Купити квартиру Івано-Франківськ

ПОРТРЕТ ПРОФЕСІЇ


Портрет професії: керівник військових вишколів
Сергій Демчук: громадський діяч та захисник національного бойового мистецтва. Сергій Демчук є видатною особистістю, яка впливає...
Портрет професії. Водій
«Під час зустрічей з колегами розумієш, що насправді є війна, - розповідає водій в АТ...
Портрет професії. Воєнний розвідник
7 вересня 2021 року українська воєнна розвідка відзначає 29-у річницю створення. За цей час відомство...
Комплектувальник товарів: обов’язки, плюси та мінуси професії
З розвитком гуртової та роздрібної торгівлі, а також численних інтернет-магазинів набула актуальності вакансія «комплектувальник товарів»...
Портрет професії. Дизайнер прикраc
Її прикраси носять тисячі людей в Україні, Італії, Польщі, Росії, Америці, Іспанії, Греції, Норвегії, Грузії.....
Портрет професії. Електрогазозварник 5 розряду «Івано-Франківськгаз»
Лідія Анікеєнко: «Коли ставлю шов, вогонь мене заряджає… Тому я б не змогла працювати за...
Портрет професії. Миловар
Заради нової справи вона залишила звичний побут та стабільну роботу у Франківську і перебралась до...
Портрет професії. Кондитер
Щодня у стрiчцi соціальних мереж нам трапляються фото апетитних тортiв та кексів, вiд споглядання на...
Портрет професії. Тренер з НЛП (нейро-лінгвістичного програмування)
У нашому суспільстві багато говорять про те, що НЛП – це маніпуляції. Демонізуючи НЛП, люди...
Портрет професії. Інженер з якості
У рамках відзначення міжнародного тижня інженерії та технологій продовжуємо розповідати про інженерні професії. Чи задумувалися ви...

БЛОГИ


Берладін Руслан
...
Не нарекаю...
Не нарекаю на Неё ... --- Её Все-похотливое Величество Судьбу ... Её капризы для нас всех давно...
13.4.2024, 23:49
Юридичні консультації
вул. Івана Франка, 4 Івано-Франківськ 76000 тел.0342...
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба спільно захищатимуть права вразливих категорій осіб
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба, як центральний орган виконавчої...
14.7.2023, 10:09

ОПИТУВАННЯ


Чи любите ви пампухи з ружою?
Так
Ні
Це що?

НАШІ ДРУЗІ


Не можеш стояти, коли інші працюють, то піди полежи

Лісівники Прикарпаття підсумували господарсько-фінансову діяльність за перше півріччя


7 Серпня 2019 p.

В Івано-Франківському обласному управлінні лісового та мисливського господарства під головуванням начальника Віктора Сахнюка відбулася колегія. У ній взяли участь головні спеціалісти управління та керівники лісогосподарських підприємств, що координуються обласним управлінням.

Найперше на колегії розглянули питання господарсько-фінансової діяльності лісогосподарських підприємств за І півріччя 2019 року.

Начальник відділу економіки, фінансів та бухгалтерського обліку Наталія Мельничук доповіла, що у І півріччі підприємства управління отримали чистого прибутку від реалізації продукції, товарів, робіт, послуг на суму 409,5 млн грн., що значно більше у порівнянні з минулим періодом.

Загалом підприємства управління отримали у І півріччі 2019 року 10,4 млн грн. чистого прибутку. Даний прибуток направлено на розвиток матеріально-технічної бази підприємств: введено в експлуатацію та придбано основних засобів, зроблено капремонтів доріг на суму 10,4 млн грн (відповідно до фінпланів І півріччя 2019 року).

Рентабельність від усієї діяльності за пів року по управлінню склала 2,5 %.

По обласному управлінню на ведення лісового господарства направлено всього 166,5 млн грн. власних коштів. Фінансування на 1 га загальної площі земель, що перебувають у постійному користуванні за рахунок власних коштів по управлінню склало 365 грн.

