному трудовому колективу в органах місцевого самоврядування та державних органах, які розташовані на території області, на своїх загальних зборах обрати з поміж себе керівника свого відділу, управління, підприємства, установи тощо, але як тимчасового: виконуючого обов’язки до призначення керівника, який буде наділений мандатом народної довіри. Якщо нинішній керівник є порядною та фаховою людиною, колектив вправі не усувати його від керівництва, а надати йому мандат народної довіри, який в подальшому буде врахований. (УВАГА: Цей пункт не поширюється на приватні форми власності, так як, з започаткування Української державності – приватна власність, це святе і недоторкане. Виключенням є власність прихвоснів злочинного режиму і казнокрадів, які своє майно не здобули праведним шляхом. В таких організаціях, підприємствах і закладах трудові колективи уповноважені аналогічним шляхом обрати керівника з поміж себе і забезпечити схоронність майна, яке належить Народу України, а також виробничий процес до подальшого вирішення його долі. ЗАСТЕРЕЖЕННЯ: у випадку, якщо зазначені прибічники бандитів, які узурпували владу та казнокради, публічно, через заяву у ЗМІ, оголосять про те, що вони засуджують дії злочинців, натомість визнають і підкоряються владі Народу України – громаді та її рішенням, а також повідомлять про всі відомі корупційні схеми, та інші відомі правопорушення і злочини, які коли не будь були вчинені ними та іншими злодіями чи їх співучасниками, то така людина вправі просити у людей на Загальних Зборах Народної Ради Івано-Франківської області надати їй можливість своєю працею довести своє очищення. Стосовно таких осіб та їх майна Збори прийматимуть окреме особливе рішення, яке буде обов’язкове до виконання всіма мешканцями на території Прикарпаття. Така люстрація через очищення, через повідомлення усієї правди, допускається, як підстава для амністії.

5. Державні установи та органи місцевого самоврядування здійснюють виключно фінансові платежі на виплату заробітних плат своїх працівників, пенсій, допомоги по догляду за дітьми, допомоги по безробіттю. Проведення інших платежів, виплат Народних коштів категорично заборонено до остаточного усунення негативних наслідків узурпаторського режиму, або здійснюється виключно за особливим розпорядженням легітимних органів, які мають мандат Народної довіри.

6. З метою збереження майна та коштів громади нашого краю, недопущення мародерства мобілізуються всі здорові духом та тілом мешканці Івано-Франківської області, для участі у спільних патрулюваннях. Завданням таких патрулів, є також фізична охорона активних учасників Народних Рад, документів та іншого майна, які належать громаді, і забезпечення охорони громадського порядку на території всієї області. Спільні патрулі підпорядковуються Загальним Зборам Народних Рад при яких вони утворені.

7. Представники приватного бізнесу, повинні негайно виключити з вартості своїх послуг, продуктів і товарів корупційну складову і знизити ціни. Нині вже не має кому платити відкати і давати хабарі!

8. Наше перше завдання – усунення від влади диктатора януковича, виконано. Наступний пункт, це активна участь у боротьбі з корупцією на території Прикарпаття, створення умов щодо унеможливлення її проявам та ліквідацію уже існуючих наслідків. На території Прикарпаття розпочинається зачистка, спочатку від чужих, які тут наглядачами і реально заважають громаді, одночасно з цим, необхідно очищатися самим, необхідна люстрація. Нам необхідні нові цінності: воля, гідність, розвиток, самореалізація, відкритість, телорантність до різноманіття, здоровий патріотизм та любов до батьківщини. Має відбутися революція свідомості, революція цінностей! Ми, маємо чітко усвідомлювати, хто сьогодні є ворогами народного повстання: узурпатори влади, при чому всі! Всі, хто в будь-який спосіб прагне здихатися народного контролю за ними, їх діями. Всі, хто за відданий на виборах людський голос, займався не розбудовою державності та покращенням нашого майбутнього, а вирішив, що отримав мандат на власний бізнес за наші гроші, які народ сплачує до бюджетів. Всі вони мають пройти Народну люстрацію, в тому числі і шляхом проведення нових демократичних виборів на всіх рівнях. Ми вимагаємо, щоб депутати на всіх рівнях склали свої повноваження!

9. Ми усвідомлюємо складність ситуації та факт розкраденої казни України, але майно, нерухомість, фінансові активи олігархів, які здобули свої статки за рахунок злочинних маніпуляцій з коштами Державного бюджету, а також інших казнокрадів, корупціонерів та хабарників, обов’язково має бути повернено Українському Народові. Представники Народної Ради Івано-Франківської області та районних рад, повинні прийняти рішення про зобов’язання Верховної Ради України звернутися до країн-членів ЄС та Сполучених штатів Америки, щодо необхідності блокування рахунків та інших активів осіб, які вчинили злочини на території України з числа бандитів, що узурпували владу та їх прихильників, з метою їх подальшого повернення Народові України.

10. На рівні держави, ми також вимагаємо: децентралізацію влади - сама громада повинна обирати собі керівників правоохоронних органів, суддів, місцеву владу. Повноваження органів центральної влади частково мають бути перенесені на місця, податки також повинні перерозподілятися за місцем їх збору, за винятком певної долі, що йде до центрального бюджету в спецфонд.

Ми не зупинимося ні перед чим, в ім’я світлої пам’яті Героїв з Небесної Сотні. Наш обов'язок - зробити так, щоб їх мрії збулися, а їх діти і наші діти були щасливі і почували себе безпечно в новій Україні.

Слава Україні! Героям слава!

Телефон гарячої лінії Народної Ради Івано-Франківської області: 066-528-14-96
https://www.facebook.com/groups/317090315124922/ (Група Народної Ради Івано-Франківської області в соц. мережі)


Наші канали в соц. мережах:
Переглядів: 761
Рекомендовані статті

Коментарів ще не додавалось!

Залишити коментар

Ім'я: 




Архів


Квітень
2024
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

РЕКЛАМА



ФОТОНОВИНИ


ФК «Карпати» нестандартно презентували нову форму та оголосили титульного спонсора – бренд «Львівське»

ВІДЕОНОВИНИ


Яку небезпеку несе генератор?
<p>
	<span style="color: rgb(15, 15, 15); font-family: Roboto, Arial, sans-serif; font-size: 14px; white-space: pre-wrap; background-color: rgba(0, 0, 0, 0.05);">Часто замінниками центрального електропостачання стають генератори, а обігрівачами приміщення - газові прилади. Поряд з тим, такі речі несуть в собі ряд потенційних ризиків. Про них розповів Богдан Левицький, лікар з гігієни праці відділу досліджень фізичних та хімічних факторів ДУ "Івано-Франківський ОЦКПХ МОЗ України".</span></p>

РОЗСИЛКА НОВИН



все для підприємців, роботодавців та орендарців