Купити квартиру Івано-Франківськ

ПОРТРЕТ ПРОФЕСІЇ


Портрет професії: керівник військових вишколів
Сергій Демчук: громадський діяч та захисник національного бойового мистецтва. Сергій Демчук є видатною особистістю, яка впливає...
Портрет професії. Водій
«Під час зустрічей з колегами розумієш, що насправді є війна, - розповідає водій в АТ...
Портрет професії. Воєнний розвідник
7 вересня 2021 року українська воєнна розвідка відзначає 29-у річницю створення. За цей час відомство...
Комплектувальник товарів: обов’язки, плюси та мінуси професії
З розвитком гуртової та роздрібної торгівлі, а також численних інтернет-магазинів набула актуальності вакансія «комплектувальник товарів»...
Портрет професії. Дизайнер прикраc
Її прикраси носять тисячі людей в Україні, Італії, Польщі, Росії, Америці, Іспанії, Греції, Норвегії, Грузії.....
Портрет професії. Електрогазозварник 5 розряду «Івано-Франківськгаз»
Лідія Анікеєнко: «Коли ставлю шов, вогонь мене заряджає… Тому я б не змогла працювати за...
Портрет професії. Миловар
Заради нової справи вона залишила звичний побут та стабільну роботу у Франківську і перебралась до...
Портрет професії. Кондитер
Щодня у стрiчцi соціальних мереж нам трапляються фото апетитних тортiв та кексів, вiд споглядання на...
Портрет професії. Тренер з НЛП (нейро-лінгвістичного програмування)
У нашому суспільстві багато говорять про те, що НЛП – це маніпуляції. Демонізуючи НЛП, люди...
Портрет професії. Інженер з якості
У рамках відзначення міжнародного тижня інженерії та технологій продовжуємо розповідати про інженерні професії. Чи задумувалися ви...

БЛОГИ


Юридичні консультації
вул. Івана Франка, 4 Івано-Франківськ 76000 тел.0342...
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба спільно захищатимуть права вразливих категорій осіб
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба, як центральний орган виконавчої...
14.7.2023, 10:09
ЩОДЕННИКИ СТЕПАНА ПУШИКА
З люб’язної згоди дружини Степана...
Жовтень, 1989: Пушика продовжують "звинувачувати" у націоналізмі
11/10/1989 «Прикарпатська правда» надрукувала мою обскубану репліку-відповідь Дедуріну, який мене й Товариство звинуватив у націоналізмі. Я...
2.2.2021, 12:57

ОПИТУВАННЯ


Чи любите ви пампухи з ружою?
Так
Ні
Це що?

НАШІ ДРУЗІ


Яскраве доброму світить, а лихого сліпить

Інформаційний дайджест новин Кабінету Міністрів України за 5 лютого 2023 року


6 Лютого 2023 p.

Прем’єр-міністр провів нараду щодо ситуації з електропостачанням в Одесі та Одеському районі

ПідголовуваннямПрем’єр-міністраДенисаШмигаля5 лютоговідбуласянарадазОдеськоюобласноювійськовоюадміністрацієюзаучастіМіністраенергетикиГерманаГалущенкатаголовиправлінняНЕК«Укренерго» ВолодимираКудрицькогощодоситуаціїзелектропостачаннямум. ОдесатаОдеськомурайоні, денапередодністаласятехнологічнааваріянапідстанції, неодноразовопошкодженійросійськимиобстрілами.

Денис Шмигаль дав завдання вивчити можливості зі встановлення додаткових джерел генерації безпосередньо в місті Одеса.

«Ситуація складна. Працюємо 24/7, щоб якнайшвидше її розв’язати та повернути світло в домівки людей. Вистоїмо. Подолаємо. Переможемо», — резюмував Денис Шмигаль.

Триває відновлення інфраструктури на звільнених територіях Херсонщини

До електропостачання підключено вже 95 населених пунктів, електроенергію отримують понад 169 тисяч споживачів звільнених територій Херсонщини.

