Купити квартиру Івано-Франківськ

ПОРТРЕТ ПРОФЕСІЇ


Портрет професії: керівник військових вишколів
Сергій Демчук: громадський діяч та захисник національного бойового мистецтва. Сергій Демчук є видатною особистістю, яка впливає...
Портрет професії. Водій
«Під час зустрічей з колегами розумієш, що насправді є війна, - розповідає водій в АТ...
Портрет професії. Воєнний розвідник
7 вересня 2021 року українська воєнна розвідка відзначає 29-у річницю створення. За цей час відомство...
Комплектувальник товарів: обов’язки, плюси та мінуси професії
З розвитком гуртової та роздрібної торгівлі, а також численних інтернет-магазинів набула актуальності вакансія «комплектувальник товарів»...
Портрет професії. Дизайнер прикраc
Її прикраси носять тисячі людей в Україні, Італії, Польщі, Росії, Америці, Іспанії, Греції, Норвегії, Грузії.....
Портрет професії. Електрогазозварник 5 розряду «Івано-Франківськгаз»
Лідія Анікеєнко: «Коли ставлю шов, вогонь мене заряджає… Тому я б не змогла працювати за...
Портрет професії. Миловар
Заради нової справи вона залишила звичний побут та стабільну роботу у Франківську і перебралась до...
Портрет професії. Кондитер
Щодня у стрiчцi соціальних мереж нам трапляються фото апетитних тортiв та кексів, вiд споглядання на...
Портрет професії. Тренер з НЛП (нейро-лінгвістичного програмування)
У нашому суспільстві багато говорять про те, що НЛП – це маніпуляції. Демонізуючи НЛП, люди...
Портрет професії. Інженер з якості
У рамках відзначення міжнародного тижня інженерії та технологій продовжуємо розповідати про інженерні професії. Чи задумувалися ви...

БЛОГИ


Берладін Руслан
...
Не нарекаю...
Не нарекаю на Неё ... --- Её Все-похотливое Величество Судьбу ... Её капризы для нас всех давно...
13.4.2024, 23:49
Юридичні консультації
вул. Івана Франка, 4 Івано-Франківськ 76000 тел.0342...
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба спільно захищатимуть права вразливих категорій осіб
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба, як центральний орган виконавчої...
14.7.2023, 10:09

ОПИТУВАННЯ


Чи любите ви пампухи з ружою?
Так
Ні
Це що?

НАШІ ДРУЗІ


Любиш кататися — люби і катайся

На Прикарпатті кращі випускники шкіл отримали подяки від голови ОДА


26 Серпня 2020 p.

Сьогодні голова обласної державної адміністрації Віталій Федорів зустрівся з учнями, які отримали 200 балів за підсумками ЗНО у 2020 році.
18 випускників з Долинського, Рожнятівського, Надвірнянського, Богородчанського, Косівського, Коломийського, Городенківського районів та міста Івано-Франківська отримали найвищий бал при здачі ЗНО з різних предметів. І це найвищий показник за останні п’ять років.

Очільник Прикарпаття привітав молодих людей та відзначив, що в цьому році зовнішнє незалежне оцінювання проходило в особливо складних умовах, зумовлених епідемією коронавірусу. В нашій області додалася ще й природна стихія. Однак, випускники та педагогічні працівники справилися з цими викликами і тестування пройшло успішно.

«Це ваша перша велика перемога у житті. Нехай їх буде якомога більше, – сказав Віталій Федорів. – Це хороший приклад для наслідування, адже розбудова нашої держави триває. В нинішніх умовах ми потребуємо молодих амбітних успішних людей з новим баченням розвитку країни».

Голова облдержадміністрації вручив кращим випускникам подяки та цінні подарунки. В ході розмови учні висловили своє бачення змін у програмі викладання української літератури та історії, необхідності запровадження в школах уроків медіаграмотності. Останнє в умовах сучасної гібридної війни є особливо актуальним для молоді, яка активно користується соціальними мережами. Випускник Долинського ліцею №1 Чудик Михайло презентував свій проект «SortStep» із сортування та переробки сміття в школах області.

«Дякуємо вам за дискусію. Кожна з ваших думок та ідей має право на подальшу реалізацію», – зазначив заступник голови облдержадміністрації Євген Фербей.

На завершення зустрічі Віталій Федорів запросив дітей до свого робочого кабінету та розповів про особливості роботи керівника області.

Додамо, що цьогоріч для проходження зовнішнього незалежного оцінювання в області зареєстровано 14 410 осіб. З них 18 випускників закладів освіти області отримали двадцять двісті-бальних результатів: три з математики, один з української мови і літератури, три з фізики, сім з англійської мови, один з історії України, два з біології, три з хімії.

Двоє учасників виконали безпомилково тест з двох предметів. Це випускник Перегінської загальноосвітньої школа І-ІІІ ступенів №1 Рожнятівської районної ради – з математики і української мови та літератури і Долинського ліцею №1 Долинської міської ради – з математики і фізики.

Випускники Богородчанської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 Богородчанської районної ради отримали 4 двісті-бальні результати, з них три – з хімії.


Наші канали в соц. мережах:
Переглядів: 286
Рекомендовані статті

Коментарів ще не додавалось!

Залишити коментар

Ім'я: 




Архів


Квітень
2024
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

РЕКЛАМА



ФОТОНОВИНИ


ФК «Карпати» нестандартно презентували нову форму та оголосили титульного спонсора – бренд «Львівське»

ВІДЕОНОВИНИ


Яку небезпеку несе генератор?
<p>
	<span style="color: rgb(15, 15, 15); font-family: Roboto, Arial, sans-serif; font-size: 14px; white-space: pre-wrap; background-color: rgba(0, 0, 0, 0.05);">Часто замінниками центрального електропостачання стають генератори, а обігрівачами приміщення - газові прилади. Поряд з тим, такі речі несуть в собі ряд потенційних ризиків. Про них розповів Богдан Левицький, лікар з гігієни праці відділу досліджень фізичних та хімічних факторів ДУ "Івано-Франківський ОЦКПХ МОЗ України".</span></p>

РОЗСИЛКА НОВИН



все для підприємців, роботодавців та орендарців