Купити квартиру Івано-Франківськ

ПОРТРЕТ ПРОФЕСІЇ


Портрет професії: керівник військових вишколів
Сергій Демчук: громадський діяч та захисник національного бойового мистецтва. Сергій Демчук є видатною особистістю, яка впливає...
Портрет професії. Водій
«Під час зустрічей з колегами розумієш, що насправді є війна, - розповідає водій в АТ...
Портрет професії. Воєнний розвідник
7 вересня 2021 року українська воєнна розвідка відзначає 29-у річницю створення. За цей час відомство...
Комплектувальник товарів: обов’язки, плюси та мінуси професії
З розвитком гуртової та роздрібної торгівлі, а також численних інтернет-магазинів набула актуальності вакансія «комплектувальник товарів»...
Портрет професії. Дизайнер прикраc
Її прикраси носять тисячі людей в Україні, Італії, Польщі, Росії, Америці, Іспанії, Греції, Норвегії, Грузії.....
Портрет професії. Електрогазозварник 5 розряду «Івано-Франківськгаз»
Лідія Анікеєнко: «Коли ставлю шов, вогонь мене заряджає… Тому я б не змогла працювати за...
Портрет професії. Миловар
Заради нової справи вона залишила звичний побут та стабільну роботу у Франківську і перебралась до...
Портрет професії. Кондитер
Щодня у стрiчцi соціальних мереж нам трапляються фото апетитних тортiв та кексів, вiд споглядання на...
Портрет професії. Тренер з НЛП (нейро-лінгвістичного програмування)
У нашому суспільстві багато говорять про те, що НЛП – це маніпуляції. Демонізуючи НЛП, люди...
Портрет професії. Інженер з якості
У рамках відзначення міжнародного тижня інженерії та технологій продовжуємо розповідати про інженерні професії. Чи задумувалися ви...

БЛОГИ


Берладін Руслан
...
Не нарекаю...
Не нарекаю на Неё ... --- Её Все-похотливое Величество Судьбу ... Её капризы для нас всех давно...
13.4.2024, 23:49
Юридичні консультації
вул. Івана Франка, 4 Івано-Франківськ 76000 тел.0342...
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба спільно захищатимуть права вразливих категорій осіб
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба, як центральний орган виконавчої...
14.7.2023, 10:09

ОПИТУВАННЯ


Чи любите ви пампухи з ружою?
Так
Ні
Це що?

НАШІ ДРУЗІ


Те, що людина — істота розумна, може підтвердити будь-який дурень

Блог на БРІЗ


Кучернюк Микола
Активіст руху "Франківчани", підприємець.
Україна на порозі неминучих змін...
9.5.2014, 21:58

Події Другого Майдану змінили кожного з насівідправили у небуття країну, в якій ми жили колись.

Наростаюче народне невдоволення і відторгненнягніту старої усталеної системи, спрямувало життєдайну енергію громади, не лишень,в окреме русло, але й у кардинально новий напрямок розвитку суспільства. Наслідком зимово-весняних подій став злам у свідомості кожного з нас, який призвів до краху цілих «політичних імперій».

Вже нема жодних сумнівів в тому, що ми можемо поставити жирну крапку в історії «Партії регіонів», комуністів таБЮТ. Крах політичних платформ був зумовлений «політичним дефолтом» його лідерів. Вже нікому не цікаві і не потрібні старі обличчя: Тимошенко, Тігіпко, Добкін, Кличко, Тягнибок, Симоненко та ряд інших. Результати виборчих перегонів будуть доленосні: кожен з перелічених кандидатів не зможе подолати межі 10% бар’єру.А подальша ситуація з Парламентськими виборами, для ряду партій, стане ще більш складнішою і кар’єрозавершальною.

Те, що ми маємо сьогодні-це повну «алергію» з боку населення на політику та її представників. На Сході б’ють своїх фаворитів одні, невдовзі і на Заході почнуть товкти - інші. Наростаюча хвиля невдоволення, яка буде викликана значним погіршенням соціально-економічних умов життя, буде мати в собі усі передумовидля того, щоб усе «вирвати з корінням» на своєму шляху і винести «вперед ногами» весь«старийполітикум»країни.

Насправді, ситуація в країні – повністю неконтрольована. Ми знаходимося на крок від розвалу, на крок від окупації і одною ногою, вже давно, «стоїмо в економічній могилі». Прикро, але в тій ситуації, що склалась, себе не зміг проявити жоден із політиків.

