Купити квартиру Івано-Франківськ

ПОРТРЕТ ПРОФЕСІЇ


Портрет професії: керівник військових вишколів
Сергій Демчук: громадський діяч та захисник національного бойового мистецтва. Сергій Демчук є видатною особистістю, яка впливає...
Портрет професії. Водій
«Під час зустрічей з колегами розумієш, що насправді є війна, - розповідає водій в АТ...
Портрет професії. Воєнний розвідник
7 вересня 2021 року українська воєнна розвідка відзначає 29-у річницю створення. За цей час відомство...
Комплектувальник товарів: обов’язки, плюси та мінуси професії
З розвитком гуртової та роздрібної торгівлі, а також численних інтернет-магазинів набула актуальності вакансія «комплектувальник товарів»...
Портрет професії. Дизайнер прикраc
Її прикраси носять тисячі людей в Україні, Італії, Польщі, Росії, Америці, Іспанії, Греції, Норвегії, Грузії.....
Портрет професії. Електрогазозварник 5 розряду «Івано-Франківськгаз»
Лідія Анікеєнко: «Коли ставлю шов, вогонь мене заряджає… Тому я б не змогла працювати за...
Портрет професії. Миловар
Заради нової справи вона залишила звичний побут та стабільну роботу у Франківську і перебралась до...
Портрет професії. Кондитер
Щодня у стрiчцi соціальних мереж нам трапляються фото апетитних тортiв та кексів, вiд споглядання на...
Портрет професії. Тренер з НЛП (нейро-лінгвістичного програмування)
У нашому суспільстві багато говорять про те, що НЛП – це маніпуляції. Демонізуючи НЛП, люди...
Портрет професії. Інженер з якості
У рамках відзначення міжнародного тижня інженерії та технологій продовжуємо розповідати про інженерні професії. Чи задумувалися ви...

БЛОГИ


Юридичні консультації
вул. Івана Франка, 4 Івано-Франківськ 76000 тел.0342...
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба спільно захищатимуть права вразливих категорій осіб
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба, як центральний орган виконавчої...
14.7.2023, 10:09
ЩОДЕННИКИ СТЕПАНА ПУШИКА
З люб’язної згоди дружини Степана...
Жовтень, 1989: Пушика продовжують "звинувачувати" у націоналізмі
11/10/1989 «Прикарпатська правда» надрукувала мою обскубану репліку-відповідь Дедуріну, який мене й Товариство звинуватив у націоналізмі. Я...
2.2.2021, 12:57

ОПИТУВАННЯ


Чи любите ви пампухи з ружою?
Так
Ні
Це що?

НАШІ ДРУЗІ


A horse stumbles that has four legs

Trade-in в нерухомості: як в Івано-Франківську вигідно обміняти квартиру


8 Жовтня 2021 p.

Завдяки сучасним технологіям будівництва новобудови відрізняються кращими експлуатаційними характеристиками. А розвинена інфраструктура на територіях нових житлових комплексів робить життя у них максимально зручним та якісним. Саме тому все більше людей хочуть придбати квартиру у новобудові.

Реалізувати це бажання стало простіше завдяки схемі trade-in, яку пропонують провідні будівельні компанії. Скориставшись цією послугою, можна швидко та без турбот переїхати зі старої квартири у нову.

 

Що являє собою trade-in

Це послуга, яку надає будівельна компанія покупцю, щобвін зміг купити квартиру в новобудові, продавши своє житло. Тобто, щоб стати власником нової квартири, не обов’язково збирати всю суму. Для розрахунку можна використати власну нерухомість, доплативши різницю.

 

Чому вигідна послуга trade-in

Враховуючи частоту звернень стосовно обміну, схема trade-inстає все більш актуальною. Пояснюється це важливими перевагами:

Можливість обміняти будь-яку нерухомість: будинок, квартиру чи земельну ділянку.

Відсутність ризиків зв’язатися з недобросовісними покупцями чи аферистами.

Суттєва економія часу. Довіривши процес продажу свого майна забудовнику, покупець повністю перекладає на нього увесь цей процес.

Спрощення документального оформлення. Замовник звільняється від складного процесу нотаріального оформлення продажу. За нього беруться юристи забудовника.

Усі витрати по переоформленню бере на себе будівельна компанія. Це додаткова економія коштів.

Обмін – вигідна альтернатива розтермінуванню. Якщо при оплаті частинами покупець оплачує за нову квартиру впродовж двох років, за схемоюtrade-in він стає повноцінним власником до місяця часу.

Можливість вигідно продати вторинне житло. Хрущовки та старі будівлізнецінюються, а новобудови з кожним днем лише ростуть в ціні.

