Купити квартиру Івано-Франківськ

ПОРТРЕТ ПРОФЕСІЇ


Портрет професії: керівник військових вишколів
Сергій Демчук: громадський діяч та захисник національного бойового мистецтва. Сергій Демчук є видатною особистістю, яка впливає...
Портрет професії. Водій
«Під час зустрічей з колегами розумієш, що насправді є війна, - розповідає водій в АТ...
Портрет професії. Воєнний розвідник
7 вересня 2021 року українська воєнна розвідка відзначає 29-у річницю створення. За цей час відомство...
Комплектувальник товарів: обов’язки, плюси та мінуси професії
З розвитком гуртової та роздрібної торгівлі, а також численних інтернет-магазинів набула актуальності вакансія «комплектувальник товарів»...
Портрет професії. Дизайнер прикраc
Її прикраси носять тисячі людей в Україні, Італії, Польщі, Росії, Америці, Іспанії, Греції, Норвегії, Грузії.....
Портрет професії. Електрогазозварник 5 розряду «Івано-Франківськгаз»
Лідія Анікеєнко: «Коли ставлю шов, вогонь мене заряджає… Тому я б не змогла працювати за...
Портрет професії. Миловар
Заради нової справи вона залишила звичний побут та стабільну роботу у Франківську і перебралась до...
Портрет професії. Кондитер
Щодня у стрiчцi соціальних мереж нам трапляються фото апетитних тортiв та кексів, вiд споглядання на...
Портрет професії. Тренер з НЛП (нейро-лінгвістичного програмування)
У нашому суспільстві багато говорять про те, що НЛП – це маніпуляції. Демонізуючи НЛП, люди...
Портрет професії. Інженер з якості
У рамках відзначення міжнародного тижня інженерії та технологій продовжуємо розповідати про інженерні професії. Чи задумувалися ви...

БЛОГИ


Берладін Руслан
...
Не нарекаю...
Не нарекаю на Неё ... --- Её Все-похотливое Величество Судьбу ... Её капризы для нас всех давно...
13.4.2024, 23:49
Юридичні консультації
вул. Івана Франка, 4 Івано-Франківськ 76000 тел.0342...
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба спільно захищатимуть права вразливих категорій осіб
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба, як центральний орган виконавчої...
14.7.2023, 10:09

ОПИТУВАННЯ


Чи любите ви пампухи з ружою?
Так
Ні
Це що?

НАШІ ДРУЗІ


Чим би дитина не бавилась, аби не плакала

Шахрай з красивим іменем «Надія»


20 Вересня 2012 p.

Уже тиждень жителі Тисменицького району оббивають пороги прокуратури та усіх владних кабінетів. Люди скаржаться, на «багатого олігарха», який нахабно забирає землю, яка  десятками років   належала їхнім дідам та  батькам. Із своїми скаргами  тисменичани вже втомися шукати правди. Свого кривдника люди бояться називати навіть вголос, кажуть: такі як він завжди «відкупляться» тому для них закону не існує. Цим шахраєм виявився ніхто інший як Генеральний директор ЗАТ «Надія»  Мирослав Бойко, він же – депутат Івано-Франківської міськради.

До речі, мені вдалось дізнатися, що по факту  незаконно заволодіння землею прокуратура вже проводить перевірку, яка має серйозні перспективи перерости в кримінальну справу щодо Бойка. Тому щиро сподіваємося, що правоохоронці на цей раз притягнуть  «багатого олігарха» до кримінальної відповідальності, так як до цього часу жодна влада не змогла провчити цього пройдисвіта.

Але незаконне заволодіння 100 га тисменицької землі далеко не останній гріх Мирослава Бойка. До цього він незаконно приватизував готель «Надія», добре відомий усім під назвою «Україна», та перед готельну площу. І чому це йому дотепер сходило з рук не важко здогадатися.

До речі, останнім часом   в «Надії»  періодично стаються отруєння людей. Востаннє добряче непощастило канадцям, які проживали в даному закладі. Іноземці отруїлись банальним сніданком. Скандал в пресі Бойку вдалося залагодити. Але саме тоді вперше правоохоронні органи й звернули увагу на масштабну незаконну діяльність генерального директора ЗАТ «Надія» Мирослава Бойка.

