Купити квартиру Івано-Франківськ

ПОРТРЕТ ПРОФЕСІЇ


Портрет професії: керівник військових вишколів
Сергій Демчук: громадський діяч та захисник національного бойового мистецтва. Сергій Демчук є видатною особистістю, яка впливає...
Портрет професії. Водій
«Під час зустрічей з колегами розумієш, що насправді є війна, - розповідає водій в АТ...
Портрет професії. Воєнний розвідник
7 вересня 2021 року українська воєнна розвідка відзначає 29-у річницю створення. За цей час відомство...
Комплектувальник товарів: обов’язки, плюси та мінуси професії
З розвитком гуртової та роздрібної торгівлі, а також численних інтернет-магазинів набула актуальності вакансія «комплектувальник товарів»...
Портрет професії. Дизайнер прикраc
Її прикраси носять тисячі людей в Україні, Італії, Польщі, Росії, Америці, Іспанії, Греції, Норвегії, Грузії.....
Портрет професії. Електрогазозварник 5 розряду «Івано-Франківськгаз»
Лідія Анікеєнко: «Коли ставлю шов, вогонь мене заряджає… Тому я б не змогла працювати за...
Портрет професії. Миловар
Заради нової справи вона залишила звичний побут та стабільну роботу у Франківську і перебралась до...
Портрет професії. Кондитер
Щодня у стрiчцi соціальних мереж нам трапляються фото апетитних тортiв та кексів, вiд споглядання на...
Портрет професії. Тренер з НЛП (нейро-лінгвістичного програмування)
У нашому суспільстві багато говорять про те, що НЛП – це маніпуляції. Демонізуючи НЛП, люди...
Портрет професії. Інженер з якості
У рамках відзначення міжнародного тижня інженерії та технологій продовжуємо розповідати про інженерні професії. Чи задумувалися ви...

БЛОГИ


Юридичні консультації
вул. Івана Франка, 4 Івано-Франківськ 76000 тел.0342...
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба спільно захищатимуть права вразливих категорій осіб
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба, як центральний орган виконавчої...
14.7.2023, 10:09
ЩОДЕННИКИ СТЕПАНА ПУШИКА
З люб’язної згоди дружини Степана...
Жовтень, 1989: Пушика продовжують "звинувачувати" у націоналізмі
11/10/1989 «Прикарпатська правда» надрукувала мою обскубану репліку-відповідь Дедуріну, який мене й Товариство звинуватив у націоналізмі. Я...
2.2.2021, 12:57

ОПИТУВАННЯ


Чи любите ви пампухи з ружою?
Так
Ні
Це що?

НАШІ ДРУЗІ


Не було б щастя, так нещастя допомогло

Зустрічай в Україні нову ОРРО Reno3 серію, що дарує більше, ніж чіткі знімки при будь-якому освітленні


2 Квітня 2020 p.

Сьогодні OPPO офіційно представили нову Reno3 серію в Україні. Створений на базі абсолютно нової операційної системи ColorOS 7 та об'єднавший найновіші технологічні досягнення OPPO у дизайні фронтальної 44-мегапіксельної Quad-камери, Reno3 покликаний очолити новий тренд мобільної фотографії та переосмислити досвід фотозйомки зі смартфонів. Після презентації 5G-версії в Китаї, OPPO вирішили представити Reno3 на міжнародній арені, розробивши серію відповідно до потреб локальних ринків у різних країнах, в тому числі і в Україні.

«З моменту виходу на світовий ринок у 2009 році, OPPO залишається вірним своїй основній місії — бути “глобальним брендом, що розуміє локальні потреби”. Запуск Reno3 серії це доводить. Ми завжди ставили наших клієнтів на перший план у всьому, що робимо. Ми віримо, що Reno3 та Reno3 Pro стануть незамінними пристроями для повсякденного життя наших споживачів», — відзначила директорка з продажів ОРРО в Україні, Карина Кірпічова.

