Купити квартиру Івано-Франківськ

ПОРТРЕТ ПРОФЕСІЇ


Портрет професії: керівник військових вишколів
Сергій Демчук: громадський діяч та захисник національного бойового мистецтва. Сергій Демчук є видатною особистістю, яка впливає...
Портрет професії. Водій
«Під час зустрічей з колегами розумієш, що насправді є війна, - розповідає водій в АТ...
Портрет професії. Воєнний розвідник
7 вересня 2021 року українська воєнна розвідка відзначає 29-у річницю створення. За цей час відомство...
Комплектувальник товарів: обов’язки, плюси та мінуси професії
З розвитком гуртової та роздрібної торгівлі, а також численних інтернет-магазинів набула актуальності вакансія «комплектувальник товарів»...
Портрет професії. Дизайнер прикраc
Її прикраси носять тисячі людей в Україні, Італії, Польщі, Росії, Америці, Іспанії, Греції, Норвегії, Грузії.....
Портрет професії. Електрогазозварник 5 розряду «Івано-Франківськгаз»
Лідія Анікеєнко: «Коли ставлю шов, вогонь мене заряджає… Тому я б не змогла працювати за...
Портрет професії. Миловар
Заради нової справи вона залишила звичний побут та стабільну роботу у Франківську і перебралась до...
Портрет професії. Кондитер
Щодня у стрiчцi соціальних мереж нам трапляються фото апетитних тортiв та кексів, вiд споглядання на...
Портрет професії. Тренер з НЛП (нейро-лінгвістичного програмування)
У нашому суспільстві багато говорять про те, що НЛП – це маніпуляції. Демонізуючи НЛП, люди...
Портрет професії. Інженер з якості
У рамках відзначення міжнародного тижня інженерії та технологій продовжуємо розповідати про інженерні професії. Чи задумувалися ви...

БЛОГИ


Берладін Руслан
...
Не нарекаю...
Не нарекаю на Неё ... --- Её Все-похотливое Величество Судьбу ... Её капризы для нас всех давно...
13.4.2024, 23:49
Юридичні консультації
вул. Івана Франка, 4 Івано-Франківськ 76000 тел.0342...
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба спільно захищатимуть права вразливих категорій осіб
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба, як центральний орган виконавчої...
14.7.2023, 10:09

ОПИТУВАННЯ


Чи любите ви пампухи з ружою?
Так
Ні
Це що?

НАШІ ДРУЗІ


Брехлива свекруха невістці не вірить

Спростовуємо найбільш поширені плітки про Миколу Круця


11 Жовтня 2012 p.

Виборча кампанія 2012 року не стала винятком із сучасних українських політичних традицій. Брудні технології і чорний піар заполонили теле- і радіоефіри, сторінки газет і Інтернет. Фальшиві листівки, брехливі промови – відбувається умисна дезінформація виборця. Як правило, той, хто має найбільшу підтримку серед виборців, опиняється у епіцентрі пліток і брехні. Опоненти, не маючи чогось реального протиставити сильному кандидату, опускаються до банального обріхування.

Ця стандартна ситуація розповсюдилась і на мажоритарний виборчий округ №84. Найбільша порція брехні тут дісталась найрентиговішому кандидату у народні депутати України Миколі Круцю. Ми не будемо повторювати весь бруд, який сьогодні лиють і, очевидно, ще будуть лити на Миколу Круця. Просто подаємо правдиву інформацію про кандидата і тим самим спростовуємо усі плітки.

Правда про Миколу Круця:

1. Микола Круць є членом партії «Наша Україна»

 

Микола Круць є членом партії «Наша Україна» з часу її створення. Ніколи з неї не виходив, перебуває в партії по сьогоднішній день і не планує покидати її лави. Микола Круць немає ніякого відношення до Партії Регіонів і в майбутньому не планує вступати ні в цю партію, ні в її фракцію у парламенті.

2. Микола Круць не голосував за «харківські угоди»

Харківська угода Януковича-Медведєва – угода між Україною і Російською Федерацією, підписана 21 квітня 2010 року у Харкові президентом України Віктором Януковичем та президентом Росії Дмитром Медведєвим. Згідно з угодою термін перебування Чорноморського флоту Російської Федерації у Севастополі продовжено з 2017 до 2042 року з автоматичним продовженням на 5 років, якщо будь-яка сторона не висловить заперечення. Угода ратифікована Верховною Радою України 27 квітня 2010 року.

Микола Круць виступав категорично проти пролонгації перебування російського флоту на території України. Вважав і вважає, це наступом на українські кордони та послабленням української незалежності. На думку Миколи Круця, угода є невигідною ні з економічної, ні з національно-ідеологічної, ні з екологічної точок зору.

http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radac_gs09/g_frack_list_n?ident=11639&krit=66

 

3. Микола Круць не голосував за закон про мови ні в першому, ні в другому читанні

Закон «Про засади державної мовної політики», який значно розширив права російської мови в Україні, - це наступ на українську культуру, духовність, ідентичність українського народу, вважає народний депутат України Микола Круць. Цей закон сприяє штучному роз’єднанню українців, яке сьогодні є вигідним окремим політикам. Микола Круць не підтримав цей закон, і в майбутньому не буде підтримувати подібні ініціативи, спрямовані на дестабілізацію українського суспільства та послаблення державницьких позицій.

http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radac_gs09/g_frack_list_n?ident=28680&krit=66 – за основу

http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radac_gs09/g_frack_list_n?ident=29379&krit=66 – в цілому

 

Подану вище інформацію можна легко перевірити на сайті Верховної ради України за вказаними посиланнями.

