Купити квартиру Івано-Франківськ

ПОРТРЕТ ПРОФЕСІЇ


Портрет професії: керівник військових вишколів
Сергій Демчук: громадський діяч та захисник національного бойового мистецтва. Сергій Демчук є видатною особистістю, яка впливає...
Портрет професії. Водій
«Під час зустрічей з колегами розумієш, що насправді є війна, - розповідає водій в АТ...
Портрет професії. Воєнний розвідник
7 вересня 2021 року українська воєнна розвідка відзначає 29-у річницю створення. За цей час відомство...
Комплектувальник товарів: обов’язки, плюси та мінуси професії
З розвитком гуртової та роздрібної торгівлі, а також численних інтернет-магазинів набула актуальності вакансія «комплектувальник товарів»...
Портрет професії. Дизайнер прикраc
Її прикраси носять тисячі людей в Україні, Італії, Польщі, Росії, Америці, Іспанії, Греції, Норвегії, Грузії.....
Портрет професії. Електрогазозварник 5 розряду «Івано-Франківськгаз»
Лідія Анікеєнко: «Коли ставлю шов, вогонь мене заряджає… Тому я б не змогла працювати за...
Портрет професії. Миловар
Заради нової справи вона залишила звичний побут та стабільну роботу у Франківську і перебралась до...
Портрет професії. Кондитер
Щодня у стрiчцi соціальних мереж нам трапляються фото апетитних тортiв та кексів, вiд споглядання на...
Портрет професії. Тренер з НЛП (нейро-лінгвістичного програмування)
У нашому суспільстві багато говорять про те, що НЛП – це маніпуляції. Демонізуючи НЛП, люди...
Портрет професії. Інженер з якості
У рамках відзначення міжнародного тижня інженерії та технологій продовжуємо розповідати про інженерні професії. Чи задумувалися ви...

БЛОГИ


Берладін Руслан
...
Не нарекаю...
Не нарекаю на Неё ... --- Её Все-похотливое Величество Судьбу ... Её капризы для нас всех давно...
13.4.2024, 23:49
Юридичні консультації
вул. Івана Франка, 4 Івано-Франківськ 76000 тел.0342...
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба спільно захищатимуть права вразливих категорій осіб
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба, як центральний орган виконавчої...
14.7.2023, 10:09

ОПИТУВАННЯ


Чи любите ви пампухи з ружою?
Так
Ні
Це що?

НАШІ ДРУЗІ


Діти — як квіти: поливай, то ростимуть

Маніпуляції зі здоров’ям Тимошенко: захист і прокуратура звинувачують одне одного - Радіо Свобода


15 Жовтня 2012 p.

Юлія Тимошенко своїми заяв ами про поганий стан здоров’я затягує судовий процес, заявляють представники держобвинувачення у судовій справі щодо діяльності корпорації «ЄЕСУ» у 90-х роках минулого століття. У понеділок через відсутність колишнього Прем’єр-міністра України у залі Київського районного суду міста Харкова вдев’яте відклали розгляд справи. Суддя Костянтин Садовський оголосив перерву до 30 листопада, вважаючи неможливим розгляд справи за відсутності Юлії Тимошенко, - повідомляє Радіо Свобода.
 
Юлія Тимошенко вже понад півроку повідомляє судові Київського району Харкова, що через болі у спині та проблеми з пересуванням не може брати безпосередньої участі у розгляді справи. Уже вкотре суддя Костянтин Садовський оголосив перерву: «Суд постановив вважати неможливим розгляд справи за відсутності підсудної Тимошенко та її захисника Євгенії Тимошенко, та оголосити в судовому засіданні перерву до 30 листопада 2012 року».
 
Захист колишнього прем’єра висловив недовіру головуючому Садовському, оскільки він «свідомо перекручує факти». За словами захисника Сергія Власенка, його підзахисна не відмовлялася від участі в суді, такого слова в її заяві до суду не було жодного разу.
 
«Відмовлятися або не відмовлятися від явки в суд – ну, немає у неї такого права. Тому я вимагаю від суду не маніпулювати даними, які містяться в матеріалах справи», – звернувся до суду захисник Власенко.
 
