Купити квартиру Івано-Франківськ

ПОРТРЕТ ПРОФЕСІЇ


Портрет професії: керівник військових вишколів
Сергій Демчук: громадський діяч та захисник національного бойового мистецтва. Сергій Демчук є видатною особистістю, яка впливає...
Портрет професії. Водій
«Під час зустрічей з колегами розумієш, що насправді є війна, - розповідає водій в АТ...
Портрет професії. Воєнний розвідник
7 вересня 2021 року українська воєнна розвідка відзначає 29-у річницю створення. За цей час відомство...
Комплектувальник товарів: обов’язки, плюси та мінуси професії
З розвитком гуртової та роздрібної торгівлі, а також численних інтернет-магазинів набула актуальності вакансія «комплектувальник товарів»...
Портрет професії. Дизайнер прикраc
Її прикраси носять тисячі людей в Україні, Італії, Польщі, Росії, Америці, Іспанії, Греції, Норвегії, Грузії.....
Портрет професії. Електрогазозварник 5 розряду «Івано-Франківськгаз»
Лідія Анікеєнко: «Коли ставлю шов, вогонь мене заряджає… Тому я б не змогла працювати за...
Портрет професії. Миловар
Заради нової справи вона залишила звичний побут та стабільну роботу у Франківську і перебралась до...
Портрет професії. Кондитер
Щодня у стрiчцi соціальних мереж нам трапляються фото апетитних тортiв та кексів, вiд споглядання на...
Портрет професії. Тренер з НЛП (нейро-лінгвістичного програмування)
У нашому суспільстві багато говорять про те, що НЛП – це маніпуляції. Демонізуючи НЛП, люди...
Портрет професії. Інженер з якості
У рамках відзначення міжнародного тижня інженерії та технологій продовжуємо розповідати про інженерні професії. Чи задумувалися ви...

БЛОГИ


Юридичні консультації
вул. Івана Франка, 4 Івано-Франківськ 76000 тел.0342...
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба спільно захищатимуть права вразливих категорій осіб
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба, як центральний орган виконавчої...
14.7.2023, 10:09
ЩОДЕННИКИ СТЕПАНА ПУШИКА
З люб’язної згоди дружини Степана...
Жовтень, 1989: Пушика продовжують "звинувачувати" у націоналізмі
11/10/1989 «Прикарпатська правда» надрукувала мою обскубану репліку-відповідь Дедуріну, який мене й Товариство звинуватив у націоналізмі. Я...
2.2.2021, 12:57

ОПИТУВАННЯ


Чи любите ви пампухи з ружою?
Так
Ні
Це що?

НАШІ ДРУЗІ


Й малими ділами можна заслужити милість Божу

У Франківську оголосили переможців "Міських Ґрантів"


18 Березня 2019 p.

Сьогодні в Івано-Франківську розповіли про переможців весняної хвилі конкурсу “Міські Ґранти” платформи “Тепле Місто”.

Грантовий фонд склав 80 тис. грн. Максимальна сума грантової підтримки на один проект складає 20 тис. грн. На участь у програмі надійшло 19 заявок. До другого туру пройшло 10 проектів, з яких незалежна комісія обрала п'ять переможців.

“Не може не тішити те, що багато проектів подавалися в культурному напрямку та соціальному спрямуванні. Також залишається тенденція до прогресивної освіти”, - розповіла координатор програми “Міські Ґранти” Христина Магаз.

Переможцями обрали:

1. “Метод Кенгуру” від ГО “Асоціація передчасно народжених дітей “Ранні пташки”. На фінансування проекту виділили 18 тис. 150 грн.

Його метою є популяризувати такий метод виходжування передчасно народжених діток, які народились до 37-го тижня вагітності вагою до 2-х кг. У рамках проекту планують закупити спеціальні крісла та майки для мам у відділення недоношених дітей Івано-Франківської обласної дитячої клінічної лікарні.

“Метод кенгуру - це спокій мами. Інколи це перший дотик матері і дитини. Такий метод заспокоює малюка і допомагає адаптуватись до навколишнього середовища”, - повідомила представник Асоціації в Івано-Франківську Ганна Ленів.

2. Виготовлення мозаїки анотаційної дошки Наталії Кобринській на вулиці Труша від ініціативи “ФранківськЯкийТребаБерегти”. На фінансування проекту виділили 20 тис. грн.

Його метою є популяризувати історію Івано-Франківська та видатних особистостей міста. Проект передбачає виготовлення і встановлення портрету Наталії Кобринської разом з інформаційною історичною довідкою. Його планують зробити з мозаїки та змонтувати на фасаді будинку пл. Ринок,6, де відбулися перші в Україні збори жіночого товариства.

3. Музична кімната від ГО “Д.О.М.48.24”. На фінансування виділили 19 тис. 932 грн. 

Метою проекту є створення в Івано-Франківську публічного музичного простору. 

“Ми плануємо відкрити кімнату з музичними інструментами у вільному доступі. Кожен матиме змогу прийти і пограти, вибрати інструмент для навчання. У майбутньому ми будемо організовувати індивідуальні та колективні заняття. Також ми надаємо можливість виступити на концертному майданчику місцевим виконавцям”, - розповіла координатор проекту Наталія Наливко.

4. Фотопортрет 2019. 7-й національний бієнале імені Степана Назаренка від Івано-Франківської обласної організації Національної спілки фотохудожників України. На фінансування відведено 18 тис. грн.

Метою проекту є позиціонувати Івано-Франківськ як столицю фото-руху.
Як розповіли координатори, фотоконкурс сприяє діалогу між різними за віком, місцем проживання та поглядами українцями. Щороку на конкурс надходять роботи з усіх регіонів, включаючи Крим і Донбас. Окрім академічних портретів, на фотоконкурс надходять сучасні роботи і навіть селфі. Склад журі формується серед актуальних і відомих в Україні фотографів та культурологів.

5. Концерт до Дня матері “Моїй Матусі” від об'єднання дружин учасників АТО (ООС) м. Івано-Франківськ “Дружина воїна”. На часткове фінансування виділили 3 тис. 918 грн.

“Ми плануємо проведення концерту за участі дітей учасників АТО для сімей учасників АТО та мешканців міста. Мета концерту відволікти сім'ї ветеранів війни від негативних емоцій, щоб вони поринули у атмосферу свята”, - поділилася засновниця організації “Дружина воїна” Тетяна Фреїшин.

Проекти-переможці будуть реалізовані впродовж наступних трьох місяців.


Наші канали в соц. мережах:
Переглядів: 361
Рекомендовані статті

Коментарів ще не додавалось!

Залишити коментар

Ім'я: 




Архів


Березень
2024
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

РЕКЛАМА



ФОТОНОВИНИ


ФК «Карпати» нестандартно презентували нову форму та оголосили титульного спонсора – бренд «Львівське»

ВІДЕОНОВИНИ


Яку небезпеку несе генератор?
<p>
	<span style="color: rgb(15, 15, 15); font-family: Roboto, Arial, sans-serif; font-size: 14px; white-space: pre-wrap; background-color: rgba(0, 0, 0, 0.05);">Часто замінниками центрального електропостачання стають генератори, а обігрівачами приміщення - газові прилади. Поряд з тим, такі речі несуть в собі ряд потенційних ризиків. Про них розповів Богдан Левицький, лікар з гігієни праці відділу досліджень фізичних та хімічних факторів ДУ "Івано-Франківський ОЦКПХ МОЗ України".</span></p>

РОЗСИЛКА НОВИН



все для підприємців, роботодавців та орендарців