Покращення умов проживання. Сучасні новобудови забезпечують комфортніше життя завдяки повноцінній інфраструктурі, системам безпеки та хорони, просторим дворам з місцями для паркування авто та додатковому сервісу на території житлових комплексів.

Послуга trade-in також вигідна тим, хто хоче купити нову квартиру та планує тривалий час перебувати за кордоном. Таким покупцям немає потреби в терміновому переїзді й вони можуть чекати на завершення будівництва.

 

Обмін як спосіб інвестування

В наш час популярним є варіант заробітку від здачі квартир в оренду. За підрахунками, значно вигідніше обміняти старе житло на нове у будинку, що лише почав будуватися. Житлова нерухомість на старті продажу коштує до 30% менше. Тому, продавши готову квартиру, можна заробити значно більше. В іншому випадку, коли будинок буде зданий в експлуатацію, квартиру можна буде здавати в оренду за, як мінімум, у два рази більшою ціною.

 

В яких випадках вдаються до обміну

Зі слів менеджерів будівельної компанії blagodeveloper, послуга trade-in зараз є досить популярною і попит на неї буде лише рости. Так, є безліч факторів, які спонукають до переїзду:

- Застарілі комунікації, які потребують заміни. У новобудовах все нове і якісне, тому ризик затоплення чи іншого пошкодження квартири у таких будинках практично відсутній.

- Потреба у більшій площі. Часто через розширення сім’ї виникає необхідність шукати більшу квартиру.

- Бажання більше заробляти на оренді. Вартість оренди квартири в новобудові в рази більша від вартості оренди старої квартири.

- Зміна роботи. Щоденні незручності із добиранням змушують шукати житло поруч з роботою.

- Потреба у комфортніших умовах проживання. У новобудовах передбачені ліфти, колясочні, комори, спортивні та дитячі майданчики у дворах, цілодобова охорона та відеонагляд, енергоефективні технології.

Все частіше в blagodeveloper звертаються за покупкою житла для батьків старшого віку. Такі люди потребують зручностей, яких немає у старих будинках. Так, нещодавно діти обмінювали для батьків квартиру на 5-му поверсі хрущовки на нову квартиру на 8-му поверсі. В цьому випадку ключову роль зіграла наявність ліфта.

 

Як обміняти житло в Івано-Франківську

Швидко та якісно обміняти нерухомість в Івано-Франківську пропонує провідна будівельна компанія blagodeveloper. Забудовник здобув значний досвід ведення таких справ та має готові комплексні рішення, вигідні для обох сторін.

Щоб скористатися послугоюtrade-in, спершу слід звернутися до менеджера з продажу, який, врахувавши потреби клієнта, підбере вдалі варіанти нового житла.Якщо покупець визначився з квартирою, наступним кроком буде оцінка нерухомості, що підлягає обміну. На цьому етапі відбувається професійна оцінка майна незалежним спеціалістом з оцінювання. Важливо, що ціна нерухомості визначається з урахуванням чиннихна той момент ринкових цін, тому клієнт може не хвилюватися, що його майно буде оцінено менше.

Після оцінки видається підтверджувальний документ, на основі якого визначається сума доплати. У разі досягнення домовленостей квартира виставляється на продаж. Після реалізації кошти йдуть в рахунок оплати нової квартири із внесенням доплати, а права власності переходять клієнту.

Отримати консультацію по обміну нерухомості можна за телефоном або у відділах продажуblagodeveloper, що розташовані за адресами:

вул. Коновальця, 35

вул. Січових Стрільців, 21

площа Ринок, 8


Наші канали в соц. мережах:
Переглядів: 356
Рекомендовані статті

Коментарів ще не додавалось!

Залишити коментар

Ім'я: 




Архів


Березень
2024
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

РЕКЛАМА



ФОТОНОВИНИ


ФК «Карпати» нестандартно презентували нову форму та оголосили титульного спонсора – бренд «Львівське»

ВІДЕОНОВИНИ


Яку небезпеку несе генератор?
<p>
	<span style="color: rgb(15, 15, 15); font-family: Roboto, Arial, sans-serif; font-size: 14px; white-space: pre-wrap; background-color: rgba(0, 0, 0, 0.05);">Часто замінниками центрального електропостачання стають генератори, а обігрівачами приміщення - газові прилади. Поряд з тим, такі речі несуть в собі ряд потенційних ризиків. Про них розповів Богдан Левицький, лікар з гігієни праці відділу досліджень фізичних та хімічних факторів ДУ "Івано-Франківський ОЦКПХ МОЗ України".</span></p>

РОЗСИЛКА НОВИН



все для підприємців, роботодавців та орендарців