Купити квартиру Івано-Франківськ

ПОРТРЕТ ПРОФЕСІЇ


Портрет професії: керівник військових вишколів
Сергій Демчук: громадський діяч та захисник національного бойового мистецтва. Сергій Демчук є видатною особистістю, яка впливає...
Портрет професії. Водій
«Під час зустрічей з колегами розумієш, що насправді є війна, - розповідає водій в АТ...
Портрет професії. Воєнний розвідник
7 вересня 2021 року українська воєнна розвідка відзначає 29-у річницю створення. За цей час відомство...
Комплектувальник товарів: обов’язки, плюси та мінуси професії
З розвитком гуртової та роздрібної торгівлі, а також численних інтернет-магазинів набула актуальності вакансія «комплектувальник товарів»...
Портрет професії. Дизайнер прикраc
Її прикраси носять тисячі людей в Україні, Італії, Польщі, Росії, Америці, Іспанії, Греції, Норвегії, Грузії.....
Портрет професії. Електрогазозварник 5 розряду «Івано-Франківськгаз»
Лідія Анікеєнко: «Коли ставлю шов, вогонь мене заряджає… Тому я б не змогла працювати за...
Портрет професії. Миловар
Заради нової справи вона залишила звичний побут та стабільну роботу у Франківську і перебралась до...
Портрет професії. Кондитер
Щодня у стрiчцi соціальних мереж нам трапляються фото апетитних тортiв та кексів, вiд споглядання на...
Портрет професії. Тренер з НЛП (нейро-лінгвістичного програмування)
У нашому суспільстві багато говорять про те, що НЛП – це маніпуляції. Демонізуючи НЛП, люди...
Портрет професії. Інженер з якості
У рамках відзначення міжнародного тижня інженерії та технологій продовжуємо розповідати про інженерні професії. Чи задумувалися ви...

БЛОГИ


Юридичні консультації
вул. Івана Франка, 4 Івано-Франківськ 76000 тел.0342...
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба спільно захищатимуть права вразливих категорій осіб
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба, як центральний орган виконавчої...
14.7.2023, 10:09
ЩОДЕННИКИ СТЕПАНА ПУШИКА
З люб’язної згоди дружини Степана...
Жовтень, 1989: Пушика продовжують "звинувачувати" у націоналізмі
11/10/1989 «Прикарпатська правда» надрукувала мою обскубану репліку-відповідь Дедуріну, який мене й Товариство звинуватив у націоналізмі. Я...
2.2.2021, 12:57

ОПИТУВАННЯ


Чи любите ви пампухи з ружою?
Так
Ні
Це що?

НАШІ ДРУЗІ


У поганого майстра погана пила
Гість 19:28, 24.6.2013

брехливий Томаш і зрадлива Стражник, яка намагається пустити корені в Снятині.

Людмила Стражник 23:11, 24.6.2013

До Гостя. Якщо Ви--Юрій Костащук, то все зрозуміло. Але я сподівалася на фаховий коментар із доказовою базою. А так--всього лише плітки!

Людмила Стражник 23:18, 24.6.2013

Я відкрито висловила своє бачення ситуації, не ховаючись за псевдонімом чи аватаркою. Якщо ж, шановний Гостю, Вам є що сказати, аргументовано пояснити свою позицію--запрошую до дискусії. Бо так виглядає якось боягузливо!

Людмила Стражник 12:30, 25.6.2013

Щодо моїх принципів та ідеалів. Я не давала присяги жодній партії чи політичній силі. Сповідую принципи справедливості, толерантності і відображення правди. Хоч би якою гіркою вона не була.