Новий досвід відео: легка зйомка, швидкий шерінг, більше, ніж чіткі знімки

Фотозйомка є ключовим фокусом і сильною стороною технологій OPPO. Reno3 серія успадковує дослідження та розробки у галузі відеофонів від Reno2 та презентує абсолютно новий режим Ultra Steady Video 2.0, який поєднує в собі OIS (оптичну стабілізацію зображення) та EIS (електронну стабілізацію зображення). Водночас Reno3 Pro має ширококутний режим стабілізації для отримання більш широкого кута огляду — на 87% більшого, ніж у звичайному режимі. Reno3 Pro забезпечить чіткі зображення, незалежно від того, знаходитесь ви в приміщенні чи на вулиці.

Окрім того, OPPO Reno3 Pro має функцію відео-боке для створення захопливих відеопортретів, відеозум та зручний редактор для відео. SoLoop — це програмне забезпечення для інтелектуального редагування відеороликів на смартфоні Reno3 Pro з фільтрами, музикою та анімацією. Разом з екраном 90 Гц це дає користувачам захопливий досвід відеозйомки.

Основна камера OPPO Reno3 Pro складається з чотирьох елементів: основна камера на 48Mп, телеоб'єктив на 13Мп, 8Мп ультра-ширококутна камера та 2Мп чорно-білий модуль. Основна камера оснащена сенсором Sony IMX586 з OIS, ефект зображення якого покращується завдяки новому ISP алгоритму.

Reno3 Pro підтримує AI-режим Ultra-Clear Night, що робить зйомку у темний час доби простішою, ніж будь-коли раніше.

OPPO Reno3 Pro має найвищий в галузі піксельний модуль фронтальної камери, 32-мегапіксельну ультрачітку камеру. Розпізнаючи колір шкіри та рівень освітлення під час зйомки автопортретів, функція портретної б’ютіфікації 2.0 покликана зробити селфі чіткими та красивими. 

Для кращого перегляду фотографій та відеозаписів яскравість 90 Гц екрана в моделі Reno3 Pro збільшується на 14% — до 800nit, а максимальна яскравість — до 1100nit. Максимальна частота дискретизації до 180 Гц дозволяє користувачам грати в ігри плавним дотиком, задовольняючи вимоги увсіх сценаріях застосування. Також екран Reno3 Pro пройшов глобальну сертифікацію захисту очей TÜV Rheinland та сертифікацію HDR10+.

Окрім екрана, подвійні динаміки DOLBY у ОРРО Reno3 Pro забезпечують ефект цілковитого занурення.

Більше ніяких обмежень у темряві

OPPO завжди був попереду у тому, що стосується впровадження технологій та інновацій у мобільну фотозйомку. Reno3 cерія створена, щоб кинути виклик будь-яким умовам освітлення та надати фото та відео надзвичайної якості.

Вперше OPPO впровадили Ultra Night режим у фронтальних камерах. Ultra Night Selfie режим гарантує чіткість та яскравість обличчя при слабкому освітленні або вночі.

Крім того, з Ultra Dark режимом на основній камері набагато простіше фотографувати у темряві. Коли навколишнє освітлення менше 1 lux, Ultra Dark режим вмикається автоматично, щоб допомогти знімати деталі, які людське око не бачить. Використовуючи NPU, Ultra Dark режим прискорює алгоритм AI, кидаючи виклик зйомці у «складних» умовах — таких, як погано освітлені приміщення та вулиці вночі. Відтепер вони будуть ідеально відтворені!

Що стосується відеозйомки у Reno3 серії, то Ultra Steady Video режим перетворився на Ultra Steady Video 2.0 з двома режимами для екстремальних тa звичайних умов зйомки. Чітко вловлювати деталі за будь-яких умов зйомки вдається завдяки електронній стабілізації зображення (EIS). У такий спосіб вдається зменшити тремтіння, а плавність та якість зображення значно покращуються, адже Ultra Steady Video 2.0 підвищує стабільність зйомки та мінімізує вплив на чіткість для збереження автентичного візуального ефекту. 

Разом із функцією відео-боке, відеозумом та AI-режимом б’ютіфікації, Reno3 серія стимулює користувачів проявляти уяву, легко створюючи відео кінематографічної якості. Soloop, розумний відеоредактор, стане у пригоді для початківців, які тепер зможуть упевнено записувати життєві відеоісторії. 

