Купити квартиру Івано-Франківськ

ПОРТРЕТ ПРОФЕСІЇ


Портрет професії: керівник військових вишколів
Сергій Демчук: громадський діяч та захисник національного бойового мистецтва. Сергій Демчук є видатною особистістю, яка впливає...
Портрет професії. Водій
«Під час зустрічей з колегами розумієш, що насправді є війна, - розповідає водій в АТ...
Портрет професії. Воєнний розвідник
7 вересня 2021 року українська воєнна розвідка відзначає 29-у річницю створення. За цей час відомство...
Комплектувальник товарів: обов’язки, плюси та мінуси професії
З розвитком гуртової та роздрібної торгівлі, а також численних інтернет-магазинів набула актуальності вакансія «комплектувальник товарів»...
Портрет професії. Дизайнер прикраc
Її прикраси носять тисячі людей в Україні, Італії, Польщі, Росії, Америці, Іспанії, Греції, Норвегії, Грузії.....
Портрет професії. Електрогазозварник 5 розряду «Івано-Франківськгаз»
Лідія Анікеєнко: «Коли ставлю шов, вогонь мене заряджає… Тому я б не змогла працювати за...
Портрет професії. Миловар
Заради нової справи вона залишила звичний побут та стабільну роботу у Франківську і перебралась до...
Портрет професії. Кондитер
Щодня у стрiчцi соціальних мереж нам трапляються фото апетитних тортiв та кексів, вiд споглядання на...
Портрет професії. Тренер з НЛП (нейро-лінгвістичного програмування)
У нашому суспільстві багато говорять про те, що НЛП – це маніпуляції. Демонізуючи НЛП, люди...
Портрет професії. Інженер з якості
У рамках відзначення міжнародного тижня інженерії та технологій продовжуємо розповідати про інженерні професії. Чи задумувалися ви...

БЛОГИ


Берладін Руслан
...
Не нарекаю...
Не нарекаю на Неё ... --- Её Все-похотливое Величество Судьбу ... Её капризы для нас всех давно...
13.4.2024, 23:49
Юридичні консультації
вул. Івана Франка, 4 Івано-Франківськ 76000 тел.0342...
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба спільно захищатимуть права вразливих категорій осіб
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба, як центральний орган виконавчої...
14.7.2023, 10:09

ОПИТУВАННЯ


Чи любите ви пампухи з ружою?
Так
Ні
Це що?

НАШІ ДРУЗІ


На годину спізнився — за рік не доженеш

Блог на БРІЗ


Дзундза Леся
Які європейські фестивалі можна відвідати восени
1.10.2014, 05:59 (ред.)

Тим, хто не встиг відпочити на морях влітку, засмучуватися не варто, адже попереду бабине літо. Все більшої популярності серед туристів набувають екскурсійні тури чи фестивалі.

Любі туристи, для вас підбірка найяскравіших європейських фестивалів цієї осені. Обирайте фестиваль до душі,а наша компанія допоможе  втілити ваші мрії в життя.

Штутгартський осінній фестиваль пива відбувається у Штутгарті (Німеччина) з 27 вересня по 13 жовтня. На фестивалі-ярмарку можна продегустувати та придбати смачне і якісне пиво. Також на відвідувачів чекають конкурси, виступи оркестрів, традиційні німецькі паради та страви національної кухні.

«Октоберфест» відбувається в Мюнхені (Німеччина) з 21 вересня до 6 жовтня. Це найбільший і найвідоміший у Європі пивний фестиваль, який щорічно проводять більше двох століть. У фестивалі беруть участь шість мюнхенських броварень. У центрі зазвичай влаштовують сцену, де виступає національний духовий оркестр, також тут організовують насичену шоу-програму - костюмовані паради, концерти, ходу стрільців та багато інших заходів.

Осінній фестиваль сучасного мистецтва відбувається у Будапешті (Угорщина) з 5 до 14 жовтня. Цей найбільший міжнародний арт-фестиваль охоплює найрізноманітніші види мистецтва - музику, театр, кіно, танці, оперу, живопис, комп'ютерну графіку. На гостей чекають концерти, інсталяції, перформанси, кіноперегляди, танцювальні шоу, семінари та тематичні майстер-класи.

