Купити квартиру Івано-Франківськ

ПОРТРЕТ ПРОФЕСІЇ


Портрет професії: керівник військових вишколів
Сергій Демчук: громадський діяч та захисник національного бойового мистецтва. Сергій Демчук є видатною особистістю, яка впливає...
Портрет професії. Водій
«Під час зустрічей з колегами розумієш, що насправді є війна, - розповідає водій в АТ...
Портрет професії. Воєнний розвідник
7 вересня 2021 року українська воєнна розвідка відзначає 29-у річницю створення. За цей час відомство...
Комплектувальник товарів: обов’язки, плюси та мінуси професії
З розвитком гуртової та роздрібної торгівлі, а також численних інтернет-магазинів набула актуальності вакансія «комплектувальник товарів»...
Портрет професії. Дизайнер прикраc
Її прикраси носять тисячі людей в Україні, Італії, Польщі, Росії, Америці, Іспанії, Греції, Норвегії, Грузії.....
Портрет професії. Електрогазозварник 5 розряду «Івано-Франківськгаз»
Лідія Анікеєнко: «Коли ставлю шов, вогонь мене заряджає… Тому я б не змогла працювати за...
Портрет професії. Миловар
Заради нової справи вона залишила звичний побут та стабільну роботу у Франківську і перебралась до...
Портрет професії. Кондитер
Щодня у стрiчцi соціальних мереж нам трапляються фото апетитних тортiв та кексів, вiд споглядання на...
Портрет професії. Тренер з НЛП (нейро-лінгвістичного програмування)
У нашому суспільстві багато говорять про те, що НЛП – це маніпуляції. Демонізуючи НЛП, люди...
Портрет професії. Інженер з якості
У рамках відзначення міжнародного тижня інженерії та технологій продовжуємо розповідати про інженерні професії. Чи задумувалися ви...

БЛОГИ


Берладін Руслан
...
Не нарекаю...
Не нарекаю на Неё ... --- Её Все-похотливое Величество Судьбу ... Её капризы для нас всех давно...
13.4.2024, 23:49
Юридичні консультації
вул. Івана Франка, 4 Івано-Франківськ 76000 тел.0342...
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба спільно захищатимуть права вразливих категорій осіб
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба, як центральний орган виконавчої...
14.7.2023, 10:09

ОПИТУВАННЯ


Чи любите ви пампухи з ружою?
Так
Ні
Це що?

НАШІ ДРУЗІ


Робота ледарю — завжди печаль

Почалось. Дія перша: Танці на кістках


28 Вересня 2012 p.

Замість передмови:
Михайло Вишиванюк: «Прошу всіх з надзвичайною відповідальністю поставитися до виборчого процесу. Звертаюся до учасників виборчого процесу з проханням не займатися чорним піаром, будьмо людьми високої моралі!».


Почалось. Дія перша: Танці на кістках

Для жителів с. Олеша Тлумацького району 27 вересня – це не просто свято Воздвиження Чесного Хреста. Біля села у 1944 році у цей день розгорілися запеклі бої УПА з НКВС: Того дня загинули десятки олешанців та кущовики з навколишніх сіл району. Тут, на цьому місці встановлено пам’ятний знак і меморіальну дошку. Тут викарбувані прізвища й імена загиблих. Відтоді на цьому місці щороку шанує громада села пам'ять своїх синів.

Тож і цього року до села Олеші з’їхалось дуже багато гостей, щоб взяти участь у вшануванні повстанців, які полягли від рук енкаведистів. До мікрофона підходили запрошені гості і висловлювали свій жаль, свій смуток, що дорога до здобуття Незалежності нашої держави густо всіяна кістками полеглих борців. Виступали представники церкви, громадськості, різних політичних сил: спільний біль об’єднує, можливо, навіть більше, аніж спільна радість. Не було у виступах ані агресії, ані злоби один до одного. Не було, аж поки наприкінці народного Віче до мікрофону не запросили «єдиного узгодженого кандидата від об’єднаної опозиції у народні депутати по виборчому округу № 84» Володимира Купчака, який в один момент забув, що це Віче пам’яті і що ще й тижня не минуло, як він підписав Меморандум про чесні вибори.

З перших своїх слів він почав паплюжити інших кандидатів по 84 окрузі. Найбільше «дісталось» самовисуванцю Миколі Круцю.
Відверта брехня, що звучала з вуст Володимира Купчака, обурила представників інших кандидатів. Так, Богдан Борович, довірена особа Миколи Федоровича, зазначив,що відповідати Купчаку за таку брехню таки доведеться в суді: «Якщо людина свою виборчу кампанію веде, будуючи на брехні про інших кандидатів, то де є гарантія, що ця людина не бреше про себе?», - звернувся Богдан Карлович до присутніх.

