Купити квартиру Івано-Франківськ

ПОРТРЕТ ПРОФЕСІЇ


Портрет професії: керівник військових вишколів
Сергій Демчук: громадський діяч та захисник національного бойового мистецтва. Сергій Демчук є видатною особистістю, яка впливає...
Портрет професії. Водій
«Під час зустрічей з колегами розумієш, що насправді є війна, - розповідає водій в АТ...
Портрет професії. Воєнний розвідник
7 вересня 2021 року українська воєнна розвідка відзначає 29-у річницю створення. За цей час відомство...
Комплектувальник товарів: обов’язки, плюси та мінуси професії
З розвитком гуртової та роздрібної торгівлі, а також численних інтернет-магазинів набула актуальності вакансія «комплектувальник товарів»...
Портрет професії. Дизайнер прикраc
Її прикраси носять тисячі людей в Україні, Італії, Польщі, Росії, Америці, Іспанії, Греції, Норвегії, Грузії.....
Портрет професії. Електрогазозварник 5 розряду «Івано-Франківськгаз»
Лідія Анікеєнко: «Коли ставлю шов, вогонь мене заряджає… Тому я б не змогла працювати за...
Портрет професії. Миловар
Заради нової справи вона залишила звичний побут та стабільну роботу у Франківську і перебралась до...
Портрет професії. Кондитер
Щодня у стрiчцi соціальних мереж нам трапляються фото апетитних тортiв та кексів, вiд споглядання на...
Портрет професії. Тренер з НЛП (нейро-лінгвістичного програмування)
У нашому суспільстві багато говорять про те, що НЛП – це маніпуляції. Демонізуючи НЛП, люди...
Портрет професії. Інженер з якості
У рамках відзначення міжнародного тижня інженерії та технологій продовжуємо розповідати про інженерні професії. Чи задумувалися ви...

БЛОГИ


Берладін Руслан
...
Не нарекаю...
Не нарекаю на Неё ... --- Её Все-похотливое Величество Судьбу ... Её капризы для нас всех давно...
13.4.2024, 23:49
Юридичні консультації
вул. Івана Франка, 4 Івано-Франківськ 76000 тел.0342...
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба спільно захищатимуть права вразливих категорій осіб
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба, як центральний орган виконавчої...
14.7.2023, 10:09

ОПИТУВАННЯ


Чи любите ви пампухи з ружою?
Так
Ні
Це що?

НАШІ ДРУЗІ


До обіду - фейсбук, після обіду - Інстаграм

Конкурс молодих фахівців з корпоративного права


21 Грудня 2012 p.

Перший Всеукраїнський конкурс з корпоративного права на тему : «Вдосконалення правового регулювання корпоративних відносин» відбувся на базі Юридичного інституту Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника.

Організаторами конкурсу виступили Наукове товариство студентів Юридичного інституту, а також активісти Івано-Франківського обласного осередку Ліги студентів АПУ, що діє на базі Юридичного інституту. Учасниками конкурсу стали студенти 3-4 років навчання, а також магістри 1, 2 року навчання ВНЗ України.

Захід пропонував такі напрямки тематики конкурсних робіт:

    теоретичні проблеми врегулювання корпоративних відносин;
    обговорення щодо внесення змін та доповнень до корпоративного законодавства;
    врегулювання правового статусу суб’єктів корпоративних відносин;
    заснування, реорганізація та ліквідація корпорацій;
    удосконалення державного регулювання корпоративного сектору;
    новели корпоративного законодавства останніх років, на прикладі Закону України «Про акціонерні товариства» та інших нормативно-правових актів;
    корпоративний договір як засіб врегулювання питань управління справами Акціонерного товариства.

Подію було підтримано Дирекцією Юридичного інституту, де розвиток корпоративного права відбувається досить стрімкими темпами, про що свідчить ефективне функціонування Лабораторії корпоративного права на базі нашого ВНЗ. Представниками якого є такі відомі наукові співробітники, як В.В. Луць та В.А. Васильєва.

Цього разу обговорення проблем розвитку корпоративного права торкнулось і молодих дослідників, які подолали прохідний етап конкурсу, що полягав у оцінці їх робіт фахівцями Юридичного інституту та прибули для усного захисту в м.Івано-Франківськ зі всієї України.

У фінальній частині конкурсу свої роботи презентували студенти-правники, які представляли Івано-Франківськ, Одесу, Донецьк та Чернівці.

Доповіді конкурсантів виявилися досить цікавими та відзначалися особливою науковою новизною, що говорило про те, що за перемогою прибули дійсно кращі з кращих.

За результатами заслуханих позицій та проведених дискусій переможцями все ж таки стали:

1-місце – Черняк Євген із темою доповіді : «Інститут дискваліфікації посадових осіб товариства як механізм реакції на недобросовісним менеджмент» (Національний університет «Одеська юридична академія», інститут прокуратури та слідства)

2-місце – Грігор Катерина із темою доповіді : «Корпоративні права як предмет застави» (Донецький національний університет)

3-місце – Андроник Оксана із темою доповіді : «Аналіз інституту акціонерного договору та його правове регулювання в Україні». (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича )

Переможці конкурсу отримали Дипломи за зайняті місця, а також цінні подарунки.

15 грудня 2012 року – другий день конкурсу, неформальна частина. Учасникам з інших міст України було проведено екскурсію містом, впродовж якої вони відвідали найбільш пам’ятні місця Івано-Франківська та ознайомились з частинкою самобутньої культури Західної України. Загальне враження про конкурс залишилось позитивним, всі висловили подяку організаторам та пообіцяли і надалі відвідувати заходи Юридичного інституту в Івано-Франківську.

Захід проводився за підтримки Дирекції Юридичного інституту, правонаступника Групи компаній PRAGA - PLP LawGroup, що виступила фінансовим партнером конкурсу, адвокатського об’єднання «Західноукраїнська правнича компанія» в особі Попадинця Руслана Дмитровича, адвоката, голови Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури Івано-Франківської області, який виступав головою конкурсного журі.

Наукове товариство студентів Юридичного інституту та Івано-Франківський обласний осередок Ліги студентів Асоціації правників України і надалі буде проводити заходи такого формату і вітає усіх активних студентів, які бажають розвивати свої наукові дослідження та переймати досвід старших колег на таких, продуктивних для професійного вдосконалення, конкурсах.

Наталя Криворучко


Наші канали в соц. мережах:
Переглядів: 623
Рекомендовані статті

Коментарів ще не додавалось!

Залишити коментар

Ім'я: 




Архів


Квітень
2024
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

РЕКЛАМА



ФОТОНОВИНИ


ФК «Карпати» нестандартно презентували нову форму та оголосили титульного спонсора – бренд «Львівське»

ВІДЕОНОВИНИ


Яку небезпеку несе генератор?
<p>
	<span style="color: rgb(15, 15, 15); font-family: Roboto, Arial, sans-serif; font-size: 14px; white-space: pre-wrap; background-color: rgba(0, 0, 0, 0.05);">Часто замінниками центрального електропостачання стають генератори, а обігрівачами приміщення - газові прилади. Поряд з тим, такі речі несуть в собі ряд потенційних ризиків. Про них розповів Богдан Левицький, лікар з гігієни праці відділу досліджень фізичних та хімічних факторів ДУ "Івано-Франківський ОЦКПХ МОЗ України".</span></p>

РОЗСИЛКА НОВИН



все для підприємців, роботодавців та орендарців