Повноваження депутата міської ради, корупційні зв»язки в правоохоронних органах та владі  завжди додавали впевненості Мирославу Бойку, що він залишиться безкарним. Але на цей раз правоохоронці проявляють принциповість.

Цікаво, що  цього разу придумає закоренілий шахрай, щоб приховати свої злочини. Судячи з хворої уяви цього чоловіка сподіватись можна чого завгодно.

Наприклад нещодавно Бойко розповідав своєму оточенню про «харизматичних донецьких», які ніби то обібрали його до копійки. Цікаво чому ж тоді ця вкрай «порядна людина» не звернулася з заявою до правоохоронних органів. Може тому, що міфічні «донецькі» є плодом його буйної фантазії?.

Про організаторські таланти та розумові здібності цього ген директора говорить насмішивший всю Україну випадок. Будівельна компанія Мирослава Бойка звела в центрі міста багатоповерховий будинок, замурувавши в його дворі баштовий кран, мабуть як елемент дитячого майданчику.

Щоб уникнути відповідальності цей брехун постійно, як тільки відчуває, що «попахує жареним» відразу ж підключає на свій захист різних політиканів. Тож зараз побачимо, хто цього разу буде верещати на захист Бойка і які «вагомі аргументи», а простіше кажучи – відверту брехню, для цього використає, і хто на цей раз за версією Бойка буде винен у його негараздах.

Орест Колісник, для БРІЗ


Наші канали в соц. мережах:
Переглядів: 4653
Рекомендовані статті

Спонсор 12:15, 20.9.2012

Нарешті до Бойка добрались. А землю йому допомогли вкрасти памаранчеві судді конституційного суду.

Гість 12:28, 20.9.2012

Та ці судді найбільші злодії. ХАБАРНИКИ. За копійку готові вдавитись. Продаються за все. Я це вже три роки сужуся і добре знаю як там питання вирішують. ІЦього мудака Бойка знаю. Щось давно його в місті не видно. Напевно вті падло. Накрав і втік

SJL 13:13, 20.9.2012

Куди дивиться прокуратура, кришують всі того Бойка. перетворив ту Надію на бордель. Землю краде клянчить гроші в Свободи а потім хабарі суддям носить

Гість 13:26, 20.9.2012

Ото зараз краде кожен як може. Бойко це чи інших хрен все одно відкупиться. Дасть пару купюр зелених і все - земелька його, надія його і живе собі чувак біди й горя не нає. Не вірю я в правду. Цьому козлу все з рук як завжди зійде. А люди його не цікавлять. Ви послухайте, що про нього говорять його працівники.

Макс 13:57, 20.9.2012

SJL! А ви користувались послугами борделю "Надія"?

Макс 14:33, 20.9.2012

Шановний Автор! Дозвольте кілька каментарів до Вашого "творіння":
-неправильна назва фірми
-дуууууже завищений розмір земельної ділянки
- отравились туристи фастфудом, а не сніданком
-Бойко давно не депутат міської ради
-за слова " закоренілий шахрай" можна відповісти в суді
- поважайте своїх опонентів - вони не "верещать",а говорять
- кран не замурували і не забули- по цій технології в Європі ведеться будівництво там, де не можливо перекрити вулицю( погодьтеся,Франківськ Європейське місто і перекрити краном центр міста...)
-не потрібно говорити від імені працівників фірми- тут працюють порядні люди і класні спеціалісти
-"орест колісник" - іе псевдонім? (Вибачте ,після прочитаного в статейці рука не хоче писати це імя з великої букви!!!!!!)
Ваша статейка повинна була друкуватися у розділі "Одна баба говорила (пані Д.)...."

Гість 15:22, 20.9.2012

пам'ятаю готель "Україна" в 90-х роках - розвалюха, совдепія. Подивіться на готель "Надія" зараз - ляля. Є де поселити і покормити. Побільше б таких господарів, як Бойко, була б Україна не така злиденна, як зараз.

Олег 17:03, 20.9.2012

Знову донецькі поперли на Бойка, вони інакше не вміють! Забрати, напасти, прибити. То таксі палять, то людей брудом обливають. А лівоохоронні органи з колісниками їм допомагають.

