Купити квартиру Івано-Франківськ

ПОРТРЕТ ПРОФЕСІЇ


Портрет професії: керівник військових вишколів
Сергій Демчук: громадський діяч та захисник національного бойового мистецтва. Сергій Демчук є видатною особистістю, яка впливає...
Портрет професії. Водій
«Під час зустрічей з колегами розумієш, що насправді є війна, - розповідає водій в АТ...
Портрет професії. Воєнний розвідник
7 вересня 2021 року українська воєнна розвідка відзначає 29-у річницю створення. За цей час відомство...
Комплектувальник товарів: обов’язки, плюси та мінуси професії
З розвитком гуртової та роздрібної торгівлі, а також численних інтернет-магазинів набула актуальності вакансія «комплектувальник товарів»...
Портрет професії. Дизайнер прикраc
Її прикраси носять тисячі людей в Україні, Італії, Польщі, Росії, Америці, Іспанії, Греції, Норвегії, Грузії.....
Портрет професії. Електрогазозварник 5 розряду «Івано-Франківськгаз»
Лідія Анікеєнко: «Коли ставлю шов, вогонь мене заряджає… Тому я б не змогла працювати за...
Портрет професії. Миловар
Заради нової справи вона залишила звичний побут та стабільну роботу у Франківську і перебралась до...
Портрет професії. Кондитер
Щодня у стрiчцi соціальних мереж нам трапляються фото апетитних тортiв та кексів, вiд споглядання на...
Портрет професії. Тренер з НЛП (нейро-лінгвістичного програмування)
У нашому суспільстві багато говорять про те, що НЛП – це маніпуляції. Демонізуючи НЛП, люди...
Портрет професії. Інженер з якості
У рамках відзначення міжнародного тижня інженерії та технологій продовжуємо розповідати про інженерні професії. Чи задумувалися ви...

БЛОГИ


Юридичні консультації
вул. Івана Франка, 4 Івано-Франківськ 76000 тел.0342...
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба спільно захищатимуть права вразливих категорій осіб
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба, як центральний орган виконавчої...
14.7.2023, 10:09
ЩОДЕННИКИ СТЕПАНА ПУШИКА
З люб’язної згоди дружини Степана...
Жовтень, 1989: Пушика продовжують "звинувачувати" у націоналізмі
11/10/1989 «Прикарпатська правда» надрукувала мою обскубану репліку-відповідь Дедуріну, який мене й Товариство звинуватив у націоналізмі. Я...
2.2.2021, 12:57

ОПИТУВАННЯ


Чи любите ви пампухи з ружою?
Так
Ні
Це що?

НАШІ ДРУЗІ


Робота ледарю — завжди печаль

Виступ Зеленського у Франківську ОПОРА не вважає агітацією


12 Лютого 2019 p.

10 лютого в Івано-Франківську відбулися два концерти Студії «Квартал 95» за участі кандидата в Президенти України Володимира Зеленського.

Крім комерційного концерту, відбувся також благодійний виступ – його не анонсували, а потрапити туди можна було лише за запрошеннями. Хто саме, крім учасників АТО, отримав запрошення і в який спосіб – ОПОРІ з’ясувати не вдалося.

На безкоштовному концерті Студії «Квартал 95» не було прямої агітації, проте багато жартів кандидата у Президенти Володимира Зеленського адресувалось його конкурентам на виборах. Особливо увагу кандидат у Президенти та шоу-мен приділив діючому главі держави: в одному із блоків програми він навіть «перевтілився» у «Петра».

Платний концерт Студії «Квартал 95» в Івано-Франківську було анонсовано ще приблизно місяць тому. Квитки на концерт сягали верхньої позначки у 1850 гривень. Володимир Зеленський також взяв участь у обидвох шоу – у благодійному о 17.00 та у комерційному о 20.00. 

Нагадаємо, що 30 січня 2019 року ЦВК зареєструвала Володимира Зеленського кандидатом у Президенти України.

