Купити квартиру Івано-Франківськ

ПОРТРЕТ ПРОФЕСІЇ


Портрет професії: керівник військових вишколів
Сергій Демчук: громадський діяч та захисник національного бойового мистецтва. Сергій Демчук є видатною особистістю, яка впливає...
Портрет професії. Водій
«Під час зустрічей з колегами розумієш, що насправді є війна, - розповідає водій в АТ...
Портрет професії. Воєнний розвідник
7 вересня 2021 року українська воєнна розвідка відзначає 29-у річницю створення. За цей час відомство...
Комплектувальник товарів: обов’язки, плюси та мінуси професії
З розвитком гуртової та роздрібної торгівлі, а також численних інтернет-магазинів набула актуальності вакансія «комплектувальник товарів»...
Портрет професії. Дизайнер прикраc
Її прикраси носять тисячі людей в Україні, Італії, Польщі, Росії, Америці, Іспанії, Греції, Норвегії, Грузії.....
Портрет професії. Електрогазозварник 5 розряду «Івано-Франківськгаз»
Лідія Анікеєнко: «Коли ставлю шов, вогонь мене заряджає… Тому я б не змогла працювати за...
Портрет професії. Миловар
Заради нової справи вона залишила звичний побут та стабільну роботу у Франківську і перебралась до...
Портрет професії. Кондитер
Щодня у стрiчцi соціальних мереж нам трапляються фото апетитних тортiв та кексів, вiд споглядання на...
Портрет професії. Тренер з НЛП (нейро-лінгвістичного програмування)
У нашому суспільстві багато говорять про те, що НЛП – це маніпуляції. Демонізуючи НЛП, люди...
Портрет професії. Інженер з якості
У рамках відзначення міжнародного тижня інженерії та технологій продовжуємо розповідати про інженерні професії. Чи задумувалися ви...

БЛОГИ


Юридичні консультації
вул. Івана Франка, 4 Івано-Франківськ 76000 тел.0342...
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба спільно захищатимуть права вразливих категорій осіб
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба, як центральний орган виконавчої...
14.7.2023, 10:09
ЩОДЕННИКИ СТЕПАНА ПУШИКА
З люб’язної згоди дружини Степана...
Жовтень, 1989: Пушика продовжують "звинувачувати" у націоналізмі
11/10/1989 «Прикарпатська правда» надрукувала мою обскубану репліку-відповідь Дедуріну, який мене й Товариство звинуватив у націоналізмі. Я...
2.2.2021, 12:57

ОПИТУВАННЯ


Чи любите ви пампухи з ружою?
Так
Ні
Це що?

НАШІ ДРУЗІ


Не та мати, що родила, а та, що вигодувала

Івано-франківські депутати розвивають вандалізм?


23 Квітня 2013 p.

Такий висновок напрошується, коли читаєш лист в редакцію БРІЗ від нашого дописувача, журналіста ТРК "3 студія" Любомира Белея: «У дворі нашого будинку по вулиці Вовчинецька (будинок №187) тоді ще кандидати в депутати облаштовували дитячі майданчики один наперед другого, - розповідає автор листа, - а про освітлення не подбали. Тому в темну пору доби тут збираються любителі випити і професіонали повандалити. З того майданчика скоро нічого не залишиться».

Вихід із такої ситуації є: достатньо зробити освітлення: «І «нечисть» пропаде сама собою. Скільки разів говорив і нагадував - все даремно! Треба напевно починати писати «великодні» листи щастя до наших чиновників. Тоді є хоч якась надія, що твою проблему почують. Ну, а сусіди просто вбивають своєю байдужістю: добре жити хочеться всім,а як до справи - то мовчать.» 


Наші канали в соц. мережах:
Переглядів: 1146
Рекомендовані статті

Гість 16:57, 23.4.2013

Куди не плюні-одні проблеми. А тут нема чому дивуватися, адже значна части міської влади належить або виросла з оточення тих же вандалів.