Юрій Костащук 12:36, 30.6.2013

Я ніколи за "Гостями" не ховаюся і останні події є тому підтвердженням. Якби Ви жили у районі, знали чим живуть люди, мабуть так би не писали.
Стаття замовна, оскільки містить інформацію, яка не мала місця на прес-конференції (зборах голови районної ради), ймовірно писалася зі слів Томаша (чи Ви будете заперечувати зустріч з ним перед написанням статті у вестибюлі будинку районної ради?). Підтвердженням "замовності" статті є авторство журналіста з іншого району. Стиль Томаша: то телебачення з Коломиї, то журналіти з Городенки (свої мабуть забагато знають).
Статтю багато коментувати не буду в інтернеті, напевно стане темою ширшої дискусії в ЗМІ (а можливо і журналістського розслідування) тільки скажу, що стаття містить багато перекрученої, неправдивої, заангажованої інформації.
Рішення про звільнення заступника з'явилося в порядку денному за 1 годину до сесії, а депутатів переконували проголосувати за тиждень до сесії - де спонтанність?
В кулуарах сесійної зали мені повідомили, що Томаш має впевненість, що проголосують 38 депутатів - де спонтанність?
Про тих кого звільняє з роботи Томаш, як він пише "на своїй фірмі" це його справа, а кого звільняє чужими руками варто спитати у М. Зінковського, В. Савіцького, В. Соника, П. Гнідана, Н. Буряк, Є. Зелеза...
Прес-конференцію зібрано після моїх коментарів в "Голосі Покуття", проте не можу пригадати які мої слова було спростовано - де тут журналістська помилка? Де спонтанність?
Професіоналізм чи партійність? В нашому випадку я би перефразував: бажання нажитися за бюджетний кошт чи відстоювання інтересів громади. Чи не в кожному виступі згадується про виконання будівельних робіт в районі: то чи правильно, що близько 15 об'єктів в районі виконує наближений до Томаша керівник будівельного підприємства, а інші по декілька? Чому журналіст випустив такі важливі слова: "він (тобто я) ще не збудував псячу будку, а хоче вчити будувати"? Адже в цих словах основна причина конфлікту. Я вчити будувати нікого не збираюся, проте стежити за ефективним і прозорим використанням бюджетних коштів мені дозволяє і освіта, і досвід роботи, і довіра виборців.
Якщо Ви повірили що я не "Гість" цікавий Ваш коментар до "Гостя", а для інформації повідомлю: після звільнення Надії Буряк з посади головного редактора "Голос Покуття" голова районної ради лобіював на цю посаду Людмилу Стражник, а я як співголова конкурсної комісії заявив про не відповідність умовам конкурсу Л. Стражник відсутністю журналістської освіти як і іншого конкурсанта, проте мене не підтримали інший співголова і члени конкурсної комісії.
Тому зараз маємо статтю, професіоналізм, партійність, невідповідність, компетентність і ще багато таких слів...

Снятинчанин 20:45, 30.6.2013

обрання томаша було серйозною помилкою депутатського корпусу райооннї ради. і цю помилку потрібно терміново виправляти.
а пані стражник необхідно розібратись у ситуації перед писаниною. адже місцеві журналісти прекрасно знають теперішнього голову ради тому і не йдуть у т нього на поводу

Людмила Стражник 23:13, 30.6.2013

Погоджуюся: я справді ще недостатньо знаю Снятинщину та її людей. Але зі згадуваної прес-конференції я винесла не дуже приємне враження. Мені стало дуже прикро, що за кошти платників податків розкошують не десь там у столиці, а свої, нами вибрані, депутати. Щодо минулорічного конкурсу на посаду редактора. Кому, як не Вам, пане Юрію, знати, як він проводився. І справа не в браку журналістської освіти в двох учасників конкурсу. До речі, один із них, нинішній в. о. редактора, має 32 роки журналістського стажу. Про свої заслуги скромно промовчу. А яким чином начебто перемогла у конкурсі третя учасниця із журналістською освітою (але останній десяток років не працювала за фахом), мені дуже добре відомо. До речі, про це йшлося й на черговій сесії Снятинської районної ради, на якій я була присутня. Депутати, як відомо, не підтримали тоді переможця (лише 9 голосів було "за"). Але Вам добре відомо, що на той час десь "пропали" документи, які свідчили про мої перемоги у всеукраїнських журналістських конкурсах. До речі, після письмового етапу конкурсу, на якому майбутня переможиця дослівно передала питання з Конституції, я запропонувала, щоб на усному етапі конкурсанти чули відповіді колег, але їм було відмовлено. Тож професійний рівень один одного не було можливості порівняти. Пане Юрію! Ви маєте право оскаржити виклад прес-конференції в суді.

Гість 00:17, 1.7.2013

Стражник зробила багато недобрих справ на Снятинщині. але Бог суддя Вам, пані Людмило, і редакції цього сайту, яка дає Вам місце для друку такої брехні. Повірте, Томаш не вічний, а Снятинщина надовго запам'ятає продажність такої журналістики.

Людмила Стражник 00:55, 1.7.2013

Співпрацюючи зі Снятинською друкарнею чи дописуючи до „Заходу», жодного разу не переступхила ні Божих, ні людських законів. Якщо у Вас є факти,то не ховайтеся за псевдонімом.

Юрій Костащук 12:20, 1.7.2013

Пані Людмило! Погоджуюся з Вами на рахунок "об'єктивності" проведення конкурсу. Я з повагою ставлюся до людей з великим досвідом та стажем. Якщо Ви пам'ятаєте, я тільки наголосив на вимогах конкурсу. Коли зі мною не погодилися, сказали що все вже погоджено з першими керівниками, я відмовився брати участь в подальших засіданнях і на сесії запропонував не голосувати за "обраного" претендента.
Теперішнього в.о. редактора готовий підтримати на посаду редактора.
А на рахунок розкоші депутатів - хотілося би детальніше. (Хіба ви маєте на увазі голову, тоді можете не відповідати)

Мирослав Остафійчук 21:24, 1.7.2013

Сьогодні спілкувався з пані Стражник. Говорить, що статтю писала виключно зі слів із прес-конференції. Склалось враження, що хоче розібратись в ситуації. Можливо помиляюсь. Побачимо.

