Вісім пар з Франківська взяли участь в реколекціях


З 30 листопада по 2 грудня молоді подружжя з Івано-Франківська брали участь в реколекціях у монастирі сестер Пресвятої Родини, що в с. Гошів. Організували дні духовної віднови спільнота «Подружні зустрічі», що діє при Архікатедральному і Митрополичому соборі Воскресіння Христового, м. Івано-Франківська.
Реколекції – це час, за який подружжя зміцнили сімейні цінності, краще пізнали одне одного, дали свідчення про міцний шлюб. Це все не могло відбутися без молитви, без віри, без Бога, без Євхаристії.

За словами духівника спільноти о. Юрія Прилепського, метою зустрічей стало те, що молоді пари зрозуміли, що діалог - це не тільки вирішення різних проблем у подружжі, але й шлях до духовності.

«Цей діалог вимагає чималих зусиль, праці над собою, розуміння, сприймання одне одного такими як вони є», - каже духівник.

У програмі були духовні впровадження священика, свідчення аніматорів на теми взаємовідносин між подругами та інших важливих питань у подружньому житті.

Подружжя також мали можливість помолитись на Ясній горі перед чудотворною іконою Матері Божої, відмовити вервицю до Божого милосердя, прийняти Святі Тайни. За свідченням подружніх пар - це був чудовий час для їхніх подружжів, подарований Богом.



5 Грудня 2018 p.
©http://briz.if.ua/