Гість 17:00, 23.4.2013

І не зовсім до цього причетні депутати. Майданчики і благоустрій, зазвичай, робили ті, хто не пройшов у міську раду. Невже Ви десь чули, чи бачили, щоб "Свободівські" кандидати ставили іграшкові майданчики. Це ж не патріотично )))

прес-у-вуха 17:13, 23.4.2013

до "гість1" і "гість2": майданчики поставили свободівські депутати - це в них така політика була: щоб переплюнути Солов'я, який в ті часи також ставив майданчик чи не в кожному дворі.... комічно виглядає ситуація на вул. Івасюка в дворі біля Монастиря - там шість дитячих майданчиків, три з яких закриваються на ключ)))))

при чому тут свобода 17:21, 23.4.2013

до "прес-у-вуха": при чому тут Свобода? П'ють на цих майданчиках самі ж жильці з цього двору. до не до депутатів мав би писати цей журналіст, а просто вивісити табличку на кожному під'їзді: "повідриваємо руки кожному, хто плюне на дитячу лавочку"

Житель 17:21, 23.4.2013

Майданчики ставив тільки Колковський і то - на хабарницькі гроші. А Соловей вкопував автомобільні шини і ставив дві травмонебезпечні качельки.

Гість 17:24, 23.4.2013

2житель: о, то колковському всі взятки вже на небі простились чи як?:) то він ж не для себе, а для громади хабарі брав.

редакція 17:26, 23.4.2013

до "Жителя": про "травмонебезпечні качельки"- просимо написати детальніше і разом з фото вислати на нашу редакційну електронку (дв. в рубриці "контакти"): гарантуємо оприлюднення кожного невдоволення громадян, зберігаємо, при необхідності, анонімність джерела інформації.

Житель 17:47, 23.4.2013

до редакції: нафіга? кому це допоможе?

Житель-справжній 17:54, 23.4.2013

Більшість тих конструкцій вже зруйновані. Хіба що свотографую вкопані колеса?!
Прикро, що правоохоронні оргнани не слідкують за цілісністю дитячих малих архітектурних споруд.

Перехожий 18:06, 23.4.2013

Автор просить змінити освітлення вулиці на нове,щоб світило на два боки. А ще повз цей будинок проходять десятки людей, що живуть на Б.Хмельницького, бо автобуси їздять тільки по Вовчинецькій! От вам і результат буде. Майданчик цілий, і людям зручно. Тут конкретна пропозиція! А пити приходять якраз чужі,щоб мама не бачила!

редакція 18:15, 23.4.2013

до "жителя" (тепер вже справжнього)))): якщо конструкції зруйновані,то, можливо, вдасться знайти фото з, наприклад, відкриття і порівняти: як було до виборів і як стало після виборів?

Гість 18:17, 23.4.2013

Там навколо будинку десь 8 чи 10 стовпів. То поміняйте нарешті старі плафони на нові,бо вони скоро на голови людям будуть падати!

Совість Станіславова 18:34, 23.4.2013

До виборів ходили як по свячену воду! А де ви зараз шановні обранці? Заросли ваші передвиборні стежини. Далі поділяєте на моя гойдалка і його гойдалка. Займіться нарешті ділом. Вам під носом тичуть що треба робити а ви бавитися у великих політиків!

Гість 19:18, 23.4.2013

хай Любомир Белей звернеться у редакцію даного сайту я для нього передам пару лампочок, а якщо він і вкрутити їх не зможе то це вже проблєма!
у моєму дворі жителі самі зробили дитячий майданчик без допомоги свистунів і крикунів і прожектор самі поставили усю ніч світло!

Совість Станіславова 19:41, 23.4.2013

Там є адреса. Якщо "Гість" так вміє лазити по стовпах то прошу прийти і вкрутити. А тепер без жартів: журналісти роблять свою справу, а по стовпах лазити мають відповідні служби які є на утриманні громади. Давайте не будемо писати дурниці...

