Купити квартиру Івано-Франківськ

ПОРТРЕТ ПРОФЕСІЇ


Портрет професії: керівник військових вишколів
Сергій Демчук: громадський діяч та захисник національного бойового мистецтва. Сергій Демчук є видатною особистістю, яка впливає...
Портрет професії. Водій
«Під час зустрічей з колегами розумієш, що насправді є війна, - розповідає водій в АТ...
Портрет професії. Воєнний розвідник
7 вересня 2021 року українська воєнна розвідка відзначає 29-у річницю створення. За цей час відомство...
Комплектувальник товарів: обов’язки, плюси та мінуси професії
З розвитком гуртової та роздрібної торгівлі, а також численних інтернет-магазинів набула актуальності вакансія «комплектувальник товарів»...
Портрет професії. Дизайнер прикраc
Її прикраси носять тисячі людей в Україні, Італії, Польщі, Росії, Америці, Іспанії, Греції, Норвегії, Грузії.....
Портрет професії. Електрогазозварник 5 розряду «Івано-Франківськгаз»
Лідія Анікеєнко: «Коли ставлю шов, вогонь мене заряджає… Тому я б не змогла працювати за...
Портрет професії. Миловар
Заради нової справи вона залишила звичний побут та стабільну роботу у Франківську і перебралась до...
Портрет професії. Кондитер
Щодня у стрiчцi соціальних мереж нам трапляються фото апетитних тортiв та кексів, вiд споглядання на...
Портрет професії. Тренер з НЛП (нейро-лінгвістичного програмування)
У нашому суспільстві багато говорять про те, що НЛП – це маніпуляції. Демонізуючи НЛП, люди...
Портрет професії. Інженер з якості
У рамках відзначення міжнародного тижня інженерії та технологій продовжуємо розповідати про інженерні професії. Чи задумувалися ви...

БЛОГИ


Юридичні консультації
вул. Івана Франка, 4 Івано-Франківськ 76000 тел.0342...
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба спільно захищатимуть права вразливих категорій осіб
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба, як центральний орган виконавчої...
14.7.2023, 10:09
ЩОДЕННИКИ СТЕПАНА ПУШИКА
З люб’язної згоди дружини Степана...
Жовтень, 1989: Пушика продовжують "звинувачувати" у націоналізмі
11/10/1989 «Прикарпатська правда» надрукувала мою обскубану репліку-відповідь Дедуріну, який мене й Товариство звинуватив у націоналізмі. Я...
2.2.2021, 12:57

ОПИТУВАННЯ


Чи любите ви пампухи з ружою?
Так
Ні
Це що?

НАШІ ДРУЗІ


Й малими ділами можна заслужити милість Божу

Журналіст Георгій Жужунадзе: я не розумію, як можна судову справу, яка вирішується за місяць, затягувати на два роки


4 Квітня 2012 p.

 

Журналіст телерадіокомпанії «Вежа» Георгій Жужунадзе, два роки тому звільнений зі своєї посади через конфлікт з адміністрацією телерадіоорганізації, з завтрашнього дня знову приступає до виконання своїх посадових обов’язків на ТРК «Вежа». Про це він особисто повідомив сьогодні журналістам БРІЗу. Як стверджує пан Жужунадзе сьогодні відбулось засідання Івано-Франківського міського суду, який визнав, що звільнення журналіста з роботи було незаконним. Цьому рішенню передувала дворічна судова тяганина, коли програвши справу у судах першої і другої інстанції, Георгій змушений був дійти до Вищого спеціалізованого суду. Останній, як ми вже повідомляли, розглянувши рішення судів нижчих інстанцій, знайшов у них численні порушення, зокрема відзначив той факт, що суди не звернули жодної уваги на те, що позивач є членом виборного органу профспілкового комітету та не перевірили дану обставину.

 

А відтак, колегія суддів вирішила скасувати рішення Івано-Франківського міського суду Івано-Франківської області від 19 квітня 2011 року та ухвалу Апеляційного суду Івано-Франківської області від 6 липня 2011 року, а справу передати на новий розгляд до суду першої інстанції.