У 56 населених пунктах забезпечили газопостачанням понад 142 тисяч споживачів.

В області працює 235 базових та 3 пересувні мобільні станції. Зокрема, в місті Херсон – 157. Жителів звільнених регіонів забезпечують зв’язком мобільні оператори Lifecell, Vodafone та Київстар. Також в області працює 26 публічних точок Wi-Fi доступу.

Страхування політичних ризиків є пріоритетним інструментом для залучення інвестицій, - Олександр Грибан

Багатостороння агенція з гарантування інвестицій MIGA провела семінар з розвитку потенціалу спеціально для команди інвестиційної платформи Advantage Ukraine, яка залучена Міністерством економіки в процес попередньої оцінки проектів та підготовку заявок зі страхування воєнних ризиків. На платформу вже надійшло понад 500 запитів від потенційних інвесторів та ініціаторів проектів, зокрема й щодо гарантування ризиків.

Юлія Лапутіна в етері інформаційного марафону розповіла про проекти Мінветеранів щодо психологічної підтримки Захисників та їхніх сімей

Міністерство у справах ветеранів України активно впроваджує нові підходи у наданні послуг із психологічної допомоги ветеранам війни, членам їхніх сімей та родин полеглих Захисників і Захисниць. Зокрема, проводить роботу з переформатування реабілітаційних центрів відповідно до сучасних вимог. Про це повідомила Міністр у справах ветеранів України Юлія Лапутіна під час прямого включення до інформаційного марафону національних телеканалів. Вона розповіла про флагманський проект Мінветеранів – будівництво сучасного реабілітаційного закладу “Бородянка-Центр” на місці зруйнованого танковим пострілом російських окупантів Центру соціально-психологічної реабілітації населення у селищі міського типу Бородянка, що на Київщині.

Неурядові німецькі організації передали Україні мобільний медичний кабінет

В Посольстві Федеративної Республіки Німеччина німецька ГО CADUS передала мобільний медичний кабінет партнерській організації BASE UA у Києві в присутності Посла Німеччини Анки Фельдгузен та Міністра охорони здоровʼя України Віктора Ляшка. Також Міністр охорони здоров’я України та пані Посол обговорили подальшу німецько-українську співпрацю. Після повномасштабного вторгнення росії в Україну німецька організація CADUS постійно працює в Україні. У співпраці з партнерами з BASE UA та Leave No One Behind Ukraine Info Hub вона допомагає із транспортуванням пацієнтів, проводить медичні тренінги та тренінги з безпеки для місцевих волонтерів і працює над розширенням концепції тренінгів для різних цільових груп в Україні.

Ігор Клименко: МВС зробить все можливе, щоб повернуті з полону захисники максимально швидко пройшли реабілітацію

МВС зробить все можливе, щоб повернуті з полону захисники максимально швидко пройшли реабілітацію. Про це в ефірі телемарафону «Єдині новини» заявив виконувач обов’язків Міністра внутрішніх справ Ігор Клименко. «Ми маємо зробити все можливе, щоб повернуті з полону захисники максимально швидко пройшли реабілітацію і стали до строю. Звичайно, ми маємо контакти з сім’ями даних працівників і військовослужбовців, які зможуть побачити своїх рідних вже найближчим часом», - сказав Ігор Клименко.

У січні на гарячі лінії Мінреінтеграції надійшло близько 49 тисяч звернень

В Мінреінтеграції працюють три гарячі лінії, а саме: гаряча лінія з кризових питань, гаряча лінія Уповноваженого з питань ВПО та гаряча лінія Уповноваженого зі зниклих безвісти. Зокрема, оператори гарячої лінії з кризових питань у січні прийняли понад 32 тисячі звернень. Серед найактуальніших питань, які цікавлять громадян: виплата державної допомоги внутрішньо переміщеним особам, грошова допомога від міжнародних організацій та отримання правової допомоги. Крім того, за минулий місяць надійшло майже 11 тисяч дзвінків на гарячу лінію Уповноваженого з питань ВПО та близько 6 тисяч дзвінків – на гарячу лінію Уповноваженого зі зниклих безвісти.

