Купити квартиру Івано-Франківськ

ПОРТРЕТ ПРОФЕСІЇ


Портрет професії: керівник військових вишколів
Сергій Демчук: громадський діяч та захисник національного бойового мистецтва. Сергій Демчук є видатною особистістю, яка впливає...
Портрет професії. Водій
«Під час зустрічей з колегами розумієш, що насправді є війна, - розповідає водій в АТ...
Портрет професії. Воєнний розвідник
7 вересня 2021 року українська воєнна розвідка відзначає 29-у річницю створення. За цей час відомство...
Комплектувальник товарів: обов’язки, плюси та мінуси професії
З розвитком гуртової та роздрібної торгівлі, а також численних інтернет-магазинів набула актуальності вакансія «комплектувальник товарів»...
Портрет професії. Дизайнер прикраc
Її прикраси носять тисячі людей в Україні, Італії, Польщі, Росії, Америці, Іспанії, Греції, Норвегії, Грузії.....
Портрет професії. Електрогазозварник 5 розряду «Івано-Франківськгаз»
Лідія Анікеєнко: «Коли ставлю шов, вогонь мене заряджає… Тому я б не змогла працювати за...
Портрет професії. Миловар
Заради нової справи вона залишила звичний побут та стабільну роботу у Франківську і перебралась до...
Портрет професії. Кондитер
Щодня у стрiчцi соціальних мереж нам трапляються фото апетитних тортiв та кексів, вiд споглядання на...
Портрет професії. Тренер з НЛП (нейро-лінгвістичного програмування)
У нашому суспільстві багато говорять про те, що НЛП – це маніпуляції. Демонізуючи НЛП, люди...
Портрет професії. Інженер з якості
У рамках відзначення міжнародного тижня інженерії та технологій продовжуємо розповідати про інженерні професії. Чи задумувалися ви...

БЛОГИ


Юридичні консультації
вул. Івана Франка, 4 Івано-Франківськ 76000 тел.0342...
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба спільно захищатимуть права вразливих категорій осіб
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба, як центральний орган виконавчої...
14.7.2023, 10:09
ЩОДЕННИКИ СТЕПАНА ПУШИКА
З люб’язної згоди дружини Степана...
Жовтень, 1989: Пушика продовжують "звинувачувати" у націоналізмі
11/10/1989 «Прикарпатська правда» надрукувала мою обскубану репліку-відповідь Дедуріну, який мене й Товариство звинуватив у націоналізмі. Я...
2.2.2021, 12:57

ОПИТУВАННЯ


Чи любите ви пампухи з ружою?
Так
Ні
Це що?

НАШІ ДРУЗІ


Те, що людина — істота розумна, може підтвердити будь-який дурень

Яценюк - прем'єр-міністр, Кличко - віце-прем'єр, Леді Ф - міністр освіти?


24 Лютого 2014 p.

З джерел Верховної Ради та від активістів Євромайдану став відомий список розподілу посад у новому уряді між УДАРом, «Свободою» і «Батьківщиною». Це варіант списку під прем’єра Арсенія Яценюка.

Подаємо цей список, який є у розпорядженні IA ZIK, повністю:

Прем’єр-міністр – Арсеній Яценюк («Батьківщина»)
Перший-віце-прем’єр-міністр – Олег Тягнибок («Свобода»)
Віце-прем’єр (євроінтеграція) – Віталій Кличко (УДАР)
Віце-прем’єр (паливно-енергетичний блок) – Микола Мартиненко («Батьківщина»)
Міністерство аграрної політики та продовольства – Віталій Ковальчук (УДАР)
Міністерство внутрішніх справ – Арсен Аваков («Батьківщина»)
Міністерство оборони – Андрій Парубій («Батьківщина»)
Міністерство доходів і зборів – Олександра Кужель («Батьківщина»)
Міністерство екології і природних ресурсів – Ірина Сех («Свобода»)
Міністерство економічного розвитку і торгівлі – Леся Оробець («Батьківщина»)
Міністерство закордонних справ – Борис Тарасюк («Батьківщина»)
Міністерство культури – Богдан Бенюк («Свобода»)
Міністерство молоді та спорту – Артур Палатний (УДАР)
Міністерство освіти – Ірина Фаріон («Свобода»)
Міністерство промислової політики – Оксана Продан (УДАР)
Міністерство охорони здоров’я – Ольга Богомолець (квота УДАРу)
Міністерство регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ – Едуард Гурвіц (УДАР)
Міністерство соціальної політики – Людмила Денисова («Батьківщина»)
Міністерство фінансів – Віктор Пинзеник (УДАР)
Міністерство юстиції – Андрій Мохник («Свобода»)


