Купити квартиру Івано-Франківськ

ПОРТРЕТ ПРОФЕСІЇ


Портрет професії: керівник військових вишколів
Сергій Демчук: громадський діяч та захисник національного бойового мистецтва. Сергій Демчук є видатною особистістю, яка впливає...
Портрет професії. Водій
«Під час зустрічей з колегами розумієш, що насправді є війна, - розповідає водій в АТ...
Портрет професії. Воєнний розвідник
7 вересня 2021 року українська воєнна розвідка відзначає 29-у річницю створення. За цей час відомство...
Комплектувальник товарів: обов’язки, плюси та мінуси професії
З розвитком гуртової та роздрібної торгівлі, а також численних інтернет-магазинів набула актуальності вакансія «комплектувальник товарів»...
Портрет професії. Дизайнер прикраc
Її прикраси носять тисячі людей в Україні, Італії, Польщі, Росії, Америці, Іспанії, Греції, Норвегії, Грузії.....
Портрет професії. Електрогазозварник 5 розряду «Івано-Франківськгаз»
Лідія Анікеєнко: «Коли ставлю шов, вогонь мене заряджає… Тому я б не змогла працювати за...
Портрет професії. Миловар
Заради нової справи вона залишила звичний побут та стабільну роботу у Франківську і перебралась до...
Портрет професії. Кондитер
Щодня у стрiчцi соціальних мереж нам трапляються фото апетитних тортiв та кексів, вiд споглядання на...
Портрет професії. Тренер з НЛП (нейро-лінгвістичного програмування)
У нашому суспільстві багато говорять про те, що НЛП – це маніпуляції. Демонізуючи НЛП, люди...
Портрет професії. Інженер з якості
У рамках відзначення міжнародного тижня інженерії та технологій продовжуємо розповідати про інженерні професії. Чи задумувалися ви...

БЛОГИ


Берладін Руслан
...
Не нарекаю...
Не нарекаю на Неё ... --- Её Все-похотливое Величество Судьбу ... Её капризы для нас всех давно...
13.4.2024, 23:49
Юридичні консультації
вул. Івана Франка, 4 Івано-Франківськ 76000 тел.0342...
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба спільно захищатимуть права вразливих категорій осіб
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба, як центральний орган виконавчої...
14.7.2023, 10:09

ОПИТУВАННЯ


Чи любите ви пампухи з ружою?
Так
Ні
Це що?

НАШІ ДРУЗІ


Поки людина не здається, вона сильніша від своєї долі

На Прикарпаття їде делегація Представництва ЄС


27 Червня 2018 p.

3-5 липня 2018 року делегація Представництва Європейського Союзу в Україні відвідає Івано-Франківськ та Калуш з офіційним візитом. Про це повідомляє Курс.
Під час візиту заплановано заходи, на які запрошуються представники громадського сектору, місцевого самоврядування та активні громадяни.

Так, 3 липня у Калуші відбудеться брейн-ринг для молоді на тему Європейського Союзу (13:30 – 15:00, Палац культури «Юність», вул. Олекси Тихого, 6, 2 поверх).

Також брейн-ринг на європейську тематику відбудеться 5 липня в Івано-Франківську (Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника, гуманітарний корпус, студентський простір Paragraph, вул. Шевченка 57, вхід зі сторони вул. В. Чорновола). Це гра для студентів, школярів та активної молоді, яка допоможе в інтерактивній спосіб покращити знання про історію Європи, її політичне, економічне, культурне життя, а також відчути командний дух і розвинути аналітичні навички.

3 липня у Калуші відбудеться публічна презентація «Пріоритети ЄС в Україні, огляд програм і можливостей, а також інформаційних ресурсів Представництва ЄС» (15:30 – 17:00 Де? м. Калуш, Калуська міська рада, вул. І. Франка, 1)

Під час заходу буде розказано про пріоритети допомоги, яку ЄС надає Україні, а також представлено програми, проекти Євросоюзу та інформаційні ресурси Представництва ЄС. Серед презентованих програм та проектів: Horizon 2020, Creative Europe, Culture Bridges, Erasmus+, eTwinning Plus, COSME, EU4Business та ін.

4 липня в Івано-Франківську буде презентація відкритих конкурсів на гранти та проекти ЄС (14:00 – 15:30, м. Івано-Франківськ, Intellect HUB, вул. Вірменська, 1 (3-й поверх). Запрошуються представники неурядових організацій; зацікавлені у подачі заявок на гранти та проекти ЄС громадяни.