Такий стан відторгнення суспільством «старої кагорти політиків» створює сприятливі передумови для появи нових облич і політичних сил. Всіх тих, хто є сьогодні, як з боку лівого, так і з боку правого ідеологічного кола, вже завтра, чекає доля маргінальних політичних партій та кінцева ланка еволюції.

Події Майдану стали яскравим прикладом того, що ніхто з представників старої, чи нової влади, не в змозі задовільнити потреб народу.

Стара генерація політиків уже давно віджила своє. Її місце – у минулому, на запилених полицях історії. Напевно, тільки людина анархічна або політично заангажована не кричала оте провокативне «Банду геть!». Україна змінилась. Змінилась зсередини. Її жителі уже не мають бажання та сили слухати омиті кров’ю обіцянки. Вони заманювали тисячі українців бажанням змін, однак змінили лише свої банківські рахунки, створивши хаос не тільки в підсвідомості, але й в країні загалом.

Як наслідок, результатом всіх вище перелічених передумов стала поява нових лідерів та ряду нових політичних проектів в особі Ольги Богомолець, Петра Порошенка, Валерія Коновалюка та ряду інших, які ще не встигли заявити про себе перед громадськістю,  а лишень перебувають на стадії становлення.

Так, зокрема, вчора, 8 травня 2014 року, за інформацією місцевих ЗМІ, на Прикарпатті було проведено засідання ініціативної групи, яка розглянула питання створення на теренах області та країни, в цілому, нової політичної сили. Після обговорення проекту програми та статуту політичної організації,  своїм одноголосним рішенням присутні підтримали дану ідею.

Ініціативна група складалась з числа 25 чоловік, до складу якої входили представники міської громади та районів області. В соціальному аспекті група була представлена підприємцями, студентством та інтелігенцією краю.

З цього приводу, також висловив свою думку керівник всеукраїнської ініціативної групи Сергій Ларін: «Україні потрібна нова потужна політична сила , не «іменна » партія однієї людини , окремих регіонів або фінансових груп, яка не є віртуальною , а міцно стоїть на землі та має зв'язок з кожним містом і селом . Я б сказав , партія нормальних людей. Хаос , непрофесіоналізм , радикалізм у владі ні до чого хорошого країну не приведуть. Зараз же ми спостерігаємо невідворотний процес розпаду старих політсил , які з різних причин перестали відповідати вимогам нашого непростого часу. Серед причин, через які їх перестають сприймати , - вождизм , відірваність від реальних потреб і очікувань людей , прагнення отримати в одні руки всю повноту влади.

Критичний стан сьогодення спонукає громадськість до більш активних дій та пошуку конструктивних рішень. Формуючи власну індивідуальну позицію, шляхом висловлення своїх прагнень, кожен небайдужий українець може і повинен стати активним суб’єктом державотворчого процесу. Зусиллями неоціненних жертв Українському народу вдалося, частково, подолати систему клановості та узурпації влади. Однак, в прагненні реальних перетворень, ми не повинні обмежуватися процесом заміни персоналій. Нам треба рухатись вперед, ідучи шляхом досягнення реальних цілей, з метою повного повалення корупційної системи, політичних монополій та присутності «іноземної агентури» серед числа владних представників. 

Микола Кучернюк


Гість 17:37, 10.5.2014

я припухаю з цього запроданця "Так, зокрема, вчора, 8 травня 2014 року, за інформацією місцевих ЗМІ, на Прикарпатті було проведено засідання ініціативної групи, яка розглянула питання створення на теренах області та країни, в цілому, нової політичної сили. ".. місцевим ЗМІ був сайт "франковчане", яке фінансується тігіпківцями і релактором якого є цей ж КурченПРюк

Залишити коментар

Ім'я: 




Архів


Квітень
2024
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

РЕКЛАМА



ФОТОНОВИНИ


ФК «Карпати» нестандартно презентували нову форму та оголосили титульного спонсора – бренд «Львівське»

ВІДЕОНОВИНИ


Яку небезпеку несе генератор?
<p>
	<span style="color: rgb(15, 15, 15); font-family: Roboto, Arial, sans-serif; font-size: 14px; white-space: pre-wrap; background-color: rgba(0, 0, 0, 0.05);">Часто замінниками центрального електропостачання стають генератори, а обігрівачами приміщення - газові прилади. Поряд з тим, такі речі несуть в собі ряд потенційних ризиків. Про них розповів Богдан Левицький, лікар з гігієни праці відділу досліджень фізичних та хімічних факторів ДУ "Івано-Франківський ОЦКПХ МОЗ України".</span></p>

РОЗСИЛКА НОВИН



все для підприємців, роботодавців та орендарців