 

В свою чергу Івано-Франківський міський суд, куди в лютому цього року було повернуто справу, врахувавши усі зауваження Вищого спеціалізованого суду, виніс рішення на користь журналіста, яке, відповідно до чинного законодавства, вступає в силу негайно.

 

«Я одного не розумію, - коментує ситуацію Г. Жужунадзе, - як можна було справу, яка вирішується протягом місяця, затягувати на довгих два роки. Загалом же в процесі судової тяганини у мене був час багато чого обдумати і зважити. Висновки, до яких я дійшов, полягають в тому, що муніципальні телерадіоорганізації все-таки є заангажованими. І будь-якому журналісту, який намагається провадити чесну і неупереджену інформаційну політику, жити по закону і по совісті в таких структурах може в один прекрасний момент вказати на двері. Зрештою, у мене ще залишаються питання щодо документації первинної профспілкової організації, яку директор телерадіокомпанії пані Олена Третяк фактично розігнала».

 

Як стверджує журналіст, крім поновлення на роботі, суд зобов’язав керівництво телерадіоорганізації виплати йому компенсацію за два роки вимушеної бездіяльності у сумі 40 тисяч гривен.

 

Зрештою, питання, хто саме і з яких джерел має виплачувати ці кошти, на сьогоднішній день залишається відкритим, оскільки, як стало відомо БРІЗу, чимало депутатів Івано-Франківської міської ради переконані, що виплачувати ці кошти з міського бюджету було би неправильно і, мовляв, платити їх має той, хто винен.

 

Сергій Білий


Наші канали в соц. мережах:
Переглядів: 1570
Рекомендовані статті

Гість 23:41, 4.4.2012

а де коментар іншої сторони конфлікту. Це не журналістика а провінційна заказуха. І ми в європу йдемо. Сергію припиняйте танцювати під дудку - Говери. Ви ж знаєте самі чого вона так не любить Третяк. Це особисті справи. І не плутайте сюди честь професії. Жорік і чесний журналіст поняття не сумісні. Не прикривайтесь свободою слова для зведення особистих рахунків. Ганьба таким журналістам. Особливо мені байдуже чи поновили його чи ні. Суд розібрався. Але подача матеріалу однобока. це не журналістика. Вертайтесь у своє КГБ там вам місце пане сергію.

Сергій Білий 00:14, 5.4.2012

До гостя. Шановн(?) інкогніто,
По-перше: я "під дудку Говери" не танцюю. Так вже сталося, що я на неї працюю як на власника і редактора сайту briz.if.ua.
По-друге: щодо можливих приязних чи неприязних, особистих чи ділових тощо стосунків між Оксаною Говерою і Оленою Третяк, а також їх причин - мені то нецікаво і байдуже. То вже якось без мене.
І нарешті третє і головне: по коментар Олени Третяк я 4.04.12 року о 16.51 годині я звертався до шанованої мної директора ТРК "Вежа" особисто в телефонному режимі. З певних об'єктивних причин вона мені коментар не надала. Пообіцяла зробити це пізніше. Я все ще на нього чекаю і готовий оприлюднити його одразу, як тільки він надійде. Тому Ваші звинувачення в однобокості матеріалу є безпідставними. Принаймні Олені Володимирівні це прекрасно відомо.
А на завершення четверте: офіційно Вас інформую, що в КГБ я ніколи не працював і взагалі моє колишнє місце роботи - це справа особисто моя і моїх роботодавців.

Сподіваюсь, я задовольнив усі Ваші питання. Шкода, що Ви так і не знайшли сміливості представитись, шановний співбесіднику.

З повагою Сергій Білий

Руслан 01:07, 5.4.2012

Білий скажи людям правду де ти працював. В тексті написано - чимало депутатів Івано-. Франківської міської ради переконані, що виплачувати ці кошти з міського бюджету було би неправильно і, мовляв, платити їх має той, хто винен - і хто ж ці депутати хоча б одне посилання, хоча б на когось. де підтвердження слів, немає погоджуюсь що матеріал однобокий.