Інноваційний дизайн та легкий корпус

Основна ідея оновленого дизайну Reno — тонкість. З цією метою OPPO оновив модулі камери, екрана та відбитку пальців. Співвідношення екрану до корпусу у Reno3 Pro становить 92,1% — це 6,5-дюймів закругленого OLED-екрана. Він на 0,3 мм тонший і на 10 г легший, ніж попередня версія. Крім того, Reno3 Pro обладнаний новим ультратонким світлочутливим підекранним модулем відбитків пальців, зменшуючи товщину модуля з 2,95 мм до 0,266 мм. Як результат, OPPO Reno3 Pro має товщину корпусу всього 7,7 мм і важить лише 171 г.

Нова OPPO Reno3 серія демонструє нове відношення компанії до колірної складової — градієнт кольорів перетворився на градієнт текстури. В Україні Reno3 Pro представлений у кольорі Місячний Чорний, а Reno3 у двох кольорах — Місячний Чорний та Зоряний Синій.

На створення кольорів Reno3 серії OPPO надихнуло нічне небо Північної Європи — так Зоряний Синій відтворює кольори Північного сяйва. Кольори змінюються від синього, зеленого до фіолетового, надаючи відчуття таємничих сил природи. Місячний Чорний — це відтінок світла на небі, який підкреслює красу зоряної ночі.

В дизайні Reno3 серії інновації вдало поєднуються зі спадщиною марки OPPO, що завжди ставилася до питань естетики з особливою увагою.

Вдосконалене програмне забезпечення для надзвичайної продуктивності

Продуктивність Reno3 Pro значно покращилась. Reno3 Pro має 12 Гб RAM та до 256 Гб ROM. Що стосується програмного забезпечення, Reno3 Pro поставляється з новою системою ColorOS 7. Reno3 Pro може адаптуватися до різних сценаріїв використання, при цьому захищаючи очі завдяки розумній підсвітці та функції темного режиму.

З ColorOS 7 Reno3 серія пропонує покращені ігрові умови, що забезпечує повне занурення у віртуальний світ. Hyper Boost скорочує відставання та запускає ігри швидше та легше завдяки сенсорній оптимізації та оптимізації частоти кадрів. Оптимізація дотику збільшує частоту сенсорного сканування, зменшуючи зайві процеси та забезпечуючи надшвидку реакцію сенсору навіть при низькому заряді. ColorOS 7 також перерозподіляє системні ресурси шляхом виявлення та прогнозування сценаріїв для оптимізації частоти кадрів, завдяки чому навіть «важкі» ігри працюють більш плавно та легко. Крім того, за допомогою алгоритму Elevoc, Reno3 серія допомагає усувати ехо, яке виникало раніше в голосових чатах під час ігор, коли гравці знаходилися занадто близько один до одного.

Найголовніше, на українському ринку дебютує розроблена OPPO технологія — OPPO Screen Image. Ця технологія ефективно підвищить якість зображення, що також є першим в галузі програмним забезпеченням для оптимізації візуальних ефектів для коротких відеозображень. За допомогою Dolby Atmos® & Hi-Res Audio, Reno3 серія дає змогу користувачам насолоджуватися якісним аудіо за будь-яких умов.

Новий ColorOS 7 також представляє низку приголомшливих візуальних ефектів. Керований концепцією Infinite Design, ColorOS 7 став більш витонченим та молодіжним, він дає користувачам більше контролю над своїми телефонами — до того ж, контролю простого, інтуїтивного. Новий ColorOS 7 має темний режим, який не лише зменшує витрату акумулятора, а й значно більш безпечний для очей.

У Reno3 серії також є кілька спеціальних функцій, наприклад, Multi-User режим, який дозволяє підключати кілька профілів користувачів.