Середньомісячна зарплата по обласному управлінню склала 9136 грн. і зросла порівняно з 1 півріччям 2018 року на 497 грн.

Середньоспискова чисельність штатних працівників за півріччя склала 2947 осіб.

До зведеного бюджету лісогосподарські підприємства управління за І півріччя 2019 р. сплатили 130,5 млн грн., що на 4,5 млн грн. більше І півріччя 2018 року.

Найбільшу суму податків в порівнянні з першим півріччям минулого року внесено ДП «Вигодський лісгосп», «Осмолодський лісгосп», «Брошнівський лісгосп» та «Болехівський лісгосп».

Підприємствами управління сплачено Єдиного соціального внеску за І півріччя 2019 року 34,5 млн грн., що на 3,0 млн грн. більше у порівнянні з І півріччям 2018 року.

Про виконання плану будівництва лісових автомобільних доріг підприємствами, що координуються Івано-Франківським обласним управлінням лісового та мисливського господарства доповідав головний спеціаліст відділу лісових ресурсів Михайло Старчевський.

За підсумками, підприємства управління запланували у поточному році збудувати та капітально відремонтувати 30 км лісових автомобільних доріг. Станом на 2 серпня 2019 року збудовано 7,4 км земляного полотна та капітально відремонтовано 5,4 км.

Михайло Старчевський зазначив, що через поломки та брак коштів на запчастини, на деяких підприємствах виникла велика кількість простоїв техніки, призначеної для ремонту та будівництва доріг.

Про особливості лісокористування на підприємствах доповів начальник відділу лісового господарства Олександр Марченко, який зазначив, що станом на 1 липня 2019 р.від всіх видів рубок заготовлено 400 тис.м3. Рубки догляду пройдені на площі 2426 га, що складає 90% від плану. У тому числі рубками догляду в молодняках (освітлення та прочищення) станом на 1 липня 2019 року пройдено 797 га (85% від плану). У липні 2019 року було заплановано 300 га рубок догляду в молодняках, за період 01.07-01.08.2019 р. рубкою пройдено 300 га.

Лісовпорядкування в п’яти підприємствах (ДП «Болехівський лісгосп», «Брошнівський лісгосп», «Гринявський лісгосп», «Коломийський лісгосп», «Надвірнянський лісгосп») на стадії камеральних робіт. Решта лісгоспів почали польові роботи у 2019 році.

У зв'язку із збереженням високої пожежної небезпеки начальник відділу охорони, захисту лісу та мисливства Роман Поціхович звернув увагу керівників лісгоспів щодо постійного патрулювання лісових масивів з метою охорони лісів від пожеж. Наголосив також активізувати роботу рейдових бригад для посилення боротьби з незаконними рубками та обігом деревини.

З метою поліпшення господарсько-фінансової діяльності лісогосподарських підприємств, будівництва доріг та стану лісовпорядкування колегія одноголосно ухвалила відповідні рішення.

Прес-служба Івано-Франківського ОУЛМГ


Наші канали в соц. мережах:
Переглядів: 293
Рекомендовані статті

Коментарів ще не додавалось!

Залишити коментар

Ім'я: 




Архів


Квітень
2024
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

РЕКЛАМА



ФОТОНОВИНИ


ФК «Карпати» нестандартно презентували нову форму та оголосили титульного спонсора – бренд «Львівське»

ВІДЕОНОВИНИ


Яку небезпеку несе генератор?
<p>
	<span style="color: rgb(15, 15, 15); font-family: Roboto, Arial, sans-serif; font-size: 14px; white-space: pre-wrap; background-color: rgba(0, 0, 0, 0.05);">Часто замінниками центрального електропостачання стають генератори, а обігрівачами приміщення - газові прилади. Поряд з тим, такі речі несуть в собі ряд потенційних ризиків. Про них розповів Богдан Левицький, лікар з гігієни праці відділу досліджень фізичних та хімічних факторів ДУ "Івано-Франківський ОЦКПХ МОЗ України".</span></p>

РОЗСИЛКА НОВИН



все для підприємців, роботодавців та орендарців