Тарас Виноградник, який теж балотується по цьому окрузі від партії «Зелені», сказав: «84 округ подав безпрецедентний приклад, мабуть, для всієї України, коли відгукнувшись на заклик районної преси, ми, кандидати, підписали Меморандум . і таким чином публічно підтвердили свої наміри проводити кампанію чесно, прозоро, фактично закріпили право кожного агітувати «за себе, а не проти іншого». Я з повагою ставлюсь до всіх кандидатів, в тому числі і до Миколи Круця: він веде бізнес, багато робить для людей. Давати оцінку його діяльності може або ЦВК, або суд. Зрештою мине час, історія все розставить по полицях. Але мені незрозуміла позиція Володимира Купчака: навіщо було підписуватись під меморандумом? Треба було не ставити свій підпис під цим документом. Адже наші підписи там мають спільну мету: зупинити негативні процеси, забезпечити проведення чесних і прозорих виборів. Про яку чесність можна говорити? І ще одна сторона – це все відбувалось не в когось на кухні дома, це все відбулось на народному віче, де вшановували пам'ять загиблих вояків УПА. Це неповага в першу чергу до своїх виборців».

Нагадаю,це вже не перший раз, коли Івано-Франківський обласний «Фронт змін» «танцює на кістках»: ще в журналістських колах продовжують обговорювати обурливий виступ обласного лідера партії Володимира Шкварилюка: «Я завжди, на кожному зібранні, звертаюсь до органів місцевого самоврядування, прошу їх, аби вони виділили одну сотку землі в кожному населеному пункті для того, що, як будуть ті люди агітувати за Партію регіонів, або будуть голосувати, то вони будуть поховані на окремих цвинтарях».

Оксана Говера 


Наші канали в соц. мережах:
Переглядів: 2355
Рекомендовані статті

... 13:44, 28.9.2012

ТВАРІ!!!! Нічого святого немає!!! Скоро їх вождь Сєня приїжджає у Франківськ-треба всім вийти і дати йому зрозуміти,що Франківськ не підтримує ні його,ні його дебілкуватих ОЛІГофренів!!!!!!

Гість 13:51, 28.9.2012

Ось і дійсно ....не почалося, а продувжується ригівська БРЕХНЯ!!! Недарма на цьому сайті немає баннера проти наклепу)))

Гість 14:37, 28.9.2012

Гарно получаєси, а як він збирається дотримуватись даних обіцянок виборцям якщо не виконує те під чим підписавси . І з хлопцями якось не гарно получилось, бо дідо Борович йому також файно відповів ....

УДАРівець 15:11, 28.9.2012

Це ж якою треба бути скотиною,щоб
заради особистих інтересів спаплюжити ТАКЕ ДІЙСТВО!!! Купчаку-ФУ
за те,що почав ганьбу, представнику -ФУ за те,що не вчинив
розборки десь в стороні,а прямо на дійстві! Звідси висновок: що
одне хамло,що інше хамло мали на меті просто пропіаритись!!! А
Володимир(Гергелюк) не міг цього не бачити,тому(нехай і
менше),але такоє ФУ,бо не зупинив цих анцихрестів! А
,думаю,розумієте,що задобрити чи купити можна
"ссучених" священників,але НЕ БОГА!!!! І кара,надіюсь,скоро
дожене!!! ГАНЬБА!!! ПРЕЗИРСТВО!!!! НЕНАВИСТЬ ЛЮДСЬКА!!! Це ті
речі,що всі присутні в Олеші кандидати,ЗАСЛУЖИЛИ!!!!

Галицький левик 18:01, 28.9.2012

Ця клоунада на могилі дійсно викликала огиду. Я був присутнім. Купчак постійно викрикав: "Тушка! Ти - тушка. Ганьба!", а Борович крутився, як посолений. І це - наші "герої" нашого часу!!!

Іван 19:33, 28.9.2012

Пані Говера, чому ж ви так опустилися, що пишете замовні статті. А в попередній статті про Купчака ви клялися, що є вже давно не пишущим журналістом. І чому ж ви так однобоко висвітлили інформацію про те, що відбувалося в Олеші. Чому ви не написали про те як люди "заулюкали" Боровича, як кричали що він бреше. Ви просто перекрутили інформацію про ті події які там відбувалися і якщо комусь треба відповідати за наклеп у суді, то це вам. Сором таким журналістам.