Віка 17:55, 20.9.2012

з тим краном вопше інша історія. Зробили собі на пустому місці безплатну рекламу. Хто не знає, то вони спеціяльно там той кран замурували, бо так будували за якоюсь методологією, і потім другим краном перший витягали, по інакшому ніяк не вийшло би там зробити. А змі как всегда перекрутили і всьо роздули )))

Гість 19:04, 20.9.2012

jaka brytaljna brehnja, otak Ukraina i pide do dypu!!!vid zijlijn statti smerdutj jak vid kypu lajna !!! brydota!

Гість 19:32, 20.9.2012

Господин орест , а вы извините психиатр , ставить диагнозы по поводу воображения или просто псих? Бордель, болезни, воспаленное воображение... Вас в детстве сильно обижали? Вас мучают кошмары зависти? Вы хотите об этом поговорить?

Гість 23:45, 20.9.2012

У нас в Тисмениці бардак по вуха. Підіть в земельний відділ і побачите що там робиться. Та Ярослава знахабгіла зовсім. І за добрі гроші землю будеш мати. Тут немешо дивуватись, що цей Бойко загарбав гашу земельку. А якщо йому щей судді помогли то про що говоримо. Маємо продажну країну в людей. І цей Бойко з надії нічим не кращий. Я не знаю чи якийсь там орест прсихіватр, але в дечому він правий. Ну не може цей "бізнесмен" все купити. Сьогодні він нагло забрав у нас нашу землю, а завтра скаже платити за прохвд по незалежності, бо там його готель

Влад 23:53, 20.9.2012

Гидко читати писанину та нісенітниці колесника. Сам пише, сам "коментує" під різними іменами. Зрозуміло, що багаті люди не є білими та пухнастими, але так безсоромно брехати може тільки холуй! Що, колесник, жаба давить?

Олексій 23:56, 20.9.2012

Дивно мені це все і якась нечиста ця стаття, мабуть кимось замовлена, нас-простих людей зомбують і розводять як лохів всілякими статтями про бізнесменів, а що ж говорити про чиновників, які завдяки хабарям при мізерній зарплатні стали міліардерами!!!? А готель надія- суперовий, я там був на весіллі і побачив газдівський підхід у всьому.

Яцек 00:01, 21.9.2012

Колесник, скільки тобі,жабі, заплатили ?

Дохтор 00:26, 21.9.2012

Колесник, то ти в борделі тріпер заробив що до ниНі лікуєшся???:)

Ліля 08:10, 21.9.2012

чула ту історю про замурований кран, то скажу з досвіду, що часто такі крани замуровують спеціально, а потім розбирають більшим краном - нічого поганого в цьому не бачу

Оксанка 08:26, 21.9.2012

я завжди коли проходжу попри готель, то чую польську, німецьку мови - якщо іноземці зупиняються в цьому готелі, то видно, що він їм підходить, знаю, що їм тяжко догодити, вони дуже вимогливі до комфорту і серівісу

Маруся 09:27, 21.9.2012

Ше м не виділа бідних тисменецьких, такі хати помурували- палаци! Клєпають бірки на китайські шуби цілими сімействами, а кажуть , що з хутрофірми! Тим більше , як за хороші гроші , як туть пишуть , можна купити землю, то йдіть і купіть! І працюйте!

Політолог 14:24, 21.9.2012

Я, як політолог, мушу вам сказати, що цю статтю замовив той, у кого явно в руках влада і вплив на масмедія. Уже всім відомо, що губернатор Вишиванюк має стільки майна та землі у Буковелі, Калуші, Коломиі, Городенці, Івано-Франківську( у тому числі скуплених кращих карпатських дитячих оздоровчих таборів) та рахунків в офшорних зонах, що йому позаздрять кувейтські шейхи. Подейкують, що Івано-Франківський губернатор поклав своє ненажерливе око і на майно кількох бізнесменів області у тому числі цього ж Бойка, Дармограя, Круця, Балагури та інших.Неодноразово спостервгаю уже відпрацьовану схему рейдерського заволодіння чужим майном, а готель для нього ще один ласий шматок, який він хоче проковтнути вже давно..
Стережіться бізнесмени! Під час агоніі- корумпована влада здатна на любий злочин. Краіна потопає в беззаконні.