Визнання від міжнародних організацій

Reno3 Серія завоювала широку прихильність світових користувачів своєю дивовижною продуктивністю. Нова серія також визнана багатьма відомими міжнародними організаціями:

Reno3 Pro:

  • Сертифікація дисплея TÜV Rheinland: Екран гарантує турботу про очі світового класу. Модернізовані технології низької яскравості, відсутність миготінь та низький рівень випромінювання синього світла забезпечують ретельну турботу про очі, навіть у найтемніших умовах.
  • Безпечна система швидкої зарядки TÜV Rheinland: Оснащений 30 Вт швидкою зарядкою VOOC 4.0, Reno3 Pro пропонує користувачу ще більш високу швидкість зарядки (50% заряду акумулятора за 20 хвилин) .
  • Сертифікація Netflix HD: Відео високої якості з роздільною здатністю 1080p доступні за допомогою додатка Netflix на Reno3 серії.
  • Dolby Atmos® та Hi-Res Audio: Пориньте у найкращий світовий досвід прослуховування аудіо за допомогою Dolby Certified та Hi-Fi відтворення музичних файлів Hi-Res.

Reno3:

  • Сертифікація TÜV Rheinland. Низьке випромінювання синього світла (Blue Light Certification): Ця сертифікація світового класу — це турбота про очі користувачів.
  • Cертифікація TÜV Rheinland. Надбезпечна швидка зарядка: Оснащений 20 Вт швидкою зарядкою VOOC 4.0, Reno3 пропонує новий рівень безпеки. Reno3 цілковито виправдовує свій відомий слоган, про що свідчить успішне проходження тесту TÜV Rheinland (2 години телефонної розмови після 5 хвилин зарядки).
  • Сертифікація Netflix HD: Відео високої якості з роздільною здатністю 1080p доступні за допомогою додатка Netflix на Reno3 серії.
  • Dolby Atmos® та Hi-Res Audio: пориньте у найкращий світовий досвід прослуховування аудіо за допомогою Dolby Certified та Hi-Fi відтворення музичних файлів Hi-Res.

 

Reno3 серія на ринку України

OPPO Reno3 Pro: 12 Гб RAM та 256 Гб ROM, 48Мп квадрокамера, 32Мп фронтальна камера

OPPO Reno3: 8 Гб RAM та 128 Гб ROM, 48Мп основна камера, 44Мп фронтальна камера.

Передзамовлення на Reno3 серію в Україні почнеться у другій половині квітня. Остаточні ціни також будуть озвучені ближче до старту продажів.

Дивись відеопрезентацію Reno3 серії на YouTube каналі OPPOUkraine 2 квітня 2020 року о 12:00 за київським часом.

Про компанію OPPO

OPPO – провідний світовий виробник смарт-пристроїв. Із моменту випуску свого першого смартфона – «Smiley Face» – у 2008 році OPPO безперервно прагнули до синергії естетичного задоволення та інноваційних технологій. На сьогодні OPPO пропонує широкий спектр розумних пристроїв, на чолі із серіями Find та R, з операційною системою ColorOS, а також інтернет-сервісами, такими як OPPO Cloud та OPPO +. OPPO працює в більш ніж у 40 країнах і регіонах та нараховує понад 40 000 співробітників. Компанія має 6 науково-дослідницьких інститутів та 4 науково-дослідницьких центри по всьому світу, а також Міжнародний центр дизайну в Лондоні.


Наші канали в соц. мережах:
Переглядів: 831
Рекомендовані статті

Коментарів ще не додавалось!

Залишити коментар

Ім'я: 




Архів


Березень
2024
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

РЕКЛАМА



ФОТОНОВИНИ


ФК «Карпати» нестандартно презентували нову форму та оголосили титульного спонсора – бренд «Львівське»

ВІДЕОНОВИНИ


Яку небезпеку несе генератор?
<p>
	<span style="color: rgb(15, 15, 15); font-family: Roboto, Arial, sans-serif; font-size: 14px; white-space: pre-wrap; background-color: rgba(0, 0, 0, 0.05);">Часто замінниками центрального електропостачання стають генератори, а обігрівачами приміщення - газові прилади. Поряд з тим, такі речі несуть в собі ряд потенційних ризиків. Про них розповів Богдан Левицький, лікар з гігієни праці відділу досліджень фізичних та хімічних факторів ДУ "Івано-Франківський ОЦКПХ МОЗ України".</span></p>

РОЗСИЛКА НОВИН



все для підприємців, роботодавців та орендарців