Купити квартиру Івано-Франківськ

ПОРТРЕТ ПРОФЕСІЇ


Портрет професії: керівник військових вишколів
Сергій Демчук: громадський діяч та захисник національного бойового мистецтва. Сергій Демчук є видатною особистістю, яка впливає...
Портрет професії. Водій
«Під час зустрічей з колегами розумієш, що насправді є війна, - розповідає водій в АТ...
Портрет професії. Воєнний розвідник
7 вересня 2021 року українська воєнна розвідка відзначає 29-у річницю створення. За цей час відомство...
Комплектувальник товарів: обов’язки, плюси та мінуси професії
З розвитком гуртової та роздрібної торгівлі, а також численних інтернет-магазинів набула актуальності вакансія «комплектувальник товарів»...
Портрет професії. Дизайнер прикраc
Її прикраси носять тисячі людей в Україні, Італії, Польщі, Росії, Америці, Іспанії, Греції, Норвегії, Грузії.....
Портрет професії. Електрогазозварник 5 розряду «Івано-Франківськгаз»
Лідія Анікеєнко: «Коли ставлю шов, вогонь мене заряджає… Тому я б не змогла працювати за...
Портрет професії. Миловар
Заради нової справи вона залишила звичний побут та стабільну роботу у Франківську і перебралась до...
Портрет професії. Кондитер
Щодня у стрiчцi соціальних мереж нам трапляються фото апетитних тортiв та кексів, вiд споглядання на...
Портрет професії. Тренер з НЛП (нейро-лінгвістичного програмування)
У нашому суспільстві багато говорять про те, що НЛП – це маніпуляції. Демонізуючи НЛП, люди...
Портрет професії. Інженер з якості
У рамках відзначення міжнародного тижня інженерії та технологій продовжуємо розповідати про інженерні професії. Чи задумувалися ви...

БЛОГИ


Юридичні консультації
вул. Івана Франка, 4 Івано-Франківськ 76000 тел.0342...
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба спільно захищатимуть права вразливих категорій осіб
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба, як центральний орган виконавчої...
14.7.2023, 10:09
ЩОДЕННИКИ СТЕПАНА ПУШИКА
З люб’язної згоди дружини Степана...
Жовтень, 1989: Пушика продовжують "звинувачувати" у націоналізмі
11/10/1989 «Прикарпатська правда» надрукувала мою обскубану репліку-відповідь Дедуріну, який мене й Товариство звинуватив у націоналізмі. Я...
2.2.2021, 12:57

ОПИТУВАННЯ


Чи любите ви пампухи з ружою?
Так
Ні
Це що?

НАШІ ДРУЗІ


Скільки віслюка не мий, все рівно коровою йому не стати

Прикарпатці на "Голос країни". З історії


4 Травня 2021 p.

Прикарпатці на "Голос країни". З історіїЦя фраза у далекому 2014 році для команди продюсерського центру “Star Team” була тільки мрією.

Які ж кроки робили її вихованці, щоб таки отримати перемогу на шоу «Голос країни»?

Першою учасницею, яка у 2014 році змагалася за перемогу, була Марія Глов’як.

Талановита учениця  тоді ще «Першої вокальної школи Ірини Батюк», яка пройшла всі кастинги цього шоу і потрапила на сліпі прослуховування, на жаль, розвернути крісла тренерів не змогла, але її рідкісний жіночий голос контральт запам’ятався всім.

Зараз дівчина живе в США і успішно працює у музичній сфері.

Виступ Марії на шоу можна переглянути за посиланням.

 

У 2016 році за статуетку боровся й Родін Денис у шоу «Голос.Діти». Маленькому Денису вдалося повернути до себе два крісла: співака та продюсера Потапа і Монатіка.  Хлопець обрав команду Потапа і не пожалів. Разом з наставником він став учасником грандіозного концертного шоу у Палаці “Україна”. 

Виступ Дениса на шоу - за посиланням.

 

Того ж року за перемогу змагався й Сіреджук Василь. Такий милий і впевнений у собі хлопець, хоч і не розвернув тренерські  крісла, але запам’ятався всім глядачам своєю харизмою.  

Виступ Василя на шоу - за посиланням.

 

Наступним претендентом був Довірак Денис. Хлопець полонив своєю красою чимало дівочих сердець. Йому у 2016 році не вдалося повернути крісла тренерів, але він на цьому не зупинився та повернувся згодом у складі дуету.

Виступ Дениса на шоу - за посиланням.

 

Ще однією учасницею сліпих прослуховувань у 2016 році стала Радчук Юлія. Її називали найромантичнішою дівчиною у команді Монатіка. Юлія займалася вокалом  лише рік. А до зустрічі з Іриною Батюк, яка розгледіла у ній унікальність, дівчина навіть і не уявляла, що у неї є талант.

Юля не потрапила до прямих ефірів, але дуже здружилася з учасниками команди та самим тренером.

Виступ Юлії на шоу.

Останньою претенденткою на участь у шоу в 2016 році була вихованка продюсерського центру “Star Team” Олексин Христина.  Дівчина своїм співом підкорила серце тренера Івана Дорна та великої чоловічої аудиторії глядачів. Христя була діамантом його команди, вона відкривалася з кожним новим виступом. На жаль, до прямих ефірів Христя не дійшла, але залишила свій яскравий слід у історії шоу.