Мінреінтеграції спільно з МВС та ЮНІСЕФ реалізують проект з розповсюдження світловідбиваючих браслетів для дітей

Мінреінтеграції спільно з МВС та ЮНІСЕФ реалізують проект з розповсюдження світловідбиваючих браслетів для дітей. Його актуальність продиктована перебоями з електропостачанням та недостатнім освітленням вулиць та проїжджої частини. «Світло для кожної дитини» – гасло цього спільного проекту – зображене на кожному браслеті. Планується розповсюдити декілька сотень тисяч браслетів в дитячих освітніх закладах по всій Україні.

Генератори, придбані за кошти UNITED24, продовжують надходити в медичні заклади, - МОЗ

«Базова потреба на генератори покрита. Тобто генераторів, які є в медичних закладах, достатньо для забезпечення операційних, реанімації, безперебійної роботи критичного медобладнання в умовах відключень світла. Нині триває збір на додаткову потребу. Власне, додаткові генератори дозволять надавати медичну допомогу в режимі 24/7 за будь-якого форс-мажору. Інакше кажучи, щоби у випадках триваліших блекаутів мати змогу приєднати й пристрої для освітлення чи приготування їжі», – говорить заступник Міністра охорони здоров’я з питань цифрового розвитку Марія Карчевич.

У МОН обговорили питання теперішнього та повоєнного розвитку освіти з міжнародними партнерами

ВМіністерстві освіти і науки України відбулася зустріч заступника Міністра освіти і науки України Віри Рогової, Радника — уповноваженого Президента України з питань Фонду Президента України з підтримки освіти, науки та спорту Ольги Будник, генерального директора директорату дошкільної, шкільної, позашкільної та інклюзивної освіти Олега Єреська, директора ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» Євгена Баженкова та заступника голови Асоціації інноваційної та цифрової освіти Дмитра Бондаренка з міжнародними партнерами: заступницею голови Представництва в Україні Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні Вірою Мендонкою, головою Національного Офісу SavetheChildrenСонею Куш та директором Директорату Освіта 2030 (ЮНЕСКО) Макі Катсуно-Хаяшікава щодо реалізації пріоритетних завдань у сфері освіти у 2023 році.

Ольга Стефанішина зустрілася із Президенткою Парламентської асамблеї НАТО

Віце-прем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Ольга Стефанішина обговорила з Президентом Парламентської асамблеї НАТО Жоель Гарріо-Майлям євроатлантичну інтеграцію України і посилення співпраці між Україною та союзниками у безпековій сфері. Ольга Стефанішина привітала пані Гарріо-Майлям з обранням на посаду та висловила особливу подяку за візит в Україну.

Докладніше можна прочитати на Урядовому порталі www.kmu.gov.ua


Наші канали в соц. мережах:
Переглядів: 220
Рекомендовані статті

Коментарів ще не додавалось!

Залишити коментар

Ім'я: 




Архів


Березень
2024
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

РЕКЛАМА



ФОТОНОВИНИ


ФК «Карпати» нестандартно презентували нову форму та оголосили титульного спонсора – бренд «Львівське»

ВІДЕОНОВИНИ


Яку небезпеку несе генератор?
<p>
	<span style="color: rgb(15, 15, 15); font-family: Roboto, Arial, sans-serif; font-size: 14px; white-space: pre-wrap; background-color: rgba(0, 0, 0, 0.05);">Часто замінниками центрального електропостачання стають генератори, а обігрівачами приміщення - газові прилади. Поряд з тим, такі речі несуть в собі ряд потенційних ризиків. Про них розповів Богдан Левицький, лікар з гігієни праці відділу досліджень фізичних та хімічних факторів ДУ "Івано-Франківський ОЦКПХ МОЗ України".</span></p>

РОЗСИЛКА НОВИН



все для підприємців, роботодавців та орендарців