Ольга(Підтримую полі 14:26, 21.9.2012

Ненажерливий павук-Вишиванюк, має майно землі та рахунки в Польщі, Угорщині, Канаді. За які кошти??????
Фігура вельми цікава для інтерполу.Треба перевірити рахунки у Вишиванюка та його родини, на яку він усе попереписував, наприклад готель Прикарпатський Артек у Яремче та інше майно числиться на його жінці.

Гість 14:55, 21.9.2012

:) а Вишиванюк тут при чім? йдеться про Бойка, а він - бютівець і аж ніяк не має ніяких справ з Вишиванюком

Редакція 16:11, 21.9.2012

Шановні друзі! Просимо вас при розміщенні своїх коментарів бути толератними до сайту та один до одного, не допускати образливих та наклепницьких висловлювань. ІР-адреси злісних порушників суспільної моралі і християнської етики будуть не тільки заблоковані, але й передані у відповідні органи для реагування.

Друг Губка-Боба 16:14, 21.9.2012

"ІР-адреси злісних порушників суспільної моралі і християнської етики"? - робите піар Василеві Костицькому?

Гість 16:34, 21.9.2012

ага, а Василь Костицький - кандидатує на виборах?

Друг Губка-Боба 16:37, 21.9.2012

до "гість": так, звичайно, "а потім маленьке дзвірятко"

прес-у-вуха 16:55, 21.9.2012

не міг не втрутитись. власне кажучи, через що весь сир-бор? Стаття - написано слабенько, але не факт, що замовна: в статті описані речі, про які і так всі говорять. Думаю, що якщо б комусь зараз треба було "мочилово" для Бойка, то знайшли б професійного журналіста, який б таку статтю написав. що ми б всі вмліли: з фактажем та копіями документів. Швидше за все автор(ка) не переслідує якусь мету.
Згідний з коментарем "редакції": пару коментарів не просто образливі, а відверто написані працівниками фірми "Надія". Оскільки ми всі знаємо, що БРІЗ - це сайт, з якого ніколи ні при яких обставинах не знімаються статті, а коментарі тільки редагуються, то, вочевидь, працівники "Надії" вирішили своїми наїздами на Вишиванюка "заставити" редакцію забрати статтю. Відверта провокація. я б на місці пані редакторки не повівся на таке.

світлячок 22:15, 21.9.2012

а я б на місці надіївців подав в суд за наклеп.

Автор 00:15, 22.9.2012

я аж ніяк не сподівався на такий ажіотаж. Я справді не професійний журналіст, але в пошуках самореалізації запропонував редакції БРІЗ, що буду вести сторінку про те, що турбує людей в нас на Прикарпатті. Тепер вже сам бачу, що в статті є багато граматичних помилок. Але в цьому матеріалі нема ані слова, щоб я вигадав сам: все взято з відкритих джерел з газет та інтернету:
http://www.gk-press.if.ua/node/1234
http://gazeta.ua/post/121806
http://malakava.com/articles/9703
http://zk.at.ua/news/nadiju_ne_prodati/2010-09-24-432
http://www.report.if.ua/polityka/polityka/byutivskyy-syurpryz-abo-pivdnya-daremno
http://ifgeozem.pp.net.ua/news/2008-11-28-247
http://gk-press.if.ua/node/3851

юрист 07:23, 22.9.2012

до "світлячок": користувач з ніком "Автор" дав посилання на статті в інтернеті газет: Репортер, Галицький кореспондент, "Газета по українськи". отже навіть якщо фірма надія і подасть в суд, то грамотний адвокат (а такого знайти неважко) дуже швидко перепрофілює цю справу. І вийде, що готель надія судиться щонайменше з двома місцевими газетами, а не з інтернет-порталом. більше того такий суд завжди можна буде "перекрутити" на те,що це наїзд на свободу слова, тому в найближчі півроку я б не радив подавати в суд за цей матеріал: буде розцінено, як намагання певних політичних сил прикрити засіб масової інформації.

Гість 15:17, 22.9.2012

jaka brytaljna brehnja, otak Ukraina i pide do dypu!!!vid zijlijn statti smerdutj jak vid kypu lajna !!! brydota!