Виступ Христини на шоу.

 

А от у 2017 році підкорити сцену “Голос. Діти” спробував гурт “Налисники” у складі Дениса Довірака та Святослава Стеф’юка. Вони стали учасниками шоу і потрапили у команду Монатіка. Це були позитивні хлопці, які своєю безпосередністю та харизмою підкорювали серця всіх юних леді країни. Тандем Дениса та Святослава успішно виступав на всіх конкурсних майданчиках України. У доробку  молодих артистів було декілька авторських пісень.                                                                                   

Виступ гурту “Налисники” на шоу - за посиланням.

 

2018 рік запам’ятався виступом двох юних співаків з Прикарпаття.

Першою була Борин Оля. Їй вдалося  потрапити на шоу «Голос країни» лише з четвертого разу. Талановита, романтична, творча дівчина з Івано-Франківська є авторкою та композиторкою багатьох відомих пісень, які співає вся Україна.  Своїм оригінальним тембром голосу вона змогла повернути два тренерські крісла  - співачки Джамали та композитора і співака Сергія Бабкіна. Оля стала частинкою команди Сергія. Участь у шоу була для Ольги незабутнім досвідом, яким вона ділиться зі своїми учнями.

Виступ Олі на шоу

 

Другим свої сили випробував Арсен Вітрецький. Він навчається у медичному університеті, здобуває освіту стоматолога. Свій творчий шлях розпочав з конкурсу талантів в університеті, де й познайомився з Іриною Батюк. У сім'ї його любов до творчості не підтримували. Вірила у нього лише викладачка.

На шоу Арсену таки вдалося першим з франківців потрапити до прямих ефірів.

Виступ Арсена на шоу.

 

2019 рік став для вихованців продюсерського центру “Star Team”  найуспішнішим на шоу "Голос. Діти". Одразу декілька учасників з Прикарпаття пройшли всі кастинги та потрапили на сліпі прослуховування.

 

Однією з перших була Каріна Столаба. Весь її шлях на шоу «Голос.Діти» – це здійснення маленької дитячої мрії. Каріна є ученицею Діани Королюк, яка свого часу також займалася вокалом у «Першій вокальній школі  Ірини Батюк». Хоча Каріна не стала переможницею у шоу, але отримала незабутні враження та спеціальний приз від тренерів Наді Дорофеєвої  і Позитива. Каріна не зупиняється на досягнутому, займається творчістю, випустила свою першу авторську пісню та зняла на неї відеокліп.

Виступ Каріни на шоу

Вероніка Зуб'юк. Дівчинка, яка змалечку виховується у творчій сім'ї. Вероніка хоч не змогла розвернути тренерські крісла, але  на цьому не зупиняється і весь свій час присвячує творчості. Дівчинка зараз навчається в Івано-Франківську на факультеті "Естрадний вокал".

Виступ Вероніки - за посиланням

 

Богдана Школьна. Дівчинка, яка змалечку займається вокалом, була переможницею багатьох конкурсів. На жаль, Богдана не змогла повернути тренерські крісла, але участь на шоу стала поштовхом до хороших змін у її житті. Вона запам'яталася всім глядачам своєю добротою, щирістю та янгольським голосом. 

Виступ Богдани

 

Івасів Юля. Оригінальна вокалістка, романтична, добра дівчинка. Юля всі пісні відчуває по своєму, їй гарно вдається імпровізація. Хоча дівчині не вдалося розвернути тренерські крісла, але цей виступ глядачам запам'ятався надовго.

Виступ Юлі.

 

І ось, нарешті, у 2021 році на шоу Сергій Лазановський. Його виступ розірвав стереотипи про нечесність та підкупність голосів на шоу.  Простий хлопець з Івано-Франківська, у минулому актор драмтеатру.  За час виступів він отримав шалену підтримку глядачів. Віра його викладача з вокалу Ірини Батюк  змогли стати для Сергія доленосними.  Він став переможцем і тепер кубок  «Голос  країни» у Івано-Франківську.


Наші канали в соц. мережах:
Переглядів: 321
Рекомендовані статті

Коментарів ще не додавалось!

Залишити коментар

Ім'я: 




Архів


Квітень
2024
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

РЕКЛАМА



ФОТОНОВИНИ


ФК «Карпати» нестандартно презентували нову форму та оголосили титульного спонсора – бренд «Львівське»

ВІДЕОНОВИНИ


Яку небезпеку несе генератор?
<p>
	<span style="color: rgb(15, 15, 15); font-family: Roboto, Arial, sans-serif; font-size: 14px; white-space: pre-wrap; background-color: rgba(0, 0, 0, 0.05);">Часто замінниками центрального електропостачання стають генератори, а обігрівачами приміщення - газові прилади. Поряд з тим, такі речі несуть в собі ряд потенційних ризиків. Про них розповів Богдан Левицький, лікар з гігієни праці відділу досліджень фізичних та хімічних факторів ДУ "Івано-Франківський ОЦКПХ МОЗ України".</span></p>

РОЗСИЛКА НОВИН



все для підприємців, роботодавців та орендарців