Від держобвинувачення у справі «ЄЕСУ» теж лунали заяви про маніпулювання інформації про стан здоров’я з боку як самої Юлії Тимошенко, так і її захисників.
 
Прокурор Марина Капінос заявила, що колишній Прем’єр-міністр, посилаючись на болі, умисно затягує розгляд справи.
 
«І суд, і учасники процесу володіють дійсною інформацією про стан здоров’я Тимошенко. Доводи колишнього Прем’єр-міністра та її захисту про те, що вона не може брати участі за своїм станом здоров’я, спрямовані ні на що інше, як на затягування судового розгляду справи, але ж і суд, і учасники процесу мають висновки судово-медичної експертизи, яка засвідчує, що вона може брати участь у судовому засіданні», – висловила позицію держобвинувачення після судового засідання прокурор Марина Капінос.

Айнгойпль: українські умови роботи з пацієнткою – не оптимальні
 

Зазвичай, вирішальне слово щодо доцільності, з медичного погляду, участі в суді Юлії Тимошенко висловлювали лікарі з берлінської клініки «Шаріте» після оглядів пацієнтки. Кілька місяців  їхній погляд був незмінним: «Не радимо через імовірність стресу». Тепер же медики, відповідаючи на запитання журналістів, кажуть: «Це не наша справа, а юристів».
 
«На запитання, чи може вона брати участь у судовому засіданні, я не можу дати відповіді, оскільки, скоріш за все, це правове питання. Вирішення цього питання перебуває на розгляді відповідних осіб», – зауважив напередодні, 14 жовтня, голова клініки «Шаріте Карл Макс Айнгойпль у харківській центральній лікарні «Укрзалізниці».
 
Німецькі медики зазначають, що досягти позитивних результатів зі здоров’ям Юлії
Тимошенко заважає її стресовий стан.
 
«Ми неодноразово заявляли, що українські умови роботи з пацієнткою зовсім не оптимальні, оскільки, за українським законодавством, немає можливості
проводити довірливі бесіди між лікарем та пацієнткою. Передусім стрес обумовлений тим, що пацієнтка постійно хвилюється», – наголосив німецький лікар.
 
У прокуратурі кажуть, що готові ще зачекати з візитом Тимошенко до суду, але там натякають, що може прийти час для постанови про примусову доставку колишнього Прем’єр-міністра до судової зали, заявила Радіо Свобода прокурор Марина Капінос.
 
«Я хочу наголосити на тому, що рано чи пізно все одно судовий процес розпочнеться. Чинним законодавством передбачені різні важелі доставки підсудних до суду, якщо це вже виходить за межі розумних термінів розгляду справи. Розумні межі для справи Тимошенко – ми повинні побачити, який час ми вже не можемо розпочати розгляду справи. Ми її не тільки не почали розглядати, а й не можемо розпочати судового процесу впродовж півроку. Як це назвати?» – зауважила Марина Капінос.
 
Захист вимагає припинити розгляд справи до повного одужання Тимошенко, суддя не реагує на ці вимоги, а держобвинувачення обіцяє, що суд працюватиме лише у присутності лідера «Батьківщини».

 

Джерело: Радіо Свобода


Наші канали в соц. мережах:
Переглядів: 730
Рекомендовані статті

Коментарів ще не додавалось!

Залишити коментар

Ім'я: 




Архів


Квітень
2024
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

РЕКЛАМА



ФОТОНОВИНИ


ФК «Карпати» нестандартно презентували нову форму та оголосили титульного спонсора – бренд «Львівське»

ВІДЕОНОВИНИ


Яку небезпеку несе генератор?
<p>
	<span style="color: rgb(15, 15, 15); font-family: Roboto, Arial, sans-serif; font-size: 14px; white-space: pre-wrap; background-color: rgba(0, 0, 0, 0.05);">Часто замінниками центрального електропостачання стають генератори, а обігрівачами приміщення - газові прилади. Поряд з тим, такі речі несуть в собі ряд потенційних ризиків. Про них розповів Богдан Левицький, лікар з гігієни праці відділу досліджень фізичних та хімічних факторів ДУ "Івано-Франківський ОЦКПХ МОЗ України".</span></p>

РОЗСИЛКА НОВИН



все для підприємців, роботодавців та орендарців