Автор 16:01, 22.9.2012

"Гість, 19:04, 20.9.2012" і "Гість, 15:17, 22.9.2012" - однаковий текст. Ви думали ми не помітимо? БІг бразе все бачить, все читає і все знає:)())))

Гість 19:14, 22.9.2012

БРІЗ, вам Вишиванюк яйця повідкручує за те, що ви допускає такі коментарі про нього!!!!!

Колишній працівник 19:29, 23.9.2012

Добрий вечір, шановний автор.Ваша стаття написана в такій бридкій манері що іншого слова крім "бидло" для вас не знаходиться.І за що ви так того Бойка не любите?Безперечно він не ідеал, крил і німба у нього немає.Абсолютно не захищаю його так звані"махінації" але повірте, що по такому принципу у кожного українця "рильце в пушку".Хтось вкраде пляшку горілки з магазину, а хтось"землю.Така в нас Україна...Все робиться відповідно до рівня.І не треба так перейматись Україна в нас велика, землі всім вистачить.А чого ж ви не описуєте хороші сторони Бойка- про те що він хороший керівник, і хороший господарник, що вміє доводити справи до кінця, що його працівники стоять за нього горою, бо знають, що як не буде Бойка, то і фірми тої не буде.

Свідок 13:50, 24.9.2012

Не переживайте, Бойко буде прикритий Купчаком і все буде в ажурі. За будь яким дерибаном стоять великі люди і партія влади є цим представником

прес-у-вуха 14:41, 24.9.2012

До "колишній працівник": ви самі собі суперечите: дві ваші цитати - "він хороший керівник, і хороший господарник, що вміє доводити справи до кінця" І "як не буде Бойка, то і фірми тої не буде." - хороший керівник ставить роботу так, що фірма успішно працює і без нього. а бойко, за вашими ж словами, не дуже хороший керівник, якщо фірма без нього не зможе працювати.

Гість 09:37, 25.9.2012

Стаття погана. Написана без використання фактів, а просто набір домислів та слухів. Це не журналістська робота європейського видання, а звичайна чорнуха пошибу "чорного піару". За таке в Європі журналіст би з роботи відразу би вилетів.

Прочитайте Редакторські настанови Бі-Бі-Сі, знайдете легко їх в гуглі. Ви порушили всі їх настанови, звичайно, якщо ви хочете бути серйозним виданням.

Що там пише:

- Нам слід намагатися бути свідками подій і збирати інформацію з першоджерел.

- Зазвичай ми маємо спиратися лише на повідомлення агентства, якщо воно може бути підтверджене кореспондентом Бі-Бі-Сі або якщо воно належить авторитетному національному чи міжнародному агентству новин.

- Ми повинні перевіряти і звіряти інформацію, факти і документи, зокрема, знайдені в Інтернеті. Сюди може входити підтвердження від окремої особи або організації про те, що саме вони вмістили такий матеріал, а також про те, що цей матеріал є точним.

- Навіть найпереконливіший матеріал на веб-сайті може виявитися не тим, чим він видається.

- Як правило, ми повинні називати ефірні та онлайнові джерела інформації і вагомих учасників, а також розповідати про те, які підстави їхньої участі – для того, щоби наша аудиторія могла зробити висновок про їхній статус.

- Ми не повинні спотворювати відомі факти, видавати вигадані матеріали як факт або свідомо чинити будь-які дії з метою ввести аудиторію в оману.

Роговська Т.М. 12:06, 25.9.2012

До уваги адміністрації сайту!

У зв'язку з поширенням безпідставних наклепів, фальшивих звинувачень та бруду, які шкодять іміджу фірми "Надія", а також провокативної дискусії, створеної вашим сайтом з метою дискредитації нашої фірми та керівника, ініціювання вами конфліктів з владою, змушені звернутися з позовом до суду та інших уповноважених органів влади за захистом конституційних прав колективу та керівника.

З повагою, заступник директора ТзОВ "Фірма "Надія" Роговська Т.М.

Говера О.І. 14:44, 25.9.2012

До коментатора з ніком "Роговська Т.М.": повідомляю Вам, що я пропонувала адміністрації "Фірми "Надія" дати спростування на цю публікацію. Оскільки таке спростування не надійшло, отже спростовувати нічого?!