володя 06:20, 5.4.2012

з першого комента роблю висновок: писало цей комент ТЄЛО. пояснюю свою думку:

1.про те, що "Георгій Жужунадзе" є "Жоріком" знають тільки друзі і близькі колеги, а СЕРЕД них нема нікого, хто б напсиав такий підступний пост, далі:

2. про те, до чого тут Говера і "чого вона так не любить Третяк" - могла взагалі написати тільки ТЄЛО, тому що "до чого тут говера" навіть я не знаю, хоча теж дуже навіть причетний до цієї справи.

3. Говеру по прізвищу називають теж тільки близькі друзі, просто знайомі і незнайомі називають її за іменем, тому пост могла написати тільки ТЄЛО, яка була її подружкою і за старою звичкою написала так, чим себе і видала.

4. містом прокотились чутки, що ТЄЛО в лікарні із сердечним нападом, а я чув, що журналісти хочуть завтра вшановувати Жоріка - Жорік форевер, я подумки з тобою, шкода, що ТЄЛО не побачить перший день твого тріумфу.

5. поки не прочитав пост ТЄЛА, був впевнений, що "Сергій Білий" - це клікуха:)

Наталя 10:29, 5.4.2012

матеріал треба було давати, коли є коментарі від обох сторін. а відмазка "з певних об'єктивних причин вона мені коментар не надала. Пообіцяла зробити це пізніше. Я все ще на нього чекаю і готовий оприлюднити його одразу, як тільки він надійде." зараз мало впливають на перше враження від інформації. Чому Жужунадзе так рветься повернутись на ТРК "ВЕЖА", вважаючи, " що муніципальні телерадіоорганізації все-таки є заангажованими"? чому це питання, Сергій, ви йому не поставили? Я особисто знаю Жужунадзе і, повірте, з цією людиною краще справ не мати- підставить в любий момент. І цікаво чому він припусує себе до журналістів. На скільки відомо на ТРК "ВЕЖА" він працював радіоведучим і ніколи не мав відношення до створення радіо-теленовин.

Георгій 11:22, 5.4.2012

Нарешті прочитав матеріал. Друзі хочу повідомити, що я є журналістом за фахом. Дипломований спеціаліст! Бачу багатьом тут я спати заважаю... Заспокійтеся, на Вежу не рвуся, а правду я свою відстояв. Повірте, я на ваші коментарі, де ви мене брудом поливаете я уваги не звертаю...Слон йде, а Моська нехай гавкає...))))Усіх обнімаю!!!)))УСПІХУ!!!

Алла Коплунова 12:11, 5.4.2012

Доброго усім дня! Як же смішно тим більше ТЕПЕР читати нікчемні огризання прибічникив пані Третяк! це схоже на скуління малесеньких собак, яких лев загнав у кут! Але, ви здивовані чому, якщо він Лев, то не розірве вас відразу? Бо він розуміе, що нехай краще на нього гавкають собаки ніж будуть сміяти ЛЬВИ з того, що він воює із шавками! Молодець, Жора! Це гавкання дуже скоро стихне, бо та хвилька, що ти підняв серед океану бруду до них усіх скоро прийде величезним Цунамі і накриє з головою всіх, хто так намагався спростувати правду! Вони захлинуться власним лайном... Рокіт цих хвиль чути аж до сомої Півночі, де на Олену Володимирівну давно чекає білий-білий Сибірский сніг, який вона топтатиме наступні кілька років, якщо не встигне знищити всі докази зловживання службовим положенням. А якщо і встигне, то все одно її політ у прірву вже почався.... Щасливого польоту, шановна пташко.... А Жора людина з великою літери і всім вам, пасіпакам, не рівня... тому хоч вдавяться своєю жовчу... а правда НАША!!!! моськи гавкають, а караван іде! VIKTORIA!

