Купити квартиру Івано-Франківськ

ПОРТРЕТ ПРОФЕСІЇ


Портрет професії: керівник військових вишколів
Сергій Демчук: громадський діяч та захисник національного бойового мистецтва. Сергій Демчук є видатною особистістю, яка впливає...
Портрет професії. Водій
«Під час зустрічей з колегами розумієш, що насправді є війна, - розповідає водій в АТ...
Портрет професії. Воєнний розвідник
7 вересня 2021 року українська воєнна розвідка відзначає 29-у річницю створення. За цей час відомство...
Комплектувальник товарів: обов’язки, плюси та мінуси професії
З розвитком гуртової та роздрібної торгівлі, а також численних інтернет-магазинів набула актуальності вакансія «комплектувальник товарів»...
Портрет професії. Дизайнер прикраc
Її прикраси носять тисячі людей в Україні, Італії, Польщі, Росії, Америці, Іспанії, Греції, Норвегії, Грузії.....
Портрет професії. Електрогазозварник 5 розряду «Івано-Франківськгаз»
Лідія Анікеєнко: «Коли ставлю шов, вогонь мене заряджає… Тому я б не змогла працювати за...
Портрет професії. Миловар
Заради нової справи вона залишила звичний побут та стабільну роботу у Франківську і перебралась до...
Портрет професії. Кондитер
Щодня у стрiчцi соціальних мереж нам трапляються фото апетитних тортiв та кексів, вiд споглядання на...
Портрет професії. Тренер з НЛП (нейро-лінгвістичного програмування)
У нашому суспільстві багато говорять про те, що НЛП – це маніпуляції. Демонізуючи НЛП, люди...
Портрет професії. Інженер з якості
У рамках відзначення міжнародного тижня інженерії та технологій продовжуємо розповідати про інженерні професії. Чи задумувалися ви...

БЛОГИ


Юридичні консультації
вул. Івана Франка, 4 Івано-Франківськ 76000 тел.0342...
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба спільно захищатимуть права вразливих категорій осіб
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба, як центральний орган виконавчої...
14.7.2023, 10:09
ЩОДЕННИКИ СТЕПАНА ПУШИКА
З люб’язної згоди дружини Степана...
Жовтень, 1989: Пушика продовжують "звинувачувати" у націоналізмі
11/10/1989 «Прикарпатська правда» надрукувала мою обскубану репліку-відповідь Дедуріну, який мене й Товариство звинуватив у націоналізмі. Я...
2.2.2021, 12:57

ОПИТУВАННЯ


Чи любите ви пампухи з ружою?
Так
Ні
Це що?

НАШІ ДРУЗІ


A horse stumbles that has four legs

Без досвіду, але з метою: куди піти початківцям


26 Червня 2018 p.

Навчальний рік студентів фактично  добіг кінця. На ринок праці виходять молоді фахівці: хтось — лише на сезонну зайнятість, хтось уже шукатиме постійну роботу. Щороку молоде покоління замислюється над тим, як і де знайти роботу, не маючи досвіду. HeadHunter Україна проаналізував, які пропозиції для людей без досвіду мають і пропонують роботодавці.

Нагадаємо, що у сфері «Початок кар’єри» протягом 2017 року на одне вакантне місце претендувало близько 6 людей. Однак конкуренція між молодими спеціалістами традиційно тримається на достатньо високому рівні.

Також, доволі популярним є працевлаштування молодих спеціалістів або студентів, котрі не закінчили навчання. Так, дослідження Міжнародного кадрового порталу hh.ua з попередній період демонструють, що 42% українських роботодавців вже давно мають для них програми стажування і працевлаштування.

Стажування. Тенденції на ринку праці

Вакансії, у яких не вимагається досвід роботи, знайти доволі легко. Роботодавці готові навчати, але кандидат повинен мати певну низку навичок, і обов’язково – бажання вчитися і розвиватися.

Найбільше вакантних пропозицій для молодих спеціалістів у таких профсферах, як «Продажі», «Робітничий персонал», «Адмін. персонал», «Маркетинг» та «ІТ, телеком». Причому на позиції у сфері «Продажі» кандидатів шукають більш активно.