Імовірно, щоб не допустити протистоянь чи заворушень в Івано-Франківську, біля обласного музично-драмтеатру, де відбулися два концерти Студії «Квартал 95», чергували правоохоронці. Працівники поліції були і всередині приміщення та вибірково перевіряли сумки відвідувачів.

Окрім правоохоронців, біля драмтеатру та всередині були присутні багато людей із бейджиками «Кварталу», які також пильнували за дотриманням правопорядку.

Пізніше стало відомо про «замінування» драмтеатру: за інформацією місцевих ЗМІ, перше повідомлення надійшло о 20.18 (коли розпочався комерційний концерт Студії «Квартал 95»), друге – о 22.35. Щоправда, інформація про замінування не підтвердилася у жодному із випадків.

Концерт відбувався російською мовою, на початку та вкінці Володимир Зеленський перейшов на українську. «Дякуємо за підтримку», - звернувся вкінці до глядачів Володимир Зеленський. – «І, як ми обіцяли на початку, ніякої агітації - ви самі знаєте, що вам робити».

Жодних агіток ні до, ні після концерту не розповсюджували, як це відбулося під час концерту «Ліги сміху» у Одеській області.  До слова, аналогічні безкоштовні концерти, за повідомленнями ОПОРИ, відбулися також в Ужгороді та Львові.

«У ОПОРИ наразі немає юридичних підстав стверджувати, що на концертах Студії «Квартал 95» проводиться агітація на користь кандидата В.Зеленського. Якби на безкоштовному концерті ОПОРОЮ були би зафіксовані агітаційні заклики зі спонуканням голосувати за кандидата В. Зеленського, або виявлена інша агітаційна продукція чи діяльність, то у нас були б підстави стверджувати про ознаки фінансування передвиборної агітації не за кошти виборчого фонду. Однак, політичні жарти під час виборів дуже важко назвати агітацією за чи проти інших кандидатів», - зауважує Богдан Морикіт, координатор спостереження Громадянської мережі ОПОРА за виборами в Івано-Франківській області.

Богдан Морикіт також роз’яснює, що про ознаки підкупу виборців можна було би говорити лише тоді, якби видача квитків на благодійний концерт супроводжувалася агітацією на користь кандидата. 

«У ОПОРИ немає інформації про те, яким чином видавались квитки на благодійний захід і чи супроводжувались вони агітацією за В.Зеленського. Тому на цей раз нами не зафіксовано порушень виборчого закону під час благодійного концерту», - наголосив Богдан Морикіт.

Джерело прес-служба ОПОРИ


Наші канали в соц. мережах:
Переглядів: 12365
Рекомендовані статті

Лохопед 17:48, 1.4.2019

Когда Зеленский подался в Президенты, я был уверен, что более 3% голосов он не наберёт. Не мог я предположить, что придурков в стране более 3% (...отдать голос за человека, для которого Украина - проститутка, а хохлы - недоумки, может только придурок!). Но, как показали результаты после первого тура, таковых в 10 раз больше.... Печально!

Залишити коментар

Ім'я: 




Архів


Квітень
2024
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

РЕКЛАМА



ФОТОНОВИНИ


ФК «Карпати» нестандартно презентували нову форму та оголосили титульного спонсора – бренд «Львівське»

ВІДЕОНОВИНИ


Яку небезпеку несе генератор?
<p>
	<span style="color: rgb(15, 15, 15); font-family: Roboto, Arial, sans-serif; font-size: 14px; white-space: pre-wrap; background-color: rgba(0, 0, 0, 0.05);">Часто замінниками центрального електропостачання стають генератори, а обігрівачами приміщення - газові прилади. Поряд з тим, такі речі несуть в собі ряд потенційних ризиків. Про них розповів Богдан Левицький, лікар з гігієни праці відділу досліджень фізичних та хімічних факторів ДУ "Івано-Франківський ОЦКПХ МОЗ України".</span></p>

РОЗСИЛКА НОВИН



все для підприємців, роботодавців та орендарців