Володимир Шпег 12:26, 5.4.2012

Доброго Дня! Бачу історія продовжується......
Як відомо всім "Вода дірочку знайде" . Ось так через два роки брудної судової тяганини, підкупів відповідачами суддів та адвокатів, керівництво ТРК "Вежа" все ж таки визнано судом винним у незаконному звільненні працівника з усіма витікаючими наслідками....
Як стало мені відомо пані Третяк в лікарні.... так не дивно, після першої хорошої провірки, що була на ТРК "Вежа" два роки назад, щоб її не притягнули до відповідальності вона також туди скрилась....
Так що припиняте поливати брудом Георгія Жужунадзе ! З нього потрібно брати приклад, що не склав руки як деякі продажні журналісти та люди, а боровся за правду до кінця!!! І я відкрито скажу що це мій друг! І весь цей час я його пітримував! Тому, що з таким безвладдям і диктатурою бездарного керівництва не тільки він один боровся, а й всі ми!!!! Дякую всім)))

P.S. Це наука всім продажним шкурам, що рано чи пізно прийде край їхньому свавіллю та беззаконню і кожний лицемір понесе заслужену КАРУ БОЖУ!!!

Гість 12:49, 5.4.2012

ВОЛОДИМИР !ХТО ВСІ ми?

Володимир Шпег 13:39, 5.4.2012

Шановний чи шановна..."Гість" я не збираюсь з вами тут проводити словесну дискусію чи переписку...мені вистачає смілості не тільки ім"я написати но і прізвище, тому що все що написане мною є істинна правда! і я не боюсь ці слова повторити будь кому у вічі. Тому пояснювати вам "хто ВСі ми" я не збираюсь!

Гість 13:53, 5.4.2012

що особисто ви зробили?

Алла Коплунова 14:02, 5.4.2012

ахахаха....Шановний анонім "Гість", а з чого ви взяли, що хтось буде перед вами виправдовуватись і робити переклик по прізвищам? :) ті, кому треба, і так ВСІХ знають і за ім"ям і в лице, а якщо ви не знаєте, то ви НЕ ТОЙ, ХТО КОМУСЬ ТРЕБА...

Гість 14:11, 5.4.2012

Аллюся, а тебе заміж Шпег взяв чи не взяв??? Всі цікавляться.

Алла Коплунова 14:30, 5.4.2012

Я просто хочу дочекаюся поки ви тріснете від цікавості... хахаха :) дівчата та хлоп"ята турбуйтеся за своє хворе особисте життя, а моє без вас дуже здорове :) "аноні....и" забула, в середині "м" чи "ст"?

Гість 15:56, 5.4.2012

Займіться сексом. а не всілякими дурницями

прес-у-вуха 03:27, 6.4.2012

До "Наталя". Ваша цитата: "матеріал треба було давати, коли є коментарі від обох сторін" - вам ж автор пояснив, що він звязувався з Третяк, вона по суті, як я зрозумів, від коментаря відмовилась. Думаю, що Автор її пошкодував і в статті не згадав, бо як вже теж всі знаємо - вона в той час була в лікарні із сердечним приступом після суду.

Залишити коментар

Ім'я: 




Архів


Квітень
2024
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

РЕКЛАМА



ФОТОНОВИНИ


ФК «Карпати» нестандартно презентували нову форму та оголосили титульного спонсора – бренд «Львівське»

ВІДЕОНОВИНИ


Яку небезпеку несе генератор?
<p>
	<span style="color: rgb(15, 15, 15); font-family: Roboto, Arial, sans-serif; font-size: 14px; white-space: pre-wrap; background-color: rgba(0, 0, 0, 0.05);">Часто замінниками центрального електропостачання стають генератори, а обігрівачами приміщення - газові прилади. Поряд з тим, такі речі несуть в собі ряд потенційних ризиків. Про них розповів Богдан Левицький, лікар з гігієни праці відділу досліджень фізичних та хімічних факторів ДУ "Івано-Франківський ОЦКПХ МОЗ України".</span></p>

РОЗСИЛКА НОВИН



все для підприємців, роботодавців та орендарців