В основному шукають початківців на повну зайнятість, але є можливість знайти різні варіанти графіка роботи. І хоча основна маса вакансій (74%) для фахівців, котрі готові працювати повний день, роботодавці пропонують й інші варіанти: змінний – 10%, гнучкий – 9%, дистанційний – 5%, вахтовий метод – 2%.

Приблизно у половини вакансій для фахівців без досвіду роботи зарплата вказана, тоді як в інших – її пропонують обговорити залежно від кваліфікації кандидата або ж очікують від самого пошукача інформації щодо бажаного рівня заробітної плати. Рівень зарплати, який вказують роботодавці, варіюється залежно від сфери та посади, на яку шукають спеціаліста. Так, у сфері «Продажі» зарплата стартує від 5000 грн. У сфері «Робітничий персонал» - від 4000 грн. У відділи маркетингу фахівців без досвіду запрошують на посади із зарплатами від 4000-5000 грн.

Спеціалістам без досвіду можна знайти роботу. При цьому важливо визначитися, які сфери цікавлять, які очікування мають роботодавці стосовно вмінь потенційних кандидатів на вакансію та які умови пропонують. Важливо проаналізувати власні вміння та навички і те, де їх можна найефективніше застосувати та реалізувати. Пам’ятайте, що як компанія шукає свого кандидата, так і ви спробуйте знайти роботу, що підійде вам найбільшою мірою. І навіть якщо перша робота виявиться не настільки хорошою, як мріялося, це вже буде досвід.

Дані отримані в результаті аналізу бази вакансій hh.ua за період січень-червень 2018 року.

HeadHunter Україна входить до складу найбільшого об’єднання рекрутингових проектів із восьми країн Європи та Азії з найширшою базою резюме — більше 25 млн.

З допомогою hh.ua більше 66 000 компаній шукають спеціалістів по 28 напрямках. До їхніх послуг пропонується понад 1 160 000 професійно складених резюме, які пройшли ручну модерацію HR-спеціалістів HeadHunter.

Основу пошукацької аудиторії сайту складають висококваліфіковані спеціалісти різного профілю. На сьогодні hh.ua володіє найчисленнішою аудиторією кандидатів ТОП-рівня та спеціалістів «західного взірця».

Усі проекти HeadHunter розміщені на єдиній онлайн-платформі. Робота з нами — це можливість публікувати вакансій та переглядати резюме у всіх країнах присутності HeadHunter з одного вікна.

На ринку міжнародного інтернет-рекрутменту HeadHunter Україна відомий не тільки роботою кадрового порталу, але й реалізацією багатьох успішних проектів. З 2006 року розгорнулась дослідницька діяльність компанії, спрямована на глибинний аналіз поточних тенденцій ринку праці й прогнозування його розвитку. У той же час була заснована міжнародна «Премія HR-бренд» — єдиний професійний конкурс в області побудови репутації роботодавця.

У кожній кар’єрі є hh.ua!


Наші канали в соц. мережах:
Переглядів: 301
Рекомендовані статті

Коментарів ще не додавалось!

Залишити коментар

Ім'я: 




Архів


Квітень
2024
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

РЕКЛАМА



ФОТОНОВИНИ


ФК «Карпати» нестандартно презентували нову форму та оголосили титульного спонсора – бренд «Львівське»

ВІДЕОНОВИНИ


Яку небезпеку несе генератор?
<p>
	<span style="color: rgb(15, 15, 15); font-family: Roboto, Arial, sans-serif; font-size: 14px; white-space: pre-wrap; background-color: rgba(0, 0, 0, 0.05);">Часто замінниками центрального електропостачання стають генератори, а обігрівачами приміщення - газові прилади. Поряд з тим, такі речі несуть в собі ряд потенційних ризиків. Про них розповів Богдан Левицький, лікар з гігієни праці відділу досліджень фізичних та хімічних факторів ДУ "Івано-Франківський ОЦКПХ МОЗ України".</span></p>

РОЗСИЛКА НОВИН



все для підприємців, роботодавців та орендарців