Купити квартиру Івано-Франківськ

ПОРТРЕТ ПРОФЕСІЇ


Портрет професії: керівник військових вишколів
Сергій Демчук: громадський діяч та захисник національного бойового мистецтва. Сергій Демчук є видатною особистістю, яка впливає...
Портрет професії. Водій
«Під час зустрічей з колегами розумієш, що насправді є війна, - розповідає водій в АТ...
Портрет професії. Воєнний розвідник
7 вересня 2021 року українська воєнна розвідка відзначає 29-у річницю створення. За цей час відомство...
Комплектувальник товарів: обов’язки, плюси та мінуси професії
З розвитком гуртової та роздрібної торгівлі, а також численних інтернет-магазинів набула актуальності вакансія «комплектувальник товарів»...
Портрет професії. Дизайнер прикраc
Її прикраси носять тисячі людей в Україні, Італії, Польщі, Росії, Америці, Іспанії, Греції, Норвегії, Грузії.....
Портрет професії. Електрогазозварник 5 розряду «Івано-Франківськгаз»
Лідія Анікеєнко: «Коли ставлю шов, вогонь мене заряджає… Тому я б не змогла працювати за...
Портрет професії. Миловар
Заради нової справи вона залишила звичний побут та стабільну роботу у Франківську і перебралась до...
Портрет професії. Кондитер
Щодня у стрiчцi соціальних мереж нам трапляються фото апетитних тортiв та кексів, вiд споглядання на...
Портрет професії. Тренер з НЛП (нейро-лінгвістичного програмування)
У нашому суспільстві багато говорять про те, що НЛП – це маніпуляції. Демонізуючи НЛП, люди...
Портрет професії. Інженер з якості
У рамках відзначення міжнародного тижня інженерії та технологій продовжуємо розповідати про інженерні професії. Чи задумувалися ви...

БЛОГИ


Юридичні консультації
вул. Івана Франка, 4 Івано-Франківськ 76000 тел.0342...
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба спільно захищатимуть права вразливих категорій осіб
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба, як центральний орган виконавчої...
14.7.2023, 10:09
ЩОДЕННИКИ СТЕПАНА ПУШИКА
З люб’язної згоди дружини Степана...
Жовтень, 1989: Пушика продовжують "звинувачувати" у націоналізмі
11/10/1989 «Прикарпатська правда» надрукувала мою обскубану репліку-відповідь Дедуріну, який мене й Товариство звинуватив у націоналізмі. Я...
2.2.2021, 12:57

ОПИТУВАННЯ


Чи любите ви пампухи з ружою?
Так
Ні
Це що?

НАШІ ДРУЗІ


Краще на вбогій жениться, чим вік з багатою волочиться

Прикарпатська поліція урочисто відзначила третю річницю з дня створення


3 Липня 2018 p.

Урочисті заходи відбулися на площі перед Івано-Франківською обласною адміністрацією. Привітати правоохоронців прийшли представники духовенства, влади, керівники правоохоронних відомств області, а також громадськості. У заходах взяли участь родини загиблих правоохоронців при виконанні службових обов’язків, повідомляють в секторі комунікції поліці області.

Урочисті заходи з нагоди відзначення 3-ої річниці Національної поліції України розпочалися з доповіді керівнику прикарпатської поліції про шикування особового складу Івано-Франківського гарнізону, взаємного привітання та Державного Гімну України.

За християнським звичаєм з Божим Благословенням до вартових правопорядку та усіх присутніх звернулися всечесні отці, відзначивши важливість професії правоохоронця у захисті спокою та безпеки громадян.

З вітальним словом до особового складу працівників поліції звернувся начальник Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області Володимир Голубош:"Професія поліцейського - це більше ніж робота. Це покликання завжди бути готовими прийти на допомогу тим, хто її потребує, попередити біду, іноді ризикуючи власним життям. Своєю щоденною працею поліцейські пишуть новітню історію української поліції, яка проходить шлях перетворень та реформ. Крім служби у боротьбі зі злочинністю в області, наші працівники несуть службу й сході країни. На жаль, 14 наших колег не повернулися зі служби, доля ще чотирьох невідома. Пам'ять про них житиме у наших серцях».

Після вшанування пам’яті загиблих правоохоронців відбулося покладання квітів до пам’ятника.

Слова щирої вдячності керівник поліції області адресував ветеранам і пенсіонерам органів внутрішніх справ, які десятки років віддали службі на варті правопорядку й безпеки громадян. З нагоди свята побажав миру всім, міцного здоров’я, щастя, добра, достатку, довіри й підтримки від людей та здобутків у службовій діяльності.

Відтак за успіхи у службі грамоти та подяки отримали найдостойніші працівники.
Зокрема, Грамотою Верховної ради України нагороджено лейтенанта поліції Любомира Грабалюка, Грамотою МВС – капітана поліції Михайла Бусевича, Подякою МВС – лейтенанта поліції Віталія Терлецького. Чимало працівників отримали подяки від Головного управління Національної поліції в області.
Привітали правоохоронців з професійним святом голови Івано-Франківської ОДА та обласної ради Олег Гончарук та Олександр Сич. За сумлінне виконання службових обов’язків та бездоганну службу вручили медалі «За бойову звитягу», якої удостоєні капітан поліції Володимрр Дружга, старший лейтенант поліції Павло Зорій та лейтенант поліції Юрій Карпов. Крім того, відповідно до їх розпорядження працівників різних підрозділів поліції області нагороджено Почесними грамотами та Подяками.

Від міської влади Івано-Франківська привітав правоохоронців заступник міського голови Олексій Кайда, вручивши грамоти та подяки.Від імені профспілки атестованих працівників України привітав поліцейських Володимир Бойдуник.

Привітав правоохоронців й загін молодіжного громадського об’єднання «Юні поліцейські Прикарпаття», опорного закладу Рогатинської спеціалізованої школи №1 під керівництвом заступника директора – Оксани Панчишин.

В ході урочистих заходів керівник обласної поліції Володимир Голубош подякував Олегу Гончаруку та Олександру Сичу за співпрацю та підтримку поліцейського відомства та вручив пам’ятні відзнаки.

На завершення заходів гостей свята запросили переглянути виставкові стенди з озброєнням та технікою прикарпатської поліції.

  

  


Наші канали в соц. мережах:
Переглядів: 333
Рекомендовані статті

Коментарів ще не додавалось!

Залишити коментар

Ім'я: 




Архів


Квітень
2024
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

РЕКЛАМА



ФОТОНОВИНИ


ФК «Карпати» нестандартно презентували нову форму та оголосили титульного спонсора – бренд «Львівське»

ВІДЕОНОВИНИ


Яку небезпеку несе генератор?
<p>
	<span style="color: rgb(15, 15, 15); font-family: Roboto, Arial, sans-serif; font-size: 14px; white-space: pre-wrap; background-color: rgba(0, 0, 0, 0.05);">Часто замінниками центрального електропостачання стають генератори, а обігрівачами приміщення - газові прилади. Поряд з тим, такі речі несуть в собі ряд потенційних ризиків. Про них розповів Богдан Левицький, лікар з гігієни праці відділу досліджень фізичних та хімічних факторів ДУ "Івано-Франківський ОЦКПХ МОЗ України".</span></p>

РОЗСИЛКА НОВИН



все для підприємців, роботодавців та орендарців