Купити квартиру Івано-Франківськ

ПОРТРЕТ ПРОФЕСІЇ


Портрет професії: керівник військових вишколів
Сергій Демчук: громадський діяч та захисник національного бойового мистецтва. Сергій Демчук є видатною особистістю, яка впливає...
Портрет професії. Водій
«Під час зустрічей з колегами розумієш, що насправді є війна, - розповідає водій в АТ...
Портрет професії. Воєнний розвідник
7 вересня 2021 року українська воєнна розвідка відзначає 29-у річницю створення. За цей час відомство...
Комплектувальник товарів: обов’язки, плюси та мінуси професії
З розвитком гуртової та роздрібної торгівлі, а також численних інтернет-магазинів набула актуальності вакансія «комплектувальник товарів»...
Портрет професії. Дизайнер прикраc
Її прикраси носять тисячі людей в Україні, Італії, Польщі, Росії, Америці, Іспанії, Греції, Норвегії, Грузії.....
Портрет професії. Електрогазозварник 5 розряду «Івано-Франківськгаз»
Лідія Анікеєнко: «Коли ставлю шов, вогонь мене заряджає… Тому я б не змогла працювати за...
Портрет професії. Миловар
Заради нової справи вона залишила звичний побут та стабільну роботу у Франківську і перебралась до...
Портрет професії. Кондитер
Щодня у стрiчцi соціальних мереж нам трапляються фото апетитних тортiв та кексів, вiд споглядання на...
Портрет професії. Тренер з НЛП (нейро-лінгвістичного програмування)
У нашому суспільстві багато говорять про те, що НЛП – це маніпуляції. Демонізуючи НЛП, люди...
Портрет професії. Інженер з якості
У рамках відзначення міжнародного тижня інженерії та технологій продовжуємо розповідати про інженерні професії. Чи задумувалися ви...

БЛОГИ


Юридичні консультації
вул. Івана Франка, 4 Івано-Франківськ 76000 тел.0342...
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба спільно захищатимуть права вразливих категорій осіб
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба, як центральний орган виконавчої...
14.7.2023, 10:09
ЩОДЕННИКИ СТЕПАНА ПУШИКА
З люб’язної згоди дружини Степана...
Жовтень, 1989: Пушика продовжують "звинувачувати" у націоналізмі
11/10/1989 «Прикарпатська правда» надрукувала мою обскубану репліку-відповідь Дедуріну, який мене й Товариство звинуватив у націоналізмі. Я...
2.2.2021, 12:57

ОПИТУВАННЯ


Чи любите ви пампухи з ружою?
Так
Ні
Це що?

НАШІ ДРУЗІ


Справи великих мають бути теж великими

Конкурс проектів з розвитку активності громад Городенківського району там. Городенки


3 Грудня 2012 p.

Оголошення про конкурс проектів

Благодійна організація «Мій край»у 2012-2013 роках запрошує громадські місцеві об‘єднання, громадські організації спільно із сільськими радами розробити пропозиції та подати заявки на фінансування проектів, що пов’язані з розвитком громад Городенківського району та м. Городенки.

Мета проведення конкурсусприяти розвитку активності громади в напрямку економічного зростання, розвитку соціально-культурного напрямку, рівного доступу всіх верств населення до культурних цінностей та художньої творчості, охороні і збереженню культурної спадщини, наданню допомоги талановитій творчій та спортивній молоді, зміцненню організаційної спроможності місцевих, локальних громадянських ініціатив на території Городенківського району.

Основними пріоритетами проведення конкурсу проектів є наступні напрямки:

  • Економічний напрямок: проведення організаційних заходів по удосконаленню системи енергозбереження району: заміні вікон, дверей, системи опалення та перекритті покрівель.
  • Соціально-культурний напрямок: розвиток національної української культури та духовності, музейної справи, збереження пам’яток історії та культури. В рамках даного напрямку, задля забезпечення належних умов розвитку творчих здібностей представників громади, передбачається проведення ремонтних робіт в приміщеннях для танцювального та вокального мистецтва, музеїв, пам’яток архітектури. Вказаний напрямок передбачає також розробку та введення нових форм просвітницької роботи, спрямованої на пошук та запровадження на території району інноваційних форм презентації та популяризації мистецтва, залучення місцевої громади до музейного життя, тощо.
  • Спортивний напрямок: створення належних передумов для розвитку та пропагування фізичної культури і спорту в дитячому і молодіжному середовищі серед громад Городенківського району та м. Городенки.