андрій сарафанюк 21:38, 1.7.2013

Мирославе, пані Стражник вже три роки "обробляє" Томаша, бо хоче стати головним редактором в снятинській газеті. А йому це і вигідно, бо має суттєву підтримку в лиці коломийського ТБ "НТК" (яке є цифровим, а отже його новини бачить уся Україна, а це вам не вчорашнього дня "Галичина", яку в Снятині навіть не показують), в лиці західноукраїнської газети "Захід" і сайту БРІЗ, про існування якого в Снятинському районі знають виключно через особу головного редактора, яка є водночас і прес-секретарем губернатора області.... і це все наводить на думку, що ці інтриги Томаша і Стражник плетуться з благословення Вишиванюка.

Юрій Костащук 22:56, 1.7.2013

https://www.youtube.com/watch?v=ji9D34ubysU
Ще один метод роботи Томаша - звільняти людей чужими руками і ставити своїх. Автор відео співзасновник підприємства разом із Томаш. Претендент на посаду в управління соціального захисту.

Людмила Стражник 00:11, 2.7.2013

До пана Юрія. Мала на увазі те, що виборці чекають вирішення їхніх проблем, а депутати плетуть інтриги. До пана Андрія. Ви так закрутили, що я би сама недодумалася. Раджу Вам перечитати мої публікації в "Голосі України" чи в тому ж "Заході", чи й у городенківському "Краю". Мені, навпаки, закидають у нелояльності до влади. Приклад? Торік з ініціативи пана Вишиванюка проводився прес-тур Косівщиною. Його мета--представити кожен район у ракурсі "Писанкове Прикарпаття". Передбачалося, що всі матеріали будуть позитивні. Й ось я, на Вашу думку, людина Вишиванюка, пишу до "Голосу України" матеріал "Один баран на двадцять гуцулів", чим викликаю недоброзичливе ставлення до себе керівництва району та області. Далі. Нещодавно такий же прес-тур проводився на теренах Надвірнянщини. Попри чудовий прийом, гарні враження я, знову ж, підготувала дуже критичний матеріал до "ГУ" на тему землі. По голові мене за це не погладять. Чимало моїх критичних м-лів стосувалися і Снятинщини, просто Ви не в курсі.

андрій сарафанюк 08:18, 2.7.2013

ви щойно тільки і підтвердили, що працюєте на цю злочинну владу, бо як самі зазначили, за останній рік ви написали тільки два критичних матеріали і то у центральну газету, яку навряд чи в селах люди читають, тому і вишиванюк, і томаш дозволяють вам таке робити.

Людмила Стражник 09:34, 2.7.2013

Треба Вам,перш ніж судити,знати специфіку роботи районного журналіста,де мої практично всі критичні дописи до центральних видань викликали бур
У місцевої влади,а спрямовувалися вони на захист громад. Не полінуюся і надішлю Вам останні за цей рік. Надішліть ел.адресу,якщо Ви не в змозі
І почитати їх на моїх сторінках у ФБ ТА ВКОНТАКТІ.

мирослав остафійчук 16:53, 6.7.2013

Думаю, що стаття в останньому номері газети ,, Захід,, привідкрила трішки очі жителям Снятинщини на реальний стан справ в районній раді