Бабай 23:34, 23.4.2013

Народ. А навіщо на ДИТЯЧОМУ майданчику вночі світло. Хіба Ваші діти вночі не сплять?

Чиновник 23:36, 23.4.2013

По-моєму, освітлення міських вулиць і дворів - це не справа депутатів чи кандидатів у депутати. Цим має займатись КП "Міськсвітло".

Вася 23:38, 23.4.2013

Питання до автора: а які саме кандидати в депутати ставили саме ці майданчики?

До Бабая... 08:45, 24.4.2013

А наіщо вночі світло на парковках: машини там вночі що їздять? А навіщо взгагалі освітлювати Франківськ? Люди з настанням темноти повинні спати а влада економити!

Любомир Белей 10:51, 24.4.2013

Хочу дати відповідь дописувачу «Чиновник» і усім решта з позиції автора замітки.Дійсно, цим має займатись КП "Міськсвітло", але чомусь Не займається! У даному випадку чиновники чи депутати повинні виступити як засіб впливу на відповідну організацію бо на прості телефонні звернення громадян КП "Міськсвітло" не реагує! Належне освітлення дитячого майданчика в дворі цього будинку дасть змогу контролювати ситуацію в нічний час, бо саме тоді його руйнують непрохані гості і звичайно зберегти те що залишилося. Не потрібно сприймати схожі зауваження як якусь образу певної політичної сили чи окремого чиновника. Це для них завдання, а людям давайте результат! Таким чином ми разом зробимо наше місто кращим!

Тепер про роботу депутатів: З А К О Н У К Р А Ї Н И «Про статус депутатів місцевих рад» нагадує: «Депутат місцевої ради як представник інтересів територіальної громади, виборців свого виборчого округу зобов'язаний виражати і захищати інтереси відповідної територіальної громади та її частини - виборців свого виборчого округу, виконувати їх доручення в межах своїх повноважень, наданих законом, брати активну участь у здійсненні місцевого самоврядування.» А більшість тут дописувачів захищають владу чи своїх друзів-депутатів, повчаючи нас як потрібно виховувати дітей, ламати руки розбишакам і міняти лампочки самотужки. Заспокойтеся, все набагато простіше!

Журналісти будуть завжди підіймати проблемні питання і до цього треба звикнути в першу чергу відповідальним особам. Бо ми говоримо про те, що не можуть донести до широкого загалу прості люди. Давайте кожен буде займатися своїм ділом: журналісти писати, відовідні органи реагувати, виконавці – працювати, а розбишаки стимулюватимуть нас до праці!

Знаючий свободівець 15:18, 3.5.2013

Майданчик поставив Гнатів Андрій на прохання мешканців. Маю пораду п.Любомиру напишіть звернення з підписами мешканців на директора КП "Міськсвітло" що на такій то вулиці немає освітлення хай по можливості встановить освітлення біля даного будинку.

Любомир Белей 21:57, 3.5.2013

Дякую! Веселих Всім Cвят!

Залишити коментар

Ім'я: 




Архів


Квітень
2024
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

РЕКЛАМА



ФОТОНОВИНИ


ФК «Карпати» нестандартно презентували нову форму та оголосили титульного спонсора – бренд «Львівське»

ВІДЕОНОВИНИ


Яку небезпеку несе генератор?
<p>
	<span style="color: rgb(15, 15, 15); font-family: Roboto, Arial, sans-serif; font-size: 14px; white-space: pre-wrap; background-color: rgba(0, 0, 0, 0.05);">Часто замінниками центрального електропостачання стають генератори, а обігрівачами приміщення - газові прилади. Поряд з тим, такі речі несуть в собі ряд потенційних ризиків. Про них розповів Богдан Левицький, лікар з гігієни праці відділу досліджень фізичних та хімічних факторів ДУ "Івано-Франківський ОЦКПХ МОЗ України".</span></p>

РОЗСИЛКА НОВИН



все для підприємців, роботодавців та орендарців