Фестиваль світла відбувається у Берліні (Німеччина) з 10 до 21 жовтня. Об'єктами вражаючих світлових інсталяцій стають найважливіші історичні та архітектурні пам'ятки Берліна, а фасади будинків прикрашають різноколірні гірлянди, у небі можна спостерігати лазерне шоу. Протягом всіх фестивальних вечорів по місту курсують спеціальні автобуси «Light Liner», велотаксі, річкові трамвайчики і літають повітряні кулі. Крім світлових інсталяцій, у програмі фестивалю передбачено різні концерти, екскурсії, виставки та шоу.

 

Фестиваль шоколаду відбувається у Перуджі (Італія) з 18 до 27 жовтня. У дні фестивалю місто перетворюється на одну велику кондитерську. Всюди продають шоколад у його незліченних інкарнаціях. Свою продукцію тут представляють близько двохсот італійських і зарубіжних виробників. Крім святкових гулянь, концертів, феєрверків і театралізованих вистав, у рамках фестивалю проходять різні виставки, уроки кулінарії, шоколадні майстер-класи.

Міжнародний джазовий фестиваль відбувається у Барселоні (Іспанія) з 19 жовтня до 1 грудня. У фестивалі беруть участь як найіменитіші джазові музиканти та оркестри світу, так і зовсім молоді і нікому невідомі, але талановиті і перспективні виконавці. Багато виступів відбуваються безкоштовно. Крім живих виступів, програма фестивалю містить майстер-класи, конференції, семінари, творчі зустрічі, тематичні фотовиставки та кінопокази.

Фестиваль «Хеловін» відбувається в Амстердамі (Нідерланди) з 25 до 31 жовтня. Урочистості  перетворюються  на нескінченну низку костюмованих вечірок, шоу, концертів і перформенсів. Тут можна прокататися по місту на скейтах, взяти участь у традиційному забігу зомбі, вирушити на перегляд льодових кровавих жахів, у «страшну» подорож по каналах на човні, зробити «диявольський» макіяж.

Фестиваль європейського кіно відбувається в Севільї (Іспанія) з 1 до 9 листопада. Традиційно тут демонструють тільки найсвіжіші художні та документальні картини, короткометражні та мультиплікаційні фільми, ще не представлені широкому загалу. Покази проходять у старовинному театрі «Lope de Vega» і сучасному торговому комплексі «Nervion Plaza». У дні фестивалю в місті також проводять великі художні виставки та різноманітні арт-салони.

Фестиваль білих трюфелів відбувається в Сан-Мініато (Італія) з 9 до 30 листопада у вихідні. Містечко Сан-Мініато відоме як «місто білих трюфелів». На кілька тижнів містечко перетворюється на величезний ярмарок під відкритим небом. У програмі фестивалю передбачено численні дегустації та майстер-класи, аукціони і справжнє «полювання» за трюфелями. Тут можна також спробувати і придбати якісні вина, оригінальні сири і оливкову олію. Крім того, для гостей організовують різні театралізовані вистави і музичні шоу.

Як сказав Дайлай Лама,кожного року відвідуйте одне з  місць ,в якому ви ніколи раніше не були.

 

Ваша ,
Леся Дзундза

Коментарів ще не додавалось!

Залишити коментар

Ім'я: 




Архів


Квітень
2024
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

РЕКЛАМА



ФОТОНОВИНИ


ФК «Карпати» нестандартно презентували нову форму та оголосили титульного спонсора – бренд «Львівське»

ВІДЕОНОВИНИ


Яку небезпеку несе генератор?
<p>
	<span style="color: rgb(15, 15, 15); font-family: Roboto, Arial, sans-serif; font-size: 14px; white-space: pre-wrap; background-color: rgba(0, 0, 0, 0.05);">Часто замінниками центрального електропостачання стають генератори, а обігрівачами приміщення - газові прилади. Поряд з тим, такі речі несуть в собі ряд потенційних ризиків. Про них розповів Богдан Левицький, лікар з гігієни праці відділу досліджень фізичних та хімічних факторів ДУ "Івано-Франківський ОЦКПХ МОЗ України".</span></p>

РОЗСИЛКА НОВИН



все для підприємців, роботодавців та орендарців