Гість 11:51, 7.7.2013

А в мене, як людини посторонньої, виникло ще більше запитань. Наприклад, скільки ж правд на Снятинщині? Почалося із відомої сесії. В районній газеті висвітлили ПРАВДУ заступника голови районної ради. За слідами прес-конференції я намагалася подати ПРАВДУ голови районної ради. До речі, попередньої зустрічі із керівником району я не мала й не читала газети, аж уже в конференц-залі прочитала і зрозуміла, про що йдеться. Але щоб трохи розібратися в ситуацї, прочитала снятинську пресу. І, щоб не брати відповідальності на себе, спочатку зачитала, а потім надіслала написане пану Томашу. Вн дещо скоректував текст, що підтвердить і редактор "Заходу". Бо я надсилала їй два варіанти. До того часу я була впевнена в тому, що, як керівник району виносить якісь питання на публічне обговорення, то впевнений у своїй правоті. Тим паче, що обвинувачення були жорсткими. Тож його слова на прес-конференції "Правда має таку властивість, що вона завжди приходить", я використала в тексті як підсумок. Разом із тим, я запрошувала до дискусії пана Костащука, пана Угрина та інших людей, яким близька ця тема. Пан Угрин, прочитавши статтю в інтернеті, сказав, що там викладено правду, додавши, що він не бажає публічно коментувати ситуацію. Це ще більше утвердило мене на думці, що все, що було озвучено на прес-конференції, таким і є. До речі, якщо Ви маєте її диктофонний запис, то помітите, що я уникала тих звинувачень, на які не мала документального підтвердження. Тобто, щодо пияцтва у Польщі, складання місячного плану роботи, басейну, кар'єру тощо. Жаль, що тоді, коли я зустрічалася з Вами, не вдалося зустрітися із паном Шувальським. Ви в минулому номері "Заходу" висвітлили свою ПРАВДУ. Цікаво, як розвиватимуться далі події, бо я і справді маю намір розібратися в ситуації і висвітлити проблему в обласній та республіканській пресі. Очевидно, Ви усвідомлюєте, що справа не в тому, що мене особисто безпідставно звинувачено в усіх гріхах (я маю свою гордість і честь, і такими дрібничковими речами не маю наміру її занапастити). Хочеться донести до мешканців Снятинщини істинну ПРАВДУ. Що я не залежу й не боюся нікого з керівництва Снятинщини та й області, свідчить хоча би проведене журналістське розслідування подій п'ятирічної давності у Прутівці, де я доволі жорстко подала судження самих мешканців цього села як повені, так і її наслідків. Матеріал про це був опублікований у одному з номерів "Заходу". Вірю, що комусь із керівництва було тоді непереливки, от і заточили зуб проти мене. До речі, такого аналізу цих подій я не побачила у снятинській пресі. Далі. Пишучи про столітню мешканку одного із сіл Снятинщини, я також покритикувала державну політику щодо підтримки тваринництва. Ця тема була піднята у публікації в "Голосі України" та "Галичині". Це я до того, що вішати ярлики щодо "проекту" Вишиванюк-Говера-Томаш-Стражник" треба аргументовано. І насамкінець. Дуже цікаво дізнатися, що особисто з району корисного зробив кожен із фігурантів цієї нашої полеміки, щоби мати право зробити висновок, що "Стражник зробила багато недобрих справ на Снятинщині. але Бог суддя Вам, пані Людмило, і редакції цього сайту, яка дає Вам місце для друку такої брехні. Повірте, Томаш не вічний, а Снятинщина надовго запам'ятає продажність такої журналістики". Хіба що помстою це можна назвати чи чиїмись амбіціями, до речі, людина, яка це написала, не назвалася. То це назвати можна хіба що брехнею. До речі, велику вдячність висловлюю пані Ганні Скоропанюк, що дає можливість для вільної дискусії. Зрештою, саме тому й привабила мене ця газета, що стала для мене трибуною для висловлювання власної позиції щодо безладу в медичних закладах, соціальних, а навіть у ЦЕРКВІ. Я не побоялася (іпані Ганна також) надрукувати замітку про побори при розподілі парафій. На жаль, комунальні ЗМІ часто уникають таких тем, бо ЗАЛЕЖНІ ві влади, бояться за свої посади, голоси депутатів при призначенні на роботу тощо. Якщо я би я хотіла посісти крісло редактора семе таким шляхом, то не загострювала юи стосунків із депутатським корпусом районної ради, відділами РДА (а я покритикувала в одній із публікацій застарілу інформацію на сайті РДА, то ж відповідальна за це людина заточила на мене аткож зуб). Моїми ж пріоритетами були і є інтереси громади і ПРАВДИ. Якщо потрібно, характеристику Л. Стражник як людині та журналістці Вам дадуть на ГОроденківщині.

Людмила Стражник 11:52, 7.7.2013

Попередній коментар--мій, я не помітила, що не назвалася.

Залишити коментар

Ім'я: 




Архів


Березень
2024
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

РЕКЛАМА



ФОТОНОВИНИ


ФК «Карпати» нестандартно презентували нову форму та оголосили титульного спонсора – бренд «Львівське»

ВІДЕОНОВИНИ


Яку небезпеку несе генератор?
<p>
	<span style="color: rgb(15, 15, 15); font-family: Roboto, Arial, sans-serif; font-size: 14px; white-space: pre-wrap; background-color: rgba(0, 0, 0, 0.05);">Часто замінниками центрального електропостачання стають генератори, а обігрівачами приміщення - газові прилади. Поряд з тим, такі речі несуть в собі ряд потенційних ризиків. Про них розповів Богдан Левицький, лікар з гігієни праці відділу досліджень фізичних та хімічних факторів ДУ "Івано-Франківський ОЦКПХ МОЗ України".</span></p>

РОЗСИЛКА НОВИН



все для підприємців, роботодавців та орендарців