 

4. Микола Круць діє згідно внутріфракційних домовленостей

Представники об’єднаної опозиції на зустрічах із виборцями, у своїх коментарях часто звинувачують Миколу Круця в тому, що він був відсутній під час цих знакових голосувань, нібито це означає, що він не виразив чітко свою позицію.

Насправді, існують дві ситуації, у яких депутати не реєструють свої картки. Перша - крісла депутатів у парламенті накривають прапором. Друга - опозиційні депутати під час голосувань за найбільш загрозливі для України законопроекти домовляються не реєструвати свої картки у сесійній залі, аби не допустити махінацій збоку лобістів антидержавницьких законів. Так відбувалось під час голосування за «харківські угоди» і за закон про мови. Тому позначка «відсутній» стоїть навпроти прізвищ практично всіх депутатів фракцій НУНС та БЮТ. В тому числі і навпроти прізвища активіста Івано-Франківської обласної організації «Батьківщина» Дмитра Шлемка.

Поіменне голосування у Верховній раді України за антидержавницькі закони:

 

Поіменне голосування про проект Закону про ратифікацію Угоди між Україною та Російською Федерацією з питань перебування Чорноморського флоту Російської Федерації на території України (№0165) - в цілому

Поіменне голосування про проект Закону про засади державної мовної політики (№9073) - за основу


Поіменне голосування про проект Закону про засади державної мовної політики (№ 9073) - в цілому

 

Як відомо, голосування за закон про мови у другому читанні відбувалось практично спонтанно. Тоді не всі депутати встигли зібратись у сесійній залі. Тому відсутність декотрих депутатів у таблиці поіменного голосування, не означає, що депутатів у цей день на роботі в парламенті не було. Для прикладу, позначка «відсутній» стоїть і напроти прізвища відомого захисника національних інтересів Олеся Донія. Але цей факт не піддає сумніву його патріотичну позицію.

На майбутнє просимо опонентів утриматись від необ’єктивних оцінок інших кандидатів, а почати агітувати за себе і розповідати виборцям про власні здобутки.

Прес-служба

кандидата в народні депутати України

в одномандатному виборчому окрузі №84

Миколи Круця


Наші канали в соц. мережах:
Переглядів: 925
Рекомендовані статті

Гість 17:31, 11.10.2012

Прес-служба Круця прокинулась.

Гість 19:54, 11.10.2012

або хтось закидає серйозні аргументи

Гість 11:13, 12.10.2012

Аргументів якраз немає ніяких - самі брехні. Тому, видно, і не реагували на них раніше. Типу "не чіпай г...". Але, напевно, вже і їх це дістало. Я думаю, що всіх дістало, стільки бруду кругом ллють, що аж противно.

Гість 11:21, 12.10.2012

І де ж на вашому сайті свобода слова? Я написав коментар з приводу цієї статті, а адміністратори опублікували тільки 1 речення "Прес-служба Круця прокинулась." Сором такій "цензурі"

галичанка 11:25, 12.10.2012

Ніхто на Круця бруд не ллє. Якщо про нього щось і говорять, то тільки ті факти, які є на сайті ВР. Краще б прес-служба написала пояснення чому "люди Круця" погрожують іншим кандидатам (про що говорилось на сесії обл.ради)

Гість 15:06, 12.10.2012

..... А те, що в Нашій Україні...і так зрозуміло: Ющенко - ТИПОВА ТУШКА.

Житель 15:09, 12.10.2012

А класно їх хлопці тюхнули?! Заставили "Відповісти" і тут Круць почав відмазуватись. Молодець))), бо інші ще мовчать...

Макс 12:32, 14.10.2012

коментар видалений редакцією у зв'язку з непристойними висловами.

Залишити коментар

Ім'я: 




Архів


Квітень
2024
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

РЕКЛАМА



ФОТОНОВИНИ


ФК «Карпати» нестандартно презентували нову форму та оголосили титульного спонсора – бренд «Львівське»

ВІДЕОНОВИНИ


Яку небезпеку несе генератор?
<p>
	<span style="color: rgb(15, 15, 15); font-family: Roboto, Arial, sans-serif; font-size: 14px; white-space: pre-wrap; background-color: rgba(0, 0, 0, 0.05);">Часто замінниками центрального електропостачання стають генератори, а обігрівачами приміщення - газові прилади. Поряд з тим, такі речі несуть в собі ряд потенційних ризиків. Про них розповів Богдан Левицький, лікар з гігієни праці відділу досліджень фізичних та хімічних факторів ДУ "Івано-Франківський ОЦКПХ МОЗ України".</span></p>

РОЗСИЛКА НОВИН



все для підприємців, роботодавців та орендарців