Географія конкурсу: проекти, які подаються на конкурс, мають реалізовуватися в Городенківському районі та м. Городенки.

Термін реалізації проектів: березень – грудень 2013 року.

Загальний обсяг фінансування проектів: 1500000 гривень.

Максимальний розмір очікуваного фінансування проекту: від 30 до 200 тисяч гривень.

Процедура подання проектів: 

Потенційними грантерами за умовами конкурсу можуть виступати громадські організації та благодійні фонди, дитячі та молодіжні громадські організації, а також їхні коаліції, мережі та об’єднання, ініціативні групи громадян у партнерстві з громадськими організаціями та сільськими радими Городенківського району, органи місцевого самоврядування.

Організація, що звертається із запитом про грант, повинна забезпечити не менше 10% бюджету проекту власним фінансовим внеском або внеском своїх партнерів. Ще 20 % бюджету проекту покриватиме Городенківська районна рада та Городенківська РДА. В окремих випадках БО «Мій край» надаватиме допомогу не лише коштами, а також шляхом покриття окремих витрат товарами чи послугами, наданими партнерами на безоплатній основі. Фінансування проектів здійснюється двома приблизно рівними траншами (частинами) після отримання проміжних інформаційних і фінансових звітів.

Аплікаційна форма на отримання гранту знаходиться на сайті Благодійної організації «Мій край» - http://miykray.in.ua ,  а також на сайті Городенківської районної ради - http://gorrayrada.if.ua.

Пріоритет надаватиметься проектам, які спрямовані на:

  • розвиток громадської активності в територіальних громадах;
  • максимальне залучення до реалізації проекту жителів територіальних громад та співпадатимуть з цілями громади;
  • сприяння формуванню навиків спільної реалізації заходів;
  • отримання довготривалих результатів;
  • запровадження нових форм співпраці з членами громади, громадськими та благодійними організаціями, органами влади, бізнесом;
  • реалізацію/співфінансування в партнерстві з представниками місцевого бізнесу, фондів місцевого розвитку чи влади (муніципалітету).

Для подачі проекту необхідно заповнити аплікаційну форму та надіслати її у двох примірниках за адресою м. Городенка, вул..Шевченка 72, Благодійна організація «Мій край» (тема листа - «На конкурс проектів») чи принести проект особисто за вказаною адресою. Проект потрібно подавати також і в електронному варіанті. Вам буде повідомлено про отримання заявки протягом трьох робочих днів, у випадку якщо підтвердження не було, будь ласка, зв’яжіться з контактними особами по телефону. У процесі розгляду заявок експертна комісія може запросити додаткові документи, а також підтримати проект в неповному розмірі або запропонувати організації (ініціативної групи) скорегувати окремі види діяльності або бюджетні статті.

Заявки прийматимуться виключно до 18:00 30 січня 2013 року. Заявки, отримані після зазначеного терміну, розглядатися не будуть. В рамках відкритого конкурсу не передбачена підтримка проектів, спрямованих на отримання прибутків, діяльність політичних партій, релігійних організацій та бізнес структур.

Переможці конкурсу будуть оголошені до 28 лютого 2013 року.

Контактні особи:

Заступник керуючого справами виконавчого апарату Городенківської районної ради, координатор проектів в Городенківському районі.

Ґудзик Олександра Іванівна

Тел..моб.0977798727

Керівник програм БО «Мій край» Костюк Ольга

тел. моб. 0977202877, e-mail: miykrayhorodenka@mail.ru


Наші канали в соц. мережах:
Переглядів: 857
Рекомендовані статті

Коментарів ще не додавалось!

Залишити коментар

Ім'я: 




Архів


Квітень
2024
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

РЕКЛАМА



ФОТОНОВИНИ


ФК «Карпати» нестандартно презентували нову форму та оголосили титульного спонсора – бренд «Львівське»

ВІДЕОНОВИНИ


Яку небезпеку несе генератор?
<p>
	<span style="color: rgb(15, 15, 15); font-family: Roboto, Arial, sans-serif; font-size: 14px; white-space: pre-wrap; background-color: rgba(0, 0, 0, 0.05);">Часто замінниками центрального електропостачання стають генератори, а обігрівачами приміщення - газові прилади. Поряд з тим, такі речі несуть в собі ряд потенційних ризиків. Про них розповів Богдан Левицький, лікар з гігієни праці відділу досліджень фізичних та хімічних факторів ДУ "Івано-Франківський ОЦКПХ МОЗ України".</span></p>

РОЗСИЛКА НОВИН



все для підприємців, роботодавців та орендарців