Купити квартиру Івано-Франківськ

ПОРТРЕТ ПРОФЕСІЇ


Портрет професії: керівник військових вишколів
Сергій Демчук: громадський діяч та захисник національного бойового мистецтва. Сергій Демчук є видатною особистістю, яка впливає...
Портрет професії. Водій
«Під час зустрічей з колегами розумієш, що насправді є війна, - розповідає водій в АТ...
Портрет професії. Воєнний розвідник
7 вересня 2021 року українська воєнна розвідка відзначає 29-у річницю створення. За цей час відомство...
Комплектувальник товарів: обов’язки, плюси та мінуси професії
З розвитком гуртової та роздрібної торгівлі, а також численних інтернет-магазинів набула актуальності вакансія «комплектувальник товарів»...
Портрет професії. Дизайнер прикраc
Її прикраси носять тисячі людей в Україні, Італії, Польщі, Росії, Америці, Іспанії, Греції, Норвегії, Грузії.....
Портрет професії. Електрогазозварник 5 розряду «Івано-Франківськгаз»
Лідія Анікеєнко: «Коли ставлю шов, вогонь мене заряджає… Тому я б не змогла працювати за...
Портрет професії. Миловар
Заради нової справи вона залишила звичний побут та стабільну роботу у Франківську і перебралась до...
Портрет професії. Кондитер
Щодня у стрiчцi соціальних мереж нам трапляються фото апетитних тортiв та кексів, вiд споглядання на...
Портрет професії. Тренер з НЛП (нейро-лінгвістичного програмування)
У нашому суспільстві багато говорять про те, що НЛП – це маніпуляції. Демонізуючи НЛП, люди...
Портрет професії. Інженер з якості
У рамках відзначення міжнародного тижня інженерії та технологій продовжуємо розповідати про інженерні професії. Чи задумувалися ви...

БЛОГИ


Берладін Руслан
...
Не нарекаю...
Не нарекаю на Неё ... --- Её Все-похотливое Величество Судьбу ... Её капризы для нас всех давно...
13.4.2024, 23:49
Юридичні консультації
вул. Івана Франка, 4 Івано-Франківськ 76000 тел.0342...
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба спільно захищатимуть права вразливих категорій осіб
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба, як центральний орган виконавчої...
14.7.2023, 10:09

ОПИТУВАННЯ


Чи любите ви пампухи з ружою?
Так
Ні
Це що?

НАШІ ДРУЗІ


Можеш вбити мене, але свобода — безсмертна

Слідчі отримали доступ до дзвінків та смс реєстраторки, яка допомогла рейдернути франківський ринок


25 Листопада 2019 p.

Реєстратор Наталія Шилова під час допиту сказала правоохоронцям, що їй нічого не відомо про зміну власників та місця реєстрації ТОВ «Торговий сервіс» - пише КУРС.

Слідчі опитували Наталію Шилову 4 листопада. Під час допиту реєстратор сказала, що жодних змін у реєстр стосовно ТОВ «Торговий сервіс» вона не вносила і їй з цього приводу нічого не відомо.

Аби перевірити слова Шилової, правоохоронці звернулися до суду з клопотанням про отримання інформації про телефонні з’єднання без розшифрування їх змісту за номером Шилової.

19 листопада слідчий суддя Івано-Франківського міського суду задовольнив клопотання слідчих та надав їм дозвіл на доступ до інформації про вхідні/вихідні дзвінки, смс-повідомлення, нульові з’єднання Шилової з 1 червня 2019 року по цей час.

Раніше суд наклав арешт на майно, вилучене під час обшуку Канізької сільради, де зареєстрована Шилова. А саме: ключ державного реєстратора Шилової, печатку державного реєстратора та системний блок від робочого комп’ютера державного реєстратора Канізької сільської ради.

Як писав КУРС, 25 жовтня 2019 року “Торговий сервіс” заявив про спробу рейдерського захоплення. Засновником фірми з 24 жовтня замість Ігоря Халаменди стала Тамара Вікторівна Казанцева, а фірму перереєстрували у Дніпрі. Новим керівником ТОВ “Торговий сервіс” став Туяхов Олександр Леонідович. Зміни в реєстр внесла Наталія Шилова.

Ігор Халаменда в ефірі “112 Україна” заявив про силове захоплення фірми.

“Нові власники” ринку, втім, стверджували, що придбали компанію “Торговий сервіс” в Ігоря Халаменди і не розуміють претензій.

Правоохоронці у справі про захоплення ТОВ «Торговий сервіс» відкрили кримінальне провадження за трьома статтями: самоправство, підроблення документів та шахрайство.

Івано-Франківський міський суд 28 жовтня арештував майно ТОВ «Торговий Сервіс», аби «нові власники» не могли його перепродати, поки йде розслідування. 30 жовтня суд дозволив правоохоронцям вилучити документи, на підставі яких змінили власників франківського ринку.

Ігор Халаменда 13 листопада юридично повернув собі ТОВ «Торговий сервіс». Міністерство юстиції скасувало записи в Єдиному державному реєстрі, за якими директором фірми нещодавно став Олександр Туяхов, а власницею Тамара Казанцева. Мін’юст також анулював доступ до реєстру реєстратору Шиловій.

16 листопада Ігор Халаменда намагався увійти в офіс своєї фірми. Однак офіс заблокували невідомі. Поліція в конфлікт не втручалася. Конфлікт на центральному продуктовому ринку завершився тимчасовим компромісом, який запропонувала поліція. Коли Ігор Халаменда вже виходив з території ринку та збирався сісти у свою машину, його облили нечистотами.

18 жовтня Ігор Халаменда заявив, що “по-філософськи” ставиться до цього нападу. “Гівно – це до грошей”, – прокоментував Халаменда і пообіцяв, що діяти буде виключно правовими методами.

Джерело: КУРС


Наші канали в соц. мережах:
Переглядів: 799
Рекомендовані статті

Коментарів ще не додавалось!

Залишити коментар

Ім'я: 




Архів


Квітень
2024
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

РЕКЛАМА



ФОТОНОВИНИ


ФК «Карпати» нестандартно презентували нову форму та оголосили титульного спонсора – бренд «Львівське»

ВІДЕОНОВИНИ


Яку небезпеку несе генератор?
<p>
	<span style="color: rgb(15, 15, 15); font-family: Roboto, Arial, sans-serif; font-size: 14px; white-space: pre-wrap; background-color: rgba(0, 0, 0, 0.05);">Часто замінниками центрального електропостачання стають генератори, а обігрівачами приміщення - газові прилади. Поряд з тим, такі речі несуть в собі ряд потенційних ризиків. Про них розповів Богдан Левицький, лікар з гігієни праці відділу досліджень фізичних та хімічних факторів ДУ "Івано-Франківський ОЦКПХ МОЗ України".</span></p>

РОЗСИЛКА НОВИН



все для підприємців, роботодавців та орендарців