Наші канали в соц. мережах:
Переглядів: 2125
Рекомендовані статті

Гість 20:46, 24.2.2014

Михайло Андрійович
Можна сказати, що в Надвірні розпочалася розправа з соратниками по протистоянню. На разі здобута перемога є нестійкою - та для окремих політичних функціонерів це вже знак на розподіл посад у владі.
Особисто мені висування необгрунтованих звинувачень на предмет "зливання інформації опонентам" пролунало зі сторони головного в районі від "Батьківщини" Ігоря Писклинця та місцевого люмпена Тараса Олендія. Вони є абсурдними, не мають під собою жодної піддопіки. Зрозуміло, Ігор Писклинець має плани найближчим часом вселитися в кабінет голови райдержадміністрації. Нині він займає посаду "лівого" заступника голови районної ради, яка є зайвою в штаті - створена саме під конкретну людину. Депутати районної ради неодноразово порушували це питання - адже бюджету району це обходиться у відчутну суму.
Спрведлива народна критика О. Левицького негативно відбивається на всій обласні організації ВО "Батьківщина". Зрозуміло, що Д. Шлемко дає команду топити всіх, щоб лише цей вутлий човник колись любимої в народі політичної партії ще якийсь час втримався на плаву.
Щодо Тараса Олендія - говорити можна багато. Політичний люмпен. З родини репресованих за учасників визвольних змагань. В той же час, мають місце розмови, що під час навчання у ВУЗі та подальшої роботи син "бандерівців" був активістом в комсомолі. Нині ж паризитує на заслугах батьків, видає себе за "головного люстратора".
В один час мною була опублікована стаття на предмет зловживань добродія І. Писклинця за час його перебування на посаді голови Надвірнянської РДА. 2-3 мільйони "повеневих" грошей "поплило за водою". Гучна кримінальна справа за привласнення земельної ділянки на Добротівській горі в зоні, яка віднесена до категорії історичної пам*ятки бронзового віку. Був фігурантом гучного скандалу щодо не виплат виграшів у букмекерській конторі, якою завідував до зайняття посади голови райдержадміністраці. Тощо.
Минулого тижня була саме опублікована моя стаття на предмет того, як "жируює" верхівка Надвірнянської районної ради, І. Писклинець в тому числі. Це притім, що посадовці нагло брешуть громаді, що бюджет бідний і не катастрофічно не вистачає коштів.
Загалом, вчора, на загальному міському віче,Ігорю Писклинцю довелося вислухати слова критики у свій бік від громади.
Два голоси від ВО "Свобода" - зрозуміло. Генератором ідей Надвірнянської РР ВО "Свобода" є добродій В. Мельниченко. Особа,котра утотожнюється з "ордицею" І. Фаріон. В минулому В. Мельниченко був активним комсомольським ватажком.
За три місяці роботи в штабі спротиву я ніколи не задумувався на предмет недовіри соратникам. Чомусь у "Свободи" не виникає питань до І. Гурмака, котрий працює в юридичній службі "Укртелекому". Відомо, що ця структура знаходиться у власності Р. Ахметова. Залишається здогадуватися про критерії відбору кандидатів на роботу там.
Про недовченого дяка, Ю. Будзака, котрий нині пробує надоложити згаяне на політиці говорити можливо не варто. Особа, котра відкрито торгувала гуманітарною допомогою, яка надходить під егідою "Карітасу", котрим керує його брат. Певне по цій причині один з братів змушений був покинути церковне служіння. Дійшло до того, що оголошення про продаж кількох піаніно було розміщено в пресі. По вказаних телефонах люди встановили особу "реалізатора".

Та це все "шестірки". В тіні залишається голова районної ради Василь Попович. Три місяці він гальмував роботу штабу спротиву. Це й зрозуміло - рідний брат Володимир Попович займав посаду начальника управління економіки Івано-Франківської обласної державної адміністрації. По інформації ЗМІ - саме він один з тих депутатів обласної ради, котрі не підтримали питання висловлення недовіри голові ОДА В. Чуднову.
Я особисто на сесії райради звернувся до Василя Поповича на предмет того, що час оприділитися з ким він - "з народом чи з братом?". Аналізуючи ситуацію, з великою вірогідністю можна прийти до думки, що саме Василь Поович був "кротом" в середовищі руху спротиву в Надвірнянському районі.
Нині мені зрозуміло, що полювання на відьом почалося. Одні хочуть показати себе "білими та пухнастими" мало не з німбами над головами. Інші для них тіла, якими має бути вимощена дорога до владного корита.
НЕ ВИЙДЕ!
ПРОЦЕС ЛЮСТРАЦІЇ В РАЙОНІ НЕ СПИНИТИ!!!

Гість 21:28, 24.2.2014

А я б хотіла бачити міністром охорони здоров’я Комаровського !! Цей чувак вас всех приведет в сознание!А тож надо фарионшу - шовенистку в министри






Гість 21:34, 24.2.2014

Яценюку - "куля в лоб". а не в прем'єри. Чому у списку немає Порошенка, Гриценка?..

Штефко 21:46, 24.2.2014

Завдання для пані Фаріон № 1. У Криму мешкає 27-30 відсотків українців, яким московські шовіністи у Криму не дають створювати українські школи. Треба, відповідно до національного складу кожну четверту школу (як мінімум) зробити українською !!!!!!!!!!!!!!!!!

зі сторони 22:43, 24.2.2014

Промисловою політикою мав би займатись промисловець. а не продавець базару.

Залишити коментар

Ім'я: 




Архів


Квітень
2024
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

РЕКЛАМА



ФОТОНОВИНИ


ФК «Карпати» нестандартно презентували нову форму та оголосили титульного спонсора – бренд «Львівське»

ВІДЕОНОВИНИ


Яку небезпеку несе генератор?
<p>
	<span style="color: rgb(15, 15, 15); font-family: Roboto, Arial, sans-serif; font-size: 14px; white-space: pre-wrap; background-color: rgba(0, 0, 0, 0.05);">Часто замінниками центрального електропостачання стають генератори, а обігрівачами приміщення - газові прилади. Поряд з тим, такі речі несуть в собі ряд потенційних ризиків. Про них розповів Богдан Левицький, лікар з гігієни праці відділу досліджень фізичних та хімічних факторів ДУ "Івано-Франківський ОЦКПХ МОЗ України".</span></p>

РОЗСИЛКА НОВИН



все для підприємців, роботодавців та орендарців