Говера 22:08, 28.9.2012

Стаття написана мною. І якщо Ви думаєте, що я її написала "на замовлення", то можете ще помріяти на тему, скільки ж грошей мені мали заплатити, щоб я під "замовною статтею" поставила свій підпис. Ага, і водночас, буду вдячна, якщо Ви помрієте про те, хто саме мені заплатив за цю "замовну статтю".

Бульба 00:55, 29.9.2012

Статтю написала правильну. Але в чому Іван правий , так це те ,що ти не все написала , а саме ;
- там також був присутній депутат обласної ради Шкварилюк і підтримав у всьому свого однопартійця,
- там також був присутній кандидат у народні депутат Гергелюк і промовчав (не закривши їм писки) хоча також підписав меморандум про чесні вибори .
А саме головне , що священники котрі там були - перехрестили їх та благословили.
Чекає на них кара божа і людська

Макс 00:57, 29.9.2012

«Найбільше дісталось самовисуванцю Миколі Круцю». - шкода хлопа:(!!! решта - позорище продажне, яке перед виборами згадало про людей, як і всі ці клоуни !!! А говера- продажна тета!!!!! Гріш- ціна за цю мазню

Гість 12:01, 29.9.2012

Гріш-ціна тим, хто піариться на могилах! Купчак всякий сором втратив, йому мандат весь розум затьмарив. Це ж треба бути просто бездушною гнилою скотиною, щоб таке витворяти! І куди ж дивиться його штаб, що дозволяє такий антипіар самому собі робити?... Чи то, може, так задумано було...

Іван 13:31, 29.9.2012

Витворяв Купчак. І якщо вам цікаво то ті хто загинули боролися проти таких продажних тушок, як він, які за гроші і матір готові продати. Пан Купчак все правильно сказав і селяни його підтримали. Чи може ви вважаєте, що всі хто там був присутній "бездушні гнилі скоти"? Якби вас хвилювала доля України ви б такого не говорили.

Іван 13:41, 29.9.2012

Ну, я точно не знаю котрий із штабів на які ви працюєте заплатив вам за таке. Пані Оксана, як вам не соромно, обманювати людей, такими "статтями". Вас же люди поважали як журналіста, вірили, а ви "як той Юда" продались за гроші і наговорюєте на невинну людину.

... 14:25, 29.9.2012

видaлено редакцією у зв'язку з використанням в коментарях нецензурної лексики

Макс 00:03, 30.9.2012

Даний сайт- куплений М. Круцем, бо вони змінили зміст мого попереднього коментаря, який був не накористь барину і вважався непридатним. Ось вам - свобода слова і думки індивіда!!! Коли дивишся з нейтральної сторони на все це продажництво та блюзнірство- то стає гидко і соромно за нас- УКРАЇНЦІВ...

До Макса 11:11, 30.9.2012

А Ти не пробував коментарі без матюків писати. Може, тоді їх не видаляли б? Чи культури не вистачає?

Макс 12:18, 30.9.2012

До Макса . - Я не вживаю нецензурщини і вважаю себе культурною і вихованою людиною. В самому змісті не було ні одного матюка. Просто напросто перекрутили місцями текст і добавили своє ( те що треба)...

Говера Оксана 07:01, 7.7.2013

якщо хтось із тих, хто так мене обзивав в 2012 році захоче вибачитись переді мною, то мені ваших вибачень не треба. просто підіть в церкву і не один раз, а щонеділі протягом року і відмоліть собі розуму, щоб наступного разу, коли ви захочете когось обливати брудом або когось захищати, то щоб БОГ дав би вам розуму, аби ви могли відділити зерно від полови і навчились тверезо мислити і всебічно дивитися на ситуацію! http://briz.if.ua/12273.htm

Залишити коментар

Ім'я: 




Архів


Квітень
2024
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

РЕКЛАМА



ФОТОНОВИНИ


ФК «Карпати» нестандартно презентували нову форму та оголосили титульного спонсора – бренд «Львівське»

ВІДЕОНОВИНИ


Яку небезпеку несе генератор?
<p>
	<span style="color: rgb(15, 15, 15); font-family: Roboto, Arial, sans-serif; font-size: 14px; white-space: pre-wrap; background-color: rgba(0, 0, 0, 0.05);">Часто замінниками центрального електропостачання стають генератори, а обігрівачами приміщення - газові прилади. Поряд з тим, такі речі несуть в собі ряд потенційних ризиків. Про них розповів Богдан Левицький, лікар з гігієни праці відділу досліджень фізичних та хімічних факторів ДУ "Івано-Франківський ОЦКПХ МОЗ України".</span></p>

РОЗСИЛКА НОВИН



все для підприємців, роботодавців та орендарців