мантра 23:34, 25.9.2012

2"Роговська Т.М." - якщо Ви справді "заступник директора", то дайте відповідь від імені адміністрації: якщо "Говера О.І." написала правду і ви відмовляєтесь спростовувати цю статтю, то що саме ви будете відстоювати в суді? які саме з конституційних прав "колективу та керівника"? Чи не простіше було погодитись на факт спростування ? хіба що вам конче потрібен такий скандал - щоб відволікти увагу ваших власників: поки відбуватиметься суд один, другий, розгляди-перерозгляди справи, до того часу можна буде іншу справу вирішити - ту, про яку йдеться в першому абзаці цієї статті.

Гість 17:15, 6.11.2012

Bojko molodec.. poslyznuj spusok dovguj.. jakwo i e des jakis zlochun, to haj cum zajmaytsa kompetentni organu.. ne sydit ta ne sydumi bydete! vse z ne mozna zabyvatu pro svobody slova i vse take ta ne varto ne volodijychu tochnojy informaciejy wos stverdzyvatu.. shanovni dobrodiji e takuj zakon jak vuzuvannja sulnishogo.. inkolu meta vupravdovye zasobu inkolu ni,-ce zuttja.. bezymovno lyduna mae bytu blagorodna prutrumyvatus vusokuh moralnuh idealiv,bytu muloserdnojy,chestnojy,porjadnojy tobto prutrumyvatus ponjat dobra.. zutu,tvorutu.. samo sobojy vunukaje rozyminnja zuttja,zmisty abo inakshe sensy.. vsi mu rano chu pizno pomremo i varto prozutu zuttja gidno,zalushutu slid pisla sebe.. zrobutu jakujs vagomuj vnesok y rozvutok byd chogo lush bu ce malo jakys korust dla nastypnuh pokolin jakwo rozmirkovyvatu bilsh globalno adze te wo robutsa sogodni v sviti ce prosto degradacija narodiv,zagrozu prurodnih kataklizmiv i take inshe.. mabyt,dla koznoji lydunu na pershomy misci stojit simja ii bezpeka i blagopolychnist (...) zuttja bagatogranne.. bagatorivneve.. ce jak lancjygova reakcija.. napruklad,zakon pruchunu i slidstva wo vsomy e pojasnennja,ale ot cikavo nemae kvantovuh zakoniv-e kvantove opusannja.. tomy ponjattja byd chogo ce lush nashe yjavlennja pro svit v jakomy mu zuvemo ta pruzma cherez jaky duvumsa na vse..
(Каждый усматривает в другом лишь то, что содержится в нем самом, ибо он может постичь его и понимать его лишь в меру своего собственного интеллекта.) (...) vlasne, rozvuvajtes fizucno,dyhovno,intelektyalno i materialni statku ne za goramu! dotrumyjychus Biblijskuh kanoniv zalushajtesa lydmu.. Ja bazajy koznij lyduni jaka ce prochutaje statu velukojy lydunojy! muslit globalno,dijte lokalno i ne rivne vsim ravanstvo.. shanyjmosa!

Гість 16:20, 7.2.2013

Життя не справедливе... Один накрав, другий заздрить і пише що попало.... Жах

Залишити коментар

Ім'я: 




Архів


Квітень
2024
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

РЕКЛАМА



ФОТОНОВИНИ


ФК «Карпати» нестандартно презентували нову форму та оголосили титульного спонсора – бренд «Львівське»

ВІДЕОНОВИНИ


Яку небезпеку несе генератор?
<p>
	<span style="color: rgb(15, 15, 15); font-family: Roboto, Arial, sans-serif; font-size: 14px; white-space: pre-wrap; background-color: rgba(0, 0, 0, 0.05);">Часто замінниками центрального електропостачання стають генератори, а обігрівачами приміщення - газові прилади. Поряд з тим, такі речі несуть в собі ряд потенційних ризиків. Про них розповів Богдан Левицький, лікар з гігієни праці відділу досліджень фізичних та хімічних факторів ДУ "Івано-Франківський ОЦКПХ МОЗ України".</span></p>

РОЗСИЛКА НОВИН



все для підприємців, роботодавців та орендарців