Під час заходу буде представлено пріоритети допомоги, яку ЄС надає Україні, можливості співпраці, а також огляд програм Євросоюзу, зокрема інформаційних, освітніх, культурних та бізнес-проектів. Серед них Horizon 2020, Creative Europe, Culture Bridges, Erasmus+, Young European Ambassadors, EU Neighbours, EU Study Days, eTwinning Plus, COSME, EU4Business та ін. Також буде презентовано діяльність Інформаційного центру ЄС, який знаходиться в Івано-Франківську на базі Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника.

Одразу після презентації відбудеться тренінг для громадських організацій «Мова грантових заявок і тендерів: як зрозуміти донора?» (4 липня, 16:00 – 19:00, м. Івано-Франківськ, Intellect HUB, вул. Вірменська, 1 (3-й поверх).

Тренінг орієнтований на неурядові організації, які розвивають свою діяльність і хочуть здобути навички у підготовці грантових заявок на конкурси і тендери ЄС, а також у комунікації з донорами. Захід буде також цікавий тим, кому дана тема корисна у контексті їхньої громадської діяльності. Серед винесених на розгляд тем: - термінологія грантових заявок і тендерів; - хто такі донори і принципи ефективної комунікації з ними; - види грантової допомоги; - як зрозуміти потреби донора та відобразити це у своїй заявці; - принципи складання бюджету проекту та ін. Учасників очікує розгляд реальних прикладів з грантових конкурсів ЄС та практичні завдання. / ТРЕНЕР: Денис Ткачов, експерт з розробки та подання грантових заявок, експерт ініціативи Представництва ЄС Team Europe (Харків).

5 липня в Івано-Франківську для представників місцевого бізнесу заплановано семінар «Як знайти бізнес-партнера в Європейському Союзі?» (15:00 – 18:00 Де? м. Івано-Франківськ, Івано-Франківський Центр розвитку місцевого самоврядування, вул. Галицька, 63А.)

Під час семінару учасники розглянуть переваги глибокої та всеосяжної зони вільної торгівлі (ГВЗВТ); дізнаються про європейську програму підтримки малого та середнього бізнесу COSME (Competitiveness of Small and Medium Enterprises), програму Еразмус для молодих підприємців (Erasmus for Young Entrepreneurs), а також можливості Європейської Мережі Підприємств (Enterprise Europe Network) для пошуку бізнес-партнерів та інвесторів в Європі. Також буде презентована діяльність Івано-Франківського Центру підтримки бізнесу у знаходженні партнера та виходу на європейський ринок. Серед головних експертів семінару: Андрій Ремізов, головний спеціаліст відділу розвитку підприємництва Управління підприємництва, Департамент розвитку підприємництва та регуляторної політики, Міністерство економічного розвитку і торгівлі України / Назар Дзюбанюк, директор компанії «Елітфіто».

Візит Представництва ЄС до Івано-Франківської області є частиною серії інформаційно-просвітницьких заходів, які Представництво ЄС в Україні проводить по всій країні. Мета – пояснити важливість реалізації Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, поширення європейських цінностей та підвищення рівня обізнаності українців щодо розвитку відносин між Україною та ЄС. 


Наші канали в соц. мережах:
Переглядів: 253
Рекомендовані статті

Коментарів ще не додавалось!

Залишити коментар

Ім'я: 




Архів


Квітень
2024
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

РЕКЛАМА



ФОТОНОВИНИ


ФК «Карпати» нестандартно презентували нову форму та оголосили титульного спонсора – бренд «Львівське»

ВІДЕОНОВИНИ


Яку небезпеку несе генератор?
<p>
	<span style="color: rgb(15, 15, 15); font-family: Roboto, Arial, sans-serif; font-size: 14px; white-space: pre-wrap; background-color: rgba(0, 0, 0, 0.05);">Часто замінниками центрального електропостачання стають генератори, а обігрівачами приміщення - газові прилади. Поряд з тим, такі речі несуть в собі ряд потенційних ризиків. Про них розповів Богдан Левицький, лікар з гігієни праці відділу досліджень фізичних та хімічних факторів ДУ "Івано-Франківський ОЦКПХ МОЗ України".</span></p>

РОЗСИЛКА НОВИН



все для підприємців, роботодавців та орендарців