Купити квартиру Івано-Франківськ

ПОРТРЕТ ПРОФЕСІЇ


Портрет професії: керівник військових вишколів
Сергій Демчук: громадський діяч та захисник національного бойового мистецтва. Сергій Демчук є видатною особистістю, яка впливає...
Портрет професії. Водій
«Під час зустрічей з колегами розумієш, що насправді є війна, - розповідає водій в АТ...
Портрет професії. Воєнний розвідник
7 вересня 2021 року українська воєнна розвідка відзначає 29-у річницю створення. За цей час відомство...
Комплектувальник товарів: обов’язки, плюси та мінуси професії
З розвитком гуртової та роздрібної торгівлі, а також численних інтернет-магазинів набула актуальності вакансія «комплектувальник товарів»...
Портрет професії. Дизайнер прикраc
Її прикраси носять тисячі людей в Україні, Італії, Польщі, Росії, Америці, Іспанії, Греції, Норвегії, Грузії.....
Портрет професії. Електрогазозварник 5 розряду «Івано-Франківськгаз»
Лідія Анікеєнко: «Коли ставлю шов, вогонь мене заряджає… Тому я б не змогла працювати за...
Портрет професії. Миловар
Заради нової справи вона залишила звичний побут та стабільну роботу у Франківську і перебралась до...
Портрет професії. Кондитер
Щодня у стрiчцi соціальних мереж нам трапляються фото апетитних тортiв та кексів, вiд споглядання на...
Портрет професії. Тренер з НЛП (нейро-лінгвістичного програмування)
У нашому суспільстві багато говорять про те, що НЛП – це маніпуляції. Демонізуючи НЛП, люди...
Портрет професії. Інженер з якості
У рамках відзначення міжнародного тижня інженерії та технологій продовжуємо розповідати про інженерні професії. Чи задумувалися ви...

БЛОГИ


Берладін Руслан
...
Не нарекаю...
Не нарекаю на Неё ... --- Её Все-похотливое Величество Судьбу ... Её капризы для нас всех давно...
13.4.2024, 23:49
Юридичні консультації
вул. Івана Франка, 4 Івано-Франківськ 76000 тел.0342...
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба спільно захищатимуть права вразливих категорій осіб
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба, як центральний орган виконавчої...
14.7.2023, 10:09

ОПИТУВАННЯ


Чи любите ви пампухи з ружою?
Так
Ні
Це що?

НАШІ ДРУЗІ


У поганого майстра погана пила

На Прикарпатті зменшується кількість хворих на COVID-19


5 Жовтня 2020 p.

Захворюваність жителів області на коронавірусну хворобу має тенденцію до стабілізації. З початку карантину зареєстровано 18339 хворих з підозрою на COVID-19. Коронавірус підтверджено у 13968 осіб (1% від загальної чисельності населення області). Про це сьогодні йшлося під час щотижневої наради у голови обласної державної адміністрації Віталія Федоріва із керівниками структурних підрозділів ОДА та головами райдержадміністрацій.
За словами директора департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Ігоря Дмитренка, упродовж вересня цього року реєструється поступове зниження захворюваності прикарпатців на коронавірусну хворобу. Добова кількість вперше виявлених хворих зменшилася зі 174 випадків до 120. Також втричі зменшилася щоденна кількість хворих, скерована на стаціонарне лікування бригадами екстреної медичної допомоги, – з 80 на початку вересня до 25 на кінець місяця.

На переконання Віталія Федоріва, незважаючи на спад захворюваності, жителі області не повинні нехтувати карантинними заходами.

«Попри незначний спад захворюваності на COVID-19, ми не повинні забувати про дотримання карантинних заходів, - наголосив голова ОДА. – Забезпечення маскового режиму, чітке дотримання соціальної дистанції допоможуть зберегти наше здоров’я і не захворіти на COVID-19. Особливо актуальним все це є на початку епідеміологічного сезону, який невдовзі розпочнеться».

Керівник профільного департаменту також зазначив, що медичну допомогу хворим на коронавірус надають у 20 закладах сфери охорони здоров’я. В них розгорнуто 1851 ліжко, з яких 225 ліжок додаткових, а 395 ліжок долучено з числа семи закладів другої черги.

Протягом останніх двох тижнів реєструється тенденція до поступового зниження завантаженості ліжок стаціонарними хворими. Зайнято хворими 660 ліжок або 36% (до прикладу: на початку вересня було зайнято понад 70% ліжкового фонду закладів першої лінії).

У згаданих закладах розгорнуто 141 ліжко інтенсивної терапії та функціонує 137 апаратів штучної вентиляції легень.

Активно здійснюються заходи з розширення кисневих магістралей у закладах першої лінії. За звітний період 687 ліжок (37%)забезпечено подачею кисню(централізовано 540 та із застосуванням кисневих концентраторів 120).

До кінця листопада заплановано охопити кисневими точками до 80% стаціонарних ліжок.

Загалом від початку пандемії з усіх місцевих бюджетів області сумарно було виділено 166,7 млн.грн., освоєно 86,4% коштів, зокрема: 95,0 млн. грн. - на закупівлю засобів індивідуального захисту, лікарських засобів та виробів медичного призначення; 27 млн. грн. - закуплено та отримано безкоштовно від благодійників медичне обладнання (апарати УЗД, ШВЛ, рентгенапарати, лабораторне обладнання); 22 млн. грн. спрямовано на збільшення заробітної плати медикам.

З обласного бюджету виділено 8,2 млн. грн., з яких майже два мільйони гривень витрачено на засоби індивідуального захисту, дезінфекційні засоби - 1,1 млн., лікарські засоби та вироби медичного призначення - 3,6 млн.грн., обладнання - пів мільйона гривень.

   


Наші канали в соц. мережах:
Переглядів: 249
Рекомендовані статті

Коментарів ще не додавалось!

Залишити коментар

Ім'я: 




Архів


Квітень
2024
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

РЕКЛАМА



ФОТОНОВИНИ


ФК «Карпати» нестандартно презентували нову форму та оголосили титульного спонсора – бренд «Львівське»

ВІДЕОНОВИНИ


Яку небезпеку несе генератор?
<p>
	<span style="color: rgb(15, 15, 15); font-family: Roboto, Arial, sans-serif; font-size: 14px; white-space: pre-wrap; background-color: rgba(0, 0, 0, 0.05);">Часто замінниками центрального електропостачання стають генератори, а обігрівачами приміщення - газові прилади. Поряд з тим, такі речі несуть в собі ряд потенційних ризиків. Про них розповів Богдан Левицький, лікар з гігієни праці відділу досліджень фізичних та хімічних факторів ДУ "Івано-Франківський ОЦКПХ МОЗ України".</span></p>

РОЗСИЛКА НОВИН



все для підприємців, роботодавців та орендарців