Купити квартиру Івано-Франківськ

ПОРТРЕТ ПРОФЕСІЇ


Портрет професії: керівник військових вишколів
Сергій Демчук: громадський діяч та захисник національного бойового мистецтва. Сергій Демчук є видатною особистістю, яка впливає...
Портрет професії. Водій
«Під час зустрічей з колегами розумієш, що насправді є війна, - розповідає водій в АТ...
Портрет професії. Воєнний розвідник
7 вересня 2021 року українська воєнна розвідка відзначає 29-у річницю створення. За цей час відомство...
Комплектувальник товарів: обов’язки, плюси та мінуси професії
З розвитком гуртової та роздрібної торгівлі, а також численних інтернет-магазинів набула актуальності вакансія «комплектувальник товарів»...
Портрет професії. Дизайнер прикраc
Її прикраси носять тисячі людей в Україні, Італії, Польщі, Росії, Америці, Іспанії, Греції, Норвегії, Грузії.....
Портрет професії. Електрогазозварник 5 розряду «Івано-Франківськгаз»
Лідія Анікеєнко: «Коли ставлю шов, вогонь мене заряджає… Тому я б не змогла працювати за...
Портрет професії. Миловар
Заради нової справи вона залишила звичний побут та стабільну роботу у Франківську і перебралась до...
Портрет професії. Кондитер
Щодня у стрiчцi соціальних мереж нам трапляються фото апетитних тортiв та кексів, вiд споглядання на...
Портрет професії. Тренер з НЛП (нейро-лінгвістичного програмування)
У нашому суспільстві багато говорять про те, що НЛП – це маніпуляції. Демонізуючи НЛП, люди...
Портрет професії. Інженер з якості
У рамках відзначення міжнародного тижня інженерії та технологій продовжуємо розповідати про інженерні професії. Чи задумувалися ви...

БЛОГИ


Берладін Руслан
...
Не нарекаю...
Не нарекаю на Неё ... --- Её Все-похотливое Величество Судьбу ... Её капризы для нас всех давно...
13.4.2024, 23:49
Юридичні консультації
вул. Івана Франка, 4 Івано-Франківськ 76000 тел.0342...
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба спільно захищатимуть права вразливих категорій осіб
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба, як центральний орган виконавчої...
14.7.2023, 10:09

ОПИТУВАННЯ


Чи любите ви пампухи з ружою?
Так
Ні
Це що?

НАШІ ДРУЗІ


Ахілес ніколи не наздожене черепаху, аж поки її не наздожене

Підсумки літа-2012: оздоровлено понад 85 тисяч юних прикарпатців


24 Вересня 2012 p.

Під головуванням заступника голови обласної державної адміністрації Романа Іваницького на базі дитячого закладу санаторного типу «Дружба», що в с. Новоселиця Долинського району відбулося виїзне засідання Координаційної ради ОДА з питань відпочинку та оздоровлення дітей.

Відповідно до доручення Президента України та розпорядження голови обласної державної адміністрації проаналізовано роботу дитячих закладів оздоровлення та відпочинку впродовж літнього періоду - підбито підсумки літа-2012.

Як зазначалося, оздоровча кампанія «мала напрямок» на якісне і безпечне перебування дітей в оздоровчо-відпочинкових закладах краю, «акцент робився» на змістовному дозвіллі та виховній роботі. На щастя, не зафіксовано спалахів інфекційних хвороб, харчових отруєнь та травматизму серед дітей.

Фінансове забезпечення оздоровчої кампанії-2012 становить 16 731,3 тис. грн., що на 2194,7 тис.грн. більше, ніж у 2011 році.

Оздоровленням та відпочинком забезпечено 85 678 дітей віком від 7 до 16 років (2011 рік – 82 181 дітей), що склало 56,5 %, в тому числі, стовідсотково дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, 85 % дітей, потерпілих від наслідків Чорнобильської катастрофи, та 74,1 % дітей із багатодітних і малозабезпечених сімей.

У стаціонарних закладах оздоровлення та відпочинку області, де тематична зміна тривала 21 день, оздоровленням охоплено 13572 дітей. 72106 дітей відпочивали по 14 днів.

Під час засідання учасникам презентовано досвід роботи дитячого закладу санаторного типу «Дружба» щодо покращення матеріально-технічної бази, організації виховного процесу з оздоровлення та відпочинку дітей.

Окремо проаналізовано роботу закладів оздоровлення та відпочинку впродовж літа 2012 року.

Як стверджують працівники головного управління у справах сім’ї, молоді та спорту обласної державної адміністрації, за підсумками засідання прийнято ряд рішень, зокрема: райдержадміністраціям, виконавчим комітетам міських рад міст обласного значення рекомендовано при формуванні місцевих бюджетів на наступний рік передбачити збільшення фінансування на оздоровлення дітей, у тому числі на закупівлю путівок у стаціонарні заклади оздоровлення та відпочинку, де тематична зміна триває 21 день; «звернути особливу увагу» на виконання завдання щодо надання послуг з оздоровлення та відпочинку 100 % дітям, потерпілим від наслідків Чорнобильської катастрофи; опрацювати можливість здійснення обміну делегаціями дітей для оздоровлення між районами і містами області та іншими регіонами держави, з якими укладено угоди з розвитку міжрегіональної співпраці.

На території Івано-Франківської області - 776 закладів оздоровлення та відпочинку, 15 з яких – позаміські дитячі заклади оздоровлення, санаторного типу, 647 – з денним перебуванням (пришкільні табори), 20 – дитячих закладів праці і відпочинку та 94 наметових містечок. 


Наші канали в соц. мережах:
Переглядів: 745
Рекомендовані статті

Коментарів ще не додавалось!

Залишити коментар

Ім'я: 




Архів


Квітень
2024
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

РЕКЛАМА



ФОТОНОВИНИ


ФК «Карпати» нестандартно презентували нову форму та оголосили титульного спонсора – бренд «Львівське»

ВІДЕОНОВИНИ


Яку небезпеку несе генератор?
<p>
	<span style="color: rgb(15, 15, 15); font-family: Roboto, Arial, sans-serif; font-size: 14px; white-space: pre-wrap; background-color: rgba(0, 0, 0, 0.05);">Часто замінниками центрального електропостачання стають генератори, а обігрівачами приміщення - газові прилади. Поряд з тим, такі речі несуть в собі ряд потенційних ризиків. Про них розповів Богдан Левицький, лікар з гігієни праці відділу досліджень фізичних та хімічних факторів ДУ "Івано-Франківський ОЦКПХ МОЗ України".</span></p>

РОЗСИЛКА НОВИН



все для підприємців, роботодавців та орендарців